Aynen kuzum senin mide bulantı oluyor mu bnm iştahım kesildi mide bulantim var ve bacak ve ayak ağrısından topallayarak yürümeye başladımKendini sıkınca daha kötü oluyor zaten.Bende bırakıyorum artık canım ya.33 olduk artık.Insallah hepimiz saglikla alalım kucagimiza.
Hastane ortamina girince insan hemen eve gitmek istiyorBen 2 sinde niye imza atip cıkmisım diyorum. Birinde baska cocuk yokdu.öbüründe oglum annemdeydi ye ic yat dimi. Bunda oglanlar tek kalamaz bende tek kalmak istemem hastanede onun icin hersey gönlümüze göre olsun insaAllah. Esim dr evt neonatolog ama devlette ben özelde doğurcam insaAllah.
Kalcama giren kramplar mahvediyo beni de.Hemen magnezyum alıyorum.O.biraz rahatlatıyor canım ya.Ama bulantılar yine hortladı benim de iştah da azaldı.Aynen kuzum senin mide bulantı oluyor mu bnm iştahım kesildi mide bulantim var ve bacak ve ayak ağrısından topallayarak yürümeye başladım
Evet genelde minik olanlar daha hareketli oluyor.Evet ayni benim arkadasimda benden 4 ay sonra dogum yapti ve 2500 filandi. Cok minikti. 9 aylik da yurumustu minnacik birsey geziyordu sankisimdi aradaki 4 ay hic yok gibi benim kizimla aynilar .
Cok güzelmiş güle güle kullanın inşallah. Bizim 2. Bebek olunca temel başlar almaya gerek kalmadıKızlar bizim anne yanımız geldi bayıldım hala almamış olan varsa öneririm
Teşekkür ederim .bizim ilk bebek olunca eksik hiç bitmiyoCok güzelmiş güle güle kullanın inşallah. Bizim 2. Bebek olunca temel başlar almaya gerek kalmadı
Yiyemez oldum hiç bir şeyi nasıl kilo alacaklar bilmiyorum yaniKalcama giren kramplar mahvediyo beni de.Hemen magnezyum alıyorum.O.biraz rahatlatıyor canım ya.Ama bulantılar yine hortladı benim de iştah da azaldı.
Evet yeterki saglikli olsunlarEvet genelde minik olanlar daha hareketli oluyor.Benimde çevremden gördüğüm hep öyle. Sağlıklı olsunlar da 2 de normal 4 TE nasıl olsa büyüyünce bi farkı yok dediğin gibi
Aynı şekilde bende çocuklar okuladan,spordan veya yüzmeden getiriler diye korkuyoruz ama bi ayağımız dışarıdaNe guzel sen koruyabiliyorsun kendini . Ben calisiyorum cocuklar okula derken biz hep disarilardayiz .
Evet virus ilk ciktiginda biz grip bile olmamistik. Simdi nerdeyse herkese virus bulasiyor. Korkutucu gercekten . Insallah saglikla atlatirix bu zamanlari
Sen olacak misin 3.aşiyi ? Ne diyor doktorun ?Aynı şekilde bende çocuklar okuladan,spordan veya yüzmeden getiriler diye korkuyoruz ama bi ayağımız dışarıda
Ah canım ben daha hiç aşı olmadımSen olacak misin 3.aşiyi ? Ne diyor doktorun ?
Kalsiyum eksikliğinden oluyormuymus öyle bişey ama rahatsız edici olsa gerek.benimde bir anda bir uyuşma olmaya başladıYa kızlar benim ayaklarım ve bacaklarımda aşırı bi basınç var küt küt atıyor duş aldım fayda etmedi magnezyumu almadım iki gündür o etkilemiş olabilirmi
Sanki kalp gibi atıyor canımKalsiyum eksikliğinden oluyormuymus öyle bişey ama rahatsız edici olsa gerek.benimde bir anda bir uyuşma olmaya başladı
Amin canım inşallahSanki kalp gibi atıyor canım
Hayirlisi Ilse bitirsek kalan günleri
Benimm de hicbisi hazır değilKizlar kaşıntısı olanlara geçmiş olsunama böyle dolu dolu yazışın girince gözlerim yorulasıya okuyayayım
Benimde eşyalar yıkanmadı daha ve hastane çantamda hazır değil
Aaa oyle miAh canım ben daha hiç aşı olmadımhastalık atlattık biz 2.ci aya kadar vakit var ama doktorum en son konuşmamızda yap aşını dedi bende korkuyorum dedim inan bana bebeğine bişey olmayacak falan dedide halen düşünüyorum ne yapsam diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?