Hay maaşallah kuzusa.Kızlar çok şükür iyiymiş cimcimem 1930gr olmuş.Hala baş geliş.Yani normal görünüyor doğum.Dr. Artık yorulmak falan yok dedi.Cok aşağıdaymış çünkü.Once nst ac girince baya az hareket etti korkuttu beni.Tekrar girdim nst ye.
Insan bi huzur buluyor o seste.Uykum geldi benimHay maaşallah kuzusa.
Sıra bende desene bakalım bizimki napacak Nst de?
Kızlar, hastane çantası dediğimiz şey çanta Mı orta boy valiz mi? Anne bebek ikisi hangi şeye sığar?
Bende bizim grupta fazla yazışma olmayınca Ocak Şubata bakıyorum
orada 10dk da bir konu değişiyor takip sıfır burasının yeri ayrı yine deEe güzeller ben dedim size toplandık şeyde gelin siz de diyeherkes orada şimdi burası dutluk
Şükür canım gidip geldik.Çok geçmiş olsun canım. Hayırlı haberler alırsın inşallah. Gaviscon varsa o çok iyi geliyo yanmaya ama
Aynen biz ilk baştan beri buradayızorada 10dk da bir konu değişiyor takip sıfır burasının yeri ayrı yine de
Heh bende tam onu yazicaktim .kızımda da şeyde toplanmıştık orda takip zor oluyor . Sonra da dağıldı zaten herkes.Burda bir hafta sonra bile baksan rahat rahat herkese cevap yazıyorsunorada 10dk da bir konu değişiyor takip sıfır burasının yeri ayrı yine de
Benim sosyal medyam yok malesef.Ee güzeller ben dedim size toplandık şeyde gelin siz de diyeherkes orada şimdi burası dutluk
Geçmiş olsun gittin mi hastaneyeKızlar bugün iki gündür çok kötüyüm mide yanması ağrısı ayaklarımdaki basınç eşim işten gelince hastaneye gideceğiz
Bacaklarım varislerle doldu
Bide midemim yangını süt ayran içiyorum fayda etmiyor
Şey neresi benide alınnnEe güzeller ben dedim size toplandık şeyde gelin siz de diyeherkes orada şimdi burası dutluk
Ay Elhamdülillah benimde gece yatarken sağımdaysam sağ kalçam ve kemiğim solumdysan sol tarafım et kesiği gibi ve kemik ağrım çok oluyo doktor magnezyum düzenli kullan demişti ben düzen oturtamıyorum orası ayrı bi tek dişlerim çoooooook kanadığı için kalsiyumu düzenli hergün kullanıyorum. Etkiside oluyoŞükür canım gidip geldik.
Magnezyum biraz artırmamı istedi
Mide yanması içinde yazdı bi ilaç
Orası neresi sıfrelı konusmadan hıc bıse anlamıyormorada 10dk da bir konu değişiyor takip sıfır burasının yeri ayrı yine de
sosyal medyalı şeyler bi de yeşil telefon simgesi diyim sen anlaOrası neresi sıfrelı konusmadan hıc bıse anlamıyorm
ptesi bunu bir sorayım ya öf semptomlar ama ateş baş ağrısı halsizlikKızlar yeni pandemi kararları gereği artık semptomu olmayanlara pcr testi yokmuş. Mesela aşısız öğretmenlere, aşısız konsere, maça gireceklere falan test zorunluluğu kalkmış. Benim doğum belli değil normal mi sezeryan mı ama sezeryan olursa hastanem her ameliyata inecek kişiye pcr zorunlu tutuuyordu. 3 kez yumurta toplama ve transfere girdim hepsinde pcr verdim öncesinde.
Sorun şu: özel hastanelerde de ameliyathaneye gireceklere pcr zorunluluğu kalktı mı? Haberiniz var mı?
Çok teşekkür ederim cevap verdiğin içinBen 1 büyük valiz hazırladım kendim ve eşim için. 1 küçük valiz bebeğe. 3 gün kalacağız. Siz bir gece kalacaksanız bi orta boy kendinize bi çanta da bebeğe yeter sanırım. Özellikle ekstra kıyafet koydum bebeğe kusar, kakası dışarı çıkar vs diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?