2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Daha önce sezeryan olmuş muydun sanki nasıl geçiyor

valla diğer yerlerde takip zor oluyo bir bakıyosun 1000 mesaj ah ahh buranın eski halini çok özlüyorum valla daha kolaydıııı
Günaydın neden donmuyorsun canım işe
Doğum izni yapıp donebilirsin
kuzu bebişe kendim bakayım diye 10 aylıkken de bırakamam gibi geliyor ücretsiz izni falan kullansam
çocuk 2 yaşına gelince dönmeyi düşünüyorum daha doğrusu kreşe ilk ne zaman alınıyosaaaa
Onun işi biraz karışık gümüş. Staj yapıyordu şu an o. Şirketin sınavdan sonra almasi lazım. Muhtemelen alırlar da, staj süresi dolduğu için sınavı geçene kadar gonderedebilirler.
yok kııız benim staj temmuzda mı ne bittii stajla alakası yok dönmememiiin çocuğa bende başkası bakmasın bakıcılar benim maaşım kadar diye dönmüyorum D

Siz buralari terk edince bnde hep Ocak annerini okudum onlar doğurdukça dogurasim geldi .hatta subattakilerde başladı doğurmaya Bnmki de çok gecikmez 37_38 de gelir umarım .baba yetti bu kadar hamilelik
Bende bizim grupta fazla yazışma olmayınca Ocak Şubata bakıyorum

Hastane çantası hazırlayan var mı, benim beynim durdu ne alacağım ne koyacağım şaşırdım her şeyi koymak istiyorum. Bir de daha doğum şekli de belli değil. O da ufaktan korkutuyor.

Hastane çantası hazırlayan var mı, benim beynim durdu ne alacağım ne koyacağım şaşırdım her şeyi koymak istiyorum. Bir de daha doğum şekli de belli değil. O da ufaktan korkutuyor.
Ben haftaya hazırlıcam daha bende ilk giydirmeye hangi takımı versem odaya gelince değiştire bilirmiyim onu düşünüp duruyorum kafam da. İlk doğum yapanlardan tecrübeleri öğreneceğiz artık

Kızlar nasılsınız?
2gundur cimcimemin cicilerini yıka kurut falan derken canım çıktı.Ama herşeyini yıkadım.Ya ev hello kitty nin evi gibi oldu pespembe.Ben zaten aşırı pembe severim.Çoğu seyim pembedir.Cok tatlıydı ya ama baktıkça sabırsızlanıyor insan.
Inşallah hepimizde hayırla sağlıkla kucagimiza alalım bi sipalari.

Ben kendime değil çocuğa ne koysam diye düşünüyorum internette kimi az şey söylüyo kimi bi dolu kıyafet listelemiş kafam çorba oldu 3 takım götürücem orası kesin birini doğumhaneye vericem diğerleri yedek kalsın onun dışında ne kıyafet konur kararsızım

valla elime ne gelse atıcam valize kaç valiz gideirm meçhul eksik kalcağına fazla olsun bişey olmazzz

ayyy bir ben başlayamadım şu yıkama yağlama işine yaa şimdi askıda o kadar düzgün duruyolar ki ben yıkadıktan sonra ütüyü beceremeyip cortlatcam kesin bütün düzenii ondna heralde bir türlü başlayamıyorum

Kızlar bende az burayi hareketlendireyim..
Bebek doğunca dağıtmalik hediye yaptıranlar ne yaptırdılar? hangi sayfaya ve ne kadara? Görsel atarak yazabilirler mi

Bu olayı saçma bulsam da ilk çocuğuma yaptırdığım için mecburen ikinciye de yaptırcam

Gümüşün söylediği gibi pamuğa batırıp alt kısmını siliyorum değilmi yoksa sudamı beklettin
Ben ilk gunler tampon gibi yapmistim canim. Biraz bekletiyordum yakiyordu ama o sekilde gecmisti . Su ve sirkeyi karistirip bir kavanoza koymustum . Pamugu islatiyordum biraz beklete beklete siliyordum. Sonra bir tane daha az islatip tampon yapiyordum.

Bizim hastane bebek dogunxa bı takım kendilerinden giydiriyorlar.bu da çok işime geliyor.o bebeğin ilk içerden çıkmış hali kanı kiri vs ne varsa o kirlenebilir rahatça.yanima gelince değiştirtmeyi düşünüyorum
3 takım mantıklı
Bı penye bı kalın battaniye
Takımlarınin içine birer kat giydirmek için iç zıbın takımları aldım.gobegi düşene kdr tulum yerine iki parça zibinlar çok daha kullanışlı oluyor

Yıkandı kurudu ama ütü için 2gun bekler artık.Pert oldum 2gundur.Ya ilk yıkanınca o sekli bozuluyor ya cicilerin o durumu bende sevmiyorum.Ama yıkamadan hiçbişeyi giyemem normalde de.Baslarsin sende canım artık.Ama minik minik de olsa baya zaman aliyor onlarla uğraşmak.

Masallah canım peki o kadar haftada bebek dışkılaması sorunu olmadı di mi? Bir de kız bebekti değil mi ? Normalde erkekler gec gelir derler
Evet kiz bebekti canim. Ben cok bekledim şoyle yani ilk hesaplamada gec dollenmeydi mayis sonlari gozuken son adet tarihine goreydi . Gec dollenme ile 6 haziran gozukuyordu. En fazla 10 gün bekleme suresi var demisti o zaman doktor. 16 si son gunumdu yani. 14 ünde kontrole gittigimde tekrar hesaplama yapti. Bebek biraz daha bekleye bilir son tarih 22 haziran dedi . Ben şok oldum. Ya kakasini yaparsa dedim o şok ile ve melek doktorum bir anda sinirlendi ve sen bana guvenmiyor musun dedi 2 gunde bir kontrole gidiyordum. Bir sıkınti yasamadik. 2.kizim 41+2 de 3.tam 40.gununde dogdu Ama artik beklemiyor turkiyede doktorlar . Ocak annelerini okuyorum da 40.gunu dolan sezaryen oluyor

Kızlar vajinada 1aydir asiri kasinti var.Cok aciyor.Bu mantar mi oluyor.?? Kontrolüm cumartesi dr.a sorarim yine ama.Gecmiyo birtürlü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…