Kizlar bugün kar veririm 4+3 deyim beta 188 çıktı bazı arkadaşlara kan sonucunu yazarım demiştim nasıl sizce internet verilerine göre ortalamada gibi şehir dışındayım haftaya doktora gidebilicem
Kizlar bugün kar veririm 4+3 deyim beta 188 çıktı bazı arkadaşlara kan sonucunu yazarım demiştim nasıl sizce internet verilerine göre ortalamada gibi şehir dışındayım haftaya doktora gidebilicem
Anladım canım. Şuan düştü mü değerin peki? Benimki gebelik kaynaklı oldu ama bence çünkü ben gebe kalmadan önce doktora gidip kontrol olmuştum. Bir problem yoktu
Kızlar profillerinize tek tek bakıp şehirleri de ekledim ama yazmayanlar vardı onları da tamamlarız isterlerse söylesinler kaydederiiim veya hatalı bir şey varsa düzeltirim oh be tabloya ne kadar aç kaldıysam doyamadım
Günaydınlar hanımlar doktordan çıktım daha yeni. Kalp atışını duydum pittik pittik çok şükür ultrasona göre 6+4 çıktı doktorum prilam ve fitil olarak progestan verdi bel ağrım var diye inşallah sigorta onay verirse kan vercem şimdi benden haberler şimdilik bu kadar