maşallahBizde uykusuz dönemden geçtik iki hafta falan sürdü .bu ara gündüz uykusu iyi .gece uykusunda bı bozulma yaşamadık şuana kadar çok şükür .bugün iki aylık kontrol ve asilarimiz vardı .4 yaşında kiziminda son aşıları yapıldı .boyumuz 60 cm kilomuzda 6400 çıktı . Kızım baya minyon bı bebekti hala öyle 3 yaşında gbi .ama oğlum hem daha kilolu hem daha boylu gidiyor .erkek bebek olmasinin da farkı var galiba
Benimki de bembeyazdı. Yağları da vardı üstünde, yanakları kıpkırmızıydı. zamanla sarılık oldu. Şimdi geçti ama kendi ten rengi oturuyor bence. Elleri yüzüne göre çok daha beyaz mesela.Kızlar tuhaf bir şey sorcam,, kızım ilk doğduğunda bembeyazdı hatta 2 hafta falan da öyle sonra git gide esmerlesip koyulaşti, sarı renginde. Sarılık yok bu arada. Teni açılır mı çok tuhafima gitti
Benim kızın da elleri dediğin gibi daha beyaz ama yüzü bildiğin epey değiştiBenimki de bembeyazdı. Yağları da vardı üstünde, yanakları kıpkırmızıydı. zamanla sarılık oldu. Şimdi geçti ama kendi ten rengi oturuyor bence. Elleri yüzüne göre çok daha beyaz mesela.
50 cm 3500 Gr doğmuştumaşallahkaç kilo doğdu da iki ayda 6400 oldunuz
biz de bugün çocuk kusuyor diye gittik, doktor ne iişiniz Var burada gibilerinden konuştubiz pimpirikli olunca karı koca çocuğun işi çok zor doktor ölçtü, 59 cm çıktı boyu. Kilosu da 5575 çıktı. 49 günlük daha.
Valla benm iki çocukta baya bildiğin esmer doğdu . Girenler bu nasıl sizin çocuk kara kuru bişey diyorduBenim kızın da elleri dediğin gibi daha beyaz ama yüzü bildiğin epey değişti
İyi ya maşallah canımValla benm iki çocukta baya bildiğin esmer doğdu . Girenler bu nasıl sizin çocuk kara kuru bişey diyordukızım bembeyaz oldu .oğlumda baya baya beyazladi
Benimde çok ağrı ve yanma oluyor Çarşamba günü gideceğim doktorumaKızlar, sezaryen doğum yapıp ilişki deneyen var mı? Yahu 1,5 ay oldu. Denedim ama vajinada ağrı hissediyorum nedense. Doktor randevuma da daha var. Benzer durumu yaşayan var mı?
Benim kızda bembeyaz doğdu teni bembeyaz dudakları kıpkırmızı çok güzeldi sonra sarılık oldu sonra kızardıİyi ya maşallah canımdarısı bize
Biz böyle esmer kaldık öyleyseBenim kızda bembeyaz doğdu teni bembeyaz dudakları kıpkırmızı çok güzeldi sonra sarılık oldu sonra kızardışimdi oturuyor rengi beyaz bı kız olacak saçlarımizda sarı kırmızı çocuk ilerde beyaz olurmus zaten
Gece durum nasil peki? Gunduz uyumayip, uyumayip biriktirip gece uykusunu acamadigi oluyor mu? Uyku duzenleri ne zaman oturur acaba, kendileri de yoruluyor.Bizim kıza bişeyler oldu kızlar sizin de bebişlerinizde bu durum var mı
Normalde gündüzleri çok derin dalmasa da bir saat hatta iki saat uyumuşluğu oluyordu şimdi uykudan ölüyor uyutuyorum 5 dk geçmeden ık mık ağlayarak uyanıyor bi de üç gündür kendini yırtacak kadar ağlama krizlerine giriyor nedir bu büyüme atağı falan mı anlamadım gitti
Gece uykusu iyi çok şükür aralıksız 4 saat falan uyuyor hatta bazen 6 saati bile buluyor ama gündüz bişey oldu çocuğa dediğin gibi kendileri de yoruluyor çok üzülüyorumGece durum nasil peki? Gunduz uyumayip, uyumayip biriktirip gece uykusunu acamadigi oluyor mu? Uyku duzenleri ne zaman oturur acaba, kendileri de yoruluyor.
4 ay başında şimdiden iyi olur 6 ayda bayaca iyiGece durum nasil peki? Gunduz uyumayip, uyumayip biriktirip gece uykusunu acamadigi oluyor mu? Uyku duzenleri ne zaman oturur acaba, kendileri de yoruluyor.
Oha çok iyi bu kadar uyuması. Aralıksız mı uyuyor bu kadar?20:00 civarı gece uykusuna geçiyor 06:00 gibi uyanıyor.
Kizlar kanguru kullanmaya baslayan var mi? Kalca ultrasonu iyi cikarsa kullanilabilir diyorlardi. Ben henuz kullanmadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?