Daha önce sezeryan olmuş muydun sanki nasıl geçiyorGünaydın hatunlar
Benden havadisler, cumartesi sezaryen için günümüzü aliyoruz inşallah. 11 veya 18 Şubat olacak sanirim.
Çarşamba ya da Perşembe kayınvalide geliyor tek kalmayım diye, eşimin işleri artacak bugünden itibaren 1 ay boyunca.
Annem de subat başı izne ayrılacak kendini 8ngun karantinaya al, test ver öyle gel dedim. Tabi kayinvaliyede dedim test yaptırmadan binme otobuse diye
Resmen kendimizi garantiye alıyoruz şaka gibi.
Aminn dikkat ediyorum canımmInsallah gecer canm bnm nemli kalması peceteyle iyice kurula
Hadi inşallahBen hep oyle yapıyodum cnm inşallah faydası olur
Bayıldım çok tatlııııAhhh sabah sabah gelen kargomun güzelliğiDonencemiz geldi magnet hediyelerimiz de Gunaydiiiiiin
valla diğer yerlerde takip zor oluyo bir bakıyosun 1000 mesaj ah ahh buranın eski halini çok özlüyorum valla daha kolaydııııYaa evet buradan takip etmesi kolay oluyordu iki çocukla diğer yerlere yetisenem dedimama bizim grupta çok aktifti o hallerini ozlenedim değil .boya da tüm ev yapıldı . Aslında yazdan beri diyorum eşime en son ümidi kestim çocuk odası i boya en azından dedim o tüm eve yaptı .bı mutfak kaldı .kontrole de aslında en son gittiğimde ayın on dördü de gel demişti yarın için. İki hafta da bı yaparız demişti kontrolü .ama bnm doktor değildi o .bnm doktorun eşi vefat etti yazmıştım .on gün önce başladı hasta bakmaya ama ben biraz daha zamn geçsin dedim .yarın arayıp bir hafta sonraya randevu alicam inşallah .
kuzu bebişe kendim bakayım diye 10 aylıkken de bırakamam gibi geliyor ücretsiz izni falan kullansamGünaydın neden donmuyorsun canım işe
Doğum izni yapıp donebilirsin
yok kııız benim staj temmuzda mı ne bittii stajla alakası yok dönmememiiin çocuğa bende başkası bakmasın bakıcılar benim maaşım kadar diye dönmüyorumOnun işi biraz karışık gümüş. Staj yapıyordu şu an o. Şirketin sınavdan sonra almasi lazım. Muhtemelen alırlar da, staj süresi dolduğu için sınavı geçene kadar gonderedebilirler.
ilk bebiş onunn daaDaha önce sezeryan olmuş muydun sanki nasıl geçiyor
bayıldıım bayıldıııııımmm çok güzeeeellllllAhhh sabah sabah gelen kargomun güzelliğiDonencemiz geldi magnet hediyelerimiz de Gunaydiiiiiin
Bende bizim grupta fazla yazışma olmayınca Ocak Şubata bakıyorumSiz buralari terk edince bnde hep Ocak annerini okudumonlar doğurdukça dogurasim geldi .hatta subattakilerde başladı doğurmaya Bnmki de çok gecikmez 37_38 de gelir umarım .baba yetti bu kadar hamilelik
Kız ilk bebek benim :)Daha önce sezeryan olmuş muydun sanki nasıl geçiyor
Benim hazır ikisi de :)Hastane çantası hazırlayan var mı, benim beynim durdu ne alacağım ne koyacağım şaşırdım her şeyi koymak istiyorum. Bir de daha doğum şekli de belli değil. O da ufaktan korkutuyor.
Bende aynı durumdayım beynim yandı gerçektenHastane çantası hazırlayan var mı, benim beynim durdu ne alacağım ne koyacağım şaşırdım her şeyi koymak istiyorum. Bir de daha doğum şekli de belli değil. O da ufaktan korkutuyor.
Ben haftaya hazırlıcam daha bende ilk giydirmeye hangi takımı versem odaya gelince değiştire bilirmiyim onu düşünüp duruyorum kafam da. İlk doğum yapanlardan tecrübeleri öğreneceğiz artıkHastane çantası hazırlayan var mı, benim beynim durdu ne alacağım ne koyacağım şaşırdım her şeyi koymak istiyorum. Bir de daha doğum şekli de belli değil. O da ufaktan korkutuyor.
Ben kendime değil çocuğa ne koysam diye düşünüyorum internette kimi az şey söylüyo kimi bi dolu kıyafet listelemiş kafam çorba olduHastane çantası hazırlayan var mı, benim beynim durdu ne alacağım ne koyacağım şaşırdım her şeyi koymak istiyorum. Bir de daha doğum şekli de belli değil. O da ufaktan korkutuyor.
valla elime ne gelse atıcam valize kaç valiz gideirm meçhul eksik kalcağına fazla olsun bişey olmazzzBen kendime değil çocuğa ne koysam diye düşünüyorum internette kimi az şey söylüyo kimi bi dolu kıyafet listelemiş kafam çorba oldu3 takım götürücem orası kesin birini doğumhaneye vericem diğerleri yedek kalsın onun dışında ne kıyafet konur kararsızım
ayyy bir ben başlayamadım şu yıkama yağlama işine yaa şimdi askıda o kadar düzgün duruyolar ki ben yıkadıktan sonra ütüyü beceremeyip cortlatcam kesin bütün düzenii ondna heralde bir türlü başlayamıyorumKızlar nasılsınız?
2gundur cimcimemin cicilerini yıka kurut falan derken canım çıktı.Ama herşeyini yıkadım.Ya ev hello kitty nin evi gibi oldu pespembe.Ben zaten aşırı pembe severim.Çoğu seyim pembedir.Cok tatlıydı ya ama baktıkça sabırsızlanıyor insan.
Inşallah hepimizde hayırla sağlıkla kucagimiza alalım bi sipalari.
Ben ilk gunler tampon gibi yapmistim canim. Biraz bekletiyordum yakiyordu amaGümüşün söylediği gibi pamuğa batırıp alt kısmını siliyorum değilmi yoksa sudamı beklettin
Yıkandı kurudu ama ütü için 2gun bekler artık.Pert oldum 2gundur.Ya ilk yıkanınca o sekli bozuluyor ya cicilerin o durumu bende sevmiyorum.Ama yıkamadan hiçbişeyi giyemem normalde de.Baslarsin sende canım artık.Ama minik minik de olsa baya zaman aliyor onlarla uğraşmak.ayyy bir ben başlayamadım şu yıkama yağlama işine yaa şimdi askıda o kadar düzgün duruyolar ki ben yıkadıktan sonra ütüyü beceremeyip cortlatcam kesin bütün düzenii ondna heralde bir türlü başlayamıyorum
Evet kiz bebekti canim. Ben cok bekledimMasallah canımpeki o kadar haftada bebek dışkılaması sorunu olmadı di mi? Bir de kız bebekti değil mi ? Normalde erkekler gec gelir derler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?