2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Valla yeni nesil gümbür gümbür geliyor.benden önce kardeşim hamileydi o zamanlar diyodum teyzeninkarninda bebek var diye . Biraz büyüsün yanımıza gelicek diyoduk.Kardeşim doğum yaptı eve geldik. Bebeklekonusmaya başladı .severken sen büyüdün mü bebek mi oldun dedi şok olduk .

Az kilo alman iyi olmuş canım, son 3 ay salarsın kendine. Ben de son 3 ay kısıtlama en stresli dönemler, bugün yürüyüşe çıkayım dedim penguen gibi arkamdakilere gecsinler beni diye yol veriyorum, o kadar yavaşım ki
Grupta biri 9 kg altında kalmayı önermiyor drlar hamilelikte demişti, onu bir danış bakalım min aldıgın kilo ne olmalı diye?

Ayy öyle mii gidince söyliyim onu ya ama doğuma kadar alırım heralde o kadar da kilo almak sorun değil de sağlıklı kilo almak sorun o da bende yok djdkekesl fast food aşkımı biliyosunuz
Ne zamandır yürüyemiyorum ya karantina falan derken geçen bi çıktık benim de formum düşmüş tekrsr başlıcam şansımıza da havalar cortladı pek soğuk pekk hasta da olmasak bari

Ne guzel sen koruyabiliyorsun kendini . Ben calisiyorum cocuklar okula derken biz hep disarilardayiz .
Evet virus ilk ciktiginda biz grip bile olmamistik. Simdi nerdeyse herkese virus bulasiyor. Korkutucu gercekten . Insallah saglikla atlatirix bu zamanlari

Ya ben de nefes nefese kaldım, artık biraz agırlasıyoruz da nerde 10,000 adım, 2,000 attım anca yavas yavas arttırırım diye kendimi avutup döndüm. Hamlıyosun ara verince. Bir de tek çıkmak zorlasıyor zaman gectikçe, 5,000 atıp geri dönecek enerjiyi bulamazsam diyorum

Canim benim dördünde de yaptilar seker yuklemesini . Cok sekerli yemekle alakali degil bence , oyle olsa bende kesin cikardi

Biz de korunuyoduk 2 yıldır ama omicronu çıktıgı hafta kaptı resmen eşim, bana bulaşmadı iyi ki, bayagı da agır atlattı agrısı, atesi. Öyle belirtisiz olmadı yani. Bulassaydı ne olurdum düşünmek istemiyorum. Dısarıda calısan, okuyan varsa hane içinde ya da sen calışıyosan korunması zor cidden. Bu varyant biraz cabuk bulasıyor. Öncekilerde idare ettik ne güzel.

Kizlar kaşıntısı olanlara geçmiş olsun ama böyle dolu dolu yazışın girince gözlerim yorulasıya okuyayayım
Benimde eşyalar yıkanmadı daha ve hastane çantamda hazır değil
Ben hazirladim cok sukur o yükten kurtuldum. Detarjan ve yumusaticiyi cok begendim. son yapacagim temizlikler var ama biraz daha yaklassin da o zaman yaparim dedim

Ben ilk dozlari hamile oldugumu bilmeden yaptirdim ama ustunden 5 ay gecti. Doktor yapalim hemen dedi . 35.haftamda 3.dozu olacagim. Insallah hic bulasmaz . Normalde de herseye dikkat ederdik o yuzden cok zorlanmadik ama bulasinca bulasiyor iste. Cocuklari korumak mumkun degil okulda. Alt komsunun oglu 6 yasinda 2.kez pozitif oldu

Kasıntı bitse artık akinti da bi şekilde azalır raziyim artık ona

Ay bizim burda yürüyüşlük biyerde yok anca bin adım atıp gelebiliyorum dönsemmi 3 5 kere
Ben hazirladim cok sukur o yükten kurtuldum. Detarjan ve yumusaticiyi cok begendim. son yapacagim temizlikler var ama biraz daha yaklassin da o zaman yaparim dedim
Hangi markaa bende öğreniyim. Ben uni baby alıcm daha almadım
Kasıntı bitse artık akinti da bi şekilde azalır raziyim artık ona
Ay Elhamdülillah bende kaşıntı öyle çok yok

Ay ne güzel ya ben 15-17 kg gibi aldım kendimden hiç beklemezdşm ama düşük kiloyla basladım. O tek avuntum. Düşük kiloyla baslayan daha çok alıyor diyorlar. Hiç yemiyor musun sen
ben kızımda da 9 kg aldım toplamda. onda 70le hamile kalıp 79la doğurmuştum. bunda 74 düm şuan 80. boyum var biraz kaldırıyorum ama kilolu hamile kaldım sayılır ya yiyorum ama ne biliyim hamilelikten önce ne yiyorsam yine öyleyim extra bir iştahım yok. sabah kahvaltı akşam yemeği 2 öğün yiyorum aralarda atıştırma ne bulursam ama kahvaltımı sıkı yaparım o yüzden öğlen acıkmıyorum

Ya baya kalmıssın. Ben 2 sindede imza atıp cıktım. Bende bi durum olmazsa niyetim bundada öyle. Bebekde allah korusun bi durum olursa esim kendi hastanesine alır zaten bebegi. Annemi cagırır bende hastanede kalırım heralde. InsaAllah bunlara gerek kalmaz. Bakalım neler yasıycaz Rabbim ne takdir etmiş görücez

Canim günaydın hayırlı olsun bende ayrılalı ikinci günüm. İş yeri dönmeyeceğimi bilmiyor amabende süresini bilmiyorum ama iki çocuğum içinde iyi olacak ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…