2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Bu sayfaya ve videolarına ben de denk geldim yapmaya cesaret edebilirsem sipariş edicem inşallah

Ayy el emeği aslında süper ama hayatta beceremem ben bi de çok çabuk sıkılırım yapamayınca

Yok ya ben ikisinden de korkmuyorum aslinda. Tek korkum normaldeki kesiydi. Eşim de normal doğum istemiyor, çevrede normal doğum olup, o kadar sıkıntılı doğum yaşayan oldu ki, adam da korktu haliyle. Sezaryen olsun dedi.
Ben birşey demedim doktor dedi bir değişiklik olmazsa en uygun olani dedi..Korkmak değilde insanız işte hergün yaşadığınız birşey değil

Sadece yakinlarima dağıtmak için bunu yaptirdim tane 5di ama yilbasindan sonra 7 oldu galiba. Birde çikolata yaptircam onu daha sipariş vermedim. Bakalim belki lokum olur o mechul
D doakolik

Eklentiler

• IMG20220113114715.webp
    28,3 KB · Görüntüleme: 116
Benim hastane çantam hazır. 35. Haftada yatagını kurucam insaAllah

Dogum ne zaman nasıl başlıycak merakdan ölüyorum cok sabırsızlanıyorum normal doğum yapanlar nasıl başladı doğumlarınız.
Benim ilki suni sancıyla 40+1de başlatıldı. 2. Hafif adet sancısı pesine nisan pesine sancı artısı 38+3dü ve o gün karnın inmis demislerdi komsular.

Bavulu cikardik biraz ütü yapicam bavulu yerlstiricem inşallah bir iki haftaya sonra oda en son yaparım toz olurlar diye yatak halı açılmadı hiçbiri ama şu bavul işi bitsin ne olur olmaz

Benimde ilki daha once demistim 42+5 de suni sanci ile , ikincisi 10 dakikada bir duzenli bir sekilde adet sancisi gibidi. Sabah namazinda baslamisti saat 5 di . 11 de doktor randevum vardi , dusunu alsin rahatlasin demisti ebeler . 11 de gittim 12.05 de dogdu . 3.de cok stresliydim , hic duzenli degildi sancilar. Aksam olunca acilden giris yaptik. 1 saat yürüyün oyle gelin dediler. Merdiven ciktim , yurudum. Sonra bir bakti hemen dogumhaneye orda da 1 saat sanci cektim dogdu . Farkli olarak suyumu patlatti 3.de . insallah bu bebisler bizi yormadan dogarlar

Aminn insaAllah 3. Daha cabuk doguyor diyolardı sure olarak dogruymus. Ins cok uzamaz dogumdan bi kac saat sonrada imza atip cikicam cocuklar tek olcak evde cunku. En buyuk hayalim gece sanci baslasin cocuklar okuldaykende dogurup geleyim kimseyi istemiyirum esimin dogum izni var zaten annem cok israr edince esim ise baslayinca gelin dedim. Anne bile gelse duzen sasiyor cünkü

Bende imza atip cikmak istemistim de doktor salmadi 3 gece 4 gun kalmistim. Bebegin sariligini kontrol ediyoruz , yat burda dinlen evde 2 cocuk var ,yatamazsin demisti simdi yine soracagim eve gidebilir miyim diye . Olmazsa gelip hergun tahlil yaptiririm diyecegim. Ama gondermezlerse bile esim kalir cocuklarin yaninda ben zaten tek kaliyorum

Hic bahsetmedi.
Genel olarak hamilelikte aşı olmama taraftariyim
Bende oyleyim ama bircok müsterim corona suanda 2 aşili olanlar bile ağir geciriyormus. Korkuyorum acikcasi. Ortanca kizim 1 gün krese gitti 4 gündür atesli . Doktor 3.aşiyida olmami soyledi. Simdi bebeklerede bulasiyor corona , öksürük oldugunda korusun diyor . Bilemedim acikcasi kendim dikkat ederimde cocuklar kucuk anlamazlar mikrop getirirler okuldan .
Dogunca aşi yaptiriyor musun peki ?

Kizim 3.5 yaşında resim yapmış . Ayrıntıyı fark edenler bütün insanımsı şeylerin karnında bebek var .kardeşimiş onlar
Benim kız da 4 yaşında devamlı koca göbekle ve içinde bebekle beni çiziyor bide kendini yapıyor elimden tutmuş
Rabbim sağlıkla büyütsün yavrularımızı bağışlasın bize maşallah

Benim kız da 4 yaşında devamlı koca göbekle ve içinde bebekle beni çiziyor bide kendini yapıyor elimden tutmuş
Rabbim sağlıkla büyütsün yavrularımızı bağışlasın bize maşallah
Benim de 3 kizim var , gecende kayinvalide kaliyorduk. Dedelerinin yaninda hepsi karnina bebek sokmus aaa aaaa diye bagiriyorlar yerin dibine girdim. Sanki ben oyle bagiriyorum napiyorsunuz diyorum. Sonra baktim arada bende yururken aaa diyormusum belim agridiginda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…