2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Ameliyat günleri oluyor doktorların. Ona göre haftana bakıyor ayarlıyor elindeki kağıttan. Benim oblik pozisyondsymis zaten. Kanala girmeyebilir dedi.
Yaa senin subat sonu gözüküyordu sanki takvimin gün alınca mi degistirdin .resmen 36. Hafta diyor

Ben 30 derece de bir saat yıkadım . 3 renge ayırdım renkliler.koyu renkliler .bı de böyle beyazlı renkli falan oluyor onlari da 3. Renk olarak düşündüm .makineye açarken de bı duan ettim Allah'ım nolur renkleri akmasın diye

gün aldııııı bugüüün netleşti resmenn geldiğimiz aşamalara bak yarabbiii
Ay sorma ya .Çok heyecanlı .bı yandanda başıma gelicekleri bilince şöyle çocuk doğmuş 1 aylık olmus olsa biri beni öyle uyandirsa diyorum

ikiz annelerimizden doğum haberleri gelirken siz nasılsınız diğer ikiz annelerimizz
NasilYarDiyeyim
Nameless Warrior
@omrum2004
Ayyy deme erken geldiler demek iyilerdir inşallah Biz şimdilik iyiyiz geçen hafta kontrolde doktorcum Şubat ortasından sonra yani 35. Haftadan sonra heran herşey olabilir ama dururlarsa 38 e kadar almayacağım dedi o zamana kadar patlamazsam iyi panik oldum bak şimdi önümüzdeki hafta şu çantaları hazır edeyim ben ne olur ne olmaz

Kız hslletmedin mi daha? Hazırla cantalarini haftaya sakin sakin.

Kız hslletmedin mi daha? Hazırla cantalarini haftaya sakin sakin.
Bebeklerin eşyalarını hallettim çantaya koyulacakları ayırdım. Sadece çanta için bir iki ufak alınacak ayırdıklarını koyup kapatacağım üşeniyordum işte ayarlamaya ama hemen haftaya halledeyim hazır dursun

Aynen hazır bulunsun. Akmaz kokmaz. İkiz anasısın sen :)

Hmm anladim. Bebek gelmek isteyince geliyor.
Benim.de kızım da öyle oldu.
35. Haftada bir gece aniden suyum geldi.
3 gün sonra da normal doğum ile doğmustu
3 gün hastanede mi kalıyorsun doğum olana kadar su geldikten sonra geri yollamıyolardır herhal de. Ben de normal düşünüyorum bir aksilik çıkmazsa ama bakalım çok uğraştırcak mı

3 gün hastanede mi kalıyorsun doğum olana kadar su geldikten sonra geri yollamıyolardır herhal de. Ben de normal düşünüyorum bir aksilik çıkmazsa ama bakalım çok uğraştırcak mı
Benim ilk doğum farklıydı canim.
Zaten hastanedeydim.
Normal de sancı gelir gelir su gelir bebek gelir. Yada suyunla sancı gelir.
Benim şu geldi sancı yoktu ondan beklediler.
Enfeksiyon da olmayınca bebek biraz daha icerde kalsin dedi doktorlar.

Aa su geldede içeride durması zararlı değil mi

Aa su geldede içeride durması zararlı değil mi

Yok 18-24 saatte genelde doğum başlıyor. Başlamazsa 48 saat sonra hafifçe enfeksiyon riski artıyor. O yüzden ya sezeryan ya suni sancıyla başlatılması tercih edilebiliyor.

ikiz annelerimizden doğum haberleri gelirken siz nasılsınız diğer ikiz annelerimizz
NasilYarDiyeyim
Nameless Warrior
@omrum2004
ben aylardir yataktayim yatiyorum rahim agzi kisalip uzadi agrilarim hic gecmedi ama şükür bu haftaya kadar geldim. 14 şubata kadar dururlarsa 37+0 ameliyat olacağım ama durmazlarsa sezaryen gecmisim oldugu icin engellemeye çalışmayacak doktor alacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…