Sali gunu nimenrix yaptiricam. Keske gecen hafta alsaymisimAnasının gözü
Ana kucağı ile wc banyo mutfak heryere geliyor benimle bir ara da oyun halısı ve besigine o şekilde.. İşler mecbur yapılıyor rutin dönmek zorunda yemek pratik temizlik vs vs mecbur çünkü..Bu hafta annem iki sefer geldi evimi temizledik ama bugün hasta gibi olunca da vicdan azabı duyuyorum bebekle tek yapmak daha iyi.Evde tek basina bebegine bakan annelere birsey danisicam. Cocukla islerinizi nasil hallediyorsunuz, simdi donmeye de basladi. Tek birakmaya cesaret edemiyorum. Tuvalete gitmek, mutfakta bir is halletmek cok zor. Bir de nedense buyuduler ama cocuk uyurken bile tedirginligi uzerimden atamiyorum. 5 dk da bir bakip anca yalniz birakiyorum. Siz tek basiniza nasil idare ediyorsunuz, belki biraz kafam rahatlar sizleri dinleyince.
450gr almıştı benim kız huzunlendiydim bende normalmiş 400 800 arası öyle diyorlarEmzirerek gidenlerde 4.ay kontrolunde kac kg almis cikti bebekleriniz? Bugun kucagimda tarttim da cok az almis gorunuyor, gecen ay 750 gram almisti, bu ay 270-300 civari kucak olcumu tahmini. 1 hafta daha az bisi alsa gecen aydan oldukca dusuk.
Aynen ilk 4 aydaki alımlar azalmaya başlayacak 5.-6. aylarda artık4 ay itibariyle 300 600 arası alması normalmiş biz 500 almışız.Ama normal yani bu kadar sürede enfeksiyon oldu antibiyotik o ay çok az aldı.Bu ayda korona oldu az alır.hareket arttıkça kilo alımı azalıyor sanki.
Ay cok sukur hicbir akrabam ile ayni sehirde degilim. Yoksa mumkun degil agirlayamam. Sen de acik havada bulusalim, hem biz de hava almis oluruz diye teklif sun gumus.Kızlar doğum sonrası ve şuan aileden misafir geliyor mu evinize günü birlik şekilde..Beni gelicek olan olunca sinir basıyor sırf kahvaltı hazırlama bile olsa herkes gidince banyo temizle evi toparla halim yok sanırım.Kendi arkamı anca topluyorum bu bebek görmek sık sık bana sinir veriyor.Esimle aram açık tersi biriyim çünkü gerçekten yetişemiyorum
Ben benEvde tek basina bebegine bakan annelere birsey danisicam. Cocukla islerinizi nasil hallediyorsunuz, simdi donmeye de basladi. Tek birakmaya cesaret edemiyorum. Tuvalete gitmek, mutfakta bir is halletmek cok zor. Bir de nedense buyuduler ama cocuk uyurken bile tedirginligi uzerimden atamiyorum. 5 dk da bir bakip anca yalniz birakiyorum. Siz tek basiniza nasil idare ediyorsunuz, belki biraz kafam rahatlar sizleri dinleyince.
Aynen 300 500 arasi bekliyor artik doktorlar4 ay itibariyle 300 600 arası alması normalmiş biz 500 almışız.Ama normal yani bu kadar sürede enfeksiyon oldu antibiyotik o ay çok az aldı.Bu ayda korona oldu az alır.hareket arttıkça kilo alımı azalıyor sanki.
Eşimin ailesi 1 buçuk saat mesafede bayramın birinci günü gittim akşamına döndümAy cok sukur hicbir akrabam ile ayni sehirde degilim. Yoksa mumkun degil agirlayamam. Sen de acik havada bulusalim, hem biz de hava almis oluruz diye teklif sun gumus.
Ben ben
Kizi yatagina, oyun halisina veya ana kucagia yatiriyorum oyle gidiyorum lavaboya. Yemek yapacaksam uyuyorsa ellemiyorum, uyaniksa benle mutfakta, mama sandalyesinde oturuyor beni izliyor. Onun disinda surekli memedeyiz zaten
Temizlik icin de robotu aciyorum. Detayli yapaaksam slinge koyuyorum bazen durmuyorsa, bugun babasina kitlicem mesela
Canım bence sen eşinle aranı düzelt ki sana destek çıkan biri olsun. Yoksa böyle çok bunalırsın eşinin ailesiyle.Eşimin ailesi 1 buçuk saat mesafede bayramın birinci günü gittim akşamına döndüm
Şimdi biz hastaneye gidiyoruz dönüşte geliriz diyor müsait mısınız yok torun görmek tamam da onlar gidince banyo yika kahvaltı hazırla onlar bile şuan büyük iş bana
Birde hastaneden gelince ben üstümü kirliye atarım direk hastaneden dönünce burda işleri ne yani evlerine donmek daha kısa mesafe öyle diyeyim
Daha yeni görüştük sonuçta kocamla aram açık çünkü sinirliyim işlere yetişemiyorum yardım yok düşünsene bayramı temizlik yaparak geçirdim gittiğim gezdiğim yerde ev
Birde baktım ki ilk gün görümcem eltim çocuk uyutcaz diye bütün masayı bana bıraktılar benimki uyudu diye 12 kişilik sofra kayinvalidem de sen koyarsın o zaman makineye dedi direk
Bıktım valla kızımı alıp kaçmak istiyorum hepsi kalsın mal gibi baksın
benim etrafım kalabalık ve hepimiz aynı muhitte oturuyoruz. dolayısıyla uğrayanım da çok oldu hazırlıklı misafir olarak gelenim de. ama bana artıları kv üst katımda, annem dibimde kız kardesim var vs. hani bi çeşit yiyecek bile yapsalar bana büyük yardım oluyor. misafir geleceği gün erken geliyorlar yanıma falan. ama birde ben yapacaklarımı akşamdan yaparım genelde. önceki gün misafir günü ve sonraki gün biraz telaslı oluyor tabi:)Kızlar doğum sonrası ve şuan aileden misafir geliyor mu evinize günü birlik şekilde..Beni gelicek olan olunca sinir basıyor sırf kahvaltı hazırlama bile olsa herkes gidince banyo temizle evi toparla halim yok sanırım.Kendi arkamı anca topluyorum bu bebek görmek sık sık bana sinir veriyor.Esimle aram açık tersi biriyim çünkü gerçekten yetişemiyorum
evet yerleri belirgin ama onlar çıkacağı zaman daha da aşağı iniyor. daha vakti var gibiKızlar bizim bebiş diş çıkartıyor galiba günlerdir uyku uyuyamadik aşırı bi huysuzluk gaz bitmeden diş başladi galiba. Foto ekliyorum anlayan anneler bana bi yorum yapabilir mi. Alt damaklari çekemedim açmiyor agzini üst damaklar boyle
Aslında şöyle bozuk değil ama sorun olunca ben konuşuyorum konuştuğumda kalıyorum eşim kimsenin yüzüne gelme diyemez kibarca müsait değiliz bile diyemez haklısın diyor bana ama çözüm olmuyorCanım bence sen eşinle aranı düzelt ki sana destek çıkan biri olsun. Yoksa böyle çok bunalırsın eşinin ailesiyle.
Boyle dusuncesiz insanlari sevmiyorum iste. Belki isin gucun var, yatip dinleneceksin veya banyo yapacaksin. Ama yok yani...Eşimin ailesi 1 buçuk saat mesafede bayramın birinci günü gittim akşamına döndüm
Şimdi biz hastaneye gidiyoruz dönüşte geliriz diyor müsait mısınız yok torun görmek tamam da onlar gidince banyo yika kahvaltı hazırla onlar bile şuan büyük iş bana
Birde hastaneden gelince ben üstümü kirliye atarım direk hastaneden dönünce burda işleri ne yani evlerine donmek daha kısa mesafe öyle diyeyim
Daha yeni görüştük sonuçta kocamla aram açık çünkü sinirliyim işlere yetişemiyorum yardım yok düşünsene bayramı temizlik yaparak geçirdim gittiğim gezdiğim yerde ev
Birde baktım ki ilk gün görümcem eltim çocuk uyutcaz diye bütün masayı bana bıraktılar benimki uyudu diye 12 kişilik sofra kayinvalidem de sen koyarsın o zaman makineye dedi direk
Bıktım valla kızımı alıp kaçmak istiyorum hepsi kalsın mal gibi baksın
Açlıktan agladigina emin misin mesela? Bizimki uykusuz kalınca ağlıyor mesela genelde. Sürekli mi ağlıyor meselaHanımlar herkese merhabalar. 19 haftası dün bitti bebeğimin sütüm az olduğu için mama takviyeli besliyorum ama çocuğum asla doymuyor 160cc veriyorum yine ağlıyor sürekli emmek ve mama istiyor doktor kilosu iyi mamasız dene bu hafta dedi ama asla mama vermeden ağlaması durmuyor. Benimle aynı olanlar kaç CC mama veriyorsunuz kaç saatte bir veriyorsunuz bebekleri nasıl oyalıyorsunuz yardımcı olursanız sevinirim
Canim benimki de çok iştahlı gunduz 3 saatte gece 4 saatte 120 veriyorum daha 120yi hic geçmedim kilo alimi cok hizli gidiyor diye. Senin o kadar cc ile kac kilo peki? Benim de huysuzlugu ve aglamasi hic bitmiyor ama aclik aglamasi huysuzlugu daha farkli oluyorHanımlar herkese merhabalar. 19 haftası dün bitti bebeğimin sütüm az olduğu için mama takviyeli besliyorum ama çocuğum asla doymuyor 160cc veriyorum yine ağlıyor sürekli emmek ve mama istiyor doktor kilosu iyi mamasız dene bu hafta dedi ama asla mama vermeden ağlaması durmuyor. Benimle aynı olanlar kaç CC mama veriyorsunuz kaç saatte bir veriyorsunuz bebekleri nasıl oyalıyorsunuz yardımcı olursanız sevinirim
160 CC içip açlıktan ağlamaz duygusal onun ki emzirsin sarılın koklayın masaj yapın konuşun kucağınıza alın dans edinHanımlar herkese merhabalar. 19 haftası dün bitti bebeğimin sütüm az olduğu için mama takviyeli besliyorum ama çocuğum asla doymuyor 160cc veriyorum yine ağlıyor sürekli emmek ve mama istiyor doktor kilosu iyi mamasız dene bu hafta dedi ama asla mama vermeden ağlaması durmuyor. Benimle aynı olanlar kaç CC mama veriyorsunuz kaç saatte bir veriyorsunuz bebekleri nasıl oyalıyorsunuz yardımcı olursanız sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?