2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Mavikus_ sen nasılsın canım benim her şey yolunda mı
Çok şükür şimdilik yolunda herşey canım ama arkadaşlarda da olduğu gibi ikizler de her an herşey değişebiliyor maalesef. Hergün okuyorum ama Çok yazmasamda beni hatırlaman beni mutlu etti teşekkür ederim

Gunaydın herkese bugun kahvaltı yaparken azı dişimin yanındakı dişimin yarısı resmen düştü simsiyah sivri dolgu ıle ortada kaldı hava girince ağrıyor hamilelikte diş yaptıran varmı

Mantikli ben tup bebekte yumurta toplama isleminde anestezi ile gorustugumde son 1 ay icerisinde aşı oldun mu veya korona gecirdin mi demisti.

Ben 3.dozumu 7 ocakta oldum, 33+1’im, 38. Hafta sezeryan 21-22-23 subata geliyor sorun olmaz cok sukur. Ama doktora sormadanda aşı vurulmamak lazim.

Gunaydın herkese bugun kahvaltı yaparken azı dişimin yanındakı dişimin yarısı resmen düştü simsiyah sivri dolgu ıle ortada kaldı hava girince ağrıyor hamilelikte diş yaptıran varmı

Benim ilk 3 ay sorunlarim oldu, 2.trimesterda yaptirdim 4 dolgu yenileme ve 20’lik cekim
Ama son 3 ay bisey yapilmiyor sanirim yine direk dogumdan sonra artik

Ya dayancam artık bayagı yaptırmıssınınz sızde benımde çoğu dişim sıkıntılı dogumdan sonra bayagı bır işim var

Aminn ya insaAllh yerine gelir kendimi bitik hissediyorum cok kolay yoruluyorum. Rabbim güc versin 3 erkek evde 3 üde istahlı yemek secer yemek lafı anksiyetiye yapıyo artık bende bebegin telasına belki az yerler
Ya 3. Ama ilk gibi geliyo cook zaman gecti evdekilerde cabası
Ama senin ilkmis daha güzel hic stres yapma baska yemek bekleyen is bekleyen cocuk yok evde gece uyumasa sabah beraber uyursun tek cocukda keyfini cıkaramadıgıma pismanım sen cıkar misd
Kız ben 34 yaşındayım ilk bebegimi dogurucam. Eşimin teyzesinin arkadaşı 45inde doğurdu hem de ikiz. Hic oyle düşünme :)
Önceki hamileliklerinde enerjim hep vardı. Gece gündüz kostururdum. Bunda bulantın bitmedi hala bulanıyo tükürıük yutamama halsizlik cabası. Yasimdanmi onlarda 21 ve 25 dim yoksa bulantimi bole yapti bilemedim. Yoksa bebisin tam.zamanıydı arkadas olcak bana insaAllah kızım
Yengenede masallah enerjisi var demekki benim bulanti piskolojimi bozdu sanırım
Senin ilk cocuk tadını cikar ben is guc deedine dustugume pismanim ilkde

Hayırlısı olsun inşallah evet evde çok sorumluluk olunx insnın gözü köle gerçekten o konuda haklsıın Rabbim yardımcın olsun inşllh

Cok gecmisnolsun. Benimde gecen hafta oldu. Kanal tedavisi baslanacakti ancak sinir uyusmadi antibiyotik tedavisi basladi doktor. Bitti ama hala gecmedi oyle idar3 ediyorum bende

Cok gecmisnolsun. Benimde gecen hafta oldu. Kanal tedavisi baslanacakti ancak sinir uyusmadi antibiyotik tedavisi basladi doktor. Bitti ama hala gecmedi oyle idar3 ediyorum bende
Sizede çok geçmiş olsun ınsallah sıkıntı olmaz sıznde gerçekten hamilelikte boyle şeyler zor zaten diş yaptrmak başlı başına zor uzun uğraştırıcı benımde kaplama olur heralde 30 yaşımda dişlerim birer birer dökülüyo

Yaaa geldi mi ilk bebişlerSağlıkla kavuşsunlar inşallah, hoşgeldin yeni hayat
Ben neden hiçbişe almıyorum daha anlamıyorum, almam lazım artık sanırsam, bir tembellik bir tembellik, gaz veremedim kendime bir türlü, şubatta bebiş gelmeden şöyle şömineli doğa içi bir kaçamak peşindeyim , sizce normal mi

Kizlar lcw de çark var bana kargo bedava çıktı ama kodukabul etmiyor .müsait olan bı bakabilir mi eğer kullanmicaksaniz kargo bedava kodu lazım bana

Bende çok beğeniyorum canım o markayımaşallah ne güzel bitirmişsin bende hafta sonu başlayayım nasipse.

Kızlar ben de Frosch baby alacaktım ama içeriğinde sles , sls ve sodyum benzoat var yazmış inceleyenler. Bir arkasından içerik okursunuz. Green Clean aldım ama onda da içerikte limon tuzu var. %100 içime sinen bulamadım yine sabun alayım diyorum, onlarda çok yüksek derecede çözünüyor diyorlar. Siz camasırları kaç derecede yıkadınız? Ben 30 derecede yıkarım sanırım. Bir de çekerse yenisini alamam, minicik ve pahalılar
100 adım , 200 adım bakmadan hareket etmemiz lazım, cidden ben ağırlaştıgımı hissediyorum, belim çok ağrıyor. Ne kadar atsam seviniyorum. Ya benim de kafam dolu, çocukla ilgili bişey mi arastırayım, netflix mi izliyim, yemek mi yapıyım derken bazen hiç bişey yapamadan gün bitiyor
Aaa oyle mi ben bilmiyordum iste oldum . 3.yüde olacagim galiba , doktorum kesinlikle ol cok tehlikeli diyor. Cevremdekiler de hep corona . Korkuyorum acikcasi bende olmak istemiyordum hamileyken aslinda .
Kendini korumaya calış canım, calışıyodunda sen Ffp2 üstü cerrahi falan max önlem al. Maske yine koruyor, eşimle ortak alanlarda maske takıyoduk işyeri riskli diye bana gecmedi çok şükür.
Canım ben diş işlerimi dogum sonrasına erteledim, 2 implantım olacak. Hem covid yaygın hem ara trimestir dişe daha uygun demişti doktorum. Bir de grupta arkadaslarımız son 1 ay içinde aşı olduysan anestezi tutmayabiliyor diye bahsetmiş ya, diş içinde bişiler okudum. Yakın zamanda aşı olduysan doktoruna da danış. Çok gözükmüyosa ertele kafan rahat eder
Kızlar selamlar çoook gerilerden geliyorum 400 sayfa kadar birikmişti okuyamadım valla :) Ne var ne yok herkes iyi mi?
Ay ben de seni merak ettim. Hiç yoksun, bugün yazayım özelden dedim. Kalbim temizmiş. Bebek nasıl? Senin saglığın nasıl? Gruptakiler baska platformlara gitti, buralar dutluk kaldı

Bende agirlastim çoktan..
Baby me aldım deterjan vs birde üni baby
Bende hiçbisey yapamadan akşam oluyor
Dişlerimi doğumdan sonra kırıldı malum benim

ayy kızçelerim ben 2. postayı da yıkadım astımmm 2 yıkama daha olsa biter diye düşünüyorum inanmak başarmanın yarısıdır derken adım attım hazırlıklara doğuma anca ütülerim ama olsun

bu arada glreen clean kokusundan çğürmekten bi hal oldum asla beğenmediiim organik falan ondan kesin doğal olan her şey kötüdür ya
2. deterjan takımı en kimyasalını alcam heralde mis koksun napıyım böyle olcağına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…