Benim doktorum aynı anda yaptırdı ama her doktor farklı şekilde planlama yapıyor.Aynı anda mi yapılıyor bu aşılar bende ay başı 3.ay kontrol de yaptircam nasipse
evet canım, doktor vermişti. Başladık bugün bakalım hayırlısıNBL probiyotik D3
Doktor mu vermişti? İstersen bi dene canım.
Kusma yoktu da son zamanlarda başladı. Gelişimi çok şükür ki iyi. Kakasını yapmadığı için çok ıkınıyor, kıpkırmızı kesiliyor. bazen böyle 3 saniyeliğine ağlıyor ıkınırkenBenim kızım da kusuyor. Cok emince cok kusuyor.
Kilo alımında sıkıntı yoksa sorun yapma canım.
Altina yapma konusunda da öyle sırf anne sütü alıyorsa onuda sıkıntı yapma. 10 güne kadar normal. Fitil yapma alıştırma bebeği.
İlk çocuk ta insan çok telaşlı oluyor. Ikinci de rahat oluyorsun Ben simdi gün bile saymiyorum.
Bu sicakda 1 2 saat bile cok geliyor evet bozulcak diye korkuyorum. Ev ortaminda belki 3 4 saat oda ev serinse.Ama ultrasonik steril koşullarda sağmıyoruz bide artık havalar sıcak oda sıcaklığı değerini yakalamak güç
Steril koşullar ve 20-22 derecede olursa
Sıcaklık arttıkça mikroorganizmalar çoğalıyor ve bence şuan giderek süre kısalmalı
Rota 495, nimenrix 570. Bexseroya 7.ayda baslicaz.Kızlar özel aşıları yaptıranlar, hangisine ne kadar ödemiş aceba?
Rota 3,5Aynı anda mi yapılıyor bu aşılar bende ay başı 3.ay kontrol de yaptircam nasipse
Ben ilk çocuğumda da şimdikinde de park yatak kullandım üst katına kalın sünger yatak varPark yatak kullananlara sorum olucak.
Üst kademede nasil bir yatak kullaniyorsunuz.
Benim sunger ince bir yatak kizim bizim yatagimizda uzun uyuyor orda kısa bana rahat gelmiyor. Yaylı yatak sparisi verdim ama sanirim oda ust kata agir olur. Ust katta yayli yatak kullanan var mi? Artik ben birlestirmiyorum anne yani yapmiyorum yani kalkip yatmak zor oluyor oyle .
Demek ki o yüzden saklama poşetlerinin üstünde sağılan saat diye belirtiyorKızlar bu arada yeni öğrendiğim bir bilgiyi sizlerle paylaşmak istedim
Belki benim gibi ilk kez okuyacaklar vardır
Bu sağım yapılan sütler için; gece sağdığınız sütü gece, gündüz sağılan sütü gündüz verin diyor doktorlar
İkisinin yağ oranları farklı oluyormuş
Gece evdeysen emzirirsin heralde yağlı süt tok tutup uyutuyor diyeDemek ki o yüzden saklama poşetlerinin üstünde sağılan saat diye belirtiyorama uygulaması bence zor. Ben 1 kez sağyorum mesela İşteyken annemler verecek. Aynı saatte ya da gece gündüz ayrımı yaparak sağmam çok zor
Benim sağdığım saat belli olmuyor amaGece evdeysen emzirirsin heralde yağlı süt tok tutup uyutuyor diye
Gündüz sağdığın gündüz verilmiş olur
Sağdığın makinenin ayarını çok yüksekte çalıştırıyorsan ondan olabilir belkiBenim sağdığım saat belli olmuyor amagün içinde vakit bulabilirsem gündüz sağıyorum bazen oğlan gece emdiğinde uykum aymışsa o zaman sağıyorum. bir de sanıeım bir yerde hata yapıyorum ama nerede bilmem. Sağdıktan sonra memelerim ağrıyor. Masaj yapıyorum sürekli ağrısı dinsin diye. bebek emerken hiçbir sıkıntım yok.
Bende park yatak kullanıyorum kendi yatağıni bende sevmiyorumPark yatak kullananlara sorum olucak.
Üst kademede nasil bir yatak kullaniyorsunuz.
Benim sunger ince bir yatak kizim bizim yatagimizda uzun uyuyor orda kısa bana rahat gelmiyor. Yaylı yatak sparisi verdim ama sanirim oda ust kata agir olur. Ust katta yayli yatak kullanan var mi? Artik ben birlestirmiyorum anne yani yapmiyorum yani kalkip yatmak zor oluyor oyle .
Kusması sütun yağlı yarıyor diyor annem ne kadar doğru bilmiyorum tabikiBenim kızım da kusuyor. Cok emince cok kusuyor.
Kilo alımında sıkıntı yoksa sorun yapma canım.
Altina yapma konusunda da öyle sırf anne sütü alıyorsa onuda sıkıntı yapma. 10 güne kadar normal. Fitil yapma alıştırma bebeği.
İlk çocuk ta insan çok telaşlı oluyor. Ikinci de rahat oluyorsun Ben simdi gün bile saymiyorum.
Dün tüm gün disardaydikArkadaşlar dışarıdayken sağdığınız sütü yada mamayı bebeğe verene kadar nasıl muhafaza edıyosunuz.Yani ne yapmak gerek? Dışarda anne sütünü saklama koşulları nedir.evde kolayda dışarda nasıl oluyor?
Bu minik ayaklar gece uyuyor sabah da ortamizda devam ediyor ne hikmetse ortamizda en iyi uykuyu çekiyorBende park yatak kullanıyorum kendi yatağıni bende sevmiyorum
Annem pamuk yün karışımı yatak yaptı onu koyduk çok rahat oldu elhamdülillah bide senin yataginda daha uzun uyuma sebebi bence sana yakın olduğu için kokunu aldığı için olabilir bizim kizda öyle yanıma alınca uyanıp uyanip tekrar uyuyor beni hissettiği için
Kızlar bu arada yeni öğrendiğim bir bilgiyi sizlerle paylaşmak istedim
Belki benim gibi ilk kez okuyacaklar vardır
Bu sağım yapılan sütler için; gece sağdığınız sütü gece, gündüz sağılan sütü gündüz verin diyor doktorlar
İkisinin yağ oranları farklı oluyormuş
Aynen tek basina ince bir yatak altına destek sart. Birde ust kat 9 kilo tasiyor bebis 7 kilo zaten olmustur yarak vs 9 asagiya indireyim benBen ilk çocuğumda da şimdikinde de park yatak kullandım üst katına kalın sünger yatak var
Yüksekte kalıyor ve şimdiden dönmeye başladı bir iki aya kadar alt kata indiririm diye düşünüyorum
Evdeki ince sünger yatak altında yorgan gibi minder gibi bişeylerle destek yapsanız daha rahat edersiniz gibi geldi
Sonrasında yaylı yatağı alt kısma indirip orda yatmaya devam eder inşallah
Kesinlille kendi yatagi cok kotu. Yayli yatakla asagi kati kullanitim artik.Bende park yatak kullanıyorum kendi yatağıni bende sevmiyorum
Annem pamuk yün karışımı yatak yaptı onu koyduk çok rahat oldu elhamdülillah bide senin yataginda daha uzun uyuma sebebi bence sana yakın olduğu için kokunu aldığı için olabilir bizim kizda öyle yanıma alınca uyanıp uyanip tekrar uyuyor beni hissettiği için
Annenin babamin kokusu mutlu ve huzur veriyorBu minik ayaklar gece uyuyor sabah da ortamizda devam ediyor ne hikmetse ortamizda en iyi uykuyu çekiyor
Herkese günaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?