3 kiloyu gecer bence son ayda cilt yağ dokusu hızlı kilo alımına gecıyormuş.Gecer yanii.sağlıklı olsunlarda mühim olan oEvet canım sağlıkla gelsinde artık
Takılmayacağım doğuma kadar 3 kg olur belki
Su fazla olunca bebeğin kilosu fazla olabilşyomuş öylemi pekiBenim canım
Benim doktor 38+5 te alırız dedi.demekkinher doktor farklı oluyo görüşü
Sordum bugün normal haftası dedi istiyorsan erteleyeyim dedi hayır normalse sorun yok dedimBenim doktor 38+5 te alırız dedi.demekkinher doktor farklı oluyo görüşü
Özellikle genel anestezi olmasının nedeni var mı pekiAnestezi uzmanı ile görüştüm genel anesteziye karar verdik Doğumdan 2 gün önce covit testi vereceksin dedi doktor
Çok şükürkızlar bende genel istiyordum hep
Allah sağlıklı hayırlı ömür versin. İnşallah kolay doğumlarımız olsun bizim deKızlar çok şükür bebeğime kavuştum çok süpriz oldu dün kontrolüm vardı kontrol de herşey normal çıktı nst de hiç sancı yoktu doktor daha zamanı var deyip bir hafta sonra ya randevu vermişti sabah kasılmayla uyandım ama nişan falan olmayınca yalancı kasılmalar diye düşündüm öğleye doğru sıklaştı kızımı okula gönderip banyoya geçtim sancılarda sıcak suyla sırtıma msj yaptım sonra pilates topunda zıpladım yürüdüm sancı girdikçe legende çamaşır yıkıyormuş gibi yere çöktüm eşim çalışıyordu çağırıp çağırmamakta bile kararsız kaldım daha doğum başlamamıştır diye saat 2 gibi eşim geldi 1 saat daha evde çektim sancıyı 3 de hastaneye gittik doktorum gördü karnımı elledi hafif kasılma gibi duruyo bir açıklığa bakalım dedi ve açıklık 6 cm çıktı hemen yatışım yapıldı doğumhanede de hiç yatmadım hep yürüdüm sancı girdikçe çöktüm çok şükür oğlumu 5.10 geçe kucağıma aldım çok şükür güzel bir doğum oldu dikişim var ama ilk kızımda doğarken kesilen yer açılmış o yüzden dikiş oldu dün ultrasonda oğlum 3100 ölçüm yapmıştı 3000 doğdu çok şükür şimdi ikimizde iyiyiz darısı tüm bekleyenlere inş
Bende hamilelik diyabeti vardı doktorum suyun artarsa ve bebeğin de çok kilo alırsa şekerinin yüksek olduğunu anlarım demişti. Su artmasıyla ilgili bildiğim bu.Kızlar aranızda suyu fazla olan var mı
Ne güzel dualar, amin. Hayırlı haberler ver inşallah canım. Bu zehirlenme neden oluyordu? Tansiyon kaynaklı mı oluyor?Doğum yapan arkadaşları tebrik ediyorum.
Rabbim Salih evlat eylesin. Rizkilari bol ömürleri bereketli vatana millete hayırlı evlat.
Allaha hayırlı kul olsunlar inşallah.
Ben de doktora geldim. Kan alacaklar. Kan da Plasentanin durumuna bakılacak. Zehirlenme var mi yok mu diye?
Tansiyonum bugun iyi hamd olsun.
aynısı oldu bir gecede düştü lak diye sonra doktora gidince de zatn açıklık falan başlamış ağrılar kudurdu uzunluk düşmüşş öf sen ne zaman gitcen yineeBenım karnım bır gecede aşağıya ındı kızlar şoka gırdım erken mı gelmek ıstıcek acaba daha sezaryen tarıhım bıle bellı degıl ama ılkı normal olsaydı keske bu belkı kolay olurdu ama hayırlısı artık sezaryenınde normalınde kendıne gore artıları eksılerı var ama ben hep normal ıstıyodum olmadı saglıkla kucagımıza alalım gerısı onemlı degıl
baş asagı döner o zaman sıkıntı kalmaz ınsallah kılosu da asırı degıl ama benım kı zayıf mesela 3 kılo bıle yok henuz 36 haftadayım 35+3 falan olmam lazım 2650 idi cumartesı gunu bakalım bu cumartesı kac olcakPazartesi gunu 3200dü kalca cikigi kesin olur demedi ama 36dan sonra boyle duran bebeklerde risk var dedi asagiya dogru bacaklari sıkışıyorsa anne vucuduyla da ilgili galiba simdi de 3300 civaridir galiba olcumler dogruysa. Eşim işyerinde pozisyonu kritik dogum tarihini bilse yerine birini ayarlayip plan yapacak ama hic bisi ayarlayamadik tabi bu durumda. Ben yapım geregi hep cok planli biriyim ondan gerildim
Hadı yaa ben daha çalışıyorm hazır degılımaynısı oldu bir gecede düştü lak diye sonra doktora gidince de zatn açıklık falan başlamış ağrılar kudurdu uzunluk düşmüşş öf sen ne zaman gitcen yinee
Hayırlı olsun canım gözünüz aydınKızlar çok şükür bebeğime kavuştum çok süpriz oldu dün kontrolüm vardı kontrol de herşey normal çıktı nst de hiç sancı yoktu doktor daha zamanı var deyip bir hafta sonra ya randevu vermişti sabah kasılmayla uyandım ama nişan falan olmayınca yalancı kasılmalar diye düşündüm öğleye doğru sıklaştı kızımı okula gönderip banyoya geçtim sancılarda sıcak suyla sırtıma msj yaptım sonra pilates topunda zıpladım yürüdüm sancı girdikçe legende çamaşır yıkıyormuş gibi yere çöktüm eşim çalışıyordu çağırıp çağırmamakta bile kararsız kaldım daha doğum başlamamıştır diye saat 2 gibi eşim geldi 1 saat daha evde çektim sancıyı 3 de hastaneye gittik doktorum gördü karnımı elledi hafif kasılma gibi duruyo bir açıklığa bakalım dedi ve açıklık 6 cm çıktı hemen yatışım yapıldı doğumhanede de hiç yatmadım hep yürüdüm sancı girdikçe çöktüm çok şükür oğlumu 5.10 geçe kucağıma aldım çok şükür güzel bir doğum oldu dikişim var ama ilk kızımda doğarken kesilen yer açılmış o yüzden dikiş oldu dün ultrasonda oğlum 3100 ölçüm yapmıştı 3000 doğdu çok şükür şimdi ikimizde iyiyiz darısı tüm bekleyenlere inş
Benim zorunlu sezaryen olucak ama 39 u beklemez dedi sizde durum nasıl sıkıntı olmaz insallah bu fazlalıkBenim canım
canım emzirme yastığı iyi oluyo demişlerdi onu bi ekledimkızlar ozellıkle sezeryan dogum yapanlar emzırme ıcın yastık herhangı bır yastık cantanıza ekledınız mı??
yastık kılıfı?
bır buyuk bır kucuk havlu koydum
havlu terlık koymadım gelınce mıkrop cope atılır dıye plastık terlık koydum resımde ayagım cıkar mı kı))
öyle yaparım olmadı.O zaman bebege bakarken dr içeride tutarsın, çatı muayenesinde dışarı çıkarırsın. Genelde doktorlar da çıkarıyomuş zaten. İçeri girerken doktora söylersin annem bebeği ultrasonda görmek istiyor, çatı kontrolde dışarı çıkacak diye, stres yapma zaten insan geriliyor kontrolde.
Canım vücut bazen kendisi yapıyor. Hamilelik şekeri gibi. Tansiyon yükselebiliyor yada idrar da protein kaçağı.Ne güzel dualar, amin. Hayırlı haberler ver inşallah canım. Bu zehirlenme neden oluyordu? Tansiyon kaynaklı mı oluyor?
Canım ozel oda olup olmadığını nasıl öğreniyoruz nere ile görüşmemiz gerek bende Kayserideyim buradaki şehir hastanesi de yeni yapıldı baya da büyük.. tabi benimki planlı sezaryen değil. Belki devlette yaparım doğumu bı aklım gidip gelmiyor değilBende bugun hem devlet hem ozelde muayene oldum. Devlette 3300 kg cikti ozelde 3050 kg ckti. Anlayamadim. Devlette olacak dogum kararimi da verdim sonunda. 9 martta sezeryana gun aldm. Bu arada ankara sehir hastanesi cok memnun kaldim ozel odada varms cok mutlu oldum ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?