Benim teyzem de tayinciydi.şark görevinde adanadaydı.Doğumuda orda yaptı mecburen.çocuk Adana doğumlu oldu mecburenKesin mi canım? Yanlış anlaşılmasın Diyarbakırlı değilim sadece burada çalışıyoruz ve hiç istemiyorum doğum yerinin Diyarbakır yazmasını şimdi kafam karıştı iyice
Canım nst dalgasız derken major hareket mi çıkmadı?Bende kontrolden geldim. Nst her zamanki gibi dalgalanmasıznormal çıktı .devlet hastanesi USG lerine anlam veremiyorum geçen ay 2900 dendi şimdi 2800. Özelde 2850 dendi. Gerçekten ölçümden farkediyor sanırım çok takılmayın kızlar. Haftalık kontrollere devam dedi o kadar şimdilik
Hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallahBenimde öyle 38+1 yada 2 oluyor
14 mart benimde
kızlar doğum yaptı kuşum biraz sancısı varmış ikisininde heralde az kendilerine gelince dönerler burayaaCanım nst dalgasız derken major hareket mi çıkmadı?
Ben de kontrolden geldim kızlar. Yine major hareket çıkmadı C Chivas Regal senin gibi canım. 40 dk nstde kaldım. Son 5 dk hareketlendi biraz. Çok üzülüyorum böyle hareket çıkmayınca ya, sana doktorun bişey dedi mi? Benimki 120 dkya kadar beklediğimiz oluyor bazen dedi. Aslında bu haftalarda yogun hareket bekleriz dedi. Kazasız, belasız kucağımıza alsak hayırlısıyla.
GurbetKusuEsra canım kilo benim 2,700 çıktı yaklaşık, boy 47 cm. Kilo biraz geride ama sorun olacak kadar değil, standardı yakalıyor dedi.
Dogum zamanı için tahmin istedim. 39.hafta 3100 falan öngörüm dedi.
Bu arada Z zahrada benim plesenta da yaşlanmış ama plesenta yaşlanır dedi. Suyu önemsiyorum, su azalırsa alırım ancak dedi.
Böyle durumlar bakalım. Süreç nasıl gelişecek, şöyle hareketsizlik çıkınca mutlu dönemiyorum kontrolden.
Bugün doguran arkadaslar vardı, Z zahrada haber alırsan bizi bilgilendir canım.
Ben de internetten baktım, tam standart gidiyor bizim kilolar. 2-3 defa ölçtü bu arada, büyüdükçe biraz yanılma olabiliyor dedi. Sen normal mi düşünüyordun? Normal dogumda hafif zayıf olmaları işe yarar umarımDulciana 35+4 te geçen hafta 2580di dr normal dedi kibar olacak kızm dedim demek
Yok canım son 15 dk da baya hareket etti nst ile ilgili bişey demedi o yüzden .geceye doğru daha çok oluyor artık hareketler . Kahvaltıdan sonra biraz hareket ediyor durgunlasiyir . Moralini bozma bizim bebelerde böyle napalim .iyi olsunlar da nst de uzun süre duralım sıkıntı yok . Ben bazen ise güce dalıyorum hiç hareket hissetmiyorum biseyler atistirip yatıyorum hareket varsa sıkıntı yapmıyorum .dokktirda hareket azlığı kanama su gelmesi olursa hmn gel demişti .takipteyim hepCanım nst dalgasız derken major hareket mi çıkmadı?
Ben de kontrolden geldim kızlar. Yine major hareket çıkmadı C Chivas Regal senin gibi canım. 40 dk nstde kaldım. Son 5 dk hareketlendi biraz. Çok üzülüyorum böyle hareket çıkmayınca ya, sana doktorun bişey dedi mi? Benimki 120 dkya kadar beklediğimiz oluyor bazen dedi. Aslında bu haftalarda yogun hareket bekleriz dedi. Kazasız, belasız kucağımıza alsak hayırlısıyla.
GurbetKusuEsra canım kilo benim 2,700 çıktı yaklaşık, boy 47 cm. Kilo biraz geride ama sorun olacak kadar değil, standardı yakalıyor dedi.
Dogum zamanı için tahmin istedim. 39.hafta 3100 falan öngörüm dedi.
Bu arada Z zahrada benim plesenta da yaşlanmış ama plesenta yaşlanır dedi. Suyu önemsiyorum, su azalırsa alırım ancak dedi.
Böyle durumlar bakalım. Süreç nasıl gelişecek, şöyle hareketsizlik çıkınca mutlu dönemiyorum kontrolden.
Bugün doguran arkadaslar vardı, Z zahrada haber alırsan bizi bilgilendir canım.
Benim de son 10 dkda etti. Dr öyle olunca takılmadı. Bu haftalarda hareket azalır mı dedim, aksine artış bekleriz dedi. O kafamı bulandırdı. Zaten artık her hafta gidicem, sıkı takip olması beni de rahatlatır. Dediğin gibi bizimkiler de böyle, işte bazen kaygı alarmları çalıyor insanın içinde acaba bir sorun mu var diye, o acabalar hiç bitmiyor zatenYok canım son 15 dk da baya hareket etti nst ile ilgili bişey demedi o yüzden .geceye doğru daha çok oluyor artık hareketler . Kahvaltıdan sonra biraz hareket ediyor durgunlasiyir . Moralini bozma bizim bebelerde böyle napalim .iyi olsunlar da nst de uzun süre duralım sıkıntı yok . Ben bazen ise güce dalıyorum hiç hareket hissetmiyorum biseyler atistirip yatıyorum hareket varsa sıkıntı yapmıyorum .dokktirda hareket azlığı kanama su gelmesi olursa hmn gel demişti .takipteyim hep
Bak mesela sana yazdıktan beri çok çok az hareket etti nazlı nazlı çikolata falan yedim yine bir iki nazlı hareket etti. Durtuyorum çok az tepki veriyor .ama uyuyor yani belli .birazdan uyanınca ittirir .ama o uyanana kadar baya çikolata yicem galibaBenim de son 10 dkda etti. Dr öyle olunca takılmadı. Bu haftalarda hareket azalır mı dedim, aksine artış bekleriz dedi. O kafamı bulandırdı. Zaten artık her hafta gidicem, sıkı takip olması beni de rahatlatır. Dediğin gibi bizimkiler de böyle, işte bazen kaygı alarmları çalıyor insanın içinde acaba bir sorun mu var diye, o acabalar hiç bitmiyor zatenSağlık hepimizin tek dileği, umarım tüm bebişler sağlıklı olur.
Canım beni de şu sözü rahatlattı doktorun. Siz nasıl bebeğin saglığı için endişeliyseniz, biz de o kadar endişeliyiz doğumun saglıkla sonuçlanması için dedi. Hiçbir dr 36.haftaya gelmiş, takip ettiği bir gebeyi riske atmak istemez dedi. Yani bu hareket olayı vs, çok fazla takılacakları boyutta olsa belki baska birsey önerirler. Son haftalar artık, demek bebeğin içeride kalabildiği kadar kalması gerekiyor. Ben bugün ne çikolatalar yedim bir bilsenBak mesela sana yazdıktan beri çok çok az hareket etti nazlı nazlı çikolata falan yedim yine bir iki nazlı hareket etti. Durtuyorum çok az tepki veriyor .ama uyuyor yani belli .birazdan uyanınca ittirir .ama o uyanana kadar baya çikolata yicem galiba
Hicbisey yapmıyorum desem yeridirCanım beni de şu sözü rahatlattı doktorun. Siz nasıl bebeğin saglığı için endişeliyseniz, biz de o kadar endişeliyiz doğumun saglıkla sonuçlanması için dedi. Hiçbir dr 36.haftaya gelmiş, takip ettiği bir gebeyi riske atmak istemez dedi. Yani bu hareket olayı vs, çok fazla takılacakları boyutta olsa belki baska birsey önerirler. Son haftalar artık, demek bebeğin içeride kalabildiği kadar kalması gerekiyor. Ben bugün ne çikolatalar yedim bir bilsenstrese girdikçe yiyorum bana kilo, kalça, basen, göbek olarak dönüyor. biraz da bebeğe hareket olarak dönse
Senin dogum zorlamaları nasıl gidiyor, çömel kalk, merdiven in çıkların?
Uyandı bnm ki 4 parça cikolata üstü e iki Halley yedim karnım sekilden şekile girmeye başladıCanım beni de şu sözü rahatlattı doktorun. Siz nasıl bebeğin saglığı için endişeliyseniz, biz de o kadar endişeliyiz doğumun saglıkla sonuçlanması için dedi. Hiçbir dr 36.haftaya gelmiş, takip ettiği bir gebeyi riske atmak istemez dedi. Yani bu hareket olayı vs, çok fazla takılacakları boyutta olsa belki baska birsey önerirler. Son haftalar artık, demek bebeğin içeride kalabildiği kadar kalması gerekiyor. Ben bugün ne çikolatalar yedim bir bilsenstrese girdikçe yiyorum bana kilo, kalça, basen, göbek olarak dönüyor. biraz da bebeğe hareket olarak dönse
Senin dogum zorlamaları nasıl gidiyor, çömel kalk, merdiven in çıkların?
Benim de bugün karam teorim cortlamıştı, haftaya halley deniyimUyandı bnm ki 4 parça cikolata üstü e iki Halley yedim karnım sekilden şekile girmeye başladıhaftaya kahvaltı yeri e iki üç tane Halley yiyip gitmmek daha mantıklı galiba
Benimde haftaya Perşembe doğum bugün yaptırdım testi öyle istediler, banada arada bir hafta olması erken geldiOnu bende anlamadım kuzum
Benimde ilki sezeyan olduğu halde 39+1 e tarih verdi doktorum 38 de bile almiyorum dedi bekleyebildigimiz kadar herşey yolunda giderse beklemeyi uygun buluyorum dedi.sormanda fayda var canim herşey yolunda ise erken demişKızlar benim kafam karıştı gün verdiği tarihte 37+4 oluyoruz erken değil mi? 38 den gün alması gerekmiyor mu? Yarın soracağım bakalım ne diyecek
Evet canım normal istiyorum inşllh 2.500 kg ve üzeri Allah kabul etsin :))Ben de internetten baktım, tam standart gidiyor bizim kilolar. 2-3 defa ölçtü bu arada, büyüdükçe biraz yanılma olabiliyor dedi. Sen normal mi düşünüyordun? Normal dogumda hafif zayıf olmaları işe yarar umarım
Suyu azaldığı için fetal hareket göremediler sezeryana aldılar canım doğum yaptım çok şükür
Yarın 39 yazarBenim de bugün karam teorim cortlamıştı, haftaya halley deniyimbahaneyle hapır hupur yiyoruz sen 38 deymişin, 39 sanıyodum seni 40 ı bekle, boşver, ne kadar dursa kar
canım bende hafta sonu sorucam dıkıs nasıl dıye banyonu ne zaman yaptın?Benimde sezeryandi canim ama 1 gecede postaladilar :) cokta guzel oldu hastane ortami elindeki o damar yolu bile insani sinir ediyor.
Sen hep iyi dusun biran once toparlan hersey hallolursezeryan agrisi 10 gun oldu ara ara hala var , saga sola yatamiyorum yatakta mesela yeni yeni gecmeye basladi. Kanamada devam ama ilk gun baya oluyor hep oyle olmucak endiselenmeyin. Depend gercekten cok iyiydi yirt at insani rahatlatti Bol bol yurumeye calisin ve su icin dedikten sonra sivi tuketin
Yapistirma idi benim birde cok guzel ne pansuman derdi var ne de dikis aldirma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?