2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
10 gün yumurtalı yemezken sütlü yiyor musun

Henüz d vitamini haricinde bir şey kullanmıyoruz ben de yeşil kakasına sebep olabilecek bi şey tüketmedim ama birkaç gün takip edeceğim bakalım devam Edecek mi. Bugün zaten o kadar huysuz ki, beni hep 10 dK emdi. Sonuç olarak gece yatmadan önceki çişinde pembelik vardı. Beslenmedi yani bugün doğru düzgün. Belki de dediğin gibi yağlı kısmı alamadı, ay bilmiyorum

Günaydın kızlar bu sabah moralim çok bozuldu her sabah kızımı emzirip işe gidiyorum bu sabah son emmesinin üzerinden 3 saat geçmesine rağmen beni doğru düzgün emmedi etrafa bakıp duruyor kafasını göğsüme çevirmiyor çok sinirlendim mecbur öyle bıraktım işe geldim şimdi aklım evde aç mı sağıp bıraktığım süt yetecek mi kafama takıyorum bu emerken etrafa bakınma durumu sizlerde de vardı sanırım dimi bikaç kişide okumuştum

Bizde var o yüzden kucakta hiç emmiyor .yanına yatıp yatarak emziriyorum .bu şekilde emmesi de bı tık daha uzun sürüyor .maalesef bu bı dönem kızımda 4. Ayında 2-3 hafta falan sürmüştü ama oğlumda bir buçuk aydır devam ediyor nerdeyse

S
Senin bu dediğini hatırlayıp yatarak da emzirmeye çalıştım ama çok direndi istemedi

S

Senin bu dediğini hatırlayıp yatarak da emzirmeye çalıştım ama çok direndi istemedi
Oluyor böyle bnmkinin de emmek istemediği zamanlar .doktor sadece zorlama emzirmek için dedi .zorlayıp aglatirsan meme ve ağlamayı bagdastiriyomus .tabi sen çalışıyorsun senin olayın daha zor .belki fön makinesi sesi ya da onun sevdiği bı ninni varsa onu açabilirsin .bazen de inatlastiginda yatarak da emmediginde bı elimle de poposuna vuruyorum o da işe yarıyor .

4. Ay atak haftası yükleniyor. Allah sabır versin hepimize.
O durum 1 2 hafta içinde kendiliğinden düzeliyor merak etme sen hiç sinirlenme durumun geçici olduğunu düşün ve emzirmeyi bırakma. Zaten bebişlerde sağa sola bakınmaktan iştahsızlık oluyor yani aç kalmaz merak etme. O sabah alması gerekeni almıştır.

Evet ben de alması gerekeni aldığına öyle olduğuna inanmak istiyorum

Bizim cam acik kapi onunde besik mutfak camida hep acik salonda usudugumde onunda ustunu konturol ediyorum yada cami kapiyorum cok soguksa. Benim diger cocuklarım mesela su sebilinden soguksu icer yaz kış kücüklügünden beri. kisin dondurma yer hic birsey olmaz . Sakınmadım hic onlarında tavanvantilatorü hep acıltır yazın

bende hala var. bide memeyi hızlıca çıkarmam lazım. eğer yetişemezsem sinirden ağlıyo emmiyo. kavrayamadağında yada

bende hala var. bide memeyi hızlıca çıkarmam lazım. eğer yetişemezsem sinirden ağlıyo emmiyo. kavrayamadağında yada
Aynen bide güzel bi atak dönemine girdiler çok fena bugun resmen katılarak iç çekerek ağladı yavrucak
Ne memede ne kucakta ne ayakta sakinleşmedi yarım saat bağrındı
İçim koptu benim de

Kizlar önce ben grip oldum en zor günlerinde maske takmadım ama kızımı opmedim de cuma cumartesi pazar pazartesi çok zordu pazartesi ateş 38 olunca salı doktora gittim burun bohaz sprey ve parol yazdı kovid test istemedi kanda bakteri yok ciğerler temiz dedi

Bugün eşim çok hastalandı test verdi pozitif

Kızımda da bendede öksürük var dua edin bize eşimde baya zorlanıyor bende aşırı ağrı var test yapmadılar ama kesin pozitif

Canım çok geçmiş olsun .nerdeyse bı hafta olmuş hasta olalı .bence en zor kısmı geçmiş bubsaatten sonra iyileşme yolundasindir .insan çocuğu hasta olunca çok yoruluyor hem psikolojik hem fiziksel,üzerine kndi de hasta olunca çok daha zor .inşallah biran önce toparlanirsiniz

Yarın saat on buçukta sunnetimiz var .Aşırı korkuyorum ya doğum yapmaktan bu kadar korkmuyorum .zaten bnm dikiş kesi olaylarina falan fobim var .bakımını falan nasıl yapicam hiç bilmiyorum .uyuyamıyorum .Resmen çocuğu alıp kacasim var sünnet olmasın diye

Bir yandan eşime bakıyorum salona git iyi mi vs bir yandan kızım öksürüyor sanki günlerce işitmiş gibi Koh Koh öksürüyor üzülüyorum.Bence dediğin gibi 4 gün gibi şuan zor değil geçiyor kızla benim.
Eşim zorlanıyor.Kardesim de test verdi hala bulaş var
Doktor tek çaresi anne sütü çok önemli yazmış.
Sik sık banyo demiş hergün mutlaka yaptırıyorum.
Gücüm olmayınca her iş zor.

Geçmiş olsun oda sağlık için hastalık değil şükür birkaç günde geçer yıllar yıllar önce kardeşime bakmıştım o çocuk ben abla acıyor demişti birkacgunde geçmişti harçlık sayıyordu hediyelerim kuzu ya geçmişi hatırladım

Kızlar merhaba ben de 7 Mart annesiyim bugün bebeğim 116 günlük 3 kilo doğdu ilk ay 4200 2. Ay 5 3. Ay 5740 tı geçen hafta memlekete geldim ve üşüttük pzt doktora götürdüm ve kilosu 6 geldi 18 günde sadece 260 gr almış şaka gibi sadece 2 gündür hasta desek çok az sadece anne sütü alıyor bu arada bebeğim gece bazen çok geç uyur o yüzden sabah kalkayım da emeyim derdine asla girmez tek memeyi biraz emer ve idare eder zorlasam da almaz memlekete gelince biraz daha sık besledim malum baskılardan dolayı ve yarım saat içinde 2 defa fışkırır tarzda kustu reflüsü de var yani ssütümün besleyiciliği azalmış epey aslında burda daha iyi besleniyorum biraz daha mı zaman vermeliyim bilemedim malt içtiğimde güzel sütüm oluyor ama yanıma almamışım onu mu denesem yoksa mama mı takviye etsem bilemedim sezaryen olduğum için ilk 15 gün evolvia kullandık yine alıp biraz başlasam mı doktor aç kalıyor demek ki dedi ama bebeğim de gayet mutlu keyifli açlıktan ağlamaz çişli bezlerimiz de iyi bilemedim kendi doktorumuza ancak bayramdan 1 hafta sonra gidebiliriz beklesem mi takviyelerle idare edip yoksa mama mı başlasam bebeğim doymuyor galiba çok üzgünüm

Bebeğin mutluysa takviye işine girme bence canım. Benim bebeğim de 3 aylıkken 6 kiloydu. Doktor istersen mamayla destekle dedi ben vermedim. 4. Ay 6800 çıktı kilosu. Çok kilolu bebek deil ama zayıfta değil. Hem sağlıklı olsun kilolu olunca ne olacak sanki? Mama verince meme reddi yaşama ihtimalin çok yüksek. Bağışıklığı sağlam olsun dersende emzirmen lazım. Seçimini iyi yapmalısın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…