2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Kesinlikle kardeşim ne zaman gelecek çok heyecanlıyım diyip duruyor

Ya çok fazla gerçekten birden bu kadar zam normal değil ben dr da değiştiremiyorum suan nolacak bilmiyorum yani

Bana da aksine bi haller oldu çok sabırsız gergin sinirli biriyken sakin ılıman olurcu biri oldum. Çok ağlardıö önceden herşeye şimdi çok çok canımı sıkan bişey olursa ağlarım. Hamileliğin duygu değişimi bende olumlu etki oluşturdu

Durup durup ağlıyorum bende oluyor canm ama bende sinir patlaması da oluyor yani sadece ağlama olmuyor hormonal
Oğlumda pamuk gibiydim.Bu hamilelik de fena durumdayım bende.Sırf buyuzden zaman geçse de doğsa artık diyorum.

Günaydın kızlar..
Su siralar aşırı aglak ve sinirli oldum sizde de var mı bu durumlar.Kendimi tanıyamıyorum artık.
Günaydınn ben de sinirli değil de aşırı duygusalım sürekli ağlayasım geliyor ve annemi özleyip duruyorum dengem bozuldu

Aman maşallah diyelim sana canım.Ben bu dengesiz hallerimi hiç sevmedim ya.Ama bunun bi de lohusaligi var.

Aman maşallah diyelim sana canım.Ben bu dengesiz hallerimi hiç sevmedim ya.Ama bunun bi de lohusaligi var.
Ben etrafım da insanlar çok çok germediği sürece kırmamaya çalışcam biri eşim biri annemm biri eşimin annesi Tek istediğim Allahım kimseyi kırmadan üzmeden lohusalığı sağlam kafa ile atlatayım Allah o sabrı verir inşallah bana yoksa hamilelikten önceki ben olursam kendimden korkuyorum

Oğlumda pamuk gibiydim.Bu hamilelik de fena durumdayım bende.Sırf buyuzden zaman geçse de doğsa artık diyorum.
Baya 33 haftaya gelmişsin masallah canm devamı gelir inşallah ben daha 30 dayım inan ki ben kendime şaşırıyorum ama o ağlama gelince aglamazsam da stres oluyorum o yüzden bırakıyorum ağlıyorum

Esin doktor muydu ? Ben hicbirinde cikamadim sarilik degerini kontrol ediyorlar. Sarilik oluyor ama degerini soylemediler hic. Insallah bu sorunsuz gecer de hemen eve gelirim . 1 gun kalmayada raziyim

Baya 33 haftaya gelmişsin masallah canm devamı gelir inşallah ben daha 30 dayım inan ki ben kendime şaşırıyorum ama o ağlama gelince aglamazsam da stres oluyorum o yüzden bırakıyorum ağlıyorum
Kendini sıkınca daha kötü oluyor zaten.Bende bırakıyorum artık canım ya.33 olduk artık.Insallah hepimiz saglikla alalım kucagimiza.

Esin doktor muydu ? Ben hicbirinde cikamadim sarilik degerini kontrol ediyorlar. Sarilik oluyor ama degerini soylemediler hic. Insallah bu sorunsuz gecer de hemen eve gelirim . 1 gun kalmayada raziyim
Ben 2 sinde niye imza atip cıkmisım diyorum. Birinde baska cocuk yokdu.öbüründe oglum annemdeydi ye ic yat dimi . Bunda oglanlar tek kalamaz bende tek kalmak istemem hastanede onun icin hersey gönlümüze göre olsun insaAllah. Esim dr evt neonatolog ama devlette ben özelde doğurcam insaAllah.

Canim günaydın hayırlı olsun bende ayrılalı ikinci günüm. İş yeri dönmeyeceğimi bilmiyor amabende süresini bilmiyorum ama iki çocuğum içinde iyi olacak ins
vallahi evde olmak pek güzel uyumak açısından özellikle eşim işe giderken ben uyumaya devam ediyorum ya paha biçilemez ahsdhjhasda ama ev işlerine uyma notum kendime sıfırrrrr çok zor

vallahi evde olmak pek güzel uyumak açısından özellikle eşim işe giderken ben uyumaya devam ediyorum ya paha biçilemez ahsdhjhasda ama ev işlerine uyma notum kendime sıfırrrrr çok zor
Evde yatmaya alışınca cok tembel oluyosn ama bende sabah cocugu okula gonderıyorm aksama kadar netflıx ızlemedıgım dızı kalmadı sımdı 2000 adım attım öldum hayallerdekı hamılelık cok farklıydı oysakı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…