2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Benim geçen haftadan beri başladı hafif bir şekilde bazen artıyor ama hiç çıkaracak kadar olmadım ,yiyor bulanıyor yemiyorum yine bulanıyor saat farketmiyor hiç

Canım ben Hollanda’dan katılıyorum

Cnm ne güzel düşünmüşsün valla hamiş hamiş yorduk seni hakkını helal et kuzum

Bugün kizkardesimdeydim.Sagolsun ilk defa 1aydir 1kase çorba yedim.Bi de ekşili biraz salata.Bu bile bana çok geldi.Ama bulantim feci.Daha da en az 4hafta var galiba geçmesine.Prilamsiz geçti.bugun.Yinede dayandım.

Hayırlısı olsun tablomuz kızlarr ellerine sağlık canım

Eline sağlık ..

Beni eklememişsin sandıım ilkte bir küçük kalp kırıklığı yaşıyordum kş kendimi farkettim

selam kızlar :) dün ultrason günümdü. 6+1'di. embriyo boyutu 3 mm olarak ölçüldü ve görsel olarak kalp atışı görüldü. sesi duyulmadı. ama karından bakıldı. normal di mi? erken olduğu içindir heralde :)

Davul gibi karnı olanlar gelin bir sarılalım bu nedir arkadaş 6 aylık oldum sanki asla gitmiyor yesemde yemesemde bulantı da var

Nerde o başlık

Günaydın kızlar bakalım prilam almadan ne kadar dayanıcam testi yapıyorum kendime durumlar hala fena

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…