Daha yeni wc ye girdim peçeteye kan geldi çok az. Ama baya az. Emin olamadım tekrar sildim iç tarafa doğru tekrar geldi. Şu an yatıp uyuyorum her an herşey olmadan dinleniyim kızlar
Benimde hiç nisanim gelmedi ama az önce sadece kanama olmuş biraz o geldi ama nişan gibi değildi. Dün gece de rüyamda görmüştüm kanamam olduğunu bugünde gerçek oldu
Canım Allah yardımcın olsun, dualarımız seninle, gönlündeki gibi gelişsin. Sen 41.haftaya mı girmiştin?
Benim drda gelmezse suni sancı ile deneriz diyor.
Bebeklerin bir kısmı erkenci çıktı, bir kısmı da gelmiyor. Kısmet gercekten
Bizi de haberdar et halin oldukcs, kolay bir dogum olsun
Merhaba kızlar ben yazmıştım sancım var diye bana yatış yapıldı dua edin inş Sakın sancılarınızı hafife almayın bende öyle aşırı bi sancı olmamasına rağmen nst de sancım çıktı ve yatış önerildi yarın sabah sezaryene alacak inş dua edin bana bol bol
Merhaba kızlar ben yazmıştım sancım var diye bana yatış yapıldı dua edin inş Sakın sancılarınızı hafife almayın bende öyle aşırı bi sancı olmamasına rağmen nst de sancım çıktı ve yatış önerildi yarın sabah sezaryene alacak inş dua edin bana bol bol
Benimde hiç nisanim gelmedi ama az önce sadece kanama olmuş biraz o geldi ama nişan gibi değildi. Dün gece de rüyamda görmüştüm kanamam olduğunu bugünde gerçek oldu
Nişan mi değil mi bilemedim pembe açık kırmızı yani azıcık lekelenme oldu sabah kalktığımda yoktu Nisan öyle olmaz sanırım akıntıyla gelmedi.. takvimde de kala kala 4 gün kalmıs. Maşallah yani
Nişan mi değil mi bilemedim pembe açık kırmızı yani azıcık lekelenme oldu sabah kalktığımda yoktu Nisan öyle olmaz sanırım akıntıyla gelmedi.. takvimde de kala kala 4 gün kalmıs. Maşallah yani
Aramızda 10 gün vardı bu duruma göre dün dogurmam lazımdi. Vallahi yok kendimi inceleyip kendimi dinlemekten sıkıldim. Ama yok vallahi nazlı çıktı benimki gelmiyor