Ya ben bu olayi anlamadim zaten okadar topuk kani alindi yawrucumun 16’lardan dönduk sınır 17 imis. 15 ti ay basinda 32 gunlukken 13’e inmis. Oyle uyku hali yok hatta geceleri kendi acikinca uyaniyor. Surati teni sarı, gozlerin akinda biraz sarilik var sanki yada bana oyle geliyor.Canım bizim de anne sütü sarılığı çıktıda ne dedi doktorunuz bizim de 13 tü ıkı haftada 9 a ancak düştü
oğlum olsaydı kesinlikle 1 ay içinde yaptırırdım düşün ki vakit geçtikçe hem bakımı hem iyileşmesi daha zor olacak. e şimdi de olsa 3 ay sonra da olsa sen üzüleceksin. ne kadar erken o kadar iyidoğuran erkek anaları sünnet işini ne yaptınııız bu hafta çocuk cerrahından randevu alıp sünnet için gün almayı düşünüyoruz ama kan alındığında ağlama krizine giriyorum sünnette nasıl olacak altını nasıl değiştircm pansuman yapcam dayancam o nasıl dayancak çok meçhul çokkkk yaptırasım da yok ama eşim istiyor
bizim kuzunun ismi esmatablocu geldi haanııım
kızlar bebiklerin isimleri ne doğuran doğurmayan var ama isimler belli olmuştur artık tabloyu güncelleyeyiim
umarım herkes iyidirr
morcivertkedi @pofudukbiri @Felicitafuturemom @Alevce7 @Annetek @Zeynepzeynos @Perays @Storm_Angel46 @fpkra @chery pie @berfinkaya Bayatsaat @My child @Birhamisss GurbetKusuEsra @pembe dusler @senmeleksin @melike222 @gumus82 ceylanibrahim S Shryldz
Iste ne kadar kiskansalarda annenin bebege bakmak zorunda oldugunu dusunuyorlar . Birbirlerini sevsinlerde , kiskanclik kocaman cocuklarda bile oluyor .Benım büyük kıZım kucağına almak istiyor veriyorum ben ama kendi kontrolumde bağımsız vermiyorum. ilk zamanlarda en küçüğü biraz kıskanacak gibi oldu. Sürekli beni seviyormusun ne kadar seviyorsun diye soruyordu. En çok seni seviyorum dedim hep Ali’yi sevmiyormusun dedi seviyorum ama en çok seni yada Ali’yi sevsemmi henüz karar veremedim dedim sence seveyimmi dedim. Vicdanlı çocuğum sev anne onun sana ihtiyacı var dedi. Kerata sabaha kadar yapışık yaşıyoruz zaten bir bilse. Ben onun yanında biraz bebeğe ilgisiz davrandım ağladı bakmadım bir iki kez oda anne sen nasıl annesin bu bebeğe neden bakmıyorsun ağlıyor duymuyormusun bir doktora görün bence kulakların ağırmı işitiyor gibi ağır ithamlarda bulundubana kardeşiyle ilgilenmediğim için öfkelendi tavır sergiledi ondan sonra hiç kıskanmadı hatta koruyucusu oldu resmen kardeşi ağladığında kameranın alarmından önce bana gelip haber veriyor o kadar hızlı halbuki bebek odasına ondan korkumuza kamera sistemi kurduk telsiz yetmez dedik ama hiç gerek olmuyor zaten odasında yatmıyor resmen benım yatağımı benimsiyor tek uyuduğunda bile benim yatağımda daha uzun süre deliksiz uyuyor anlamadım.bebek arabasının yatak şeklınde olan pusetinide kullanıyorum ben ev içinde çok rahat oluyor mutfakta felan birşeyler yaparken gözümün önünde oluyor yada yakınımda oluyor.nereye gitsem sürüp götürüyorum. seninde dediğin gibi her bebek kendi mizacıyla dünyaya geliyor ilk bebeğimde hiç kucağıma alamadım bende durmadı yatağında hep daha rahattı.ikincidede hep kucak isteyen bir bebekti sürekli anne sütü alarak uyurdu epey zordu özelikle evin dışında çok zorlanıyor insan bağımlı bebekte 3. Çok rahat bir çocuktu en erken kendi yatağına kendi kendine uyumaya başlayan çocuğum o oldu 2,5 yaşında kendi gibip yatağına yatmaya başlamıştı ama önünde örnekler olduğundan herşeyi ablalarından gördüğünden tuvalet eğitiminide hep erken yaptım kızlarda bakalım tekne kazıntısında nasıl olcak biraz zorlanıcaz ama birkaç sene sonra daha rahat edermiyiz yoksa kendileriyle beraber dertleride büyürmü bakıcaZ. Samsun’a geldiğinde seninle tanışmak isterim aslında 8 çocuk birarada vuuuu ailen nerde oturuyor burda cnm ben hasköydeyim
Çok geçmiş olsun cnm sürekli sağarsan kesilmez artar inşllh cnmMerhaba arkadaşlar bende 17 sinde planlı sezeryan oldum dün tam cıkacaken 2 saat oncesi oglumun bırden elim de kaskatı kesildi alının cektim sırtına vurdum derken duzelmedi hemen hemşire geldi ona verdik icerde burnuna cubuk sokup düzeltiler oksijen verelim biraz dediler sonrasonda cocuk doktorunu aramıslar doktor cocgun taburcu olamıcagını yogun bakımda biraz takıp edicez dedi sizce me zaman cıkar neden boyle oldu sut sagıp göturuyorum ama her sagısta 40 cc ancak sarı süt geliyo durum kesılır mı acaba oglum cıkana kadar
Benimde sütüm yetmiyor ya. Mama veriyorum günde kac defa mama veriyorsunuz sizaynen benimde öyle . sırtıma vuruyo acısı. tel tel çekiyorlar göğsümden bişeyler sanki aynı şeyleri kullandım. sütte yetmiyor. mama takviyesi veriyoeum.bir yol varsa ne olur söyleyin
Gündüz takıyorum ama bunaliyorum emzirmek yere eğilmek vs cok zor ama faydasinı gördüm.Kızlar ben hala korse takamadim korseyle oturmak yatmak yada emzirmek imkansiz göbeğim hala çok büyük ve hassas sanki göbeğim acıyor uyuşukluk kalcamin bir tarafı sanki uyuşuk 15 günü geçti doğum yapalı
Korse takmaya ne zaman başladınız sezeryan olanlar gobek ne durumda
Ben kac kiloyla doguma gittim bilmiyorum. Ama onceki gebeliklerde 40 im cikinca 12 kilo fln vermis oluyordumAyyy çok güzelmişcidden yapalım ben varim
ben doğurana kadar toplam +15 yaparim heralde. Sonrası ne olur bilmiyorum ilk doğumum çünkü. Senin doğum sonrasi ilk hafta kac kilo gitti kuzum? Suyu rahim ağırlığı bebek, plasenta için toplam 5/7 gider yaziyor nette ama
Ok canımYok o güzel değil kullandım sızdırıyor
Benim eben emzirirken diyetin zararlı olduğunu söyledi.Zayıflama grubunu simdi açsak. Doğurdukça isteyen gelir.di Ama şuan varmı gelip diyet yapıcak.
Ne güzel maşaAllah diyim darısı basımızaBenim eben emzirirken diyetin zararlı olduğunu söyledi.
Benim doğum öncesi kiloma gelmeme 4 kilom kaldı.
Diyet yapmıyorum ama abur cubur da yemeye pek vaktim olmuyor.
Doğumdan bu yana 10 kilo gitti.
28 i canım seninki benimkide 24 üKızlar 40i nasıl hesaplanıyor.Benim kız 16subatta doğdu.Ya herkes başka bisey diyor.Kafam karıştı.
Perşembe günü sezeryan olacam dua bekliyorum sizlerden inşallah kolay gecer cabuk toparlarım tabi burdaki tüm arkadaşların da inşallah kolay gecer rabbim yardımcımız olsun inşallah çünkü oğlum küçük ve bensiz durmuyortablocu geldi haanııım
kızlar bebiklerin isimleri ne doğuran doğurmayan var ama isimler belli olmuştur artık tabloyu güncelleyeyiim
umarım herkes iyidirr
morcivertkedi @pofudukbiri @Felicitafuturemom @Alevce7 @Annetek @Zeynepzeynos @Perays @Storm_Angel46 @fpkra @chery pie @berfinkaya Bayatsaat @My child @Birhamisss GurbetKusuEsra @pembe dusler @senmeleksin @melike222 @gumus82 ceylanibrahim S Shryldz
Heyecandan :))Sabah 9’da sezeryana girecek olan alsem’in uyuyamaması sendromu
Aslında fiziksel olarak hiçbir heyecan belirtim yok. Kalp atışı, titreme filan ı ıhıı yaniHeyecandan :))
Geçmiş olsun inşallah bir an önce kavuşursun bwbişinize.Merhaba arkadaşlar bende 17 sinde planlı sezeryan oldum dün tam cıkacaken 2 saat oncesi oglumun bırden elim de kaskatı kesildi alının cektim sırtına vurdum derken duzelmedi hemen hemşire geldi ona verdik icerde burnuna cubuk sokup düzeltiler oksijen verelim biraz dediler sonrasonda cocuk doktorunu aramıslar doktor cocgun taburcu olamıcagını yogun bakımda biraz takıp edicez dedi sizce me zaman cıkar neden boyle oldu sut sagıp göturuyorum ama her sagısta 40 cc ancak sarı süt geliyo durum kesılır mı acaba oglum cıkana kadar
Teşekkürler canım.Bi de 40 i olduğu gün yapilirmi?Ya bi gün önce yada sonra diyor babanem.Ama ben oğlumda hiç hatırlamıyorum böyle şeyler.28 i canım seninki benimkide 24 ü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?