2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Hay maaşallah kuzusa.
Sıra bende desene bakalım bizimki napacak Nst de?

Kızlar, hastane çantası dediğimiz şey çanta Mı orta boy valiz mi? Anne bebek ikisi hangi şeye sığar?

Ben 1 büyük valiz hazırladım kendim ve eşim için. 1 küçük valiz bebeğe. 3 gün kalacağız. Siz bir gece kalacaksanız bi orta boy kendinize bi çanta da bebeğe yeter sanırım. Özellikle ekstra kıyafet koydum bebeğe kusar, kakası dışarı çıkar vs diye.

orada 10dk da bir konu değişiyor takip sıfır burasının yeri ayrı yine de
Heh bende tam onu yazicaktim .kızımda da şeyde toplanmıştık orda takip zor oluyor . Sonra da dağıldı zaten herkes.Burda bir hafta sonra bile baksan rahat rahat herkese cevap yazıyorsun

Kızlar yeni pandemi kararları gereği artık semptomu olmayanlara pcr testi yokmuş. Mesela aşısız öğretmenlere, aşısız konsere, maça gireceklere falan test zorunluluğu kalkmış. Benim doğum belli değil normal mi sezeryan mı ama sezeryan olursa hastanem her ameliyata inecek kişiye pcr zorunlu tutuuyordu. 3 kez yumurta toplama ve transfere girdim hepsinde pcr verdim öncesinde.

Sorun şu: özel hastanelerde de ameliyathaneye gireceklere pcr zorunluluğu kalktı mı? Haberiniz var mı?

Ee güzeller ben dedim size toplandık şeyde gelin siz de diye herkes orada şimdi burası dutluk
Şey neresi benide alınnn
Şükür canım gidip geldik.
Magnezyum biraz artırmamı istedi
Mide yanması içinde yazdı bi ilaç
Ay Elhamdülillah benimde gece yatarken sağımdaysam sağ kalçam ve kemiğim solumdysan sol tarafım et kesiği gibi ve kemik ağrım çok oluyo doktor magnezyum düzenli kullan demişti ben düzen oturtamıyorum orası ayrı bi tek dişlerim çoooooook kanadığı için kalsiyumu düzenli hergün kullanıyorum. Etkiside oluyo

ptesi bunu bir sorayım ya öf semptomlar ama ateş baş ağrısı halsizlik
ben en azından doktora gitmeden önce gidip başım ağrıyo halsizlik ve temaslıyım falan diye test olmayı düşünüyorum kimseyi riske atamam yani
semptomumuz olmaz ama doktora hmeşireye bulaştırırız bir süüre hamiş geliyo veya doktor covid olsa doğumlar ne olacak bebekler ne olacak şu süreçte herkes daha bilinçli olmalı sadece kendimizi korumamız da yetmiyo
doktoru korumayı da görev edindim akjsdhkjadak

Kizlar doktordan geldik şimdi.
Asel hanım 2175gr, 44cm olmuş. Tahmini 3kilo 50 52cm doğar dedi.
Günümüzü de aldık 18subatta sezaryen olacak inşallah

16sinda devlette PCR testi vericem, 17sinde yatış yapılacak. 18inde sezaryene alinicam.

Ayyy çok heycanliyim

Çok teşekkür ederim cevap verdiğin için Ben henüz çanta hazırlamadım. 29+1’deyim. Erken gibi geliyor ama buna özel valiz/çanta almak lazım mı diye bilgim olsun istedim. Evde olan normal valiz kullanılabilir herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…