Asaf çok güzel bir isim ama Metehan abileredaha çok uyuyor gibiKızlar büyükoglum Alperen küçük oğlu Emirhan buna dakarar veremedim Metehan mi gökay asafmı güzel sizce
Kesinlikle kardeşim ne zaman gelecek çok heyecanlıyım diyip duruyorOnlarinda aklı fikri bebekte artık . Oyunları bile yok altina kaka yap.is yok acıkmış.bazen çok yemek yiyince bak karnım kocaman oldu karnımda bebek var diyor.kiz çocuğu olunca annelik iç güdüsü oluyor galiba doğuştan
Ya çok fazla gerçekten birden bu kadar zam normal değil ben dr da değiştiremiyorum suan nolacak bilmiyorum yaniBurda avrasyada 480 500lerden bahsediyorlardı valla. Biz yeni bi hastaneye başladık doğum için öneri üzerine başladım 170di 210mu ne olmuş beni şuan 34 yada 35te çağırdı. Doğuma en son normal 4000 sezeryan 5 mi 6mı ne demişti o kaç olmuştur bilmiyorum hiç
Ay ben şeker çok tüketirim abur cubur olarak çikolata yani etkiliyo öylemi. Benim dotorumda günde 2 kase yoğurt ye mutlaka dedi. Benim akıntım hala devam ediyo sap sarı değil artık biraz rengi açılmış ama geliyo hala. Mantar ise Elhamdülillah yok yani pamukcuklar sıfır ben yinede kremi kullandım bugün yarında kullanıp bırakıcam. Ama akıntı durumu nolucak bilmiyorum
Durup durup ağlıyorum bende oluyor canm ama bende sinir patlaması da oluyor yani sadece ağlama olmuyor hormonalGünaydın kızlar..
Su siralar aşırı aglak ve sinirli oldum sizde de var mı bu durumlar.Kendimi tanıyamıyorum artık.
Oğlumda pamuk gibiydim.Bu hamilelik de fena durumdayım bende.Sırf buyuzden zaman geçse de doğsa artık diyorum.Durup durup ağlıyorum bende oluyor canm ama bende sinir patlaması da oluyor yani sadece ağlama olmuyor hormonal
Günaydınn ben de sinirli değil de aşırı duygusalım sürekli ağlayasım geliyor ve annemi özleyip duruyorum dengem bozulduGünaydın kızlar..
Su siralar aşırı aglak ve sinirli oldum sizde de var mı bu durumlar.Kendimi tanıyamıyorum artık.
Aman maşallah diyelim sana canım.Ben bu dengesiz hallerimi hiç sevmedim ya.Ama bunun bi de lohusaligi var.Bana da aksine bi haller oldu çok sabırsız gergin sinirli biriyken sakin ılıman olurcu biri oldum. Çok ağlardıö önceden herşeye şimdi çok çok canımı sıkan bişey olursa ağlarım. Hamileliğin duygu değişimi bende olumlu etki oluşturdu
Inşallah geçici bi durumdur bu.Ahh bu hormonlar..Eski hallerimi özledim bende.Ben hem aglak hem sinirli oldum.Günaydınn ben de sinirli değil de aşırı duygusalım sürekli ağlayasım geliyor ve annemi özleyip duruyorum dengem bozuldu
Ben etrafım da insanlar çok çok germediği sürece kırmamaya çalışcam biri eşim biri annemm biri eşimin annesi Tek istediğim Allahım kimseyi kırmadan üzmeden lohusalığı sağlam kafa ile atlatayım Allah o sabrı verir inşallah bana yoksa hamilelikten önceki ben olursam kendimden korkuyorumAman maşallah diyelim sana canım.Ben bu dengesiz hallerimi hiç sevmedim ya.Ama bunun bi de lohusaligi var.
Baya 33 haftaya gelmişsin masallah canm devamı gelir inşallah ben daha 30 dayım inan ki ben kendime şaşırıyorum ama o ağlama gelince aglamazsam da stres oluyorum o yüzden bırakıyorum ağlıyorumOğlumda pamuk gibiydim.Bu hamilelik de fena durumdayım bende.Sırf buyuzden zaman geçse de doğsa artık diyorum.
Allah yardımcımız olsun cdden zor vallaYa çok fazla gerçekten birden bu kadar zam normal değil ben dr da değiştiremiyorum suan nolacak bilmiyorum yani
Froch canimHangi markaa bende öğreniyim. Ben uni baby alıcm daha almadım
Esin doktor muydu ? Ben hicbirinde cikamadimYa baya kalmıssın. Ben 2 sindede imza atıp cıktım. Bende bi durum olmazsa niyetim bundada öyle. Bebekde allah korusun bi durum olursa esim kendi hastanesine alır zaten bebegi. Annemi cagırır bende hastanede kalırım heralde. InsaAllah bunlara gerek kalmaz. Bakalım neler yasıycaz Rabbim ne takdir etmiş görücez
Kendini sıkınca daha kötü oluyor zaten.Bende bırakıyorum artık canım ya.33 olduk artık.Insallah hepimiz saglikla alalım kucagimiza.Baya 33 haftaya gelmişsin masallah canm devamı gelir inşallah ben daha 30 dayım inan ki ben kendime şaşırıyorum ama o ağlama gelince aglamazsam da stres oluyorum o yüzden bırakıyorum ağlıyorum
Ben 2 sinde niye imza atip cıkmisım diyorum. Birinde baska cocuk yokdu.öbüründe oglum annemdeydi ye ic yat dimiEsin doktor muydu ? Ben hicbirinde cikamadimsarilik degerini kontrol ediyorlar. Sarilik oluyor ama degerini soylemediler hic. Insallah bu sorunsuz gecer de hemen eve gelirim . 1 gun kalmayada raziyim
vallahi evde olmak pek güzel uyumak açısından özellikle eşim işe giderken ben uyumaya devam ediyorum ya paha biçilemez ahsdhjhasda ama ev işlerine uyma notum kendime sıfırrrrr çok zorCanim günaydın hayırlı olsun bende ayrılalı ikinci günüm. İş yeri dönmeyeceğimi bilmiyor amabende süresini bilmiyorum ama iki çocuğum içinde iyi olacak ins
Evde yatmaya alışınca cok tembel oluyosn ama bende sabah cocugu okula gonderıyorm aksama kadar netflıx ızlemedıgım dızı kalmadı sımdı 2000 adım attım öldum hayallerdekı hamılelık cok farklıydı oysakıvallahi evde olmak pek güzel uyumak açısından özellikle eşim işe giderken ben uyumaya devam ediyorum ya paha biçilemez ahsdhjhasda ama ev işlerine uyma notum kendime sıfırrrrr çok zor
Emin ol herkesin farklıdırEvde yatmaya alışınca cok tembel oluyosn ama bende sabah cocugu okula gonderıyorm aksama kadar netflıx ızlemedıgım dızı kalmadı sımdı 2000 adım attım öldum hayallerdekı hamılelık cok farklıydı oysakı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?