Duruma göre değişiyor.Aa su geldede içeride durması zararlı değil mi
Canım bana kargo bedava çıktı .Instagram'da indirimavcisi sayfası var o kodları istiyor kullanmayanlara paylaşıyor .henüz sadece kendi e çıkanı paylaşmış bak atıyorum .bunu kullanan olmus olabilir bı dene istersen.sayfayi takibe al ol.adi mesaj at .bazen post bile acıyor bu kuponlar içinKizlar waikiki de indirim var yeniden, size zahmet bakar mısınız 500 e 150 tl indirim kodu lazim bana, cikan varsa bana verebilir mi?
Kuzum takip ediyorum ve denedim bunuCanım bana kargo bedava çıktı .Instagram'da indirimavcisi sayfası var o kodları istiyor kullanmayanlara paylaşıyor .henüz sadece kendi e çıkanı paylaşmış bak atıyorum .bunu kullanan olmus olabilir bı dene istersen.sayfayi takibe al ol.adi mesaj at .bazen post bile acıyor bu kuponlar için
Canim veriyim mi bana tam o kod cikti suanKizlar waikiki de indirim var yeniden, size zahmet bakar mısınız 500 e 150 tl indirim kodu lazim bana, cikan varsa bana verebilir mi?
500 e 150 miiCanim veriyim mi bana tam o kod cikti suan
Hadi iyisin çıkmış galiba arkadaşa500 e 150 miikullanmayacaksan sana zahmet iletir misin
Yok minnoşum kullanmıcam. Sen diyince yaptim tam o kod geldi. YBLRKPLKINT500 e 150 miikullanmayacaksan sana zahmet iletir misin
Anladım. Canım ay daha neler duyup öğrenşcek bu bünyeDuruma göre değişiyor.
4 saate bir kan alıp enfeksiyon varmi diye bakıldı.
Çarşamba gece suyum geldi pazar sabahı bebek geldi.
Bebeğin durumu iyidi enfeksiyon da olmadığı için ne kadar içerde kalsa iyi olur dediler.
Yani enfeksiyon olmadığı sürece ve sancı gelmediği sürece bebek icerde kalabilir.
Bebeğin suyu sürekli kendini yeniliyor.
Gözetim altında olma şartı ile bu yol izlendi.
Gerçekten bazi dönemlerde oyle guzel oluyor ki bu indirimHadi iyisin çıkmış galiba arkadaşabı ara daha güzel kodlar vardı 300 e 150 falan .bana da bı ara 200 e 75 çıkmıştı onu kullanmistim
İadelerim vardı üstüne bugun bu çıkınca hemen kiza da bunlari ekledim 50 tlye gelmis oldu ikisi sayende, çok teşekkür ederim kuzum benim Allah razı olsunYok minnoşum kullanmıcam. Sen diyince yaptim tam o kod geldi. YBLRKPLKINT
Bana da kargo bedava çıktı, yoksa verirdim. Her seyimizi aldık çok şükürGerçekten bazi dönemlerde oyle guzel oluyor ki bu indirim
İadelerim vardı üstüne bugun bu çıkınca hemen kiza da bunlari ekledim 50 tlye gelmis oldu ikisi sayende, çok teşekkür ederim kuzum benim Allah razı olsun
Çok şükür kuzum, teşekkür ederim yinede düşünmen yeterBana da kargo bedava çıktı, yoksa verirdim. Her seyimizi aldık çok şükür
Ay ne demek minnoş güzel günlerde kullanılsınGerçekten bazi dönemlerde oyle guzel oluyor ki bu indirim
İadelerim vardı üstüne bugun bu çıkınca hemen kiza da bunlari ekledim 50 tlye gelmis oldu ikisi sayende, çok teşekkür ederim kuzum benim Allah razı olsun
Rabbim sağlıkla annelerine kavuşmasını nasip etsin kuzuların.Kizlar umut bebekten haber getirdim size.
Bebekler kuvozdeymis, doktor takip edicez demiş. Kotu bir şey söylememiş. Annemiz biraz yorgun sadece. İnşallah en kısa sürede 3ü de toparlanacak. Dualarınızı eksik etmeyin
Oy baya kücük seninkiler. Bizim 10 yasındaki bize hala küçük gelir yüsra doğunca oda büyüyecek gözümüzdeMasallah bayagi buyuklermis . Ama daha kucugu olmadigi icin sana kucuk gelirlerbenimkiler 7 , 3,5 (mayista 4 olacak) ve 2 yasindalar krese ve okula giden var evde kalan var
İsim olmadan nasıl sipariş verdinBende kapısüsü siparişi verdim bugun ama daha isim belli olmadığı haldehastane hediyelikleri yaptrmak istiyorum birde çıkolata
Bayanla anlaştık baslıyo yapmaya ortadakı ısımlı kasnagı bos tutcakmış bız karar verınce hemen onu ılave etcek ama bence elımızı hızlı tutalım artık herseyın fıyatı artıyo ben strese gırdım ıyıce eksıkler kafamda dolanınca hedıyelıgıde ısımsız verıyorum oda gokkuşağı makrome anahtarlık olcak ısmıde bı hafta ıcınde belırlemeyı umuyorum ıyıce listemızı eledıkİsim olmadan nasıl sipariş verdinbende kapı süsü, hediyelik ve çikolata bakıyorum aynı şekilde
Mart gelmeden Şubat buralar bebek sesiyle neselenecek inşallah :)M mussmutluuUmut_bebek PembeAnkaKusu
kızlar kızlarrr bebekleriniz hayırlı uğurlu olsuuuun inşallah kuvöz süreçleriniz de biter ve kavuşursunuz minnoş ikizlerinizee takipteyiz sizlerii kendimiz doğum yapmış kadar olduk vallahi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?