Haberim yok ama tahminimce buralara zaten asili asisiz farketmiyordu bence devam eder pcr istemesi, benimde tup bebek opu oncesi test vermistim ama5.gun transferi olunca tekrar test istenmemisti. Benim sezaryan olur buyuk ihtimal sanirim banada refakatcimede test isteminde bulunulur. Haftaya gidicem doktora unutmazsam sorucam bakalim.Kızlar yeni pandemi kararları gereği artık semptomu olmayanlara pcr testi yokmuş. Mesela aşısız öğretmenlere, aşısız konsere, maça gireceklere falan test zorunluluğu kalkmış. Benim doğum belli değil normal mi sezeryan mı ama sezeryan olursa hastanem her ameliyata inecek kişiye pcr zorunlu tutuuyordu. 3 kez yumurta toplama ve transfere girdim hepsinde pcr verdim öncesinde.
Sorun şu: özel hastanelerde de ameliyathaneye gireceklere pcr zorunluluğu kalktı mı? Haberiniz var mı?
Beni kabul etmediniz ama tüstüm işteEe güzeller ben dedim size toplandık şeyde gelin siz de diyeherkes orada şimdi burası dutluk
Çok teşekkür ederim cevap verdiğin içinBen henüz çanta hazırlamadım. 29+1’deyim. Erken gibi geliyor ama buna özel valiz/çanta almak lazım mı diye bilgim olsun istedim. Evde olan normal valiz kullanılabilir herhalde.
Yaaa senin bu konudaki tedbirin ve hassasiyetin öyle hoşuma gidiyor kiptesi bunu bir sorayım ya öf semptomlar ama ateş baş ağrısı halsizlik
ben en azından doktora gitmeden önce gidip başım ağrıyo halsizlik ve temaslıyım falan diye test olmayı düşünüyorum kimseyi riske atamam yani
semptomumuz olmaz ama doktora hmeşireye bulaştırırız bir süüre hamiş geliyo veya doktor covid olsa doğumlar ne olacak bebekler ne olacak şu süreçte herkes daha bilinçli olmalı sadece kendimizi korumamız da yetmiyo
doktoru korumayı da görev edindim akjsdhkjadak
Oo kilosu falan iyi masallahhhKızlar çok şükür iyiymiş cimcimem 1930gr olmuş.Hala baş geliş.Yani normal görünüyor doğum.Dr. Artık yorulmak falan yok dedi.Cok aşağıdaymış çünkü.Once nst ac girince baya az hareket etti korkuttu beni.Tekrar girdim nst ye.
Maşallah KuzumKizlar doktordan geldik şimdi.
Asel hanım 2175gr, 44cm olmuş. Tahmini 3kilo 50 52cm doğar dedi.
Günümüzü de aldık 18subatta sezaryen olacak inşallah
16sinda devlette PCR testi vericem, 17sinde yatış yapılacak. 18inde sezaryene alinicam.
Ayyy çok heycanliyim
Aynen benimde sosyal medyada bi hesabım yok tek burasıBenim sosyal medyam yok malesef.
Tek sosyal aktivitem kadinlar kulubu
Gittim canım şükür herşey yolunda.Pazartesi zaten kendi doktorumda randevum onada anlatacağım sorunlarımıGeçmiş olsun gittin mi hastaneye
38+6 olacak canımMaşallah Kuzumkac haftalik olmus olacak sezeryan
Bence de burasının yeri ayrı. Çok fazla yazmasam da haziran ayından beri burayı takip ediyorum. Böyle kimsesiz gibi kaldı bizim topiksosyal medyalı şeyler bi de yeşil telefon simgesi diyim sen anla
Aynen bende sizin gibiyimBence de burasının yeri ayrı. Çok fazla yazmasam da haziran ayından beri burayı takip ediyorum. Böyle kimsesiz gibi kaldı bizim topikşubat annelerine bakıyorum bende doğumlar başladı heyecanlı oluyo 1, 1 buçuk aya biz de başlarız artık
ayy benim oda fotolarına bakınca görmüştüm şu otellerde olandan vardıı
bu gidişle burada doğumunu paylaşan 3-5 kişi kalcazzzzBence de burasının yeri ayrı. Çok fazla yazmasam da haziran ayından beri burayı takip ediyorum. Böyle kimsesiz gibi kaldı bizim topikşubat annelerine bakıyorum bende doğumlar başladı heyecanlı oluyo 1, 1 buçuk aya biz de başlarız artık
ayy benim oda fotolarına bakınca görmüştüm şu otellerde olandan vardıı
ama bi hastaneyi gezmeye gittiğimde yoktu orda duş başlığı klozetin üstündeydi gerçi olsa şaşardım da
ben yıkanmayı düşünmüyorum ya korkarım pis pis durcam bi süre
Ben de hastaneye sorayım, herseyi hallettik bir bu kaldı
kız çocuğun bir çöpünü yıkamadım ama odada her şey tam mı diye hakimim resmen rezaletttBen de hastaneye sorayım, herseyi hallettik bir bu kaldıAlemiz, çocuk iyi ki yıkanmıyor , yıkansa sen küvet takımını da götürürdün
Ayy canım başla inan çok zor oluyor kurutmak asmak dolabını silip herşeyi tek tek yerleştirmek çocuk içimde iki büklüm oldu bugünkız çocuğun bir çöpünü yıkamadım ama odada her şey tam mı diye hakimim resmen rezalettt
Ben inanıyorum herşey çok güzel geçecek kuzular sağlıkla annesine kavuşacakevet arkadaşlar diğer yerden haberim var grubumuzun ilk doğumu geliyor
Umut_bebek ve ikizleri için dularımızı iyi dileklerimizi her şeyimizi gönderelim doğuma aldılar dedi biraz önce
sağlıkla gelsin grubumuzun ilk bebekleri
Hersey yolunda ama di mi? Hayırlısıyla dogursun bizi haberdar etevet arkadaşlar diğer yerden haberim var grubumuzun ilk doğumu geliyor
Umut_bebek ve ikizleri için dularımızı iyi dileklerimizi her şeyimizi gönderelim doğuma aldılar dedi biraz önce
sağlıkla gelsin grubumuzun ilk bebekleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?