Yüsra sana cok baska gelecekOy baya kücük seninkiler. Bizim 10 yasındaki bize hala küçük gelir yüsra doğunca oda büyüyecek gözümüzde
ya minik kuşlarım ❤sağlıcakla büyüsünlerdoğum gerçekleşmiş 1700-1900 bebekler şu an ay allahım resmen ilk annemiz geldi
Mart anneleri şubat annesi oluyor. herkes saglikla bebelerine kavuşsun.M mussmutluuUmut_bebek PembeAnkaKusu
kızlar kızlarrr bebekleriniz hayırlı uğurlu olsuuuun inşallah kuvöz süreçleriniz de biter ve kavuşursunuz minnoş ikizlerinizee takipteyiz sizlerii kendimiz doğum yapmış kadar olduk vallahi
Çok tatlılarrBayanla anlaştık baslıyo yapmaya ortadakı ısımlı kasnagı bos tutcakmış bız karar verınce hemen onu ılave etcek ama bence elımızı hızlı tutalım artık herseyın fıyatı artıyo ben strese gırdım ıyıce eksıkler kafamda dolanınca hedıyelıgıde ısımsız verıyorum oda gokkuşağı makrome anahtarlık olcak ısmıde bı hafta ıcınde belırlemeyı umuyorum ıyıce listemızı eledık
Yaaa insaAllah canım benim. Korkuyorum açıkcası 10 senedir 4 kisilik bir aileydik ve öylede kalıcaz sanıyordum. Umarım esim ve çocuklarıma yetebilirimYüsra sana cok baska gelecekbambaska bir anne gibi olacaksin. Aralarinda cok yaş oldugu icin. Cok guzel bir duygu gercekten
Çok sağ olunM mussmutluuUmut_bebek PembeAnkaKusu
kızlar kızlarrr bebekleriniz hayırlı uğurlu olsuuuun inşallah kuvöz süreçleriniz de biter ve kavuşursunuz minnoş ikizlerinizee takipteyiz sizlerii kendimiz doğum yapmış kadar olduk vallahi
Amin canim benim insallah hepimizin evlatlari hayirli birer kul ve evlat olurlar.Yaaa insaAllah canım benim. Korkuyorum açıkcası 10 senedir 4 kisilik bir aileydik ve öylede kalıcaz sanıyordum. Umarım esim ve çocuklarıma yetebilirimogullarimda enerjim cokdu simdi hic yok 35 yasındayım ondan mı. Piskolojik mi bilmiyorum. Umarım oğluşunda size cok cok iyi gelir. Hayirli kul hayırlı evlat olur canım
Genel anestezi mi yapılıyomuş, son 1 ayda aşı olduysan? Epudral mi olmuyor acaba? Ben de aşı olucam doktora danışayım.Kizlar aklıma gelmişken yazayım. Sezaryen yapacak arkadaşlar, doğumdan önce 3.dozu veya covid aşısı yaptırmayın. En geç 1 ay önce yani.
Çünkü anestezi etkilemiyormus ve genel yapılmak zorunda kaliniyormus. Dün doktorum söyledi.
Aynen ne epidural ne spinal uyusuyormus aşının içindeki bir maddeden dolayı. O yüzden genele çevirmek zorunda kaliyorlsrmis. Bir konus. Benim doktorum aynı zamanda perinatolog. Gün alırken konuştuk, doğum sonrasına bırakalım dedi.Genel anestezi mi yapılıyomuş, son 1 ayda aşı olduysan? Epudral mi olmuyor acaba? Ben de aşı olucam doktora danışayım.
Yaşında ne varmış benim yengem 32de ilk bebeğini doğurdu. Mis gibi yaşın millet kaçlarında doğuyo. Enerji sabır nlamında diyosan orası ayrı tabi. Ben şuan ilk diye nasıl yapıcm stresindeyimYaaa insaAllah canım benim. Korkuyorum açıkcası 10 senedir 4 kisilik bir aileydik ve öylede kalıcaz sanıyordum. Umarım esim ve çocuklarıma yetebilirimogullarimda enerjim cokdu simdi hic yok 35 yasındayım ondan mı. Piskolojik mi bilmiyorum. Umarım oğluşunda size cok cok iyi gelir. Hayirli kul hayırlı evlat olur canım
Hayırlı uğurlu olsun canım rabbim gğzel gğnlerde büyütmeyi nasip etsin. Hayırlı evlatlar kılsınÇok sağ olunikizler böyle sürpriz yapmayı seviyor sanırım ocak annesi olduk birden büyüsünler de kavuşalım diye bekliyoruz
Biran önce kuvozden çıkarlar da kavuşursun umarım bebislerineÇok sağ olunikizler böyle sürpriz yapmayı seviyor sanırım ocak annesi olduk birden büyüsünler de kavuşalım diye bekliyoruz
Kız ben 34 yaşındayım ilk bebegimi dogurucam. Eşimin teyzesinin arkadaşı 45inde doğurdu hem de ikiz. Hic oyle düşünme :)Yaaa insaAllah canım benim. Korkuyorum açıkcası 10 senedir 4 kisilik bir aileydik ve öylede kalıcaz sanıyordum. Umarım esim ve çocuklarıma yetebilirimogullarimda enerjim cokdu simdi hic yok 35 yasındayım ondan mı. Piskolojik mi bilmiyorum. Umarım oğluşunda size cok cok iyi gelir. Hayirli kul hayırlı evlat olur canım
M mussmutluuUmut_bebek PembeAnkaKusu kızlar hayırlı olsun Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin Bebişleriniz sağlıklı, mutlu, huzurlu ve uzun ömürlü olurlar İnşallah ❤❤
Biran önce kuvozden çıkarlar da kavuşursun umarım bebislerine
Saglikla hayırlısı ile kucağına alsın ins arkadaşımızevet arkadaşlar diğer yerden haberim var grubumuzun ilk doğumu geliyor
Umut_bebek ve ikizleri için dularımızı iyi dileklerimizi her şeyimizi gönderelim doğuma aldılar dedi biraz önce
sağlıkla gelsin grubumuzun ilk bebekleri
Çok şükür inss sagliklari bebislerinde annenin de iyidirdoğum gerçekleşmiş 1700-1900 bebekler şu an ay allahım resmen ilk annemiz geldi
Benimki ol dedi 22 Şubat doğum tarihi bir hafta içinde oldum oldum yoksa 30un altina iniyorum o zamanKizlar aklıma gelmişken yazayım. Sezaryen yapacak arkadaşlar, doğumdan önce 3.dozu veya covid aşısı yaptırmayın. En geç 1 ay önce yani.
Çünkü anestezi etkilemiyormus ve genel yapılmak zorunda kaliniyormus. Dün doktorum söyledi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?