Merhaba canım anneler,
yeter artık bizim de bir tablomuz olsun birbirimizi daha rahat takip edelim.
Beni etiketleyerek aşağıdaki bilgileri yazarsanız sırasıyla ekleyelim tablomuza
seninle aynıyız ve bugün çok ağrım oldu galiba rahim genişlediği için oluyormuş bunlarr korkuyorum bende iyi mi değil mi diye ama randevum daha cumartesi günü umarım iyidirler
seninle aynıyız ve bugün çok ağrım oldu galiba rahim genişlediği için oluyormuş bunlarr korkuyorum bende iyi mi değil mi diye ama randevum daha cumartesi günü umarım iyidirler
Merhaba canım anneler,
yeter artık bizim de bir tablomuz olsun birbirimizi daha rahat takip edelim.
Beni etiketleyerek aşağıdaki bilgileri yazarsanız sırasıyla ekleyelim tablomuza
Benim endokrin doktorum hep düşürmeden hamile kalma demişti düşük riski oluşturur demişti ama benim baya yüksekti 5 felandı hatta o değerle hamile de kalamazsın diyordu
Kızlar profillerinize tek tek bakıp şehirleri de ekledim ama yazmayanlar vardı onları da tamamlarız isterlerse söylesinler kaydederiiim veya hatalı bir şey varsa düzeltirim oh be tabloya ne kadar aç kaldıysam doyamadım
Benim endokrin doktorum hep düşürmeden hamile kalma demişti düşük riski oluşturur demişti ama benim baya yüksekti 5 felandı hatta o değerle hamile de kalamazsın diyordu 25mg yazmış banada eşim sindi ilacı getirdi. Neyse kisa zamanda düşer insaklah hersey yolunda gider🙏🏻🙏🏻