2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Haberim yok ama tahminimce buralara zaten asili asisiz farketmiyordu bence devam eder pcr istemesi, benimde tup bebek opu oncesi test vermistim ama5.gun transferi olunca tekrar test istenmemisti. Benim sezaryan olur buyuk ihtimal sanirim banada refakatcimede test isteminde bulunulur. Haftaya gidicem doktora unutmazsam sorucam bakalim.

Tedbir alıp hazırlamak en iyisi aslında. Bebeklere hiç belli olmuyor 30dan sonra. Evdeki valizler olur canım neden alasın bir daha yeni çanta.

Yaaa senin bu konudaki tedbirin ve hassasiyetin öyle hoşuma gidiyor ki herkes böyle düşünceli olsa valla ülkece yenerdik biz bu pandemi işini herhalde

Oo kilosu falan iyi masallahhh

Maşallah Kuzum kac haftalik olmus olacak sezeryan

sosyal medyalı şeyler bi de yeşil telefon simgesi diyim sen anla
Bence de burasının yeri ayrı. Çok fazla yazmasam da haziran ayından beri burayı takip ediyorum. Böyle kimsesiz gibi kaldı bizim topik şubat annelerine bakıyorum bende doğumlar başladı heyecanlı oluyo 1, 1 buçuk aya biz de başlarız artık

Aynen bende sizin gibiyim
Mutlaka hergün okuyorum yazma konusunda aktif olmasamda

Hastaneye saç kurutma makinesi götürecek miyiz bu soruyu hastaneye suit otel muamelesi yapan Z zahrada ya hitap ediyorum
ayy benim oda fotolarına bakınca görmüştüm şu otellerde olandan vardıı
ama bi hastaneyi gezmeye gittiğimde yoktu orda duş başlığı klozetin üstündeydi gerçi olsa şaşardım da
ben yıkanmayı düşünmüyorum ya korkarım pis pis durcam bi süre

bu gidişle burada doğumunu paylaşan 3-5 kişi kalcazzzz

Dulciana

Eklentiler

• 1642282869950490949601839427100.webp
    18 KB · Görüntüleme: 79
Ben inanıyorum herşey çok güzel geçecek kuzular sağlıkla annesine kavuşacak dualarımız onunla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…