İnşllh canım anne sütü ismini takmışlar ama süt sarılık yapmıyr uydurma o bnce bol bol emzirmiştm bn 2 aylık olunca kendiliğinden düşüyr yazıyrdu gerçekten de öyle olduCuma gunu gittik 4 tup kan aldilar yawrucumdan icim parcalandi resmen. İdrar istediler bide onu carsamba vericez cis torbasi gibi biseye. Hayir anne sutu gaz yapiyo, anne sutu sarilik yapiyo eee uzuluyorum tamam cok faydali ama cocuk neler cekti benim yuzumdenhic bir careside yok sanirim hani bisey yiyip icmeme dikkat edim desem sarilik icin bakalim 2.ay kontrolunde duser insallah kurtuluruz
Benım büyük kıZım kucağına almak istiyor veriyorum ben ama kendi kontrolumde bağımsız vermiyorum. ilk zamanlarda en küçüğü biraz kıskanacak gibi oldu. Sürekli beni seviyormusun ne kadar seviyorsun diye soruyordu. En çok seni seviyorum dedim hep Ali’yi sevmiyormusun dedi seviyorum ama en çok seni yada Ali’yi sevsemmi henüz karar veremedim dedim sence seveyimmi dedim. Vicdanlı çocuğum sev anne onun sana ihtiyacı var dedi. Kerata sabaha kadar yapışık yaşıyoruz zaten bir bilse. Ben onun yanında biraz bebeğe ilgisiz davrandım ağladı bakmadım bir iki kez oda anne sen nasıl annesin bu bebeğe neden bakmıyorsun ağlıyor duymuyormusun bir doktora görün bence kulakların ağırmı işitiyor gibi ağır ithamlarda bulunduAyy kiyamam ona ben yabende soyledigine katiliyorum. Yani kucaga alistirmak diye birseyin oldugunu da şahsen dusunmuyorum. Cunku bebek kucak sever yada sevmez o kendi karari oluyor. Ilk kizimin kucagimda uyumasini cok istiyordum ama hic uyumazdi . Cocuklar bebege benim bakmam gerektigini dusunup benden kiskanmiyorlar . Benimkilerin yaslari yakin olmasina ragmen hepsinin bebekliginin tadini cikardim . Sadece bunda biraz daha yogun hayatim
Ablalari nasil davraniyor ? Benim buyuk kizim devamli kucagina almak istiyor
Kan alınırken bnde mahvolmuştmCuma gunu gittik 4 tup kan aldilar yawrucumdan icim parcalandi resmen. İdrar istediler bide onu carsamba vericez cis torbasi gibi biseye. Hayir anne sutu gaz yapiyo, anne sutu sarilik yapiyo eee uzuluyorum tamam cok faydali ama cocuk neler cekti benim yuzumdenhic bir careside yok sanirim hani bisey yiyip icmeme dikkat edim desem sarilik icin bakalim 2.ay kontrolunde duser insallah kurtuluruz
Bnde samsun bafralyımBenım büyük kıZım kucağına almak istiyor veriyorum ben ama kendi kontrolumde bağımsız vermiyorum. ilk zamanlarda en küçüğü biraz kıskanacak gibi oldu. Sürekli beni seviyormusun ne kadar seviyorsun diye soruyordu. En çok seni seviyorum dedim hep Ali’yi sevmiyormusun dedi seviyorum ama en çok seni yada Ali’yi sevsemmi henüz karar veremedim dedim sence seveyimmi dedim. Vicdanlı çocuğum sev anne onun sana ihtiyacı var dedi. Kerata sabaha kadar yapışık yaşıyoruz zaten bir bilse. Ben onun yanında biraz bebeğe ilgisiz davrandım ağladı bakmadım bir iki kez oda anne sen nasıl annesin bu bebeğe neden bakmıyorsun ağlıyor duymuyormusun bir doktora görün bence kulakların ağırmı işitiyor gibi ağır ithamlarda bulundubana kardeşiyle ilgilenmediğim için öfkelendi tavır sergiledi ondan sonra hiç kıskanmadı hatta koruyucusu oldu resmen kardeşi ağladığında kameranın alarmından önce bana gelip haber veriyor o kadar hızlı halbuki bebek odasına ondan korkumuza kamera sistemi kurduk telsiz yetmez dedik ama hiç gerek olmuyor zaten odasında yatmıyor resmen benım yatağımı benimsiyor tek uyuduğunda bile benim yatağımda daha uzun süre deliksiz uyuyor anlamadım.bebek arabasının yatak şeklınde olan pusetinide kullanıyorum ben ev içinde çok rahat oluyor mutfakta felan birşeyler yaparken gözümün önünde oluyor yada yakınımda oluyor.nereye gitsem sürüp götürüyorum. seninde dediğin gibi her bebek kendi mizacıyla dünyaya geliyor ilk bebeğimde hiç kucağıma alamadım bende durmadı yatağında hep daha rahattı.ikincidede hep kucak isteyen bir bebekti sürekli anne sütü alarak uyurdu epey zordu özelikle evin dışında çok zorlanıyor insan bağımlı bebekte 3. Çok rahat bir çocuktu en erken kendi yatağına kendi kendine uyumaya başlayan çocuğum o oldu 2,5 yaşında kendi gibip yatağına yatmaya başlamıştı ama önünde örnekler olduğundan herşeyi ablalarından gördüğünden tuvalet eğitiminide hep erken yaptım kızlarda bakalım tekne kazıntısında nasıl olcak biraz zorlanıcaz ama birkaç sene sonra daha rahat edermiyiz yoksa kendileriyle beraber dertleride büyürmü bakıcaZ. Samsun’a geldiğinde seninle tanışmak isterim aslında 8 çocuk birarada vuuuu ailen nerde oturuyor burda cnm ben hasköydeyim
Y yellowaseline kankim 2-3 ay kadar evvel doğum yaptı ve bebeğini sünnet ettirdi. çok memnun kalmıştı. Foruma Girdiğinde görürse etiketimi cevap verir Mutlaka.doğuran erkek anaları sünnet işini ne yaptınııız bu hafta çocuk cerrahından randevu alıp sünnet için gün almayı düşünüyoruz ama kan alındığında ağlama krizine giriyorum sünnette nasıl olacak altını nasıl değiştircm pansuman yapcam dayancam o nasıl dayancak çok meçhul çokkkk yaptırasım da yok ama eşim istiyor
ay senn çocuğun adını ekliyim mi tabloya bulamazlar bence seni unutmuşlardır buralar bile dutlukY yellowaseline kankim 2-3 ay kadar evvel doğum yaptı ve bebeğini sünnet ettirdi. çok memnun kalmıştı. Foruma Girdiğinde görürse etiketimi cevap verir Mutlaka.
Yok Zahradam bekliyoz hala biraz önce yine kansız jöle kıvamında akıntı gelditablocu geldi haanııım
kızlar bebiklerin isimleri ne doğuran doğurmayan var ama isimler belli olmuştur artık tabloyu güncelleyeyiim
umarım herkes iyidirr
morcivertkedi pofudukbiri F Felicitafuturemom A Alevce7 A Annetek E Elosgoktug Perays Storm_Angel46 fpkra chery pie B berfinkaya Bayatsaat My child B Birhamisss GurbetKusuEsra P pembe dusler senmeleksin melike222 G gumus82 ceylanibrahim S Shryldz
Ekle hadi mademay senn çocuğun adını ekliyim mi tabloya bulamazlar bence seni unutmuşlardır buralar bile dutlukboş kalmasın yazıktır günahtırr
Ya benim o kadar sık ki bak ekliyorum. Sadece belden geliyor, kasıktan gelmedi sancım. Kimsede de böyle birsey olmadı. Bende oldu nedense, ve cok uzun 1 dk çekiyorum. Hiçbir açıklık yapmamış şu sancı, kaç gün dayanabilirim bu kadar sancıya, insanlar evde 3-5 saat cekiyor şıp dogum,Sabır canım sabır bi sıklaşsa şu ağrılar hayırlısıyla
Magnezyum kasılmayı rahatlatıyor diye grupta yazan vardı canım.Canım inşallah birden oluverir açılman da. Ben de dün gaz sancısı gibi bi ağrı çektim epey duşa girdim uyudum uyandım bi şey yok. Çok heveslenmiştim bu sefer oluyo galiba diye ama ı ıh.
Ay ben hala kullanıyorum magnezyumu neden engel oluyomuş ki normal doğuma???
Yapıyorum canım. İlk basta işe yarıyordu aslında top falan, şimdi topa oturunca daha çok agrıyor.Canım sancın geldikçe çömelsen pilates topun falan varsa üzerinde zıplasan sıcak duşa falan girsen bu tarz önerilerde bulundular mı acilde veya doktorun?
Ay bu gidişle çocuğun adını nişan koycan göbek adını sancıYok Zahradam bekliyoz hala biraz önce yine kansız jöle kıvamında akıntı geldi
Yolunu gözlüyoruz
Aaa hangi mahalledesiniz bende bafralıyım ilk defa memleketlime rastladım buradaBnde samsun bafralyım
Çok heyecanlı sağlıkla kucağı a al cnm inşllh. Sancıları nı bize at kuzu
Canım bizim de anne sütü sarılığı çıktıda ne dedi doktorunuz bizim de 13 tü ıkı haftada 9 a ancak düştüPazartesi dogdu kizim, persembe gunu kontrole cagirdilar. Sonrada 10.gunu gel dediler.
Bizde sarilik cikti biraz sık gittik ama
Hatta hala devam anne sutu sariligi imis 13’lerde şuan sadece anne sutu veriyorum ama inmiyorcarsamba kalca ultrasonuna gidicez bakalim
Bilmem kiBen de rüyamda doğum yapmışım süt taşıyodu memelerimden hayır olsun
İşte sancı nişan kasılma hiçbir emare yokken de olur mu acaba açıklık onu merak ediyorum
Ay bnde yaptırmak istiyorum ama doktor araştırma işine girmedim henüz .şimdi yaptırmak daha mantıklı canım .mecbur yaptircaz .altını alma işini bnde düşünüyorumdoğuran erkek anaları sünnet işini ne yaptınııız bu hafta çocuk cerrahından randevu alıp sünnet için gün almayı düşünüyoruz ama kan alındığında ağlama krizine giriyorum sünnette nasıl olacak altını nasıl değiştircm pansuman yapcam dayancam o nasıl dayancak çok meçhul çokkkk yaptırasım da yok ama eşim istiyor
İstanbulda yaşıyrm babamların köyü bafranın köylerinden yazları gidiyrz:)Aaa hangi mahalledesiniz bende bafralıyım ilk defa memleketlime rastladım burada
Bizimkide 11lerdeydi 2aylık olduktan snra geçti tammamen cildi bile 3aylıkken beyazlamıştı kızımınCanım bizim de anne sütü sarılığı çıktıda ne dedi doktorunuz bizim de 13 tü ıkı haftada 9 a ancak düştü
Öyleymiş ya üç aylık olunca falan geçer diyorlarBizimkide 11lerdeydi 2aylık olduktan snra geçti tammamen cildi bile 3aylıkken beyazlamıştı kızımın
Bana doktorum ilk kontrol için 15 gün içinde gel dedidoğum yapan arkadaşlar çocuk doktorunuz kaçıncı hafta kontrole çağırdı ben 2 hafta sonunda diye hatırlıyorumda tamda emin değilim erken mi olur
İlk 3 ay içinde yaptırıcaz bizde araştırıyoruz şuandoğuran erkek anaları sünnet işini ne yaptınııız bu hafta çocuk cerrahından randevu alıp sünnet için gün almayı düşünüyoruz ama kan alındığında ağlama krizine giriyorum sünnette nasıl olacak altını nasıl değiştircm pansuman yapcam dayancam o nasıl dayancak çok meçhul çokkkk yaptırasım da yok ama eşim istiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?