2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Nişanın gelmiş demek cnm. Açılman var mıydı. Bi ben kaldım resmen nişansız
Benimde hiç nisanim gelmedi ama az önce sadece kanama olmuş biraz o geldi ama nişan gibi değildi. Dün gece de rüyamda görmüştüm kanamam olduğunu bugünde gerçek oldu

Aminnn canım İnşallah bende sağ salim kucağıma alırım. 39+5 im canım suyu azalır diye riske atmayalım dedi doktor . Suniyle başlıycaz açılma olursa prenses düşünüyorum. Olmazsa epidural sezeryan
Haberleşiriz kendime geldiğimde burdayım

Rabbim yar ve yardımcın olsun ben de gitsem şuan yatış yapılır kesin. Sende dua et

Benimde hiç nisanim gelmedi ama az önce sadece kanama olmuş biraz o geldi ama nişan gibi değildi. Dün gece de rüyamda görmüştüm kanamam olduğunu bugünde gerçek oldu
Nişanın geldi senin de canım, hayırlısı olsun
Birazda suyum geldi benim sanırım. Ara ara da kırmızı leke geliyor . Şimdilik biraz evde bekliyorum bakalım Evi topluyorum
Benim dr su olayını çok önemsiyor canım, az da olsa geleceksin bakıcaz dedi. Onu ihmal etme, sen de sıraya girdin

Nişanın geldi senin de canım, hayırlısı olsun

Benim dr su olayını çok önemsiyor canım, az da olsa geleceksin bakıcaz dedi. Onu ihmal etme, sen de sıraya girdin
Nişan mi değil mi bilemedim pembe açık kırmızı yani azıcık lekelenme oldu sabah kalktığımda yoktu Nisan öyle olmaz sanırım akıntıyla gelmedi.. takvimde de kala kala 4 gün kalmıs. Maşallah yani

Ooo doğur istersen artık ben çocuğu damat edicem sen hala dogurucaksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…