Kuzum 40+1 de doğdu benim kiz, bu atak haftaları nasıl hesaplanıyor. Nerden bakicam ataklar hangi hafta
dışarda sütü nasıl muhafaza edip veriyorsun? ılıtması vs?
Evde ılıtıyorum kısın bi tık fazla sicak yapiyordum sogur diye. Simdi ilik aliyorum yanima cantanin isi yalitimli gozune koyuyorum.dışarda sütü nasıl muhafaza edip veriyorsun? ılıtması vs?
Ince Penye ise dışarıda giydirebilirsin.Benim gibi saçma şekilde alt üst uzun kollu tulum penye ama uzun kol bir sürü almışım doğmadan önce 3 ay hep 3 ay yaza geliyor hepsi kaldı anliycaginiz
Buzdolabı ve dondurucu doğru ama oda sıcaklığında 3 saat maksimum bekleme süresi canımBen sütü 4 saatte tüketeceksem süt saklama şişesinde oda sıcaklığında muhafaza ediyorum. Yok 4 saati geçecekse buzdolabında 3 gün saklanıyor. Buzlukta dondurursanız 3 ay.
4 saate tüketecektim dün. Çantama koydum. Kayınvalidemde içirdim. Isıtmadım. Oda sıcaklığında ve hatta biraz daha soğuk bile verilebiliyor. Bazı çocuklar soğuk süt severmiş :)
Benim ebem 6 saate kadar oca sıcaklığında verebilirsin demişti.Buzdolabı ve dondurucu doğru ama oda sıcaklığında 3 saat maksimum bekleme süresi canım
Evet İyice havalar isinana kadar çoraplı uyutucam.Kızlar çoraplı mi uyutuyorsunuz bebisleri. Cok sıcak emin olamıyorum ya
6 saat miiiiBenim ebem 6 saate kadar oca sıcaklığında verebilirsin demişti.
O kadar uzun süre bekletmedim.
Gerekmedikçe süt pompalamiyorum.
İlk kızımda 4 buçuk ay yapmak zorunda olduğum için süt pompasindan resmen nefret ediyorum.
O zaman buzluğa attığım sütleride kızım hiç içmemişti. Kokusu ve tadi değişiyor buzlukta ki sütün.
Stok yapan arkadaslar isterlerse önce bebeklerine tattirsinlar. Benim kız gibi içmeyen bebekleri varsa hic uğraşmayın derim.
İnce patikli tulum giydirdim çorap yok ama gün içinde çorap var patiksiz kıyafetteKızlar çoraplı mi uyutuyorsunuz bebisleri. Cok sıcak emin olamıyorum ya
Canım çok anlamıyorum ki uzun kollu resim atıyım musaitsen bakarsan sanki kaldı onlar 3 aylık hepte şimdi tekrar masrafInce Penye ise dışarıda giydirebilirsin.
Bebeklerin cildi güneşe temas etmemesi lazim.
Nöbet tutmadım ama 2 saate bir kurdum alarmı uykulu emzirdim altına baktım kontrol ateşine baktım yatırdım bir gece sadece sonuçta..ates de olmadıMerhabalar. 2.ay aşısında ateş oldu mu sizlerde? Olduysa neler yaptınız? Aşı olduğu gece eşimle nöbet tutmalı mıyız başında ?
İste izmir öyle sıcak ki ondan korktum bendeİnce patikli tulum giydirdim çorap yok ama gün içinde çorap var patiksiz kıyafette
İzmir gayet sıcak bir haftadır ama çorap candırDurduk yere gazı mazı artmasın şimdi çıkarırım da
Ben sütü 4 saatte tüketeceksem süt saklama şişesinde oda sıcaklığında muhafaza ediyorum. Yok 4 saati geçecekse buzdolabında 3 gün saklanıyor. Buzlukta dondurursanız 3 ay.
4 saate tüketecektim dün. Çantama koydum. Kayınvalidemde içirdim. Isıtmadım. Oda sıcaklığında ve hatta biraz daha soğuk bile verilebiliyor. Bazı çocuklar soğuk süt severmiş :)
teşekkürler. acaba dedim yanınızda termosla su götürüp biberonu veya poşeti ona mı oturtuyorsunuz bi 2-3 dk kadar :) havalar da sıcak gerçiEvde ılıtıyorum kısın bi tık fazla sicak yapiyordum sogur diye. Simdi ilik aliyorum yanima cantanin isi yalitimli gozune koyuyorum.
Rotavirüs, bexsero ve nimerix 1780 lira tuttu canımKızlar özel aşıları yaptıranlar, hangisine ne kadar ödemiş aceba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?