2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
İnşllh canım anne sütü ismini takmışlar ama süt sarılık yapmıyr uydurma o bnce bol bol emzirmiştm bn 2 aylık olunca kendiliğinden düşüyr yazıyrdu gerçekten de öyle oldu

Benım büyük kıZım kucağına almak istiyor veriyorum ben ama kendi kontrolumde bağımsız vermiyorum. ilk zamanlarda en küçüğü biraz kıskanacak gibi oldu. Sürekli beni seviyormusun ne kadar seviyorsun diye soruyordu. En çok seni seviyorum dedim hep Ali’yi sevmiyormusun dedi seviyorum ama en çok seni yada Ali’yi sevsemmi henüz karar veremedim dedim sence seveyimmi dedim. Vicdanlı çocuğum sev anne onun sana ihtiyacı var dedi. Kerata sabaha kadar yapışık yaşıyoruz zaten bir bilse. Ben onun yanında biraz bebeğe ilgisiz davrandım ağladı bakmadım bir iki kez oda anne sen nasıl annesin bu bebeğe neden bakmıyorsun ağlıyor duymuyormusun bir doktora görün bence kulakların ağırmı işitiyor gibi ağır ithamlarda bulundu bana kardeşiyle ilgilenmediğim için öfkelendi tavır sergiledi ondan sonra hiç kıskanmadı hatta koruyucusu oldu resmen kardeşi ağladığında kameranın alarmından önce bana gelip haber veriyor o kadar hızlı halbuki bebek odasına ondan korkumuza kamera sistemi kurduk telsiz yetmez dedik ama hiç gerek olmuyor zaten odasında yatmıyor resmen benım yatağımı benimsiyor tek uyuduğunda bile benim yatağımda daha uzun süre deliksiz uyuyor anlamadım.bebek arabasının yatak şeklınde olan pusetinide kullanıyorum ben ev içinde çok rahat oluyor mutfakta felan birşeyler yaparken gözümün önünde oluyor yada yakınımda oluyor.nereye gitsem sürüp götürüyorum. seninde dediğin gibi her bebek kendi mizacıyla dünyaya geliyor ilk bebeğimde hiç kucağıma alamadım bende durmadı yatağında hep daha rahattı.ikincidede hep kucak isteyen bir bebekti sürekli anne sütü alarak uyurdu epey zordu özelikle evin dışında çok zorlanıyor insan bağımlı bebekte 3. Çok rahat bir çocuktu en erken kendi yatağına kendi kendine uyumaya başlayan çocuğum o oldu 2,5 yaşında kendi gibip yatağına yatmaya başlamıştı ama önünde örnekler olduğundan herşeyi ablalarından gördüğünden tuvalet eğitiminide hep erken yaptım kızlarda bakalım tekne kazıntısında nasıl olcak biraz zorlanıcaz ama birkaç sene sonra daha rahat edermiyiz yoksa kendileriyle beraber dertleride büyürmü bakıcaZ. Samsun’a geldiğinde seninle tanışmak isterim aslında 8 çocuk birarada vuuuu ailen nerde oturuyor burda cnm ben hasköydeyim

Kan alınırken bnde mahvolmuştm ama geçiyr inşllh cnm

Bnde samsun bafralyım

Y yellowaseline kankim 2-3 ay kadar evvel doğum yaptı ve bebeğini sünnet ettirdi. çok memnun kalmıştı. Foruma Girdiğinde görürse etiketimi cevap verir Mutlaka.

Y yellowaseline kankim 2-3 ay kadar evvel doğum yaptı ve bebeğini sünnet ettirdi. çok memnun kalmıştı. Foruma Girdiğinde görürse etiketimi cevap verir Mutlaka.
ay senn çocuğun adını ekliyim mi tabloya bulamazlar bence seni unutmuşlardır buralar bile dutluk boş kalmasın yazıktır günahtırr

Yok Zahradam bekliyoz hala biraz önce yine kansız jöle kıvamında akıntı geldi
Yolunu gözlüyoruz

Sabır canım sabır bi sıklaşsa şu ağrılar hayırlısıyla
Ya benim o kadar sık ki bak ekliyorum. Sadece belden geliyor, kasıktan gelmedi sancım. Kimsede de böyle birsey olmadı. Bende oldu nedense, ve cok uzun 1 dk çekiyorum. Hiçbir açıklık yapmamış şu sancı, kaç gün dayanabilirim bu kadar sancıya, insanlar evde 3-5 saat cekiyor şıp dogum,
Magnezyum kasılmayı rahatlatıyor diye grupta yazan vardı canım.
Canım sancın geldikçe çömelsen pilates topun falan varsa üzerinde zıplasan sıcak duşa falan girsen bu tarz önerilerde bulundular mı acilde veya doktorun?
Yapıyorum canım. İlk basta işe yarıyordu aslında top falan, şimdi topa oturunca daha çok agrıyor.
Sıcak su iyi geliyor çıkana kadar.

Eklentiler

• Screenshot_20220320-112719.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 55
Çok heyecanlı sağlıkla kucağı a al cnm inşllh. Sancıları nı bize at kuzu
Canım bizim de anne sütü sarılığı çıktıda ne dedi doktorunuz bizim de 13 tü ıkı haftada 9 a ancak düştü

Ben de rüyamda doğum yapmışım süt taşıyodu memelerimden hayır olsun

İşte sancı nişan kasılma hiçbir emare yokken de olur mu acaba açıklık onu merak ediyorum
Bilmem ki bnm doğumdan iki gün önce hiç açıklığın yoktu .hatta muayene gittiğim gce baya kasilmam vardı sancı yoktu ama açılma yapmamisti

Ay bnde yaptırmak istiyorum ama doktor araştırma işine girmedim henüz .şimdi yaptırmak daha mantıklı canım .mecbur yaptircaz .altını alma işini bnde düşünüyorum doktora gidersen haber et bize de

doğum yapan arkadaşlar çocuk doktorunuz kaçıncı hafta kontrole çağırdı ben 2 hafta sonunda diye hatırlıyorumda tamda emin değilim erken mi olur
Bana doktorum ilk kontrol için 15 gün içinde gel dedi

İlk 3 ay içinde yaptırıcaz bizde araştırıyoruz şuan
Hayırlısı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…