1 ay olsu cnm bnde bıraktım.İnşallah canım, sen bu sancı süreclerinde magnezyumu bıraktın mı? O ağrıları rahatlatıyordu normal dogumu engellemesin diye bıraktım. Bilmiyorum sizler içiyor musunuz?
Benim sancılar çok fena, doktora danışıcam bir agrı kesici ya da magnezyum kullanabilir miyim diye. Bu kadar sancıya dogurmam gerekirdi1 ay olsu cnm bnde bıraktım.
Mutlaka hareket halinde olmanı öneririm ayakta durmak daha da yorabilir o yüzden yerde bazı hareketler yaparsan faydası olacaktır. İnternetten araştır: kedi-inek pozu, 4 ayak pozu, kelebek pozu. Kalçanla daireler çiz ayaktayken ve 4 ayak pozundayken.İnan dün geceki kasık sancısıydı, onu tolere edebildim. Bu bel sancısını edemiyorum. Çok şiddetli vuruyor. Sürekli ayakta durman lazım, yatarak olmuyor. Yarın umarım bu bel sancısı gecer yoksa uykusuz, kaç gün nasıl dayanılır bilmiyorum. Yarın ola hayrola, bakalım sizinkiler düzgün gelişir umarım.
Sabır canım sabır bi sıklaşsa şu ağrılar hayırlısıylaBenim çılgın bir bel sancım var, dayanamıyorum. Bu böyle acıklık yapmazsa 2-3 gün çekilmez. Sezeryana mı dönsem diyorum
Canım inşallah birden oluverir açılman da. Ben de dün gaz sancısı gibi bi ağrı çektim epey duşa girdim uyudum uyandım bi şey yok. Çok heveslenmiştim bu sefer oluyo galiba diye ama ı ıh.Kızlar macera dolu haberler az önce acile gittim. Çünkü pijamamda bir su kacagı hissettim. İdrar mı, su mu kaçtı emin olamadım. Bel sancım da dayanılmaz bir hal aldı. Doktora yazdım, hemen acile giderek açıklık ve su baktır dedi.
Amniyon sıvısı testi yaptılar, ilk defa gördüm. Su kacağı var mı diye emin olmak için. Neyse o iyi çıktı. Nstde de sancılar çıktı, orada da sancıdan zor durdum. Kötü haber dün akşam 9 dan beri çektiğim sancıya ragmen sıfır açıklık yani şok oldum. Moralim bozuldu ya, bu açıklık nasıl oluyor, ilk dogumda biraz zor oluşuyor sanki. Ve hala aktif sancım var, sıcak su torbasıyla falan baş etmeye calışıcam. Benim talihsizliğim sancı belden basladı, bu sancı kasıktan baslasa işe yarardı sanırım.sıradaki ben degilim bu durumda
Ay ben hala kullanıyorum magnezyumu neden engel oluyomuş ki normal doğuma???İnşallah canım, sen bu sancı süreclerinde magnezyumu bıraktın mı? O ağrıları rahatlatıyordu normal dogumu engellemesin diye bıraktım. Bilmiyorum sizler içiyor musunuz?
Canım sancın geldikçe çömelsen pilates topun falan varsa üzerinde zıplasan sıcak duşa falan girsen bu tarz önerilerde bulundular mı acilde veya doktorun?Benim çılgın bir bel sancım var, dayanamıyorum. Bu böyle acıklık yapmazsa 2-3 gün çekilmez. Sezeryana mı dönsem diyorum
Sabaha kadar adet sıncısı gibi ama şiddetli ağrı çektim duşa vs girdim sa ah 4buçukta uyumuşum şimdi bişey yok ama karnım sürekli sertleşiyr.hayır bu kadar ağrıya insam bi leke nişan atar
Bunu bnde merak ediyrdm başka forumda okdm nişan vs belirti yaşamadan görmeden 4 5 cm açıklık yaşayanlar varmış cnmKızlar hiç nişan falan gelmeden de açıklık olma ihtimali var mı???
Var canım ben 6 cm açıklıkla gittim hastaneye ne nişan ne de suyum geldi .ama 5 dk gelen sancım vardı gittigimdeKızlar hiç nişan falan gelmeden de açıklık olma ihtimali var mı???
Pazartesi dogdu kizim, persembe gunu kontrole cagirdilar. Sonrada 10.gunu gel dediler.doğum yapan arkadaşlar çocuk doktorunuz kaçıncı hafta kontrole çağırdı ben 2 hafta sonunda diye hatırlıyorumda tamda emin değilim erken mi olur
Aynı benimde senin gibi geliyor ağrılar bu sefer inşallah diyorum ama yok biraz uykuyla kaçıyor hepsiSabaha kadar adet sıncısı gibi ama şiddetli ağrı çektim duşa vs girdim sa ah 4buçukta uyumuşum şimdi bişey yok ama karnım sürekli sertleşiyr.hayır bu kadar ağrıya insam bi leke nişan ataryok anacım. Rüyamda tüm gece doğumla uğraştm sıkıntılı sıkıntılı hayr olsun bakalım.
Yarn ne dicek dr salı günüm doluyr
Canım bnm kızda uzun süreli satılık yaşadı 2 aylıkken bitmişti sarılığı. O ladar tahlil vs hiçbirşey çıkmamıştıPazartesi dogdu kizim, persembe gunu kontrole cagirdilar. Sonrada 10.gunu gel dediler.
Bizde sarilik cikti biraz sık gittik ama
Hatta hala devam anne sutu sariligi imis 13’lerde şuan sadece anne sutu veriyorum ama inmiyorcarsamba kalca ultrasonuna gidicez bakalim
Umudm senin hikayen kuzuVar canım ben 6 cm açıklıkla gittim hastaneye ne nişan ne de suyum geldi .ama 5 dk gelen sancım vardı gittigimde
Ben de rüyamda doğum yapmışım süt taşıyodu memelerimden hayır olsunSabaha kadar adet sıncısı gibi ama şiddetli ağrı çektim duşa vs girdim sa ah 4buçukta uyumuşum şimdi bişey yok ama karnım sürekli sertleşiyr.hayır bu kadar ağrıya insam bi leke nişan ataryok anacım. Rüyamda tüm gece doğumla uğraştm sıkıntılı sıkıntılı hayr olsun bakalım.
Yarn ne dicek dr salı günüm doluyr
İşte sancı nişan kasılma hiçbir emare yokken de olur mu acaba açıklık onu merak ediyorumVar canım ben 6 cm açıklıkla gittim hastaneye ne nişan ne de suyum geldi .ama 5 dk gelen sancım vardı gittigimde
Cuma gunu gittik 4 tup kan aldilar yawrucumdan icim parcalandi resmen. İdrar istediler bide onu carsamba vericez cis torbasi gibi biseye. Hayir anne sutu gaz yapiyo, anne sutu sarilik yapiyo eee uzuluyorum tamam cok faydali ama cocuk neler cekti benim yuzumdenCanım bnm kızda uzun süreli satılık yaşadı 2 aylıkken bitmişti sarılığı. O ladar tahlil vs hiçbirşey çıkmamıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?