2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Canım bizim de anne sütü sarılığı çıktıda ne dedi doktorunuz bizim de 13 tü ıkı haftada 9 a ancak düştü
Ya ben bu olayi anlamadim zaten okadar topuk kani alindi yawrucumun 16’lardan dönduk sınır 17 imis. 15 ti ay basinda 32 gunlukken 13’e inmis. Oyle uyku hali yok hatta geceleri kendi acikinca uyaniyor. Surati teni sarı, gozlerin akinda biraz sarilik var sanki yada bana oyle geliyor.
İdrar istedi carsamba vericez bakalim
Bu arada ben A+ idim esim 0+
Bebegin kanida 0+ olmus sasirdim

oğlum olsaydı kesinlikle 1 ay içinde yaptırırdım düşün ki vakit geçtikçe hem bakımı hem iyileşmesi daha zor olacak. e şimdi de olsa 3 ay sonra da olsa sen üzüleceksin. ne kadar erken o kadar iyi
bizim kuzunun ismi esma

Iste ne kadar kiskansalarda annenin bebege bakmak zorunda oldugunu dusunuyorlar . Birbirlerini sevsinlerde , kiskanclik kocaman cocuklarda bile oluyor .
Hep dua ediyorum cocuklarim birbirlerini sevsinler, guzel anlaşsinlar diye .
Bence Allah gercekten dengeliyor. Benim oglusum bana o kadar yapisik degil , olsa cok zorlanirdim cunku digerleri cok kucuk. Yardim edecek kimsede yok. Bazen yemek yapmam gereken zamanda bir aglamaya basliyor emzir altini al tekrar emzir derken zaman geciyor ve evde yemek olmuyor .
Benim ailem kirazlik tarafinda oturuyor biliyor musun oralari ? Merkeze yakinlar . Bende cok isterim tanismak

Merhaba arkadaşlar bende 17 sinde planlı sezeryan oldum dün tam cıkacaken 2 saat oncesi oglumun bırden elim de kaskatı kesildi alının cektim sırtına vurdum derken duzelmedi hemen hemşire geldi ona verdik icerde burnuna cubuk sokup düzeltiler oksijen verelim biraz dediler sonrasonda cocuk doktorunu aramıslar doktor cocgun taburcu olamıcagını yogun bakımda biraz takıp edicez dedi sizce me zaman cıkar neden boyle oldu sut sagıp göturuyorum ama her sagısta 40 cc ancak sarı süt geliyo durum kesılır mı acaba oglum cıkana kadar

Çok geçmiş olsun cnm sürekli sağarsan kesilmez artar inşllh cnm
Moralini yüksek tutmaya çalış sütün etkilnmesn

aynen benimde öyle . sırtıma vuruyo acısı. tel tel çekiyorlar göğsümden bişeyler sanki aynı şeyleri kullandım. sütte yetmiyor. mama takviyesi veriyoeum.bir yol varsa ne olur söyleyin
Benimde sütüm yetmiyor ya. Mama veriyorum günde kac defa mama veriyorsunuz siz

Gündüz takıyorum ama bunaliyorum emzirmek yere eğilmek vs cok zor ama faydasinı gördüm.
Ben kac kiloyla doguma gittim bilmiyorum. Ama onceki gebeliklerde 40 im cikinca 12 kilo fln vermis oluyordum
Yok o güzel değil kullandım sızdırıyor
Ok canım

Zayıflama grubunu simdi açsak. Doğurdukça isteyen gelir. Ama şuan varmı gelip diyet yapıcak.

Zayıflama grubunu simdi açsak. Doğurdukça isteyen gelir.di Ama şuan varmı gelip diyet yapıcak.
Benim eben emzirirken diyetin zararlı olduğunu söyledi.
Benim doğum öncesi kiloma gelmeme 4 kilom kaldı.
Diyet yapmıyorum ama abur cubur da yemeye pek vaktim olmuyor.
Doğumdan bu yana 10 kilo gitti.

Benim eben emzirirken diyetin zararlı olduğunu söyledi.
Benim doğum öncesi kiloma gelmeme 4 kilom kaldı.
Diyet yapmıyorum ama abur cubur da yemeye pek vaktim olmuyor.
Doğumdan bu yana 10 kilo gitti.
Ne güzel maşaAllah diyim darısı basımıza

Perşembe günü sezeryan olacam dua bekliyorum sizlerden inşallah kolay gecer cabuk toparlarım tabi burdaki tüm arkadaşların da inşallah kolay gecer rabbim yardımcımız olsun inşallah çünkü oğlum küçük ve bensiz durmuyor bebeğimizin adıda arda olucak

Aslında fiziksel olarak hiçbir heyecan belirtim yok. Kalp atışı, titreme filan ı ıhıı yani normalde heyecan yapınca bunlar olurdu ama şu an acayip bir sakinlik var üzerimde. bir soğukkanlılık geldi sanki

Geçmiş olsun inşallah bir an önce kavuşursun bwbişinize.
İlk günler sütün az olması normal bebek zaten 30 cc ile doyuyor. Makineyle süt sağıldığında memedeki süt miktarından çok daha azı geliyor. Yani sizin şu an bile 40 ccden fazla sütünü var. Oğlunuz çıktıktan sonra 2 saatte bir emzirirseniz sütünü dahada artar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…