2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Canım nst dalgasız derken major hareket mi çıkmadı?

Ben de kontrolden geldim kızlar. Yine major hareket çıkmadı C Chivas Regal senin gibi canım. 40 dk nstde kaldım. Son 5 dk hareketlendi biraz. Çok üzülüyorum böyle hareket çıkmayınca ya, sana doktorun bişey dedi mi? Benimki 120 dkya kadar beklediğimiz oluyor bazen dedi. Aslında bu haftalarda yogun hareket bekleriz dedi. Kazasız, belasız kucağımıza alsak hayırlısıyla.
GurbetKusuEsra canım kilo benim 2,700 çıktı yaklaşık, boy 47 cm. Kilo biraz geride ama sorun olacak kadar değil, standardı yakalıyor dedi.
Dogum zamanı için tahmin istedim. 39.hafta 3100 falan öngörüm dedi.
Bu arada Z zahrada benim plesenta da yaşlanmış ama plesenta yaşlanır dedi. Suyu önemsiyorum, su azalırsa alırım ancak dedi.
Böyle durumlar bakalım. Süreç nasıl gelişecek, şöyle hareketsizlik çıkınca mutlu dönemiyorum kontrolden.
Bugün doguran arkadaslar vardı, Z zahrada haber alırsan bizi bilgilendir canım.

kızlar doğum yaptı kuşum biraz sancısı varmış ikisininde heralde az kendilerine gelince dönerler burayaa

hee benim su da bitik halde ya ondan plasentayı da incelemye aldı heraldee

kuzum senin bebik tembell tembell üşeniyo hareket etmeye ondann doğunca rahat etcen inşallahhh öyle düşünelim öyle olsunn

Yok canım son 15 dk da baya hareket etti nst ile ilgili bişey demedi o yüzden .geceye doğru daha çok oluyor artık hareketler . Kahvaltıdan sonra biraz hareket ediyor durgunlasiyir . Moralini bozma bizim bebelerde böyle napalim .iyi olsunlar da nst de uzun süre duralım sıkıntı yok . Ben bazen ise güce dalıyorum hiç hareket hissetmiyorum biseyler atistirip yatıyorum hareket varsa sıkıntı yapmıyorum .dokktirda hareket azlığı kanama su gelmesi olursa hmn gel demişti .takipteyim hep

Benim de son 10 dkda etti. Dr öyle olunca takılmadı. Bu haftalarda hareket azalır mı dedim, aksine artış bekleriz dedi. O kafamı bulandırdı. Zaten artık her hafta gidicem, sıkı takip olması beni de rahatlatır. Dediğin gibi bizimkiler de böyle, işte bazen kaygı alarmları çalıyor insanın içinde acaba bir sorun mu var diye, o acabalar hiç bitmiyor zaten Sağlık hepimizin tek dileği, umarım tüm bebişler sağlıklı olur.

Bak mesela sana yazdıktan beri çok çok az hareket etti nazlı nazlı çikolata falan yedim yine bir iki nazlı hareket etti. Durtuyorum çok az tepki veriyor .ama uyuyor yani belli .birazdan uyanınca ittirir .ama o uyanana kadar baya çikolata yicem galiba

Canım beni de şu sözü rahatlattı doktorun. Siz nasıl bebeğin saglığı için endişeliyseniz, biz de o kadar endişeliyiz doğumun saglıkla sonuçlanması için dedi. Hiçbir dr 36.haftaya gelmiş, takip ettiği bir gebeyi riske atmak istemez dedi. Yani bu hareket olayı vs, çok fazla takılacakları boyutta olsa belki baska birsey önerirler. Son haftalar artık, demek bebeğin içeride kalabildiği kadar kalması gerekiyor. Ben bugün ne çikolatalar yedim bir bilsen strese girdikçe yiyorum bana kilo, kalça, basen, göbek olarak dönüyor. biraz da bebeğe hareket olarak dönse
Senin dogum zorlamaları nasıl gidiyor, çömel kalk, merdiven in çıkların?

Hicbisey yapmıyorum desem yeridir günlük rutin ev işleri o kadar .bı usengeclik var ki üstümde sorma .hava yağmurlu merdiven falan çıkamıyorum . Evin yanı full merdiven ama kızım var eşim işte yagmurda olunca kaldım evde .yani kimisi hiç bişey yapmıyor otururken yatarken suyu sancısı geliyor doguruyir bzimde öyle olsa keşke bekliyorum bnde bişey yapmadan blki gelir diye

Uyandı bnm ki 4 parça cikolata üstü e iki Halley yedim karnım sekilden şekile girmeye başladı haftaya kahvaltı yeri e iki üç tane Halley yiyip gitmmek daha mantıklı galiba

Uyandı bnm ki 4 parça cikolata üstü e iki Halley yedim karnım sekilden şekile girmeye başladı haftaya kahvaltı yeri e iki üç tane Halley yiyip gitmmek daha mantıklı galiba
Benim de bugün karam teorim cortlamıştı, haftaya halley deniyim bahaneyle hapır hupur yiyoruz sen 38 deymişin, 39 sanıyodum seni 40 ı bekle, boşver, ne kadar dursa kar

Kızlar benim kafam karıştı gün verdiği tarihte 37+4 oluyoruz erken değil mi? 38 den gün alması gerekmiyor mu? Yarın soracağım bakalım ne diyecek
Benimde ilki sezeyan olduğu halde 39+1 e tarih verdi doktorum 38 de bile almiyorum dedi bekleyebildigimiz kadar herşey yolunda giderse beklemeyi uygun buluyorum dedi.sormanda fayda var canim herşey yolunda ise erken demiş

Evet canım normal istiyorum inşllh 2.500 kg ve üzeri Allah kabul etsin :))

Benim de bugün karam teorim cortlamıştı, haftaya halley deniyim bahaneyle hapır hupur yiyoruz sen 38 deymişin, 39 sanıyodum seni 40 ı bekle, boşver, ne kadar dursa kar
Yarın 39 yazar bugün 38+0 im .bu gidisle kızımda ki gbi planlı doğum olcak gbi gözüküyor.bugun hem kasığımda hem belimde ağrılar var ama ben dogurcagima olan inancımi kaybettim

canım bende hafta sonu sorucam dıkıs nasıl dıye banyonu ne zaman yaptın?
sezeryan yapılırken neler hıssedıyor ınsan?
10 gundur olan agrın ne siddette?
bebek nasıl emzırme ıle ılgılı sorun yok ınsallah
wc cıkmadan gaz cıkarmadan cıkarmıyorlar dıye duydum sen masallah
2.gun foto cekımı olucak gunduz sanırım 2 gece kalınır sanıyorum 3 gece evımde olurum ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…