- 28 Mart 2021
- 596
- 590
- 53
- 29
Bu sayfaya ve videolarına ben de denk geldim yapmaya cesaret edebilirsem sipariş edicem inşallahBende Instagram'da şöyle bı sayfa buldum malzemeleri gönderiyor kendin yapıyorsun . YouTube da videoları falan var .hem uygun geldi fiyatı hemde kndin yapmış oluyosun. Daha almadım ama aklımda bu var açıkçası
Aynen canımBu sayfaya ve videolarına ben de denk geldim yapmaya cesaret edebilirsem sipariş edicem inşallah
Ayy el emeği aslında süper ama hayatta beceremem ben bi de çok çabuk sıkılırım yapamayıncaBende Instagram'da şöyle bı sayfa buldum malzemeleri gönderiyor kendin yapıyorsun . YouTube da videoları falan var .hem uygun geldi fiyatı hemde kndin yapmış oluyosun. Daha almadım ama aklımda bu var açıkçası
Ben birşey demedim doktor dedi bir değişiklik olmazsa en uygun olani dedi..Korkmak değilde insanız işte hergün yaşadığınız birşey değilYok ya ben ikisinden de korkmuyorum aslinda. Tek korkum normaldeki kesiydi. Eşim de normal doğum istemiyor, çevrede normal doğum olup, o kadar sıkıntılı doğum yaşayan oldu ki, adam da korktu haliyle. Sezaryen olsun dedi.
Büyük ihtimalle mantar. Mutlaka tedavisi yapılması lazım.Kızlar vajinada 1aydir asiri kasinti var.Cok aciyor.Bu mantar mi oluyor.?? Kontrolüm cumartesi dr.a sorarim yine ama.Gecmiyo birtürlü.
Sadece yakinlarima dağıtmak için bunu yaptirdim tane 5di ama yilbasindan sonra 7 oldu galiba. Birde çikolata yaptircam onu daha sipariş vermedim. Bakalim belki lokum olur o mechulKızlar bende az burayi hareketlendireyim..
Bebek doğunca dağıtmalik hediye yaptıranlar ne yaptırdılar? hangi sayfaya ve ne kadara? Görsel atarak yazabilirler mi
Bu olayı saçma bulsam da ilk çocuğuma yaptırdığım için mecburen ikinciye de yaptırcam
Size doktorunuz bogmaca aşisindan bahsetti mi ? Artik bebekleri 3 ay korusun diye yapmaya baslamislar annelereBüyük ihtimalle mantar. Mutlaka tedavisi yapılması lazım.
Benimde ilki daha once demistim 42+5 de suni sanci ile , ikincisi 10 dakikada bir duzenli bir sekilde adet sancisi gibidi. Sabah namazinda baslamisti saat 5 di . 11 de doktor randevum vardi , dusunu alsin rahatlasin demisti ebeler . 11 de gittim 12.05 de dogdu . 3.de cok stresliydim , hic duzenli degildi sancilar. Aksam olunca acilden giris yaptik. 1 saat yürüyün oyle gelin dediler. Merdiven ciktim , yurudum. Sonra bir bakti hemen dogumhaneyeBenim hastane çantam hazır. 35. Haftada yatagını kurucam insaAllah
Dogum ne zaman nasıl başlıycak merakdan ölüyorum cok sabırsızlanıyorumnormal doğum yapanlar nasıl başladı doğumlarınız.
Benim ilki suni sancıyla 40+1de başlatıldı. 2. Hafif adet sancısı pesine nisan pesine sancı artısı 38+3dü ve o gün karnın inmis demislerdi komsular.
Aminn insaAllahBenimde ilki daha once demistim 42+5 de suni sanci ile , ikincisi 10 dakikada bir duzenli bir sekilde adet sancisi gibidi. Sabah namazinda baslamisti saat 5 di . 11 de doktor randevum vardi , dusunu alsin rahatlasin demisti ebeler . 11 de gittim 12.05 de dogdu . 3.de cok stresliydim , hic duzenli degildi sancilar. Aksam olunca acilden giris yaptik. 1 saat yürüyün oyle gelin dediler. Merdiven ciktim , yurudum. Sonra bir bakti hemen dogumhaneyeorda da 1 saat sanci cektim dogdu . Farkli olarak suyumu patlatti 3.de . insallah bu bebisler bizi yormadan dogarlar
Bende imza atip cikmak istemistim de doktor salmadiAminn insaAllah3. Daha cabuk doguyor diyolardı sure olarak dogruymus. Ins cok uzamaz dogumdan bi kac saat sonrada imza atip cikicam cocuklar tek olcak evde cunku. En buyuk hayalim gece sanci baslasin cocuklar okuldaykende dogurup geleyim kimseyi istemiyirum esimin dogum izni var zaten annem cok israr edince esim ise baslayinca gelin dedim. Anne bile gelse duzen sasiyor cünkü
Hic bahsetmedi.Size doktorunuz bogmaca aşisindan bahsetti mi ? Artik bebekleri 3 ay korusun diye yapmaya baslamislar annelere
Cikolata icin fiyat almadım ama subatta karar veririm niyetim lokum ama bakalim. Teşekkür ederizYa çikolatalar da pahalı olmus valla
Susunuz de pek tatlı
Magnet olarak yaptirdim anahtarlik olarak da yapılıyor ayni model. Bide mıknatıssız yaptirdim odasinda rafa aşacağızİnstagramda gordum bunu magnet mi bu kuzu
Bende oyleyim ama bircok müsterim corona suandaHic bahsetmedi.
Genel olarak hamilelikte aşı olmama taraftariyim
Benim kız da 4 yaşında devamlı koca göbekle ve içinde bebekle beni çiziyorKizim 3.5 yaşında resim yapmış . Ayrıntıyı fark edenlerbütün insanımsı şeylerin karnında bebek var .kardeşimiş onlar
Benim de 3 kizim var , gecende kayinvalide kaliyorduk. Dedelerinin yaninda hepsi karnina bebek sokmus aaa aaaa diye bagiriyorlarBenim kız da 4 yaşında devamlı koca göbekle ve içinde bebekle beni çiziyorbide kendini yapıyor elimden tutmuş
Rabbim sağlıkla büyütsün yavrularımızı bağışlasın bizemaşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?