Benim de serklajim var.Anneler merhaba biraz buaya yazayım dedim eksiklerim nelermiş bakayım sizleri okuyayım dedim. Aslında Mayıs annesiyim son adet tarihine göre , ama açılmam olduğu için serklaj yapıldı. Kalkmam yasak sadece yatıyorum. Şu an 24+5 deyim. Doktor yaşam sınırı için 6 hafta daha en az dedi. Kızım Martın ortasına bile doğru gelse razıyız. Sizden ricam bana dua eder misiniz kimin duası kabul olur bilinmez. Ara ara girip okurum burayı da inşallah ben hiç bişey almamıştım Sağlıkla gelsin önceliğim bu tek istediğim dua
Ediyorum tabi ki. Ama olduğum halde 23 gün sonra açılmam hala devam ettiğini söyledi. Tek tutan şey attığımız dikiş dedi. En rahim ağzı kısalığım yok. Açılmam varmış ve devam ediyormuşBenim de serklajim var.
İlk bebeğim de Rahim ağzı kısalığı olduğu için o len amancli yaptılar. Allahin izni ile birsey olmaz. Kendinizi erken doğuma endekslemeyin.
36. Haftadan önce olmasın diye dua edin inşallah.
Dualarım sizinleAnneler merhaba biraz buaya yazayım dedim eksiklerim nelermiş bakayım sizleri okuyayım dedim. Aslında Mayıs annesiyim son adet tarihine göre , ama açılmam olduğu için serklaj yapıldı. Kalkmam yasak sadece yatıyorum. Şu an 24+5 deyim. Doktor yaşam sınırı için 6 hafta daha en az dedi. Kızım Martın ortasına bile doğru gelse razıyız. Sizden ricam bana dua eder misiniz kimin duası kabul olur bilinmez. Ara ara girip okurum burayı da inşallah ben hiç bişey almamıştım Sağlıkla gelsin önceliğim bu tek istediğim dua
Oooy seni yerim canım anne. Biliyorum zor ama hep iyi düşün bence. Bu şekilde sağlıklı doğum yapan çok fazla insan okudum. Zaten sürekli yattığın ve ekstra dikkatli olduğun için bebişin inşallah en doğru zamanda sağlıkla kucağına gelirAnneler merhaba biraz buaya yazayım dedim eksiklerim nelermiş bakayım sizleri okuyayım dedim. Aslında Mayıs annesiyim son adet tarihine göre , ama açılmam olduğu için serklaj yapıldı. Kalkmam yasak sadece yatıyorum. Şu an 24+5 deyim. Doktor yaşam sınırı için 6 hafta daha en az dedi. Kızım Martın ortasına bile doğru gelse razıyız. Sizden ricam bana dua eder misiniz kimin duası kabul olur bilinmez. Ara ara girip okurum burayı da inşallah ben hiç bişey almamıştım Sağlıkla gelsin önceliğim bu tek istediğim dua
Amin inşallah Allah razı olsunDualarım sizinlesağlıkla gelsin bebeğiniz inşallah
Allah razı olsun. İnşallah öyle olur. Tuvalet ihtiyacım dışında asla kalkmıyorum.Oooy seni yerim canım anne. Biliyorum zor ama hep iyi düşün bence. Bu şekilde sağlıklı doğum yapan çok fazla insan okudum. Zaten sürekli yattığın ve ekstra dikkatli olduğun için bebişin inşallah en doğru zamanda sağlıkla kucağına gelirdualarımız seninle
Canim Allah yardımcın olsun inşallah sağ salim kucağınıza alırsınız şuanda 25 olmak uzeresin.bildigim 27 yaşam sınırı.hic tedirgin olmamani öneririmAnneler merhaba biraz buaya yazayım dedim eksiklerim nelermiş bakayım sizleri okuyayım dedim. Aslında Mayıs annesiyim son adet tarihine göre , ama açılmam olduğu için serklaj yapıldı. Kalkmam yasak sadece yatıyorum. Şu an 24+5 deyim. Doktor yaşam sınırı için 6 hafta daha en az dedi. Kızım Martın ortasına bile doğru gelse razıyız. Sizden ricam bana dua eder misiniz kimin duası kabul olur bilinmez. Ara ara girip okurum burayı da inşallah ben hiç bişey almamıştım Sağlıkla gelsin önceliğim bu tek istediğim dua
10 ve 13.5 lar gündüz dururlarda gece bırakamam tek 10 yasinda olan biz varken bile korkar. Seninkiler kac yasindaHastane ortamina girince insan hemen eve gitmek istiyorsenin cocuklar kac yasindalar ?
Rabbim şifalar versin insallahAllah razı olsun. İnşallah öyle olur. Tuvalet ihtiyacım dışında asla kalkmıyorum.
Evet öyle oluyor. Bizde ikincide hiçbir şey almayacaz sanıyorduk yine de birsuru eksik çıktı cinsiyetler bile aynı ona rağmenTeşekkür ederim .bizim ilk bebek olunca eksik hiç bitmiyo
Masallah bayagi buyuklermis . Ama daha kucugu olmadigi icin sana kucuk gelirler10 ve 13.5 lar gündüz dururlarda gece bırakamam tek 10 yasinda olan biz varken bile korkar. Seninkiler kac yasinda
Hadi güzel haberler inşallah canımGünaydın herkese.Bugün kontrol var.Cok heyecanliyim yaa..
Eksikler hiç bitmeyecek sanırımEvet öyle oluyor. Bizde ikincide hiçbir şey almayacaz sanıyorduk yine de birsuru eksik çıktı cinsiyetler bile aynı ona rağmen
Degilmi yaa ise gitmeme hazırlanmama duygusu bile yetiyor,yine erken kalkıyorum oğlanı babayla okula gönderiyorum. Bende ev işi konusunda bu hafta kendime tatil ilan ettim,haftaya yavaştan başlayacağımvallahi evde olmak pek güzel uyumak açısından özellikle eşim işe giderken ben uyumaya devam ediyorum ya paha biçilemez ahsdhjhasda ama ev işlerine uyma notum kendime sıfırrrrr çok zor
Çok geçmiş olsun canım. Hayırlı haberler alırsın inşallah. Gaviscon varsa o çok iyi geliyo yanmaya amaKızlar bugün iki gündür çok kötüyüm mide yanması ağrısı ayaklarımdaki basınç eşim işten gelince hastaneye gideceğiz
Bacaklarım varislerle doldu
Bide midemim yangını süt ayran içiyorum fayda etmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?