20. Haftadan sonraydı sankı ama saglık ocagı arar boyle konularda ebeler takıbı ıyı yapıyolar bıde son 5 yıl ıcınde dogum yapanlara 2 doz tetanoz yapmıyolar dıye bılıyorm ası mıktarımı azaltsam mı dıye arayıstayım galıba
5 ayda benim ilk çocuğumda saglik ocagi benide aramadi ablamin uyarmasiyla gittim siz onlari beklemeyin 5 aya girdiginizde gidin
ben gittim gebelik kaydı yaptırmak istiyorum dedim, izindeydi ilgilenecek kişi biri kağıda yazdı bilgileri hallederiz dedi benim mesai saatleri bitince sağlık ocağı kapanıyor ondan sürekli sürekli bi kayıt için gidemem ya 1 saat izin için 4 imza attırıyorum usul usul 20. haftamı bekleyeyim20. hafta dedi benim sağlık ocağındaki hemşire. eğer sağlık ocağında hamile olduğun görünüyorsa kayıtlıysan yani 20. haftada arıyorlar. özel muayaneye gidiyorsan kontorller için sağlık ocağı hamile olduğunu göremiyormuş sen gidip diyene kadar.
ay ay ayy yesinler onu yaa maşallah çitlembikkk renkli olandan göstermiyolar mı ya daha net ya onlarrr boyu posu nasılmış annesii132 gramlık kızımdan herkese merhaba
Valla herşeyi haftasına uygun dedi canım tam boy vermedi sadece kilosunu verdi ben devlete gititğim için renkli yok orda canım ya yoksa kesin net çıkardı videoya alıyorum burayaa atsam çok güzel hareket ediyor ama resim olarak çekince görüntü bozuk çıkıyor detaylı ultrasonda inşallah renkli olarak buraya atarımay ay ayy yesinler onu yaa maşallah çitlembikkk renkli olandan göstermiyolar mı ya daha net ya onlarrr boyu posu nasılmış annesii
Oyy maşallahh kuzuya benim oğlum da 130 gramdı en son gittiğimde bidaha ki gittimiz de ne kadar olacaklar kim bilir132 gramlık kızımdan herkese merhaba
Boyunu bana da söylememişti yaklaşıl 120 gr demişti sadeceOyy maşallahh kuzuya benim oğlum da 130 gramdı en son gittiğimde bidaha ki gittimiz de ne kadar olacaklar kim bilirbana da boyunu söylemedi adama o kadar çok soru sorduk ki o arada kaynadı
Demek ki kimseye söylememişlerBoyunu bana da söylememişti yaklaşıl 120 gr demişti sadece
Demek ki kimseye söylememişler
Ben gitmeden aklıma ne gelirse bir kağıda yazıyorum doktor elimden kağıdı alıp anket cevaplar gibi cevaplıyor ondan diyor olabilir bu kadın manyak uğraşamam diyeBoyunu bana da söylememişti yaklaşıl 120 gr demişti sadece
Çok geçmiş olsun canım. Neyse ki başrılı geçmiş. Bundan sonrasını da inşallah sorunsuz atlatırsın
Allah razı olsun arkadaşlarçok geçmiş olsun
Bayağı heryeri olurmuştu küçük insan gibiydi videoya aldı ki bol bol bakıp bakıp hasret gidermek için şimdi gelde bir daha ki randevuya kadar bekleOyy maşallahh kuzuya benim oğlum da 130 gramdı en son gittiğimde bidaha ki gittimiz de ne kadar olacaklar kim bilirbana da boyunu söylemedi adama o kadar çok soru sorduk ki o arada kaynadı
kontrol sıklığı nasıl olacakk hadi bununla geçmiş olsun tekrar öyle bir şok yaşama yaAllah razı olsun arkadaşlar
Hastaneden çıkıyorum, bundan sonra sadece wc ye kalkkacakmışım, anneme taşınıyorum
Canım tekrar çok geçmiş olsun. Şanslısın ki sana bakabilecek yakınında annen var. Kendine çok dikkat et moralini iyi tutAllah razı olsun arkadaşlar
Hastaneden çıkıyorum, bundan sonra sadece wc ye kalkkacakmışım, anneme taşınıyorum
çok çok geçmiş olsun. bebiş sağlıkla hayırlısıyla dünyaya gelsin inşallahAllah razı olsun arkadaşlar
Maşallah132 gramlık kızımdan herkese merhaba
Amin inşallah rabbim bundan sınra güzel günler gösterir.kontrol sıklığı nasıl olacakk hadi bununla geçmiş olsun tekrar öyle bir şok yaşama ya
Çok sağol canım Allah anneme babama sağlıklı uzun ömürler versin, hemen yardım ederlerCanım tekrar çok geçmiş olsun. Şanslısın ki sana bakabilecek yakınında annen var. Kendine çok dikkat et moralini iyi tut
Çok teşekkür ederim amin hepimizin ki inşallahçok çok geçmiş olsun. bebiş sağlıkla hayırlısıyla dünyaya gelsin inşallah
Demek ki kimseye söylememişler
Benim peşime doğuma gitti ondan sanırım bazı şeyleri unuttu bebiş sağlıklı dedikten sonra çok sorgulamak istemiyorum ben geneldeBen gitmeden aklıma ne gelirse bir kağıda yazıyorum doktor elimden kağıdı alıp anket cevaplar gibi cevaplıyor ondan diyor olabilir bu kadın manyak uğraşamam diye
İnşallah bundan sonrası daha iyi geçer Allah şifa versin sanada bebeğinede ❤Allah razı olsun arkadaşlar
yaaa erkek işaretlemişsiniz ankette hayırlı olsun cinsiyetiiiSelam canlar
Çok aktif olamadım ama elimden geldiğince okumaya çalışıyorum mesajları
Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize
ben de 3 haftalıktı öğrendiğimde. Dedim ben hissediyorum gittim kan verdim 5,05 değerle öğrendimilk gebeliğimde kalbi durduğu için kürtaj oldum 10 haftalıktı. Şimdi de çok tedirginim. Rabbim sağlıkla kavuşturur inşallah çok halsizim midem kötü sürekli uykum var ama uyuyamıyorum da doğru düzgün bakalım enerjiyi ne zaman toplayacağım
Valla hamisi kovmak biraz zor şirketler için bunu yapamazlar. Araba fenaymisvalla ben gözlerinin içine bakıyorum kovulsam diye bir taraftan da her şey çok pahalı geçen bebek arabası baktık 7.600 tl nedir mamas papas mı ne zıkkımda arkadaş önerdi ondan sabredebildiğim kadar sabretcem valla allah yardımcımız olsun ama evde olsam yaptırmazdım aşı
Aynen ama 20.haftada ufak gözüküyor 22 hafta daha ideal gibi geliyor bana ilk oğlumda da öyle yapmıştımMaşallahbir sonraki randevu artık detaylı ultrason zamanımı oluyo acaba
valla ben gözlerinin içine bakıyorum kovulsam diye bir taraftan da her şey çok pahalı geçen bebek arabası baktık 7.600 tl nedir mamas papas mı ne zıkkımda arkadaş önerdi ondan sabredebildiğim kadar sabretcem valla allah yardımcımız olsun ama evde olsam yaptırmazdım aşı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?