2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
valla elime ne gelse atıcam valize kaç valiz gideirm meçhul eksik kalcağına fazla olsun bişey olmazzz
Ya ben sevmiyorum öyle kalabalık o yüzden gereksiz bişey götürmek istemiyorum
Güzel açıklamışsın

Evet ayni benim arkadasimda benden 4 ay sonra dogum yapti ve 2500 filandi. Cok minikti. 9 aylik da yurumustu minnacik birsey geziyordu sanki simdi aradaki 4 ay hic yok gibi benim kizimla aynilar .

Bende çoğu şeyi yıkadım ama kardeşimden alacağım bazı şeyler var valize konulucak .Bu zamana hazır ederim valizi diyidum ama hala hazirlamaya üşeniyorum .eksik biseyim kalmadı en azından diyorum .bı kapı süsü ve hediyelik işinde kafam karışıyor .kızımda kendimiz yapmıştık hediyelik ve kapı süsünu eşimle .şimdi buna da biz yapsak diyoruz ama konsept bulamıyoruz

sizin hastane alıyo mu ziyaretçi ya önlemleri arttırmışlar heralde covid sürüsünde dolayııı

sizin hastane alıyo mu ziyaretçi ya önlemleri arttırmışlar heralde covid sürüsünde dolayııı
Valla canım bnm hastane öyle çok lüks bı hastane degil orta halli .alıyor mu bilmiyorum .Ama zaten pek kimse gelmez ya sanmıyorum . Anneler kv ler falan arkadaş çevresi gelmez diye düşünüyorum .onlar daha sonra ev ziyaretine gelir .

Maşallah yaa kurtulmulsun darısı başıma. Aminnn
Ay merak etme bende daha başlamadım niyetimde yok gibi ama başlamam lazım tabi 1 2 hfta daha bekliym diyorum bilemedim
Aa anladım ay ama dün kremi kullandım şimdi nerdeyse tertemiz pamukçuklar bitmiş Elhamdülillah ay nasıl mutlu oldum görünce sirkeye falan bulaşmadım daha
Kızlar vajinada 1aydir asiri kasinti var.Cok aciyor.Bu mantar mi oluyor.?? Kontrolüm cumartesi dr.a sorarim yine ama.Gecmiyo birtürlü.
Hoşgeldin kulübüme . Valla 2 aydır benim kaşıntı değil ama akıntım şelale gidiydi sarı sarı en son ASM takip için idrar aldı enfeksiyon çıktı 2 kere ilaç kullandım geçmedi kaşıntı ve yanma olunca bakiyim altta durum nedir bu ne böyle dedim dün bş bakyım mantar olmuş hep o şok ve heyecnla hastaneye gittim doktorum krem verdi işte. Yani her kaşıntı mantar olmayabilir aşağıdaki durumlara bağlı

Ben en iyisi dr.a soruyum bi.Mahvetti beni ya kaşıntı.Ve baya acıyor.Akıntı aşırı değil ama.

Benimde ilk karıştırdım biriyle özür dilerim.Benim de sezeryanla 20 Mart civari olucak.. Alttan uyusmali işte..Sen nasıl düşünüyorsun korkma değil de hafifçe bir tedirginlik oluyor ister istemez
Yok ya ben ikisinden de korkmuyorum aslinda. Tek korkum normaldeki kesiydi. Eşim de normal doğum istemiyor, çevrede normal doğum olup, o kadar sıkıntılı doğum yaşayan oldu ki, adam da korktu haliyle. Sezaryen olsun dedi.

Kızlar bebişleri için hediyelik yaptırmayı düşünenler, ne yaptırcaksınız karar verebildiniz mi? Ya da yaptıran varsa nerden ne kadara yaptırdınız. Ben hem hediyelik hem de çikolata yaptırmayı düşünüyorum hem bize hatıra kalır hem de 40'ı çıktıktan sonra eve gelenlere hem hediye hem çikolata dağıtırım diye düşündüm. Varsa fikirleriniz ya da yaptırdığınız yerler bana yollar mısınız

aşko şu kurumların hem hediye hem yardım kampanyalı ürünleri oluyor ya miniminikbirkus yaptırmıştı hatta ondan yaptırmayı düşünüyorum
hastaneye ve eve kimse gelmesin mümkünse de illa gelecek zalimler olacaktır bebek bebek diye ondan vermelik boş kalmasın diye bir poşet hazırlarım diye düşündüm ucuz çikolardan yaptırcam isimli

İlla gelicekler kuzu bi de ben bize de hatıra kalsın istiyorum. Nişanda yaptirdiklarimi bile saklıyorum hala

Ben bu kokulu magnetlerden siparis verdim 30 tanesi 250 tl bi de bebek çikolatası yaptiracagiz onumuzdeki ay tamamdir

Eklentiler

• SmartSelect_20211215-131321_Instagram.webp
    57,7 KB · Görüntüleme: 137
Bende Instagram'da şöyle bı sayfa buldum malzemeleri gönderiyor kendin yapıyorsun . YouTube da videoları falan var .hem uygun geldi fiyatı hemde kndin yapmış oluyosun. Daha almadım ama aklımda bu var açıkçası

Eklentiler

• Screenshot_2021-12-29-17-00-06-848_com.instagram.android.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 107
  • Screenshot_2021-12-29-16-59-15-561_com.instagram.android.webp
    29,5 KB · Görüntüleme: 119
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…