2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Çookk geçmiş olsun canım benim çok üzüldüm umarım bundan sonra başka bir sorun ile karşılaşmazsın sağ salim marta kadar bekleyip alabilirsin kucağına inşallah
Amin çok sağol canım. Başa bir sorun olmamasını o kadar istiyorum rum ki
Çok geçmiş olsun,çok şükür daha kötüsü olmadan müdahale edilmiş.İnsallah bundan sonra her şey çok daha rahat ilerler kızınıza da vakit ayırabilirsiniz
Öok teşekkürler inşallah canım

Ah canım çok çok geçmiş olsun ya tümm dualarımız seninle yetişmene ve müdahaleye çok çok sevindim bundan sonrası çok daha kolay geçer diğer minişinle de 3 ayın arasını kapatırsınız kucağından indirmezsinn

Bişey dediği şeyi mi acaba oh oh gelin erkek annelerii artalım çoğalalım maşallahh doğum ücreti inşallah çekilişten lotodan bir yerden bir şeyler çıkar biz sürekli bütün çekilişlere katılıyoruz da sana da dua edeyim

Aaa ben mi bozuldum acaba çok konuşuyorum diye beni tek başıma grup mu yaptılar kimseler de yazmıyor
Site dayanamadı sana şaka bi yana çok yer kaplıyo diye belki bazı şeyleri silmişlerdir dicem ama 60bin sayfalık konular da var kafa karıştırıcı çözemedim

Dualarimiz seninle canim Allah yardimcin olsun neyseki zamaninda mudahale edildi ve bundan sonrada iyi olacak hersey

İnşallah canım. Doğuma kadar dikkat etmek zorundayım.
Dualarimiz seninle canim Allah yardimcin olsun neyseki zamaninda mudahale edildi ve bundan sonrada iyi olacak hersey
Aminn inşallah canım

Allah acil şifalar versin bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin.

Diğer grupların sayfaları da silinmiş çok merak ettim adminlerin yaptığı birşey mi yoksa siteye bişeyler mi yapıyorlar

Çok çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin canım. İnşaallah hayırlısı ile sağlıkla şu dönemi atlat bidaha bol bol kızını kucağına alırsın

Bende yazdıkların ile aynı fikirdeyim canım 2 hafta da çöktüm yıprandım resmen Allahtan kamu kurumların da 24 hafta da idari izne ayrıyorlarmış 7 haftam kaldı Allahın izni ile

Gözlerim doldu siz öyle yazınca dua edeceğim iyi olursun evine geçince yaz

Bende yazdıkların ile aynı fikirdeyim canım 2 hafta da çöktüm yıprandım resmen Allahtan kamu kurumların da 24 hafta da idari izne ayrıyorlarmış 7 haftam kaldı Allahın izni ile
Biz napalım 32 haftaya kadarrrr ne güzel öyle hir şansınız var keşke özel sektöre de öyle bir şey olsa

Bende aynı şekilde aşı karşıtı değilim ama şuan yapılan aşı sonraki yıllarda bebeğime zarar verir mi psikolojik olarak yıprattı ayrıca işi bıraktım ondan da erteledim.bir yer diyor ol biryer diyor yeterli kaynak yok hamile için bilemiyorum sonunda olucam sanırım az daha geçsin diyorum

Benimde bu kiz ve cidden iştahım kapalı ve bulantim aşırı var.Oğlumda hem iştah acıktı.bulantim da olmamıştı.Babanem daha ilk gördüğünde et yiyemiyosan bu kiz dedi bana.Oyle çıktı cidden.
Ben normalde de parça et yemem sadece kıyma köfte gibi döner gibi ince kesilmiş vs olucak yine öyle yersem yiyorum kıza benziyor dedi doktor.. migdem hiç bulanmadi kusmadim ama iştahsızlık ve heryerden gelen koku hassasiyeti vardı

Çok çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin canım. İnşaallah hayırlısı ile sağlıkla şu dönemi atlat bidaha bol bol kızını kucağına alırsın
Amin Allah razı olsun canım. İnşallah sağlıcakla kucağıma bebeğimi aldığım gün sarılırım canım kızıma
Gözlerim doldu siz öyle yazınca dua edeceğim iyi olursun evine geçince yaz
Çok sağol canım, iyiyim artık bugün eve çıkartacak inşallah
Biz napalım 32 haftaya kadarrrr ne güzel öyle hir şansınız var keşke özel sektöre de öyle bir şey olsa
Maalesef özel sektörde hep haksızlık oluyor, keşke işverenler adaletli olsalar

Aşı konusunda ben de sizin gibiyim, evdeyim diye yaptırmadım ama hastabede yatıyorum şuan. İnşallah bulaşmaz, yaptırsak bi tedirginlik yaptırmasak ayrı bi tedirginlik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…