Allah şifalar versin. Inşallah hersey yolunda gider.Kızlar, yine ben yine olay
Dün akşam kanamam başladı. Proluton vurdurup, progestan alıp yattım, ger zamanki gibi geçecek sandım. Sabah wc ye gittiğimde koyu kırmızı kan damlıyor baktım terslik var.
Geçenki gittiğim perinatologa geldim bugün bana laflar saydı, ben bi kere açıklarım inanmazsan vaşka doktora gidersin diye, özürler diledim övgüler yağdırdım. Neyseki baktı. Rahim ağzı 23 mm ye düşmüş kesem sarmış, 1 cm açıklık olmuş, acil serklaj yaptı, başarılı geçti dedi. Hastane de yatıyorum.
Önceki doğumda serklaj hikayesi olan varsa benim gibi beklemesin yaptırsın.
Lütfen bana ve bebeğime dua edin.
Kızlar, yine ben yine olay
Dün akşam kanamam başladı. Proluton vurdurup, progestan alıp yattım, ger zamanki gibi geçecek sandım. Sabah wc ye gittiğimde koyu kırmızı kan damlıyor baktım terslik var.
Geçenki gittiğim perinatologa geldim bugün bana laflar saydı, ben bi kere açıklarım inanmazsan vaşka doktora gidersin diye, özürler diledim övgüler yağdırdım. Neyseki baktı. Rahim ağzı 23 mm ye düşmüş kesem sarmış, 1 cm açıklık olmuş, acil serklaj yaptı, başarılı geçti dedi. Hastane de yatıyorum.
Anlatmadım kıskanır diye, karnım acıyor diyorum. Sağol canımAh kuzum benim kıyamam ona benKardeşinin geleceğini biliyodur tatlı tatlı anlatmak lazım bebiş için olduğunu
Amin canım hepimizin inşallah teşekkürlerAyyy kuzum benim geçmişler olsun. Neyse ki tam zamanında işlem yapılmış. Bebeğin ve sen iyiysen gerisi önemli değilminnos kızına da kıyamam ama herşey evlatlar için. Allah sonunu güzel nasip etsin herşey hallolur
Amin çok sağolCok geçmiş olsun Alah şifa versin inşallah baska çocuk olunca cok zor oluyor en cokta onlar için anne ilgisinden mahrum kalıyorlar ama inşallah hersey sonrasında çok güzel olacak öyle düşünün sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alın inşallah
İnşallah canım an. Allah razı olsunCanım dualarım seninle inanıyorum ki bunların hepsi geçecekBiraz zorlu oluyor sürecin ama Rabbim mükafatını verecek inşallah.
Amin canım duaya çok ihtiyacım var.Allah şifalar versin. Inşallah hersey yolunda gider.
Allah yardımcınız olsun. Inşallah bu serklaj la hersey yoluna girer. Benim de yarin randevum var serklaj için. Doktor yapalım derse ben de yapacagim Inşallah. Ilkinde yoktu 26 haftadan itibaren hep yatarak korkarak gecti.
Ben de sevindim bi yandan çok sağol dua et banaÇok geçmiş olsun. İçimden demiştim inşallah serklaja karar verir diye. Zamanında yetişmenize çok çok sevindim.
Evet benim de şimdi dikkatmi çekti 1500lerdeydi acaba dedim başka konuya mı bakıyorumSayfa sayıları mı azalmışniye öyle olmuş ki
Çok ilginçSayfa sayıları mı azalmışniye öyle olmuş ki
Ayy hadi insallah eskiler de bilir babaannende öyle demisse belki benimde kızdır o zaman dedigim gibi ilk tavuktan sonra etten falan tiksindim ve bir cok seyden ama cnm bunda tatli seylerde istiyor bazenBenimde bu kiz ve cidden iştahım kapalı ve bulantim aşırı var.Oğlumda hem iştah acıktı.bulantim da olmamıştı.Babanem daha ilk gördüğünde et yiyemiyosan bu kiz dedi bana.Oyle çıktı cidden.
Benim bu aralar çok yatmaktan başım ağrıyorBaşı ağrıyan var mı acaba başım inanılmaz derecede ağrıyor
Ben de mesaj yazdıktan sonra fark ettim dedim heralde yanlış yere yazıyorumEvet benim de şimdi dikkatmi çekti 1500lerdeydi acaba dedim başka konuya mı bakıyorum
Çookk geçmiş olsun canım benim çok üzüldüm umarım bundan sonra başka bir sorun ile karşılaşmazsın sağ salim marta kadar bekleyip alabilirsin kucağına inşallahKızlar, yine ben yine olay
Çok geçmiş olsun,çok şükür daha kötüsü olmadan müdahale edilmiş.İnsallah bundan sonra her şey çok daha rahat ilerler kızınıza da vakit ayırabilirsinizKızlar, yine ben yine olay
Tatlı benimde istiyor ama midem hemen bulanıyor.Asiri kakaolu şeyler iyi geliyor.Ayy hadi insallah eskiler de bilir babaannende öyle demisse belki benimde kızdır o zaman dedigim gibi ilk tavuktan sonra etten falan tiksindim ve bir cok seyden ama cnm bunda tatli seylerde istiyor bazen
Ben de senin gibi düşünüyorum. Sürekli duymaktan psikolojim bozuldu resmen. Hele birde aşı olun olmayın konusu tamamen beni yipratti.Sevgili arkadaşlar sizden bişey rica edicem hepimiz hamileyiz hepimiz bebeğimizi sağlıkla kucağımıza almak istiyoruz. Bu aralar hamileler ve korona muhabbeti çok dönüyor ve ben gerçekten çok etkileniyorum. Ben gibi etkilenen arkadaşlarında olduğunu düşünüyorum yeterince her yerde dönüyor bu muhabbetler zaten. Burda konuşmasak bu durumu hepimiz için daha iyi olmaz mı 2 gündür sürekli ağlıyorum hamilelik hormonlarından büyük ihtimal.burayı çok seviyorum ve inşaallah hayırlısı ile bebeklerimizin anneleri babaları da sağlıklı olur bebeklerimiz de sağlıklı olur mutlulukla kavuşuruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?