2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Oy baya kücük seninkiler. Bizim 10 yasındaki bize hala küçük gelir yüsra doğunca oda büyüyecek gözümüzde
Yüsra sana cok baska gelecek bambaska bir anne gibi olacaksin. Aralarinda cok yaş oldugu icin. Cok guzel bir duygu gercekten

Çok tatlılarr hangi sayfadan ve ne kadara verdiniz acaba

Yüsra sana cok baska gelecek bambaska bir anne gibi olacaksin. Aralarinda cok yaş oldugu icin. Cok guzel bir duygu gercekten
Yaaa insaAllah canım benim. Korkuyorum açıkcası 10 senedir 4 kisilik bir aileydik ve öylede kalıcaz sanıyordum. Umarım esim ve çocuklarıma yetebilirim ogullarimda enerjim cokdu simdi hic yok 35 yasındayım ondan mı. Piskolojik mi bilmiyorum. Umarım oğluşunda size cok cok iyi gelir. Hayirli kul hayırlı evlat olur canım

Çok sağ olun ikizler böyle sürpriz yapmayı seviyor sanırım ocak annesi olduk birden büyüsünler de kavuşalım diye bekliyoruz

Amin canim benim insallah hepimizin evlatlari hayirli birer kul ve evlat olurlar.
Bence yetebilirsin , ogullarinda artik yavas yavas sana yardimci olurlar. Dogumdan sonra enerjin yerine gelir. Suan bende kendimi cok kotu hissediyorum yetmek konusunda insallah yeteriz

Kizlar aklıma gelmişken yazayım. Sezaryen yapacak arkadaşlar, doğumdan önce 3.dozu veya covid aşısı yaptırmayın. En geç 1 ay önce yani.
Çünkü anestezi etkilemiyormus ve genel yapılmak zorunda kaliniyormus. Dün doktorum söyledi.

Genel anestezi mi yapılıyomuş, son 1 ayda aşı olduysan? Epudral mi olmuyor acaba? Ben de aşı olucam doktora danışayım.

Genel anestezi mi yapılıyomuş, son 1 ayda aşı olduysan? Epudral mi olmuyor acaba? Ben de aşı olucam doktora danışayım.
Aynen ne epidural ne spinal uyusuyormus aşının içindeki bir maddeden dolayı. O yüzden genele çevirmek zorunda kaliyorlsrmis. Bir konus. Benim doktorum aynı zamanda perinatolog. Gün alırken konuştuk, doğum sonrasına bırakalım dedi.

Yaşında ne varmış benim yengem 32de ilk bebeğini doğurdu. Mis gibi yaşın millet kaçlarında doğuyo. Enerji sabır nlamında diyosan orası ayrı tabi. Ben şuan ilk diye nasıl yapıcm stresindeyim
Çok sağ olun ikizler böyle sürpriz yapmayı seviyor sanırım ocak annesi olduk birden büyüsünler de kavuşalım diye bekliyoruz
Hayırlı uğurlu olsun canım rabbim gğzel gğnlerde büyütmeyi nasip etsin. Hayırlı evlatlar kılsın

Kız ben 34 yaşındayım ilk bebegimi dogurucam. Eşimin teyzesinin arkadaşı 45inde doğurdu hem de ikiz. Hic oyle düşünme :)

Benimki ol dedi 22 Şubat doğum tarihi bir hafta içinde oldum oldum yoksa 30un altina iniyorum o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…