Ya ben sevmiyorum öyle kalabalıkvalla elime ne gelse atıcam valize kaç valiz gideirm meçhul eksik kalcağına fazla olsun bişey olmazzz
Güzel açıklamışsınBizim hastane bebek dogunxa bı takım kendilerinden giydiriyorlar.bu da çok işime geliyor.o bebeğin ilk içerden çıkmış hali kanı kiri vs ne varsa o kirlenebilir rahatça.yanima gelince değiştirtmeyi düşünüyorum
3 takım mantıklı
Bı penye bı kalın battaniye
Takımlarınin içine birer kat giydirmek için iç zıbın takımları aldım.gobegi düşene kdr tulum yerine iki parça zibinlar çok daha kullanışlı oluyor
Evet ayni benim arkadasimda benden 4 ay sonra dogum yapti ve 2500 filandi. Cok minikti. 9 aylik da yurumustu minnacik birsey geziyordu sankiEvet aynen öyle benim oğlumda tombiş değildi ama işte sorsan 4 kilo. Ama ele avuca geliyordu. Komşum doğum yaptı kızı 2400 vallahi elleyemedim. Maşallah çok sağlıklı ama minyondu..şimdi o da büyüdü kocaman oldu da. İşte sonuç olarak fark etmiyor dediğin gibi yer varki büyüyorlar
sizin hastane alıyo mu ziyaretçi ya önlemleri arttırmışlar heralde covid sürüsünde dolayıııBende çoğu şeyi yıkadım ama kardeşimden alacağım bazı şeyler var valize konulucak .Bu zamana hazır ederim valizi diyidum ama hala hazirlamaya üşeniyorum .eksik biseyim kalmadı en azından diyorum .bı kapı süsü ve hediyelik işinde kafam karışıyor .kızımda kendimiz yapmıştık hediyelik ve kapı süsünu eşimle .şimdi buna da biz yapsak diyoruz ama konsept bulamıyoruz
Valla canım bnm hastane öyle çok lüks bı hastane degil orta halli .alıyor mu bilmiyorum .Ama zaten pek kimse gelmez ya sanmıyorum . Anneler kv ler falan arkadaş çevresi gelmez diye düşünüyorum .onlar daha sonra ev ziyaretine gelir .sizin hastane alıyo mu ziyaretçi ya önlemleri arttırmışlar heralde covid sürüsünde dolayııı
Maşallah yaa kurtulmulsun darısı başıma. AminnnKızlar nasılsınız?
2gundur cimcimemin cicilerini yıka kurut falan derken canım çıktı.Ama herşeyini yıkadım.Ya ev hello kitty nin evi gibi oldu pespembe.Ben zaten aşırı pembe severim.Çoğu seyim pembedir.Cok tatlıydı ya ama baktıkça sabırsızlanıyor insan.
Inşallah hepimizde hayırla sağlıkla kucagimiza alalım bi sipalari.
Ay merak etme bende daha başlamadım niyetimde yok gibiayyy bir ben başlayamadım şu yıkama yağlama işine yaa şimdi askıda o kadar düzgün duruyolar ki ben yıkadıktan sonra ütüyü beceremeyip cortlatcam kesin bütün düzenii ondna heralde bir türlü başlayamıyorum
Aa anladım ay ama dün kremi kullandım şimdi nerdeyse tertemiz pamukçuklar bitmiş Elhamdülillah ay nasıl mutlu oldum görünce sirkeye falan bulaşmadım dahaBen ilk gunler tampon gibi yapmistim canim. Biraz bekletiyordum yakiyordu amao sekilde gecmisti . Su ve sirkeyi karistirip bir kavanoza koymustum . Pamugu islatiyordum biraz beklete beklete siliyordum. Sonra bir tane daha az islatip tampon yapiyordum.
Hoşgeldin kulübümeKızlar vajinada 1aydir asiri kasinti var.Cok aciyor.Bu mantar mi oluyor.?? Kontrolüm cumartesi dr.a sorarim yine ama.Gecmiyo birtürlü.
Benimde ilk karıştırdım biriyle özür dilerim.Benim de sezeryanla 20 Mart civari olucak.. Alttan uyusmali işte..Sen nasıl düşünüyorsun korkma değil de hafifçe bir tedirginlik oluyor ister istemezKız ilk bebek benim :)
Ben en iyisi dr.a soruyum bi.Mahvetti beni ya kaşıntı.Ve baya acıyor.Akıntı aşırı değil ama.Maşallah yaa kurtulmulsun darısı başıma. Aminnn
Ay merak etme bende daha başlamadım niyetimde yok gibiama başlamam lazım tabi 1 2 hfta daha bekliym diyorum bilemedim
Aa anladım ay ama dün kremi kullandım şimdi nerdeyse tertemiz pamukçuklar bitmiş Elhamdülillah ay nasıl mutlu oldum görünce sirkeye falan bulaşmadım daha
Hoşgeldin kulübüme. Valla 2 aydır benim kaşıntı değil ama akıntım şelale gidiydi sarı sarı en son ASM takip için idrar aldı enfeksiyon çıktı 2 kere ilaç kullandım geçmedi kaşıntı ve yanma olunca bakiyim altta durum nedir bu ne böyle dedim dün bş bakyım mantar olmuş hep o şok ve heyecnla hastaneye gittim doktorum krem verdi işte. Yani her kaşıntı mantar olmayabilir aşağıdaki durumlara bağlı
Yok ya ben ikisinden de korkmuyorum aslinda. Tek korkum normaldeki kesiydi. Eşim de normal doğum istemiyor, çevrede normal doğum olup, o kadar sıkıntılı doğum yaşayan oldu ki, adam da korktu haliyle. Sezaryen olsun dedi.Benimde ilk karıştırdım biriyle özür dilerim.Benim de sezeryanla 20 Mart civari olucak.. Alttan uyusmali işte..Sen nasıl düşünüyorsun korkma değil de hafifçe bir tedirginlik oluyor ister istemez
O zaman sor mutlaka aynen bellide olmaz nolucağı benim zaten enfeksiyonum olduğu için tahmin etmek zor değilBen en iyisi dr.a soruyum bi.Mahvetti beni ya kaşıntı.Ve baya acıyor.Akıntı aşırı değil ama.
aşko şu kurumların hem hediye hem yardım kampanyalı ürünleri oluyor yaKızlar bebişleri için hediyelik yaptırmayı düşünenler, ne yaptırcaksınız karar verebildiniz mi? Ya da yaptıran varsa nerden ne kadara yaptırdınız. Ben hem hediyelik hem de çikolata yaptırmayı düşünüyorum hem bize hatıra kalır hem de 40'ı çıktıktan sonra eve gelenlere hem hediye hem çikolata dağıtırım diye düşündüm. Varsa fikirleriniz ya da yaptırdığınız yerler bana yollar mısınız
İlla gelicekler kuzu bi de ben bize de hatıra kalsın istiyorum. Nişanda yaptirdiklarimi bile saklıyorum halaaşko şu kurumların hem hediye hem yardım kampanyalı ürünleri oluyor yaminiminikbirkus yaptırmıştı hatta ondan yaptırmayı düşünüyorum
hastaneye ve eve kimse gelmesin mümkünse de illa gelecek zalimler olacaktır bebek bebek diye ondan vermelik boş kalmasın diye bir poşet hazırlarım diye düşündüm ucuz çikolardan yaptırcam isimli
Ben bu kokulu magnetlerden siparis verdim 30 tanesi 250 tl bi de bebek çikolatası yaptiracagiz onumuzdeki ay tamamdirKızlar bende az burayi hareketlendireyim..
Bebek doğunca dağıtmalik hediye yaptıranlar ne yaptırdılar? hangi sayfaya ve ne kadara? Görsel atarak yazabilirler mi
Bu olayı saçma bulsam da ilk çocuğuma yaptırdığım için mecburen ikinciye de yaptırcam
Tema vakfının yenidoğan magnetlerinden yaptırdım canım ben sitelerinde varİlla gelicekler kuzu bi de ben bize de hatıra kalsın istiyorum. Nişanda yaptirdiklarimi bile saklıyorum hala
Evet onlara da bakıcam canım çok teşekkür ederimTema vakfının yenidoğan magnetlerinden yaptırdım canım ben sitelerinde var
Ya bu sayfaya bende bugün denk geldim başka.model sordum...bende kokulutas yaptıracağımBen bu kokulu magnetlerden siparis verdim 30 tanesi 250 tl bi de bebek çikolatası yaptiracagiz onumuzdeki ay tamamdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?