2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Benim de serklajim var.
İlk bebeğim de Rahim ağzı kısalığı olduğu için o len amancli yaptılar. Allahin izni ile birsey olmaz. Kendinizi erken doğuma endekslemeyin.
36. Haftadan önce olmasın diye dua edin inşallah.

Ediyorum tabi ki. Ama olduğum halde 23 gün sonra açılmam hala devam ettiğini söyledi. Tek tutan şey attığımız dikiş dedi. En rahim ağzı kısalığım yok. Açılmam varmış ve devam ediyormuş

Dualarım sizinle sağlıkla gelsin bebeğiniz inşallah

Oooy seni yerim canım anne. Biliyorum zor ama hep iyi düşün bence. Bu şekilde sağlıklı doğum yapan çok fazla insan okudum. Zaten sürekli yattığın ve ekstra dikkatli olduğun için bebişin inşallah en doğru zamanda sağlıkla kucağına gelir dualarımız seninle

Allah razı olsun. İnşallah öyle olur. Tuvalet ihtiyacım dışında asla kalkmıyorum.

Canim Allah yardımcın olsun inşallah sağ salim kucağınıza alırsınız şuanda 25 olmak uzeresin.bildigim 27 yaşam sınırı.hic tedirgin olmamani öneririm

Hastane ortamina girince insan hemen eve gitmek istiyor senin cocuklar kac yasindalar ?
10 ve 13.5 lar gündüz dururlarda gece bırakamam tek 10 yasinda olan biz varken bile korkar. Seninkiler kac yasinda

Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin. Verende o alanda o hakkınızda en hayırlısı neyse en hayırlı vakit ne zamansa o zaman gelsin. Sıkma canını önlemini alıyosun gerisi tevekkül. Sağlıklı bi şekilde atlatmanızı nasip etsin

10 ve 13.5 lar gündüz dururlarda gece bırakamam tek 10 yasinda olan biz varken bile korkar. Seninkiler kac yasinda
Masallah bayagi buyuklermis . Ama daha kucugu olmadigi icin sana kucuk gelirler benimkiler 7 , 3,5 (mayista 4 olacak) ve 2 yasindalar krese ve okula giden var evde kalan var

Evet öyle oluyor. Bizde ikincide hiçbir şey almayacaz sanıyorduk yine de birsuru eksik çıktı cinsiyetler bile aynı ona rağmen
Eksikler hiç bitmeyecek sanırım Odaya girip çıktıkça bunu damı alsak falan oluyorum .sonra oturup gelecekte napıcaz diye düşünmeye başlıyorum

Kızlar bugün iki gündür çok kötüyüm mide yanması ağrısı ayaklarımdaki basınç eşim işten gelince hastaneye gideceğiz
Bacaklarım varislerle doldu
Bide midemim yangını süt ayran içiyorum fayda etmiyor

vallahi evde olmak pek güzel uyumak açısından özellikle eşim işe giderken ben uyumaya devam ediyorum ya paha biçilemez ahsdhjhasda ama ev işlerine uyma notum kendime sıfırrrrr çok zor
Degilmi yaa ise gitmeme hazırlanmama duygusu bile yetiyor,yine erken kalkıyorum oğlanı babayla okula gönderiyorum. Bende ev işi konusunda bu hafta kendime tatil ilan ettim,haftaya yavaştan başlayacağım

Merhaba kızlar.
Biz de çamaşırlarımizi yıkadık ütüledik yerleştirdik.
Kızımdan kalan cok kiyafet olduğu için çok yeni birsey almadım. Isimli hastane cikisi foto için.
Bir kıyafet hastane den eve gelince inşallah.
Iki tane de yeni tulum aldim. Doğsun sonra
Cinsiyete göre alırım dedim.
Alinacak tek eksiğim var oda dışarıya çıkarken giyebileceği tulum.
Ayaksız almayı düşünüyorum onuda.
Giydirmesi kolay olsun diye.

Çok geçmiş olsun canım. Hayırlı haberler alırsın inşallah. Gaviscon varsa o çok iyi geliyo yanmaya ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…