2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Öyle oluyor gun nasıl geçiyor anlamıyorsun nyse az kaldı bakalım yoğun bır seruven bızı beklıyor şuan bıraz tembellık yapmaya hakkımız var . Çok saol uyardıgın ıcın zaten ben anestezide bıle duzgun uyuşmuyorum en ıyısı beklemek az kaldı ınsallah

Seni mide hasas ondan sanırım canım ben çok sevdim kokusunu dakin baya kokuyor onu dene olmazsa

Ay deme ben de green clean aldım, kuruyunca da öyle kötü mü kokuyor? Bir de alerji yasayan da olmuş, iyi ki çok stoklamamışım. Her cocukta baska bişey alerji yapabiliyor

Hayırlısı olsun inşallah evet evde çok sorumluluk olunx insnın gözü köle gerçekten o konuda haklsıın Rabbim yardımcın olsun inşllh
Amin canım insaAllah hersey kolay olur
Toz sabunla yıkadım ben kokusuda bebek kokusu gibi geliyor bana

Sükür kızlar çok güzel geçti randevum
Herşey yolunda başı aşağıdaymış Allah’ın izniyle normal doğum gözüküyor
Seninle dogum tarihimiz aynı, bana da 21 - 24 mart arası demişti. Normal dogumda kaçıncı hafta gelir diye bir tahmin yaptı mı? Saglıkla gelsinler inşallah. Bir de cocugun duruşuna göre mi normal dogumla uyumlu diyorlar? Ben de bu hafta gidicem, sorayım.

Bende agirlastim çoktan..
Baby me aldım deterjan vs birde üni baby
Bende hiçbisey yapamadan akşam oluyor
Dişlerimi doğumdan sonra kırıldı malum benim
Bende sana yazıcsktım sesin çıkmıyo birkaç gündür nasılsınız iyi misiniz
Zaman yaklaştıkça değişik bir heyacan var içimde uykularım var uyuyamıyorum işlerim var belli bir süre sonra gücüm tükeniyor çok karışığım çok
Ay ben dün normal ev işlerini yaptım market alışverişe gittik öncesinde mkarnyı zor kapattım elim ayağım zangır zangır titredi tansiyonum düştü. Yorgunluktan dizlerimin bağı koptu resmen
Ay benim cuncul sürekli dönüyo onu npcaz akşama kafa aşağıda sabaha kaburgada öğlen sol alt bacak tarafında

Senin nasıl gidiyor canım? Tarih falan belli oldu mu? Hastane çantaların hazır mı
İyi gidiyor canım çok şükür ama erken yorulmaya başladım artık Tarih daha belli değil bu cuma kontrolüm var bakalım doktor pek doğumdan bahsetmiyor daha çantam da hazır değil hala yıkanması gereken birkaç parça eşya var artık bu hafta tamamlamam lazım senin nasıl gidiyor, herşey yolunda mı?

Ay deme ben de green clean aldım, kuruyunca da öyle kötü mü kokuyor? Bir de alerji yasayan da olmuş, iyi ki çok stoklamamışım. Her cocukta baska bişey alerji yapabiliyor
Kuruyunca hafifledi leşliği kuzu ama ben hapşırdım baya toplarken asarken alerjik yapım var zaten
ama benim burnum bozuk olabilir beğenen kokusunu çokkkk hijyen koksuunu sevmedim heralde DD

yoz sabunu denicem kızlarr diğer tura şu lanet hemen bitsind e

Kızlar lcw çark kodu paylaşıyorum dileyen kullanabilir.
350 tl üzerine 75 tl indirim
YBNPXGH8MFW

Aminn ya insaAllh yerine gelir kendimi bitik hissediyorum cok kolay yoruluyorum. Rabbim güc versin 3 erkek evde 3 üde istahlı yemek secer yemek lafı anksiyetiye yapıyo artık bende bebegin telasına belki az yerler
cok iyi anliyorum seni canim , eltimin 3 oglu var yani evde 4 erkek var tek derdi mutfak . Devamli mutfaga yatirim yapiyor. Evin temizliginden cok yemek onemli benim icin diyor . Kizlar hic oyle degil

Canım o derece tansiyonun oynadıysa dikkat et lütfen, hamilelikte tansiyon oynaması ani inip çıkmalar tehlikeli. Market yoruyorsa online yapmaya calış. Ben full online alışveriş
Benimki de bu ara tencere gibi nerede ne pozisyonda hiç anlamıyorum ki doktora sorucam yan mı düz mü nedir
Ben de daha yıkamaya baslamadım, şifonyer ve beşiği kurulacak çok iş var. Benim de kontrol cuma, aman daha bahsetmesinler dogumdan bazen çocukla konuşuyorum, oğlum erkenci davranma daha çok işimiz var diye
Yalnız bu deterjan için çocuguma full alerji yaptı ilaç kullandık diyen de var, ben de tedirgin olarak, içerik iyi diye önerdikleri için 1 şişe aldım. İyice durulasaydın canım. Dediğinde haklı olabilirsin. Ben de sevmezsem sabun deniycem

Biz eşimle randevulu market alışverişine gidiyoruz valla o kadar yoğun ki onlined benim içime sinmiyo eksik çoktu o yüzden bi kerede halletmek istedim. Tansiyon düşmesi 1 haftadır vazgeçilmez durumum

Baktim da disinda ben goremedim canim bilmiyorum ki , zaten guzel kokan yumusatici deterjanin kokusu yok ve hayvanlar uzerinde deney yapilmiyormus. Ben turkiyede sabun tozu kullaniyordum oda cok guzel kokuyordu ve kizim bronsit olmustu doktor da sabun tozu tavsiye ediyordu.
Bazi ürünlerde turkiye ile burasinda icerik farki oldugunu duymustum ama ne kadar dogru bilmiyorum. A azaria daha iyi bilir o burali benim cok bilgim yok acikcasi

Ya korkutmayın beni o kadar mı kötü deterjan benim arkadaşım da kullanıyor 1 senedir ama o çok memnun

Arkadaşlar Bebek için kesinlikle yumusatici kullanmayin. Kokusu olmayan sabunlar tercih edin. Ben ecoegg ve yıkama cevizi kullandım kızım da ilk 6 ay.
Sonrada frosch a gectim. Doktorum onu tavsiye ettiği için. Ek gıdaya geçince lekeleri cikarmak zor oluyor.
Deterjan icinize sinmiyorsa ilk deterjanla yikadiktan sonra ikinci yikamayi hizli ayar da deterjansiz yıkayın.
Bazen çıkmayan lekeler için ben o şekilde yapıyordum

cok iyi anliyorum seni canim , eltimin 3 oglu var yani evde 4 erkek var tek derdi mutfak . Devamli mutfaga yatirim yapiyor. Evin temizliginden cok yemek onemli benim icin diyor . Kizlar hic oyle degil
Aynen canim hem cok yerler istah cok hem secerler koca tencerelerde yaparim kızcem bu istahli evde nasıl olucak bakalım.

Benim hemen hemen herseyim hazır. Haftaya anakucağı ve port bebeyi yıkıycam subat başındada besigi temizliycem yeni ama temiz olsun. Carsaf sermem belki ama. Alincakda sıvı mama alicam 1 tane okadar.
Sizde hazirliklar ne alemde özelikle yatak nevresim ne zaman sericeksiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…