2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Allah şifalar versin. Inşallah hersey yolunda gider.
Allah yardımcınız olsun. Inşallah bu serklaj la hersey yoluna girer. Benim de yarin randevum var serklaj için. Doktor yapalım derse ben de yapacagim Inşallah. Ilkinde yoktu 26 haftadan itibaren hep yatarak korkarak gecti.

Çok geçmiş olsun. İçimden demiştim inşallah serklaja karar verir diye. Zamanında yetişmenize çok çok sevindim.

Kızlar yemekten bahsetmişsiniz iştahımda sorun yok herşeyi yiyorum ama yiyecek çeşitlerini düşündükçe gördükçe midem bulanıyo öğürmeye başlıyorummm özellikle dışarı yemeklerine karşı okuyamadım her yazdığınızı ona bile midem bulandı

Ya benım hıc mıdem bulanmadı ama aşırı iştahsızım yaa öğun atlıyorum unutuyorum yrmek yemek ıstemıyorum bıraz yesem tıka basa yemek yemiş gibi tıkanıyorum ilkinde hiç öyle olmamıştım çocuga ne vıtamınler gondercem dıye hayallerım vardı oysakı suan kendımı sucluyorum ama ıctıgımız vıtamınlerın faydası olur bıraz ınşallah

Ah kuzum benim kıyamam ona ben Kardeşinin geleceğini biliyodur tatlı tatlı anlatmak lazım bebiş için olduğunu
Anlatmadım kıskanır diye, karnım acıyor diyorum. Sağol canım
Amin canım hepimizin inşallah teşekkürler
Amin çok sağol
Canım dualarım seninle inanıyorum ki bunların hepsi geçecek Biraz zorlu oluyor sürecin ama Rabbim mükafatını verecek inşallah.
İnşallah canım an. Allah razı olsun
Amin canım duaya çok ihtiyacım var.
Öyle bi geçmişin varsa, ne kadar erken o kadar iyi. Doktor önerdiyse ihmal etme.
Çok geçmiş olsun. İçimden demiştim inşallah serklaja karar verir diye. Zamanında yetişmenize çok çok sevindim.
Ben de sevindim bi yandan çok sağol dua et bana

Benimde bu kiz ve cidden iştahım kapalı ve bulantim aşırı var.Oğlumda hem iştah acıktı.bulantim da olmamıştı.Babanem daha ilk gördüğünde et yiyemiyosan bu kiz dedi bana.Oyle çıktı cidden.
Ayy hadi insallah eskiler de bilir babaannende öyle demisse belki benimde kızdır o zaman dedigim gibi ilk tavuktan sonra etten falan tiksindim ve bir cok seyden ama cnm bunda tatli seylerde istiyor bazen

Sevgili arkadaşlar sizden bişey rica edicem hepimiz hamileyiz hepimiz bebeğimizi sağlıkla kucağımıza almak istiyoruz. Bu aralar hamileler ve korona muhabbeti çok dönüyor ve ben gerçekten çok etkileniyorum. Ben gibi etkilenen arkadaşlarında olduğunu düşünüyorum yeterince her yerde dönüyor bu muhabbetler zaten. Burda konuşmasak bu durumu hepimiz için daha iyi olmaz mı 2 gündür sürekli ağlıyorum hamilelik hormonlarından büyük ihtimal.burayı çok seviyorum ve inşaallah hayırlısı ile bebeklerimizin anneleri babaları da sağlıklı olur bebeklerimiz de sağlıklı olur mutlulukla kavuşuruz

Kizlar 16+1 oldum cok sukur.Bugun kontrolumuz vardi. Sezeryan dogum yapacakmisim. Daha once 2 defa laporoskopi oldum bu yuzden gobek fitigi olma ihtimalim varmis. Ara sira gobek deligim sizliyo.Panik atagimda var ve yillardir beklenen bebek oldugu icin riske gerek yok dedi doktor. Bebekte sorun yok sukur ama bebekte bisey gordum ama bi dahaki kontrolde netlesir dedi doktor. Ayrinti vermedi stres yapmamam icin. Bende pek umursamadim icim rahat cok sukur. Bu arada doktorumun dogum ucreti 15 milyarmis

Inşallah saglikli ve hayırlı bir sekilde gelir bebislerimiz eger istedigin cinsiyet ise insallah tutar hayırlısı diyelim
Sağol canım.Allah razı olsun

Çookk geçmiş olsun canım benim çok üzüldüm umarım bundan sonra başka bir sorun ile karşılaşmazsın sağ salim marta kadar bekleyip alabilirsin kucağına inşallah

Çok geçmiş olsun,çok şükür daha kötüsü olmadan müdahale edilmiş.İnsallah bundan sonra her şey çok daha rahat ilerler kızınıza da vakit ayırabilirsiniz

T
Ayy hadi insallah eskiler de bilir babaannende öyle demisse belki benimde kızdır o zaman dedigim gibi ilk tavuktan sonra etten falan tiksindim ve bir cok seyden ama cnm bunda tatli seylerde istiyor bazen
Tatlı benimde istiyor ama midem hemen bulanıyor.Asiri kakaolu şeyler iyi geliyor.

Ben de senin gibi düşünüyorum. Sürekli duymaktan psikolojim bozuldu resmen. Hele birde aşı olun olmayın konusu tamamen beni yipratti.
Hepimiz Allaha emanet olalim inşallah.
Ben hem koronadan hem de aşı dan korkuyorum ama sadece hamile olduğum için. Yoksa aşı ya karşı değilim. Sakin yanlış anlasilmasin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…