Hergun aynı saatte olmadı.Bu hafta 2.kez oldu.Hemen aldırıyorum eşime söyledim.Insallah düzelir.Bnm bildiğim kolik bebek her gün aynı saat aralığında ağlar .gaz sancısı çeker . İnşallah değildir .sen gaz damlasina başla hmn . Bnm dediğim markayla birlikte başka gaz ilacı da kullanabiliyosun . Ben akşamları veriyorum 5 damla .akşam verirsen daha iyi olur demişti doktor
Evet aniden gelişti şimdi iki gündür kendime geldimGözün aydın canım aniden mi gelişti doğum
İnşallah canımmAllah yardımcın olsun sağ salim doğsun kuzucuk hayırlı haberlerini bekliyoruz :)
Canım sağlık ocakları hizmet veriyor mu? Bizde yarın 1 aylık oluyoruz aşısı var ama haberlerde aile hekimleri 14-16 mart arasında grevde olacak yazıyor.Bizde bugün önce sağlık ocağı a gittik topuk kanı verdik .ordaki doktora da göbek deliğini gösterdik kan pıhtısı vardı bı sıkıntı yokmus.3850 çıktı orda kilosu .en son hastanedeki doktorda 7 Mart'ta 3400 çıkmıştı .doğum kilosu 3500 dü gayet iyi kilo almış dedi hemşire .haftaya kilo takibi için tekrar sağlık ocağına gudicez .bnm dikişler de de sıkıntı yokmuş .
Canıım telefon trafiğinden yazamadım. Evet oğlumu sağ Salim aldım. Dikişim çok bir tek o sıkıntım var. Rabbim hepinizi kurtarsın. Çok değişik bir hismişB Birhamisss napti acaba merak ettim sağ salim kavusmustur belki de simdiye
Canım benimki doğumun başlangıcı olan bi kanamaymışNormal lekelenme canım doktor banada söylemişti olabilir telaşlanma diye. Ama olmadı bende
Cok uzun zamandir bende giremedim. Dogum guzel gecti de sonrasinda mastit oldum . Cok ateslendim. Hâlâ toparlanamadim. Cok başim agriyor.Bende dedim hala gelmedimi bebişin şimdi küçük adamınla yeni bir hayat her bebekte bir kere daha anne olmak ne farklı dimi kuzum ben biraz bocaladım özelliklede bez olayında 1 numara büyük geldi prematüre aldım oda sıkıyor gibi geldi e bebekten erkek bebekler için yenidoğan ıslak mendillerden almıştım içinden üçgen şeklinde birşey çıkmıştı ne işe yaradığını kestiremedim üzerinide okumadım ambalajın nedense her zmn okurum normalde herşeyin ambalajını meğer bez alırken bir kaza olmasın diye kamuflaj yapmışlar bende birkaç kez küçük hacetini kaza yaptıktan sonra idrak ettim sende ne durumlar kızlardan sonra biraz değişik rabbim sağlık sıhhat versin bütün doğan bebeklerimize inşallah sanırım doğurmayan yok yada çok az takip edemiyorum sayfayı kolaymı geçti nasıldı herşey yolundamı cnm
Nişan mı yaniiCanım benimki doğumun başlangıcı olan bi kanamaymış
Canım sabah 20 dk da bir sancım vardı. Ama normal bir adet sancısıydı ağrı eşimin çok yüksekmiş dedi. Rabbim sağ Salim nasip ettiBende yarın gideceğim. Çok başka bı süreç ya bu doğum işi nst sancı cikiyor ama doğmuyor. B Birhamisss sancı çıkmamış açıklığı çok iyi gerçekten vallahi bakalım beni ne bekliyor yarın
Yine de araştıralım canım ne olur ne olmaz şimdilik sorun yok hatta rahat ediyo farkındayım özellikle kusarken eğim boşluk ve yan yatış rahat nefes sağlıyo ama tekrar araştırayım kafa şekillendirici yastıklar gibiAy sevindim o zaman yaaa. Bayağı dert etmiştim kendime yanlış mı aldık acaba diye.
Gözun aydin canimCanım sabah 20 dk da bir sancım vardı. Ama normal bir adet sancısıydı ağrı eşimin çok yüksekmiş dedi. Rabbim sağ Salim nasip etti
Çocukların arkasından bol bol hareket ettiğimden hiç bakmadım inan bişeyeCanım sen hareket falan basladın mı, squatlar , activating labor videoları falanben daha bişeye baslamadım, sadece nefes calışıyorum. Bir de hurma alıcam bugün.
Cumadan sonra İstanbulda yine kar var.
Canım doğurdun muuuuCanım sabah 20 dk da bir sancım vardı. Ama normal bir adet sancısıydı ağrı eşimin çok yüksekmiş dedi. Rabbim sağ Salim nasip etti
Aa valla hiç haberim yoktu .hemşireyi de aramadan gittim .doktorumuzda vardı .Canım sağlık ocakları hizmet veriyor mu? Bizde yarın 1 aylık oluyoruz aşısı var ama haberlerde aile hekimleri 14-16 mart arasında grevde olacak yazıyor.
Canım ben emziriyorum sonra sağıyorum mochi kullanmayı beceremedim elektrikliyle hallediyorum eğer bebik uyanıksa içiriyorum uyuduysa diğer seans sonunda içiriyorum dışarıda 3 saat kalabiliyor ama biz riske giremedik dolaba koyuyoruz sonra makinede ısıtıp kaşık biberonla içiriyoruzBu arada philips avent in elektrikli göğüs pompasıyla mochinin el pompasını almıştım. Henüz kullanmadım. Sütünü sağanlar nasıl yapıyo saklanması kullanımı bebişe nasıl verildiği vs hakkında hiçbir fikrim yok.
Son kontrole 2900 demişti 2880 doğduuDoğum yapan arkadaşlarım bu sorum size :) Bebeğinizin en son kontroldeki kilo tahmini ile doğum kilosu arasında çok fark var mıydı? Benim doktor +- 400 gr fark olabilir dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?