2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Anestezi uzmanı ile görüştüm genel anesteziye karar verdik Doğumdan 2 gün önce covit testi vereceksin dedi doktor
Çok şükür kızlar bende genel istiyordum hep

Anestezi uzmanı ile görüştüm genel anesteziye karar verdik Doğumdan 2 gün önce covit testi vereceksin dedi doktor
Çok şükür kızlar bende genel istiyordum hep
Özellikle genel anestezi olmasının nedeni var mı peki
Bilmediğim için soruyorum kusura bakmayın

Doğum yapan arkadaşları tebrik ediyorum.
Rabbim Salih evlat eylesin. Rizkilari bol ömürleri bereketli vatana millete hayırlı evlat.
Allaha hayırlı kul olsunlar inşallah.
Ben de doktora geldim. Kan alacaklar. Kan da Plasentanin durumuna bakılacak. Zehirlenme var mi yok mu diye?
Tansiyonum bugun iyi hamd olsun.

Allah sağlıklı hayırlı ömür versin. İnşallah kolay doğumlarımız olsun bizim de
Kızlar aranızda suyu fazla olan var mı
Bende hamilelik diyabeti vardı doktorum suyun artarsa ve bebeğin de çok kilo alırsa şekerinin yüksek olduğunu anlarım demişti. Su artmasıyla ilgili bildiğim bu.

Ne güzel dualar, amin. Hayırlı haberler ver inşallah canım. Bu zehirlenme neden oluyordu? Tansiyon kaynaklı mı oluyor?

Benım karnım bır gecede aşağıya ındı kızlar şoka gırdım erken mı gelmek ıstıcek acaba daha sezaryen tarıhım bıle bellı degıl ama ılkı normal olsaydı keske bu belkı kolay olurdu ama hayırlısı artık sezaryenınde normalınde kendıne gore artıları eksılerı var ama ben hep normal ıstıyodum olmadı saglıkla kucagımıza alalım gerısı onemlı degıl

aynısı oldu bir gecede düştü lak diye sonra doktora gidince de zatn açıklık falan başlamış ağrılar kudurdu uzunluk düşmüşş öf sen ne zaman gitcen yinee

baş asagı döner o zaman sıkıntı kalmaz ınsallah kılosu da asırı degıl ama benım kı zayıf mesela 3 kılo bıle yok henuz 36 haftadayım 35+3 falan olmam lazım 2650 idi cumartesı gunu bakalım bu cumartesı kac olcak
3 kılo olsun dedı ıste 14 marta kadar

aynısı oldu bir gecede düştü lak diye sonra doktora gidince de zatn açıklık falan başlamış ağrılar kudurdu uzunluk düşmüşş öf sen ne zaman gitcen yinee
Hadı yaa ben daha çalışıyorm hazır degılımyrn işbası son ve doktorada yrn gıtcem kasık bel agrılarıda basladı bıde yarın doguma alınıyomuşumhaber verırım artık sıze

Hayırlı olsun canım gözünüz aydın

kızlar ozellıkle sezeryan dogum yapanlar emzırme ıcın yastık herhangı bır yastık cantanıza ekledınız mı??

yastık kılıfı?

bır buyuk bır kucuk havlu koydum

havlu terlık koymadım gelınce mıkrop cope atılır dıye plastık terlık koydum resımde ayagım cıkar mı kı))

canım emzirme yastığı iyi oluyo demişlerdi onu bi ekledim

ama havlu yastık kılıfı vs almadım çünkü hastaneninki benim evdeklerden daha temiz pak duruyodu valla

öyle yaparım olmadı.
Sağol canımm

Ne güzel dualar, amin. Hayırlı haberler ver inşallah canım. Bu zehirlenme neden oluyordu? Tansiyon kaynaklı mı oluyor?
Canım vücut bazen kendisi yapıyor. Hamilelik şekeri gibi. Tansiyon yükselebiliyor yada idrar da protein kaçağı.
Karaciğer değerleri yada böbrekler de sıkıntı oluşuyor.
Şimdilik hersey yolunda gözüküyor hamd olsun.
Doktorum emin olmadan doğumu erkene almak istemiyor.

Canım ozel oda olup olmadığını nasıl öğreniyoruz nere ile görüşmemiz gerek bende Kayserideyim buradaki şehir hastanesi de yeni yapıldı baya da büyük.. tabi benimki planlı sezaryen değil. Belki devlette yaparım doğumu bı aklım gidip gelmiyor değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…