- 19 Ekim 2016
- 3.045
- 7.266
- 158
Ay ne güzel evin çiçekleriBenim de 3 kizim var , gecende kayinvalide kaliyorduk. Dedelerinin yaninda hepsi karnina bebek sokmus aaa aaaa diye bagiriyorlaryerin dibine girdim. Sanki ben oyle bagiriyorum napiyorsunuz diyorum. Sonra baktim arada bende yururken aaa diyormusum belim agridiginda
ben iki gebeliğimde de yaptırmadım. yaşım genç, genetikte şeker yok. açlık tokluk baktırdım bir sıkıntı yok. amniyon sıvısı fazlalığı, fazla kilo alma yok. şartlar böyle olunca doktorum da diretmedi. içini ferah tut :)Kızlar kafama birşey takıldı doktor bana açlık tokluk yaptırdı birkez iyi dedi sonra hiç baktır vs demedi şeker yüklemesi yapılmadı.sizler de hiç yukleme yapılmayan var mı ?yada sürekli ölçüm mu yaptiriyorsunuz kafama taktım biraz ya birşey olursa diye.. Kiloyu sorarsaniz 52 ile başladım 60 oldum şuan 30 .hafta
Canim bilemedim kilo çok almadım ama yaş illeri 38 doktor istemedi ama bir süredir taktım acaba doktoru dinlemeyip yaptirsa mıydım diye peki kendiniz diyet yada ölçüm yapıyor musunuzben iki gebeliğimde de yaptırmadım. yaşım genç, genetikte şeker yok. açlık tokluk baktırdım bir sıkıntı yok. amniyon sıvısı fazlalığı, fazla kilo alma yok. şartlar böyle olunca doktorum da diretmedi. içini ferah tut :)
yok hayır hiçbir şey yapmıyorum. bu saydıklarımdan biri dahi olsa doktorunuz mutlaka isterdi merak etmeyinCanim bilemedim kilo çok almadım ama yaş illeri 38 doktor istemedi ama bir süredir taktım acaba doktoru dinlemeyip yaptirsa mıydım diye peki kendiniz diyet yada ölçüm yapıyor musunuz
Akıntı var mi ? Akinti nemlilik varsa mantardir oda gebelikte çok oluyor geçmiş olsun krem yada sirke yerine şekeri hayatınızdan çıkarın yogurt yiyin kaşınma duruyor o zaman tabi bunu 3 4 gün yapın oyle fayda görürsünüzKızlar iyi akşamlar vajinal kaşıntıdan konuşulmuş. Bir kaç haftadir bende aynı şeyi yaşıyorum. Idrar kültür verdim her ikiside temiz cikiyo ama kaşıntı var acaba mantar mi anlamadim kaşıntı için bu dönemde kullanabileceğimiz krem var mi ya da bir yöntem sirke denilmiş ama ilaç ya da sirke kullanıp iyilesenler fikir verirseniz sevinirim.
Benim kız da 4 yaşında devamlı koca göbekle ve içinde bebekle beni çiziyorbide kendini yapıyor elimden tutmuş
Rabbim sağlıkla büyütsün yavrularımızı bağışlasın bizemaşallah
Evet akıntıda oluyo hamilelige bağladım akıntıyı ama kaşıntıda olunca artık mahvetti . Teşekkür ederim cvp için yoğurt deniyeceğimAkıntı var mi ? Akinti nemlilik varsa mantardir oda gebelikte çok oluyor geçmiş olsun krem yada sirke yerine şekeri hayatınızdan çıkarın yogurt yiyin kaşınma duruyor o zaman tabi bunu 3 4 gün yapın oyle fayda görürsünüz
Anlıyorum seni. Benim kızım daha 2 yasinda evdeyiz. Çarşı pazar markete çıkmıyorum.Bende oyleyim ama bircok müsterim corona suanda2 aşili olanlar bile ağir geciriyormus. Korkuyorum acikcasi. Ortanca kizim 1 gün krese gitti 4 gündür atesli . Doktor 3.aşiyida olmami soyledi. Simdi bebeklerede bulasiyor corona , öksürük oldugunda korusun diyor . Bilemedim acikcasi kendim dikkat ederimde cocuklar kucuk anlamazlar mikrop getirirler okuldan .
Dogunca aşi yaptiriyor musun peki ?
Burda avrasyada 480 500lerden bahsediyorlardı valla. Biz yeni bi hastaneye başladık doğum için öneri üzerine başladım 170di 210mu ne olmuş beni şuan 34 yada 35te çağırdı. Doğuma en son normal 4000 sezeryan 5 mi 6mı ne demişti o kaç olmuştur bilmiyorum hiçKizlaaar dr muayenesi 400 tl olmus ve 10 gunde bir gidiyoruz bizdoğum fiyatları en az 5 bin diyorlar sizde durum nasıl
Ay ben şeker çok tüketirim abur cubur olarak çikolata yani etkiliyo öylemiEvet akıntıda oluyo hamilelige bağladım akıntıyı ama kaşıntıda olunca artık mahvetti . Teşekkür ederim cvp için yoğurt deniyeceğim
Benim bebek minyon, ben de hiç yeni dogan almadım hep, 1-3 ay. Annelerimiz gibi kolunu bacagını kıvıra kıvıra 4 ay giydiririm artıkKeşke biraz geç alsaydıkta direk hepsini 3ten başlatsydım. Aynen ek aparatı sepetime ekledim ilk alışverişte gelicek inşallh. Gerisi. İçinde yapıck bişey yok sğlıklı olaunlarda
Sen Miami tatili mi dogum mu belli değilvalla elime ne gelse atıcam valize kaç valiz gideirm meçhul eksik kalcağına fazla olsun bişey olmazzz
Ay ne kadar detaylı düşünmüş, aferin ona. Duygularını resme dökmüş. Benim yegenim de bana, benim de karnımda bebek var, benimki de kız diyor sğrekli. Önce panik oldum ne tepki versem diyeKizim 3.5 yaşında resim yapmış . Ayrıntıyı fark edenlerbütün insanımsı şeylerin karnında bebek var .kardeşimiş onlar
Canım ben de aclık, tokluk baktırdım. Ama dr suyunda ufacık, minicik bir fazlalık göreyim şeker yüklemesi yapacagız dedi. Biraz bebeğin ölçüleri, suyun durumundan da anlıyorlar. Ben yine de seker zararlı diye bayagı azaltmaya calıştım. Meyve yiyorum bayagı gerçi.Kızlar kafama birşey takıldı doktor bana açlık tokluk yaptırdı birkez iyi dedi sonra hiç baktır vs demedi şeker yüklemesi yapılmadı.sizler de hiç yukleme yapılmayan var mı ?yada sürekli ölçüm mu yaptiriyorsunuz kafama taktım biraz ya birşey olursa diye.. Kiloyu sorarsaniz 52 ile başladım 60 oldum şuan 30 .hafta
Ay ne güzel ya ben 15-17 kg gibi aldım kendimden hiç beklemezdşm ama düşük kiloyla basladım. O tek avuntum. Düşük kiloyla baslayan daha çok alıyor diyorlar. Hiç yemiyor musun senbende 6 kg aldım şuan :)
50 ile kaldım 55im şu an ben şimdi şeye taktım çocuk yeterli beslenemiyo ondna mı çekti diye ajkdsakj ptesi doktoru bi darlıcam salayım mı ipleri alayım mı daha kilo diyeBenim bebek minyon, ben de hiç yeni dogan almadım hep, 1-3 ay. Annelerimiz gibi kolunu bacagını kıvıra kıvıra 4 ay giydiririm artık
Sen Miami tatili mi dogum mu belli değil
Ay ne kadar detaylı düşünmüş, aferin ona. Duygularını resme dökmüş. Benim yegenim de bana, benim de karnımda bebek var, benimki de kız diyor sğrekli. Önce panik oldum ne tepki versem diyeözeniyorlar demek, içgüdüsel. Arada unutuyor, arada hatırlıyor bende de var diyor
Canım ben de aclık, tokluk baktırdım. Ama dr suyunda ufacık, minicik bir fazlalık göreyim şeker yüklemesi yapacagız dedi. Biraz bebeğin ölçüleri, suyun durumundan da anlıyorlar. Ben yine de seker zararlı diye bayagı azaltmaya calıştım. Meyve yiyorum bayagı gerçi.
Doktoruna gittiğinde bir danış aklına takıldıysa, suyunu vs sor, bazen bebek çok önde gidiyorsa sekerden süpheleniyorlar.
Acaba seker yüklemesi olan arkadaslarımız sonradan 2.ye yükletiyor mu? Evde takip ediyorlar sanki. Hamilelikte ani şeker çıkışı, düşüşü tehlikeliymiş. Şeker çıkmasa da biz de dikkat etmeliyiz, çok şekere abanırsak degişebilir durum.
Ay ne güzel ya ben 15-17 kg gibi aldım kendimden hiç beklemezdşm ama düşük kiloyla basladım. O tek avuntum. Düşük kiloyla baslayan daha çok alıyor diyorlar. Hiç yemiyor musun sen
Kız senin çocukla son ölçümde cerrahınki benimkiyle hafta bazında hesapta tutuyor, çok da takılma50 ile kaldım 55im şu an ben şimdi şeye taktım çocuk yeterli beslenemiyo ondna mı çekti diye ajkdsakj ptesi doktoru bi darlıcam salayım mı ipleri alayım mı daha kilo diye
Ahaha evet tutturamamışoz kıyafetleriBenim bebek minyon, ben de hiç yeni dogan almadım hep, 1-3 ay. Annelerimiz gibi kolunu bacagını kıvıra kıvıra 4 ay giydiririm artık
Sen Miami tatili mi dogum mu belli değil
Ay ne kadar detaylı düşünmüş, aferin ona. Duygularını resme dökmüş. Benim yegenim de bana, benim de karnımda bebek var, benimki de kız diyor sğrekli. Önce panik oldum ne tepki versem diyeözeniyorlar demek, içgüdüsel. Arada unutuyor, arada hatırlıyor bende de var diyor
Canım ben de aclık, tokluk baktırdım. Ama dr suyunda ufacık, minicik bir fazlalık göreyim şeker yüklemesi yapacagız dedi. Biraz bebeğin ölçüleri, suyun durumundan da anlıyorlar. Ben yine de seker zararlı diye bayagı azaltmaya calıştım. Meyve yiyorum bayagı gerçi.
Doktoruna gittiğinde bir danış aklına takıldıysa, suyunu vs sor, bazen bebek çok önde gidiyorsa sekerden süpheleniyorlar.
Acaba seker yüklemesi olan arkadaslarımız sonradan 2.ye yükletiyor mu? Evde takip ediyorlar sanki. Hamilelikte ani şeker çıkışı, düşüşü tehlikeliymiş. Şeker çıkmasa da biz de dikkat etmeliyiz, çok şekere abanırsak degişebilir durum.
Ay ne güzel ya ben 15-17 kg gibi aldım kendimden hiç beklemezdşm ama düşük kiloyla basladım. O tek avuntum. Düşük kiloyla baslayan daha çok alıyor diyorlar. Hiç yemiyor musun sen
Normalde yediğimden daha çok yiyorum porsiyonları arttırdım doymuyorum ama ekmeği kestim minimum tüketiyorum ondan heralde bu kilo yoksa abur cubur çok yiyorum ben acıktıkça o kötüKız senin çocukla son ölçümde cerrahınki benimkiyle hafta bazında hesapta tutuyor, çok da takılmaben de minyonum zaten. Bak ben kilo aldım, bebek yine minyon. Bu işin kiloyla ilgisi yok ama yiyerek almıyosun sanki sen? O daha iyi yoksa kısıtlıyo musun kendini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?