Yok canim ordaki odadaki fazla yastiklaridan kullanabilirsin bence, goturme geregi yok bence zaten ufacik kucaginda tutmak isticeksin :)kızlar ozellıkle sezeryan dogum yapanlar emzırme ıcın yastık herhangı bır yastık cantanıza ekledınız mı??
yastık kılıfı?
bır buyuk bır kucuk havlu koydum
havlu terlık koymadım gelınce mıkrop cope atılır dıye plastık terlık koydum resımde ayagım cıkar mı kı))
Evet Evet son karar cok sukursiziin isimde ali çağan mı son kararrrr
Ben doktorla konustum once. Oda sıkıntısi olmuyo dedi Bide tanidik vardi ayarlayacagini soyledi ondan bi rahatladik.Canım ozel oda olup olmadığını nasıl öğreniyoruz nere ile görüşmemiz gerek bende Kayserideyim buradaki şehir hastanesi de yeni yapıldı baya da büyük.. tabi benimki planlı sezaryen değil. Belki devlette yaparım doğumu bı aklım gidip gelmiyor değil
Yaa bende bı sorayim ücretli bile olsa kesin bende seçerdim. Senin adına sevindim canım Allah ahyirla kucağımıza almayı nasip etsinBen doktorla konustum once. Oda sıkıntısi olmuyo dedi Bide tanidik vardi ayarlayacagini soyledi ondan bi rahatladik.
Amin canim cumlemiz icin insallah. Suit oda 500 tl imis . Benim yanimda kimsem yok esim olacak yanimda. Erkekleri de refakatci olarak almiyolarmis. Suit odada sorun olmuyomus. Ondan icim oyle bi rahatladiki anlatamamYaa bende bı sorayim ücretli bile olsa kesin bende seçerdim. Senin adına sevindim canım Allah ahyirla kucağımıza almayı nasip etsin
doğum yaptığın yere kuzu o yüzden birkaç semt eleyip hastane eledim allah affetsin lükse bak tövbe yarabbim yaKızlar şimdi birden aklıma takıldı internetten baktım ama net cvp bulamadım. Bebeğimizin doğum yeri ikametimize göre mi çıkıyor yoksa doğum yaptığımız ile göre mi ?
tamam plastık terlık yıkarım dedııgn gııbı.yastık kocaman yer kaplıyo kucuk yastık emzırme kadar buyuk bıle degıl ama..Yok canim ordaki odadaki fazla yastiklaridan kullanabilirsin bence, goturme geregi yok bence zaten ufacik kucaginda tutmak isticeksin :)
Yastik kilifi tamamen sana kalmis koyabilirsin kendin ve refakatcin icin
Kagit havlu koydum ben normal havlu kullanmadim zaten 1 gece yatip ciktik.
Plastik terlik koydum bende eve gelince yikadim zaten makinada
Eskiden diyarbakir yerine baska yer yazdiriliyordu ama sanirim artik o yok canimKesin mi canım? Yanlış anlaşılmasın Diyarbakırlı değilim sadece burada çalışıyoruz ve hiç istemiyorum doğum yerinin Diyarbakır yazmasını şimdi kafam karıştı iyice
Benimde sezeryandi canim ama 1 gecede postaladilar :) cokta guzel oldu hastane ortami elindeki o damar yolu bile insani sinir ediyor.tamam plastık terlık yıkarım dedııgn gııbı.yastık kocaman yer kaplıyo kucuk yastık emzırme kadar buyuk bıle degıl ama..
ben sezeryan olucam bıraz daha fazla kalırım
ay evet artık kucaklamak ıstıyorum cok heyecanlıyım
Zehrada kiz senin kafada benim ki gibi çalışıyor.doğum yaptığın yere kuzu o yüzden birkaç semt eleyip hastane eledim allah affetsin lükse bak tövbe yarabbim ya
Çok aşırı değil demişti ama normalin üzerinde. Normal isityrm canım bakalım nasip inşllh. Annrmin son gebeliğind esuyu aşırı fazlaydı normal yapmıştıBenim zorunlu sezaryen olucak ama 39 u beklemez dedi sizde durum nasıl sıkıntı olmaz insallah bu fazlalık
Diyarbakiri politik nedenlerden dolayı anladım.Eskiden diyarbakir yerine baska yer yazdiriliyordu ama sanirim artik o yok canim
Evde dogum olarak gosterip istedigin yeri yaziyorlarmis eskiden
Bende Konya’dayim inan buranin yazmasini istemem dogum yeri olarak ama mecburen selcuklu yaziyor
Eskiden diyarbakir yerine baska yer yazdiriliyordu ama sanirim artik o yok canim
Evde dogum olarak gosterip istedigin yeri yaziyorlarmis eskiden
Bende Konya’dayim inan buranin yazmasini istemem dogum yeri olarak ama mecburen selcuklu yaziyor
Hiç bilgim yok canım aslında ikameti memleketim yapmıştık orası çıkacak sanıyodum bu ara kafam doğumla meşgul olduğu için bakayım dedim şimdi
Esim tsk personeli ekim sonu geldik tayinle, Bandırma’liyim orda tanistik orda evlendik orda cocugumun olmasini isterdim. Pek alisamadim sevemedim konyayi ondan birazdaDiyarbakiri politik nedenlerden dolayı anladım.
Konya güzel Selçuklu da doğum yeri çok havalı olmus. Neden sevemedin konya yi?
iyiydi canım sancım yok. 3300 olmuş Defnoş boyuda 51 cm. suyu iyiydi ,plasentasında yaşlanma yokmuş. 3 mart 10 da epidural ile alınacak.38+4 te. ellerim şiş ve ağrıyor normal dedi. kan sulandırıcı iğneye devam edicem ayaklarım şiş ve kan oturuyor diye .son 2 gün kesicem .bende durumlar böyle ❤canımcım kontrol nasıldıı
Ben diğer iki doğumumuda genel yaptırdım.bunuda öyle yaptırıcamAnestezi uzmanı ile görüştüm genel anesteziye karar verdik Doğumdan 2 gün önce covit testi vereceksin dedi doktor
Çok şükürkızlar bende genel istiyordum hep
Haklisin anlıyorum seni.Esim tsk personeli ekim sonu geldik tayinle, Bandırma’liyim orda tanistik orda evlendik orda cocugumun olmasini isterdim. Pek alisamadim sevemedim konyayi ondan birazdamalum korona’da var evden pek cikamadik. Bandirma yazsa daha hosuma giderdi memleketimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?