2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Yok canim ordaki odadaki fazla yastiklaridan kullanabilirsin bence, goturme geregi yok bence zaten ufacik kucaginda tutmak isticeksin :)
Yastik kilifi tamamen sana kalmis koyabilirsin kendin ve refakatcin icin

Kagit havlu koydum ben normal havlu kullanmadim zaten 1 gece yatip ciktik.
Plastik terlik koydum bende eve gelince yikadim zaten makinada

Bende kontrolden geldim. Nst her zamanki gibi dalgalanmasız normal çıktı .devlet hastanesi USG lerine anlam veremiyorum geçen ay 2900 dendi şimdi 2800. Özelde 2850 dendi. Gerçekten ölçümden farkediyor sanırım çok takılmayın kızlar. Haftalık kontrollere devam dedi o kadar şimdilik

Ben doktorla konustum once. Oda sıkıntısi olmuyo dedi Bide tanidik vardi ayarlayacagini soyledi ondan bi rahatladik.

Ben doktorla konustum once. Oda sıkıntısi olmuyo dedi Bide tanidik vardi ayarlayacagini soyledi ondan bi rahatladik.
Yaa bende bı sorayim ücretli bile olsa kesin bende seçerdim. Senin adına sevindim canım Allah ahyirla kucağımıza almayı nasip etsin

Yaa bende bı sorayim ücretli bile olsa kesin bende seçerdim. Senin adına sevindim canım Allah ahyirla kucağımıza almayı nasip etsin
Amin canim cumlemiz icin insallah. Suit oda 500 tl imis . Benim yanimda kimsem yok esim olacak yanimda. Erkekleri de refakatci olarak almiyolarmis. Suit odada sorun olmuyomus. Ondan icim oyle bi rahatladiki anlatamam

Kızlar şimdi birden aklıma takıldı internetten baktım ama net cvp bulamadım. Bebeğimizin doğum yeri ikametimize göre mi çıkıyor yoksa doğum yaptığımız ile göre mi ?

Kızlar şimdi birden aklıma takıldı internetten baktım ama net cvp bulamadım. Bebeğimizin doğum yeri ikametimize göre mi çıkıyor yoksa doğum yaptığımız ile göre mi ?
doğum yaptığın yere kuzu o yüzden birkaç semt eleyip hastane eledim allah affetsin lükse bak tövbe yarabbim ya

Kesin mi canım? Yanlış anlaşılmasın Diyarbakırlı değilim sadece burada çalışıyoruz ve hiç istemiyorum doğum yerinin Diyarbakır yazmasını şimdi kafam karıştı iyice

tamam plastık terlık yıkarım dedııgn gııbı.yastık kocaman yer kaplıyo kucuk yastık emzırme kadar buyuk bıle degıl ama..
ben sezeryan olucam bıraz daha fazla kalırım
ay evet artık kucaklamak ıstıyorum cok heyecanlıyım

Kesin mi canım? Yanlış anlaşılmasın Diyarbakırlı değilim sadece burada çalışıyoruz ve hiç istemiyorum doğum yerinin Diyarbakır yazmasını şimdi kafam karıştı iyice
Eskiden diyarbakir yerine baska yer yazdiriliyordu ama sanirim artik o yok canim
Evde dogum olarak gosterip istedigin yeri yaziyorlarmis eskiden
Bende Konya’dayim inan buranin yazmasini istemem dogum yeri olarak ama mecburen selcuklu yaziyor

Benimde sezeryandi canim ama 1 gecede postaladilar :) cokta guzel oldu hastane ortami elindeki o damar yolu bile insani sinir ediyor.

Sen hep iyi dusun biran once toparlan hersey hallolur sezeryan agrisi 10 gun oldu ara ara hala var , saga sola yatamiyorum yatakta mesela yeni yeni gecmeye basladi. Kanamada devam ama ilk gun baya oluyor hep oyle olmucak endiselenmeyin. Depend gercekten cok iyiydi yirt at insani rahatlatti Bol bol yurumeye calisin ve su icin dedikten sonra sivi tuketin

Yapistirma idi benim birde cok guzel ne pansuman derdi var ne de dikis aldirma

doğum yaptığın yere kuzu o yüzden birkaç semt eleyip hastane eledim allah affetsin lükse bak tövbe yarabbim ya
Zehrada kiz senin kafada benim ki gibi çalışıyor.
Ben de aynısını yapıyorum doğum yeri olarak.
Eyalete bile o şekil karar verdim. Iki eyalet sınırında oturduğum için lüks sayılıyor
Ama aslında kızımın doğduğu şehir ve eyalet olsaydı daha süper olurdu.
Ama 4 saatlik yolu göze alamam
Korona olmasa yine şartları zorlardim belki.
Bazen ben de diyorum yarabbim bu kafayı böyle gereksiz konulara neden taktiriyorsun.
Ama ana yüreği işte hayata bir sıfır önde başlasın istiyorsun yavrunun.

Benim zorunlu sezaryen olucak ama 39 u beklemez dedi sizde durum nasıl sıkıntı olmaz insallah bu fazlalık
Çok aşırı değil demişti ama normalin üzerinde. Normal isityrm canım bakalım nasip inşllh. Annrmin son gebeliğind esuyu aşırı fazlaydı normal yapmıştı

Eskiden diyarbakir yerine baska yer yazdiriliyordu ama sanirim artik o yok canim
Evde dogum olarak gosterip istedigin yeri yaziyorlarmis eskiden
Bende Konya’dayim inan buranin yazmasini istemem dogum yeri olarak ama mecburen selcuklu yaziyor
Diyarbakiri politik nedenlerden dolayı anladım.
Konya güzel Selçuklu da doğum yeri çok havalı olmus. Neden sevemedin konya yi?

Diyarbakiri politik nedenlerden dolayı anladım.
Konya güzel Selçuklu da doğum yeri çok havalı olmus. Neden sevemedin konya yi?
Esim tsk personeli ekim sonu geldik tayinle, Bandırma’liyim orda tanistik orda evlendik orda cocugumun olmasini isterdim. Pek alisamadim sevemedim konyayi ondan birazda malum korona’da var evden pek cikamadik. Bandirma yazsa daha hosuma giderdi memleketimm

canımcım kontrol nasıldıı
iyiydi canım sancım yok. 3300 olmuş Defnoş boyuda 51 cm. suyu iyiydi ,plasentasında yaşlanma yokmuş. 3 mart 10 da epidural ile alınacak.38+4 te. ellerim şiş ve ağrıyor normal dedi. kan sulandırıcı iğneye devam edicem ayaklarım şiş ve kan oturuyor diye .son 2 gün kesicem .bende durumlar böyle ❤

Haklisin anlıyorum seni.
Saglik olsun. Insallah korona biter de biraz nefes alırız hep beraber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…