Amin çok sağol canım. Başa bir sorun olmamasını o kadar istiyorum rum kiÇookk geçmiş olsun canım benim çok üzüldüm umarım bundan sonra başka bir sorun ile karşılaşmazsın sağ salim marta kadar bekleyip alabilirsin kucağına inşallah
Öok teşekkürler inşallah canımÇok geçmiş olsun,çok şükür daha kötüsü olmadan müdahale edilmiş.İnsallah bundan sonra her şey çok daha rahat ilerler kızınıza da vakit ayırabilirsiniz
Ah canım çok çok geçmiş olsun ya tümm dualarımız seninle yetişmene ve müdahaleye çok çok sevindim bundan sonrası çok daha kolay geçer diğer minişinle de 3 ayın arasını kapatırsınız kucağından indirmezsinnKızlar, yine ben yine olay
Dün akşam kanamam başladı. Proluton vurdurup, progestan alıp yattım, ger zamanki gibi geçecek sandım. Sabah wc ye gittiğimde koyu kırmızı kan damlıyor baktım terslik var.
Geçenki gittiğim perinatologa geldim bugün bana laflar saydı, ben bi kere açıklarım inanmazsan vaşka doktora gidersin diye, özürler diledim övgüler yağdırdım. Neyseki baktı. Rahim ağzı 23 mm ye düşmüş kesem sarmış, 1 cm açıklık olmuş, acil serklaj yaptı, başarılı geçti dedi. Hastane de yatıyorum.
Önceki doğumda serklaj hikayesi olan varsa benim gibi beklemesin yaptırsın.
Lütfen bana ve bebeğime dua edin.
Bişey dediği şeyi mi acabaKizlar 16+1 oldum cok sukur.Bugun kontrolumuz vardi. Sezeryan dogum yapacakmisim. Daha once 2 defa laporoskopi oldum bu yuzden gobek fitigi olma ihtimalim varmis. Ara sira gobek deligim sizliyo.Panik atagimda var ve yillardir beklenen bebek oldugu icin riske gerek yok dedi doktor. Bebekte sorun yok sukur ama bebekte bisey gordum ama bi dahaki kontrolde netlesir dedi doktor. Ayrinti vermedi stres yapmamam icin. Bende pek umursamadim icim rahat cok sukur. Bu arada doktorumun dogum ucreti 15 milyarmis
Evet canım bende şimdi farkettimSayfalar gitmiş bildirimler de bozulmuş yeni bildirim gelmiyor çok ilginçç
Site dayanamadı sanaAaa ben mi bozuldum acaba çok konuşuyorum diye beni tek başıma grup mu yaptılar kimseler de yazmıyor
Dualarimiz seninle canimKızlar, yine ben yine olay
Dün akşam kanamam başladı. Proluton vurdurup, progestan alıp yattım, ger zamanki gibi geçecek sandım. Sabah wc ye gittiğimde koyu kırmızı kan damlıyor baktım terslik var.
Geçenki gittiğim perinatologa geldim bugün bana laflar saydı, ben bi kere açıklarım inanmazsan vaşka doktora gidersin diye, özürler diledim övgüler yağdırdım. Neyseki baktı. Rahim ağzı 23 mm ye düşmüş kesem sarmış, 1 cm açıklık olmuş, acil serklaj yaptı, başarılı geçti dedi. Hastane de yatıyorum.
İnşallah canım. Doğuma kadar dikkat etmek zorundayım.Ah canım çok çok geçmiş olsun ya tümm dualarımız seninle yetişmene ve müdahaleye çok çok sevindim bundan sonrası çok daha kolay geçer diğer minişinle de 3 ayın arasını kapatırsınız kucağından indirmezsinn
Aminn inşallah canımDualarimiz seninle canimAllah yardimcin olsun neyseki zamaninda mudahale edildi ve bundan sonrada iyi olacak hersey
Allah acil şifalar versin bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin.Kızlar, yine ben yine olay
Amin Allah razı olsun hepimize inşallahAllah acil şifalar versin bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin.
Çok çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin canım. İnşaallah hayırlısı ile sağlıkla şu dönemi atlat bidaha bol bol kızını kucağına alırsınKızlar, yine ben yine olay
Bende yazdıkların ile aynı fikirdeyim canım 2 hafta da çöktüm yıprandım resmenBen de senin gibi düşünüyorum. Sürekli duymaktan psikolojim bozuldu resmen. Hele birde aşı olun olmayın konusu tamamen beni yipratti.
Hepimiz Allaha emanet olalim inşallah.
Ben hem koronadan hem de aşı dan korkuyorum ama sadece hamile olduğum için. Yoksa aşı ya karşı değilim. Sakin yanlış anlasilmasin.
Gözlerim doldu siz öyle yazıncaKızlar, yine ben yine olay
Biz napalım 32 haftaya kadarrrr ne güzel öyle hir şansınız var keşke özel sektöre de öyle bir şey olsaBende yazdıkların ile aynı fikirdeyim canım 2 hafta da çöktüm yıprandım resmenAllahtan kamu kurumların da 24 hafta da idari izne ayrıyorlarmış 7 haftam kaldı Allahın izni ile
Bende aynı şekilde aşı karşıtı değilim ama şuan yapılan aşı sonraki yıllarda bebeğime zarar verir mi psikolojik olarak yıprattı ayrıca işi bıraktım ondan da erteledim.bir yer diyor ol biryer diyor yeterli kaynak yok hamile için bilemiyorum sonunda olucam sanırım az daha geçsin diyorumBen de senin gibi düşünüyorum. Sürekli duymaktan psikolojim bozuldu resmen. Hele birde aşı olun olmayın konusu tamamen beni yipratti.
Hepimiz Allaha emanet olalim inşallah.
Ben hem koronadan hem de aşı dan korkuyorum ama sadece hamile olduğum için. Yoksa aşı ya karşı değilim. Sakin yanlış anlasilmasin.
Ben normalde de parça et yemem sadece kıyma köfte gibi döner gibi ince kesilmiş vs olucak yine öyle yersem yiyorum kıza benziyor dedi doktor.. migdem hiç bulanmadi kusmadim ama iştahsızlık ve heryerden gelen koku hassasiyeti vardıBenimde bu kiz ve cidden iştahım kapalı ve bulantim aşırı var.Oğlumda hem iştah acıktı.bulantim da olmamıştı.Babanem daha ilk gördüğünde et yiyemiyosan bu kiz dedi bana.Oyle çıktı cidden.
Amin Allah razı olsun canım. İnşallah sağlıcakla kucağıma bebeğimi aldığım gün sarılırım canım kızımaÇok çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin canım. İnşaallah hayırlısı ile sağlıkla şu dönemi atlat bidaha bol bol kızını kucağına alırsın
Çok sağol canım, iyiyim artık bugün eve çıkartacak inşallahGözlerim doldu siz öyle yazıncadua edeceğim iyi olursun evine geçince yaz
Maalesef özel sektörde hep haksızlık oluyor, keşke işverenler adaletli olsalarBiz napalım 32 haftaya kadarrrr ne güzel öyle hir şansınız var keşke özel sektöre de öyle bir şey olsa
Benım zaman zaman ağrıyor sızı şeklindeBaşı ağrıyan var mı acaba başım inanılmaz derecede ağrıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?