2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Kendini sıkınca daha kötü oluyor zaten.Bende bırakıyorum artık canım ya.33 olduk artık.Insallah hepimiz saglikla alalım kucagimiza.
Aynen kuzum senin mide bulantı oluyor mu bnm iştahım kesildi mide bulantim var ve bacak ve ayak ağrısından topallayarak yürümeye başladım

Hastane ortamina girince insan hemen eve gitmek istiyor senin cocuklar kac yasindalar ?

Aynen kuzum senin mide bulantı oluyor mu bnm iştahım kesildi mide bulantim var ve bacak ve ayak ağrısından topallayarak yürümeye başladım
Kalcama giren kramplar mahvediyo beni de.Hemen magnezyum alıyorum.O.biraz rahatlatıyor canım ya.Ama bulantılar yine hortladı benim de iştah da azaldı.

Evet ayni benim arkadasimda benden 4 ay sonra dogum yapti ve 2500 filandi. Cok minikti. 9 aylik da yurumustu minnacik birsey geziyordu sanki simdi aradaki 4 ay hic yok gibi benim kizimla aynilar .
Evet genelde minik olanlar daha hareketli oluyor. Benimde çevremden gördüğüm hep öyle. Sağlıklı olsunlar da 2 de normal 4 TE nasıl olsa büyüyünce bi farkı yok dediğin gibi

Kalcama giren kramplar mahvediyo beni de.Hemen magnezyum alıyorum.O.biraz rahatlatıyor canım ya.Ama bulantılar yine hortladı benim de iştah da azaldı.
Yiyemez oldum hiç bir şeyi nasıl kilo alacaklar bilmiyorum yani zaten esim pek yardımcı olmuyor yemek konusunda çok yoğun çalıştığı için napicaz böyle ben bilmiyorum

Evet genelde minik olanlar daha hareketli oluyor. Benimde çevremden gördüğüm hep öyle. Sağlıklı olsunlar da 2 de normal 4 TE nasıl olsa büyüyünce bi farkı yok dediğin gibi
Evet yeterki saglikli olsunlar kilosu benim icinde hic onemli degil. Minik olsunlar da yavas buyusunler istiyorum hep

Aynı şekilde bende çocuklar okuladan,spordan veya yüzmeden getiriler diye korkuyoruz ama bi ayağımız dışarıda

Sen olacak misin 3.aşiyi ? Ne diyor doktorun ?
Ah canım ben daha hiç aşı olmadımhastalık atlattık biz 2.ci aya kadar vakit var ama doktorum en son konuşmamızda yap aşını dedi bende korkuyorum dedim inan bana bebeğine bişey olmayacak falan dedide halen düşünüyorum ne yapsam diye

Ya kızlar benim ayaklarım ve bacaklarımda aşırı bi basınç var küt küt atıyor duş aldım fayda etmedi magnezyumu almadım iki gündür o etkilemiş olabilirmi

Ya kızlar benim ayaklarım ve bacaklarımda aşırı bi basınç var küt küt atıyor duş aldım fayda etmedi magnezyumu almadım iki gündür o etkilemiş olabilirmi
Kalsiyum eksikliğinden oluyormuymus öyle bişey ama rahatsız edici olsa gerek.benimde bir anda bir uyuşma olmaya başladı

Anneler merhaba biraz buaya yazayım dedim eksiklerim nelermiş bakayım sizleri okuyayım dedim. Aslında Mayıs annesiyim son adet tarihine göre , ama açılmam olduğu için serklaj yapıldı. Kalkmam yasak sadece yatıyorum. Şu an 24+5 deyim. Doktor yaşam sınırı için 6 hafta daha en az dedi. Kızım Martın ortasına bile doğru gelse razıyız. Sizden ricam bana dua eder misiniz kimin duası kabul olur bilinmez. Ara ara girip okurum burayı da inşallah ben hiç bişey almamıştım Sağlıkla gelsin önceliğim bu tek istediğim dua

Aaa oyle mi ben bilmiyordum iste oldum . 3.yüde olacagim galiba , doktorum kesinlikle ol cok tehlikeli diyor. Cevremdekiler de hep corona . Korkuyorum acikcasi bende olmak istemiyordum hamileyken aslinda .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…