2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Bende devamli ocak annelerini okuyorum . Ordakiler bitsin subata gecerim

doğum gerçekleşmiş 1700-1900 bebekler şu an ay allahım resmen ilk annemiz geldi
Maşallah canım gözü aydın. Biraz acele etmiş sıpalar .hemencecik toparlayıp evlerine kavuşurlar inşallah .burdayken bi sıkıntı yoktu sanki hiç erken doğumdan bahsetmiyordu bı anda mi oldu ne oldu

Senden daha iyi performans bekliyordum.
Gerçekten yika kurut ütü sonra yerleştir zor oluyor.
Birde sen üstelik dünya eşya aldın.
yaa koca covid olunca ona bakmaktan enerjim kalmadı geçen haftaaa ondannn üşendim de üşendim resmen ptesii başlıyorum

Maşallah canım gözü aydın. Biraz acele etmiş sıpalar .hemencecik toparlayıp evlerine kavuşurlar inşallah .burdayken bi sıkıntı yoktu sanki hiç erken doğumdan bahsetmiyordu bı anda mi oldu ne oldu
1 cm açıklığı olmuştu doktor sürekli yat demiştii o da çok dikkat ediyordu ama suyu gelmiş bir anda A azaria

gerçekten çok heyecanli oluyo dogum sancısı başlayanlar dogum icin gün alanalar o ani yaşıyorum yani. Inşallah vaktinde sağlıklı doğumlar yaşarız bizler de
Evet ayni bende sancim var diye yazani dogurana kadar bekliyordum. Bizim grupda baslayacak insallah hepsi zamaninda saglicakla dogar insallah

Hmm anladim. Bebek gelmek isteyince geliyor.
Benim.de kızım da öyle oldu.
35. Haftada bir gece aniden suyum geldi.
3 gün sonra da normal doğum ile doğmustu
ptesi doktordan sezo günü almazsam ben sana savsaklıcam hazırlık işlerini kesin
biliyo musunuz kızlar bu gün alma işleri nasıl oluyo rezervasyon gibi mi doktora şu gün olsun deyince boşsa oluyo mu haftası da uygunsa

Yakin olsam gelip yardım ederdim cicim.
Valla gün alma işini ben bilmiyorum.
Bizim burda daha çok bebek ne zaman gelmek isterse o zaman geliyor. 42 haftaya kadar yolu var bu işin.
Sezeryan istiyorum desem doktora herhalde doktor sen kafayımi yedin der.
Acil olmadıkça yapmıyorlar.
Kızım 35. Haftada doğdu suyum 3 gün önce geldiği halde normal doğsun diye beklediler.

Ameliyat günleri oluyor doktorların. Ona göre haftana bakıyor ayarlıyor elindeki kağıttan. Benim oblik pozisyondsymis zaten. Kanala girmeyebilir dedi.

her şeyin doğalı güzel vallahi normal doğum isterdim belki de kaldıracak psikoloji yok bende
yarım aklımı da kaybederim ihtimalleri düşüne düşüne
yarın eşimle bi takvimi açayım 38+6 39+0 falan seçelim sonra da doktora danışayım kendimi moda sokayım az

ya aslında yıkarım da korkuyorum neyi nasıl yıkıcam kaç derec eolcak sıkması kaç olcak bebek programı var makinenin de o çok sanki yüksek derece
yarın ben burayı bi darlayayım battaniyeleri pikeleri tulumları her şeyi aynı mı yıkıycam napcam

Senin kız inat etmiş resmen gel.emek için. Benim doğum planlı 39+6 da vajinal ilaçla başladı .ilaçtan 1.5 saat sonra suyum geldi .suyum geldikten 3.5 saat sonra da doğum oldu .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…