- 28 Haziran 2017
- 4.716
- 6.148
- 158
- 31
Valla yeni nesil gümbür gümbür geliyor.benden önce kardeşim hamileydi o zamanlar diyodum teyzeninkarninda bebek var diye . Biraz büyüsün yanımıza gelicek diyoduk.Kardeşim doğum yaptı eve geldik. Bebeklekonusmaya başladı .severken sen büyüdün mü bebek mi oldun dedi şok olduk .Benim bebek minyon, ben de hiç yeni dogan almadım hep, 1-3 ay. Annelerimiz gibi kolunu bacagını kıvıra kıvıra 4 ay giydiririm artık
Sen Miami tatili mi dogum mu belli değil
Ay ne kadar detaylı düşünmüş, aferin ona. Duygularını resme dökmüş. Benim yegenim de bana, benim de karnımda bebek var, benimki de kız diyor sğrekli. Önce panik oldum ne tepki versem diyeözeniyorlar demek, içgüdüsel. Arada unutuyor, arada hatırlıyor bende de var diyor
Canım ben de aclık, tokluk baktırdım. Ama dr suyunda ufacık, minicik bir fazlalık göreyim şeker yüklemesi yapacagız dedi. Biraz bebeğin ölçüleri, suyun durumundan da anlıyorlar. Ben yine de seker zararlı diye bayagı azaltmaya calıştım. Meyve yiyorum bayagı gerçi.
Doktoruna gittiğinde bir danış aklına takıldıysa, suyunu vs sor, bazen bebek çok önde gidiyorsa sekerden süpheleniyorlar.
Acaba seker yüklemesi olan arkadaslarımız sonradan 2.ye yükletiyor mu? Evde takip ediyorlar sanki. Hamilelikte ani şeker çıkışı, düşüşü tehlikeliymiş. Şeker çıkmasa da biz de dikkat etmeliyiz, çok şekere abanırsak degişebilir durum.
Ay ne güzel ya ben 15-17 kg gibi aldım kendimden hiç beklemezdşm ama düşük kiloyla basladım. O tek avuntum. Düşük kiloyla baslayan daha çok alıyor diyorlar. Hiç yemiyor musun sen
Az kilo alman iyi olmuş canım, son 3 ay salarsın kendine. Ben de son 3 ay kısıtlama en stresli dönemler, bugün yürüyüşe çıkayım dedim penguen gibiNormalde yediğimden daha çok yiyorum porsiyonları arttırdım doymuyorum ama ekmeği kestim minimum tüketiyorum ondan heralde bu kilo yoksa abur cubur çok yiyorum ben acıktıkça o kötüptesi ne çıkacak çocuk merak ediyorum valla kaşar muz yemekten içimde ağaç çıkacak yoksa
Ayy öyle mii gidince söyliyim onu ya ama doğuma kadar alırım heralde o kadar da kilo almak sorun değil de sağlıklı kilo almak sorun o da bende yok djdkekesl fast food aşkımı biliyosunuzAz kilo alman iyi olmuş canım, son 3 ay salarsın kendine. Ben de son 3 ay kısıtlama en stresli dönemler, bugün yürüyüşe çıkayım dedim penguen gibiarkamdakilere gecsinler beni diye yol veriyorum, o kadar yavaşım ki
Grupta biri 9 kg altında kalmayı önermiyor drlar hamilelikte demişti, onu bir danış bakalım min aldıgın kilo ne olmalı diye?
Amin canimAy ne güzel evin çiçekleriAllah bağışlasın ömürleri bereketli olsun
Ben de arada oturup kalkarken kızla yerde oynarken ahlayıp vahlıyorum valla
Ne guzel sen koruyabiliyorsun kendini . Ben calisiyorum cocuklar okula derken biz hep disarilardayiz .Anlıyorum seni. Benim kızım daha 2 yasinda evdeyiz. Çarşı pazar markete çıkmıyorum.
Eşim de genelde evden calisiyor. Arkadaslar orda kalsin ailemle bile görüşmüyorum.
Alışverişi o yapiyor. Gerçi marketten korona nin geçtiğini düşünmüyorum o ayrı bir konu.
Sadece izole olduğumuz için düşünmüyorum.
Gecen yil aşı yoktu mecburen korunmak gerekiyordu. Bu kadar insan hasta olmamıştı.
Simdi aşı olanlar kendilerini nerdeyse sıfır koruyorlar. Mikrop ta aldi başını gitti.
Bebegim dünya ya bir gelsin inşallah ondan sonra aşı yi tekrar düşüneceğim.
Baksana omikron için yeni aşı yapacakmış Şahin.
En azından etkisi olmayan aşı yi olmamış olurum.
Ya ben de nefes nefese kaldım, artık biraz agırlasıyoruz da nerde 10,000 adım, 2,000 attım anca yavas yavas arttırırım diye kendimi avutup döndüm. Hamlıyosun ara verince. Bir de tek çıkmak zorlasıyor zaman gectikçe, 5,000 atıp geri dönecek enerjiyi bulamazsam diyorumAyy öyle mii gidince söyliyim onu ya ama doğuma kadar alırım heralde o kadar da kilo almak sorun değil de sağlıklı kilo almak sorun o da bende yok djdkekesl fast food aşkımı biliyosunuz
Ne zamandır yürüyemiyorum ya karantina falan derken geçen bi çıktık benim de formum düşmüş tekrsr başlıcam şansımıza da havalar cortladı pek soğuk pekk hasta da olmasak bari
Canim benim dördünde de yaptilar seker yuklemesini . Cok sekerli yemekle alakali degil bence , oyle olsa bende kesin cikardiAcaba seker yüklemesi olan arkadaslarımız sonradan 2.ye yükletiyor mu? Evde takip ediyorlar sanki. Hamilelikte ani şeker çıkışı, düşüşü tehlikeliymiş. Şeker çıkmasa da biz de dikkat etmeliyiz, çok şekere abanırsak degişebilir durum
Biz de korunuyoduk 2 yıldır ama omicronu çıktıgı hafta kaptı resmen eşim, bana bulaşmadı iyi ki, bayagı da agır atlattı agrısı, atesi. Öyle belirtisiz olmadı yani. Bulassaydı ne olurdum düşünmek istemiyorum. Dısarıda calısan, okuyan varsa hane içinde ya da sen calışıyosan korunması zor cidden. Bu varyant biraz cabuk bulasıyor. Öncekilerde idare ettik ne güzel.Ne guzel sen koruyabiliyorsun kendini . Ben calisiyorum cocuklar okula derken biz hep disarilardayiz .
Evet virus ilk ciktiginda biz grip bile olmamistik. Simdi nerdeyse herkese virus bulasiyor. Korkutucu gercekten . Insallah saglikla atlatirix bu zamanlari
Ben hazirladim cok sukur o yükten kurtuldum. Detarjan ve yumusaticiyi cok begendim.Kizlar kaşıntısı olanlara geçmiş olsunama böyle dolu dolu yazışın girince gözlerim yorulasıya okuyayayım
Benimde eşyalar yıkanmadı daha ve hastane çantamda hazır değil
Ben ilk dozlari hamile oldugumu bilmeden yaptirdim ama ustunden 5 ay gecti. Doktor yapalim hemen dedi . 35.haftamda 3.dozu olacagim. Insallah hic bulasmaz . Normalde de herseye dikkat ederdik o yuzden cok zorlanmadik ama bulasinca bulasiyor iste. Cocuklari korumak mumkun degil okulda. Alt komsunun oglu 6 yasinda 2.kez pozitif olduBiz de korunuyoduk 2 yıldır ama omicronu çıktıgı hafta kaptı resmen eşim, bana bulaşmadı iyi ki, bayagı da agır atlattı agrısı, atesi. Öyle belirtisiz olmadı yani. Bulassaydı ne olurdum düşünmek istemiyorum. Dısarıda calısan, okuyan varsa hane içinde ya da sen calışıyosan korunması zor cidden. Bu varyant biraz cabuk bulasıyor. Öncekilerde idare ettik ne güzel.
Kasıntı bitse artık akinti da bi şekilde azalır raziyim artık onaBurda avrasyada 480 500lerden bahsediyorlardı valla. Biz yeni bi hastaneye başladık doğum için öneri üzerine başladım 170di 210mu ne olmuş beni şuan 34 yada 35te çağırdı. Doğuma en son normal 4000 sezeryan 5 mi 6mı ne demişti o kaç olmuştur bilmiyorum hiç
Ay ben şeker çok tüketirim abur cubur olarak çikolata yani etkiliyo öylemi. Benim dotorumda günde 2 kase yoğurt ye mutlaka dedi. Benim akıntım hala devam ediyo sap sarı değil artık biraz rengi açılmış ama geliyo hala. Mantar ise Elhamdülillah yok yani pamukcuklar sıfır ben yinede kremi kullandım bugün yarında kullanıp bırakıcam. Ama akıntı durumu nolucak bilmiyorum
Bende çok beğeniyorum canım o markayıBen hazirladim cok sukur o yükten kurtuldum. Detarjan ve yumusaticiyi cok begendim.son yapacagim temizlikler var ama biraz daha yaklassin da o zaman yaparim dedim
Çok geçmiş olsun canımKasıntı bitse artık akinti da bi şekilde azalır raziyim artık ona
Ay bizim burda yürüyüşlük biyerde yok anca bin adım atıp gelebiliyorum dönsemmi 3 5 kereYa ben de nefes nefese kaldım, artık biraz agırlasıyoruz da nerde 10,000 adım, 2,000 attım anca yavas yavas arttırırım diye kendimi avutup döndüm. Hamlıyosun ara verince. Bir de tek çıkmak zorlasıyor zaman gectikçe, 5,000 atıp geri dönecek enerjiyi bulamazsam diyorum
Hangi markaa bende öğreniyim. Ben uni baby alıcm daha almadımBen hazirladim cok sukur o yükten kurtuldum. Detarjan ve yumusaticiyi cok begendim.son yapacagim temizlikler var ama biraz daha yaklassin da o zaman yaparim dedim
Ay Elhamdülillah bende kaşıntı öyle çok yokKasıntı bitse artık akinti da bi şekilde azalır raziyim artık ona
Sgl canım. Asm de ebeye sorcam bugün bakım ne dicekÇok geçmiş olsun canımayaklarını sıcak tut onunda etkisi olabilir.
ben kızımda da 9 kg aldım toplamda. onda 70le hamile kalıp 79la doğurmuştum. bunda 74 düm şuan 80. boyum var biraz kaldırıyorum ama kilolu hamile kaldım sayılırAy ne güzel ya ben 15-17 kg gibi aldım kendimden hiç beklemezdşm ama düşük kiloyla basladım. O tek avuntum. Düşük kiloyla baslayan daha çok alıyor diyorlar. Hiç yemiyor musun sen
Ya baya kalmıssın. Ben 2 sindede imza atıp cıktım. Bende bi durum olmazsa niyetim bundada öyle. Bebekde allah korusun bi durum olursa esim kendi hastanesine alır zaten bebegi. Annemi cagırır bende hastanede kalırım heralde. InsaAllah bunlara gerek kalmaz. Bakalım neler yasıycaz Rabbim ne takdir etmiş görücezBende imza atip cikmak istemistim de doktor salmadi3 gece 4 gun kalmistim. Bebegin sariligini kontrol ediyoruz , yat burda dinlen evde 2 cocuk var ,yatamazsin demisti simdi yine soracagim eve gidebilir miyim diye . Olmazsa gelip hergun tahlil yaptiririm diyecegim. Ama gondermezlerse bile esim kalir cocuklarin yaninda ben zaten tek kaliyorum
Buraya da yaz mutlaka benim asmdeki doktor çok etliy sütlüye karışmak istemiyo sanki kadın doğumcuna sor falan diyo detayına girmekmi istemedi yoksa başka biruöi kaçırdım anlmadımSgl canım. Asm de ebeye sorcam bugün bakım ne dicek
Canim günaydın hayırlı olsun bende ayrılalı ikinci günüm. İş yeri dönmeyeceğimi bilmiyor amadoğuma hiç sıkıntılık durum yokmuş bende istediğin gibi doğur dedi
ben bugün ayrılışımı yaptım iş yerinden temelliii artık ev hanımıyım süresiz jödahsjka eşim de urazın anneliğine terfi ettin muhasebecilikten diyosınav çalışmaların ne alemde benimy eterlilik uraz doğuncaya kaldı çünkü doğumuma denk geliyo inanılmazzzzzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?