2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Aa su geldede içeride durması zararlı değil mi
Duruma göre değişiyor.
4 saate bir kan alıp enfeksiyon varmi diye bakıldı.
Çarşamba gece suyum geldi pazar sabahı bebek geldi.
Bebeğin durumu iyidi enfeksiyon da olmadığı için ne kadar içerde kalsa iyi olur dediler.
Yani enfeksiyon olmadığı sürece ve sancı gelmediği sürece bebek icerde kalabilir.
Bebeğin suyu sürekli kendini yeniliyor.
Gözetim altında olma şartı ile bu yol izlendi.

Kizlar waikiki de indirim var yeniden, size zahmet bakar mısınız 500 e 150 tl indirim kodu lazim bana, cikan varsa bana verebilir mi?

Kizlar waikiki de indirim var yeniden, size zahmet bakar mısınız 500 e 150 tl indirim kodu lazim bana, cikan varsa bana verebilir mi?
Canım bana kargo bedava çıktı .Instagram'da indirimavcisi sayfası var o kodları istiyor kullanmayanlara paylaşıyor .henüz sadece kendi e çıkanı paylaşmış bak atıyorum .bunu kullanan olmus olabilir bı dene istersen.sayfayi takibe al ol.adi mesaj at .bazen post bile acıyor bu kuponlar için

Eklentiler

• Screenshot_2022-01-16-13-15-09-180_com.instagram.android.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 59
Kuzum takip ediyorum ve denedim bunu olmadi tabiki bana esime anneme ya kim varsa kime dediysem ihtiyacim olmayan cikti resmen. Nasip olmayacak galiba, teşekkür ederim yinede

Anladım. Canım ay daha neler duyup öğrenşcek bu bünye

Hadi iyisin çıkmış galiba arkadaşa bı ara daha güzel kodlar vardı 300 e 150 falan .bana da bı ara 200 e 75 çıkmıştı onu kullanmistim
Gerçekten bazi dönemlerde oyle guzel oluyor ki bu indirim
Yok minnoşum kullanmıcam. Sen diyince yaptim tam o kod geldi. YBLRKPLKINT
İadelerim vardı üstüne bugun bu çıkınca hemen kiza da bunlari ekledim 50 tlye gelmis oldu ikisi sayende, çok teşekkür ederim kuzum benim Allah razı olsun

Eklentiler

• Screenshot_2022-01-16-13-04-57-04_095202a573796aa7dcac7326ecfbba92.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 112
  • Screenshot_2022-01-16-13-04-51-94_095202a573796aa7dcac7326ecfbba92.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 121
Bana da kargo bedava çıktı, yoksa verirdim. Her seyimizi aldık çok şükür

Kizlar umut bebekten haber getirdim size.
Bebekler kuvozdeymis, doktor takip edicez demiş. Kotu bir şey söylememiş. Annemiz biraz yorgun sadece. İnşallah en kısa sürede 3ü de toparlanacak. Dualarınızı eksik etmeyin

Rabbim sağlıkla annelerine kavuşmasını nasip etsin kuzuların.
Masallah bayagi buyuklermis . Ama daha kucugu olmadigi icin sana kucuk gelirler benimkiler 7 , 3,5 (mayista 4 olacak) ve 2 yasindalar krese ve okula giden var evde kalan var
Oy baya kücük seninkiler. Bizim 10 yasındaki bize hala küçük gelir yüsra doğunca oda büyüyecek gözümüzde

İsim olmadan nasıl sipariş verdin bende kapı süsü, hediyelik ve çikolata bakıyorum aynı şekilde
Bayanla anlaştık baslıyo yapmaya ortadakı ısımlı kasnagı bos tutcakmış bız karar verınce hemen onu ılave etcek ama bence elımızı hızlı tutalım artık herseyın fıyatı artıyo ben strese gırdım ıyıce eksıkler kafamda dolanınca hedıyelıgıde ısımsız verıyorum oda gokkuşağı makrome anahtarlık olcak ısmıde bı hafta ıcınde belırlemeyı umuyorum ıyıce listemızı eledık

Eklentiler

• 59725709-2C27-4D05-8E8F-1EC751DC1D66.webp
    34,3 KB · Görüntüleme: 103
  • 3BED292D-1C50-4274-893F-72572271DE52.webp
    34,3 KB · Görüntüleme: 107
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…