Senin kontrol bu hafta hangi güün çok heyecanlııAyy canım benim iyiki olmuşsun. Allah yardımcın,yardımcımız olsun ins
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun dualarımdasın.Kızlar, yine ben yine olay
Dün akşam kanamam başladı. Proluton vurdurup, progestan alıp yattım, ger zamanki gibi geçecek sandım. Sabah wc ye gittiğimde koyu kırmızı kan damlıyor baktım terslik var.
Geçenki gittiğim perinatologa geldim bugün bana laflar saydı, ben bi kere açıklarım inanmazsan vaşka doktora gidersin diye, özürler diledim övgüler yağdırdım. Neyseki baktı. Rahim ağzı 23 mm ye düşmüş kesem sarmış, 1 cm açıklık olmuş, acil serklaj yaptı, başarılı geçti dedi. Hastane de yatıyorum.
Önceki doğumda serklaj hikayesi olan varsa benim gibi beklemesin yaptırsın.
Lütfen bana ve bebeğime dua edin.
Burada yazılanları okumak ayrı ben bir de her gün okulda pozitif öğrenci -veli haberi alıyorum .Ya da öğretmen arkadaşların çocukları pozitif kendileri temaslı o sınıflara derse giriyorum (temaslı öğretmen de okula gelmek zorunda )sonra 3-5 gün sonra onun da pozitif haberi geliyor artık nefes alamıyorum sinirlerim bozuldu iyiceBende yazdıkların ile aynı fikirdeyim canım 2 hafta da çöktüm yıprandım resmenAllahtan kamu kurumların da 24 hafta da idari izne ayrıyorlarmış 7 haftam kaldı Allahın izni ile
Canim bunu duzeltseler keşke o kadar haklısın ki büyük haksizlik !Umarım kalabalık yerlerde çalışmıyorsundur ,hepimiz bir sıkıntı yaşamadan çalışma sürelerimizi doldurup izne ayrilr bebislerimize de sağ salim kavuşuruz umarımBiz napalım 32 haftaya kadarrrr ne güzel öyle hir şansınız var keşke özel sektöre de öyle bir şey olsa
Amin Allah razı olsunRabbim hepimizin yardımcısı olsun dualarımdasın.
Çok geçmiş olsun canım. Neyse ki başrılı geçmiş. Bundan sonrasını da inşallah sorunsuz atlatırsınKızlar, yine ben yine olay
Dün akşam kanamam başladı. Proluton vurdurup, progestan alıp yattım, ger zamanki gibi geçecek sandım. Sabah wc ye gittiğimde koyu kırmızı kan damlıyor baktım terslik var.
Geçenki gittiğim perinatologa geldim bugün bana laflar saydı, ben bi kere açıklarım inanmazsan vaşka doktora gidersin diye, özürler diledim övgüler yağdırdım. Neyseki baktı. Rahim ağzı 23 mm ye düşmüş kesem sarmış, 1 cm açıklık olmuş, acil serklaj yaptı, başarılı geçti dedi. Hastane de yatıyorum.
Bende dün öğrendim öyle hakkın olduğunu hastalıktan izne sevinmiyorum burada ki insanlardan uzaklaşmak istiyorum tek istediğim o her önüne gelen aşı olmadın bak hamilelere şu oluyormuş bunu demelerinden 2 hafta da maaf oldum. 3 yıldır bu bebeği bekliyorum ama 4 aydır da iş yerinde stres sıkıntı haksızlık bebeğime gerçekten. Haa ben de ki şansla 7 hafta da o izin kalkar mı kalkar genelde hep başıma öyle şeyler gelir. 32 hafta da tekrar iş başı yapıp 3 hafta çalışacakmış sanırımBiz napalım 32 haftaya kadarrrr ne güzel öyle hir şansınız var keşke özel sektöre de öyle bir şey olsa
of yaa bizim okulda da başladı vaka çıkmaya .aşı da olmadım. sürekli pcr veriyorum. çok şükür bebişko ayrıntılı da iyi çıktı ama . hem ders anlat hem maske çok zor geçiyor. bacaklarımdaki ağrıları söylemyorum bile. Allahım yardımcımız olsunBurada yazılanları okumak ayrı ben bir de her gün okulda pozitif öğrenci -veli haberi alıyorum .Ya da öğretmen arkadaşların çocukları pozitif kendileri temaslı o sınıflara derse giriyorum (temaslı öğretmen de okula gelmek zorunda )sonra 3-5 gün sonra onun da pozitif haberi geliyor artık nefes alamıyorum sinirlerim bozuldu iyicezaten hamilelik insanda bir tedirginlik yaratıyor bir de bu hastalık derdi hepimizin psikolojisini yoruyor gerçekten
Canim bunu duzeltseler keşke o kadar haklısın ki büyük haksizlik !Umarım kalabalık yerlerde çalışmıyorsundur ,hepimiz bir sıkıntı yaşamadan çalışma sürelerimizi doldurup izne ayrilr bebislerimize de sağ salim kavuşuruz umarım
çok geçmiş olsunKızlar, yine ben yine olay
Yani demek istediğim hamilerin üzüleceği konulae konuşmayalım evet hepimizin bi sıkıntısı var kimisinin çocuğu okula gidip geliyor kimisi kalabalık servisleri kullanıyor kimimiz kalabalık iş yerlerinde çalışıyor. Tek umudumuz hepimiz bebeklerimizle sevdiklerimizle beraber sağlıkla atlatalım. Bende ilk defa güzel bi haktan yararlanıcam arkadaşlar benimde özel sektörden farksız nasıl olduysa bu hakkı tanımışlar çok şaşırdım ve keşke bütün çalışan hamilelere verilen bir hak olsa gönülden isterimBurada yazılanları okumak ayrı ben bir de her gün okulda pozitif öğrenci -veli haberi alıyorum .Ya da öğretmen arkadaşların çocukları pozitif kendileri temaslı o sınıflara derse giriyorum (temaslı öğretmen de okula gelmek zorunda )sonra 3-5 gün sonra onun da pozitif haberi geliyor artık nefes alamıyorum sinirlerim bozuldu iyicezaten hamilelik insanda bir tedirginlik yaratıyor bir de bu hastalık derdi hepimizin psikolojisini yoruyor gerçekten
Canim bunu duzeltseler keşke o kadar haklısın ki büyük haksizlik !Umarım kalabalık yerlerde çalışmıyorsundur ,hepimiz bir sıkıntı yaşamadan çalışma sürelerimizi doldurup izne ayrilr bebislerimize de sağ salim kavuşuruz umarım
çok kötüymüş ortam.bana kimse bişey demiyor çok şükür. inşallah kalkmazBende dün öğrendim öyle hakkın olduğunu hastalıktan izne sevinmiyorum burada ki insanlardan uzaklaşmak istiyorum tek istediğim o her önüne gelen aşı olmadın bak hamilelere şu oluyormuş bunu demelerinden 2 hafta da maaf oldum. 3 yıldır bu bebeği bekliyorum ama 4 aydır da iş yerinde stres sıkıntı haksızlık bebeğime gerçekten. Haa ben de ki şansla 7 hafta da o izin kalkar mı kalkar genelde hep başıma öyle şeyler gelir. 32 hafta da tekrar iş başı yapıp 3 hafta çalışacakmış sanırım
Bende dün öğrendim öyle hakkın olduğunu hastalıktan izne sevinmiyorum burada ki insanlardan uzaklaşmak istiyorum tek istediğim o her önüne gelen aşı olmadın bak hamilelere şu oluyormuş bunu demelerinden 2 hafta da maaf oldum. 3 yıldır bu bebeği bekliyorum ama 4 aydır da iş yerinde stres sıkıntı haksızlık bebeğime gerçekten. Haa ben de ki şansla 7 hafta da o izin kalkar mı kalkar genelde hep başıma öyle şeyler gelir. 32 hafta da tekrar iş başı yapıp 3 hafta çalışacakmış sanırım
Doğumumuz aynı tarih görünüyo canım ben de idari izni iple çekiyorum ama sanırım 24.haftayı doldurunca izne ayrılıyoruz 24+1 e girinceBende yazdıkların ile aynı fikirdeyim canım 2 hafta da çöktüm yıprandım resmenAllahtan kamu kurumların da 24 hafta da idari izne ayrıyorlarmış 7 haftam kaldı Allahın izni ile
Bende çalışmıyorum eşim de ben hamileyim diye ilk doz aşısını vuruldu ama şu sıralar aşı olmak istememe rağmen aşı olmayı düşünmüyor değilim. İleride bebeğe zarar verir mi bilmiyoruz hamileliğimiz kışa denk geliyor kışın artışlar daha fazla olacak son aylarda daha tehlikeli oluyor evdeyim çok fazla insanla görüşmüyorum çevremde ki herkes aşılı ama karar veremiyorumBende aynı şekilde aşı karşıtı değilim ama şuan yapılan aşı sonraki yıllarda bebeğime zarar verir mi psikolojik olarak yıprattı ayrıca işi bıraktım ondan da erteledim.bir yer diyor ol biryer diyor yeterli kaynak yok hamile için bilemiyorum sonunda olucam sanırım az daha geçsin diyorum
katılıyorum, ben de aynı durumdayım. çok etkileniyorum.Sevgili arkadaşlar sizden bişey rica edicem hepimiz hamileyiz hepimiz bebeğimizi sağlıkla kucağımıza almak istiyoruz. Bu aralar hamileler ve korona muhabbeti çok dönüyor ve ben gerçekten çok etkileniyorum. Ben gibi etkilenen arkadaşlarında olduğunu düşünüyorum yeterince her yerde dönüyor bu muhabbetler zaten. Burda konuşmasak bu durumu hepimiz için daha iyi olmaz mı 2 gündür sürekli ağlıyorum hamilelik hormonlarından büyük ihtimal.burayı çok seviyorum ve inşaallah hayırlısı ile bebeklerimizin anneleri babaları da sağlıklı olur bebeklerimiz de sağlıklı olur mutlulukla kavuşuruz
20. hafta dedi benim sağlık ocağındaki hemşire. eğer sağlık ocağında hamile olduğun görünüyorsa kayıtlıysan yani 20. haftada arıyorlar. özel muayaneye gidiyorsan kontorller için sağlık ocağı hamile olduğunu göremiyormuş sen gidip diyene kadar.tetanoz zıkkımını ne zaman oluyorduk olan var mı sağlık ocağından arayan soran yok beni
benim için artık aşı konularının hepsi dogmatik valla istiyolarsa meyve suyu enjekte etsinler tekrar covid olmaktansa ağır geçirme ihtimali ileriki aylarda daha çokken sorgulayıp durmak daha da stres yapıyor herkeste bence. Covidin çocukta ne etki yapacağını da bilmiyoruz ileriki yıllarda, aşının da aynı şekilde. Hem covid hem aşı oldum minnak savaşçı doğacak o kesin ne istiyolarsa vursunlar artıkSabaha kadar konuşalım bilemeyeceğiz zamanla göreceğiz neler olduğunu önümüzdeki tablo senaryo vücut olarak en ağır olduğumuz zamanlar en tehlikeli zamanlar olacak o yüzden herkes umarım kendi için doğru kararları alııır diyor ve konuya dair son yorumumu yapıp tetanoz konusuna geçiyorum
20. Haftadan sonraydı sankı ama saglık ocagı arar boyle konularda ebeler takıbı ıyı yapıyolar bıde son 5 yıl ıcınde dogum yapanlara 2 doz tetanoz yapmıyolar dıye bılıyorm ası mıktarımı azaltsam mı dıye arayıstayım galıbatetanoz zıkkımını ne zaman oluyorduk olan var mı sağlık ocağından arayan soran yok beni
benim için artık aşı konularının hepsi dogmatik valla istiyolarsa meyve suyu enjekte etsinler tekrar covid olmaktansa ağır geçirme ihtimali ileriki aylarda daha çokken sorgulayıp durmak daha da stres yapıyor herkeste bence. Covidin çocukta ne etki yapacağını da bilmiyoruz ileriki yıllarda, aşının da aynı şekilde. Hem covid hem aşı oldum minnak savaşçı doğacak o kesin ne istiyolarsa vursunlar artıkSabaha kadar konuşalım bilemeyeceğiz zamanla göreceğiz neler olduğunu önümüzdeki tablo senaryo vücut olarak en ağır olduğumuz zamanlar en tehlikeli zamanlar olacak o yüzden herkes umarım kendi için doğru kararları alııır diyor ve konuya dair son yorumumu yapıp tetanoz konusuna geçiyorum
5 ayda benim ilk çocuğumda saglik ocagi benide aramadi ablamin uyarmasiyla gittim siz onlari beklemeyin 5 aya girdiginizde gidintetanoz zıkkımını ne zaman oluyorduk olan var mı sağlık ocağından arayan soran yok beni
ben de dört gözle 24. haftayı bekliyorum. sürekli olumsuz şeyler duymaktan psikolojik olarak çok yıprandım. sosyal medyaya da artık girmiyorum çok az giriyorum ve özellikle de korona ile ilgili haberleri okumuyorum.Bende yazdıkların ile aynı fikirdeyim canım 2 hafta da çöktüm yıprandım resmenAllahtan kamu kurumların da 24 hafta da idari izne ayrıyorlarmış 7 haftam kaldı Allahın izni ile
Nasılsın?Amin Allah razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?