2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
5 ayda benim ilk çocuğumda saglik ocagi benide aramadi ablamin uyarmasiyla gittim siz onlari beklemeyin 5 aya girdiginizde gidin
ben gittim gebelik kaydı yaptırmak istiyorum dedim, izindeydi ilgilenecek kişi biri kağıda yazdı bilgileri hallederiz dedi benim mesai saatleri bitince sağlık ocağı kapanıyor ondan sürekli sürekli bi kayıt için gidemem ya 1 saat izin için 4 imza attırıyorum usul usul 20. haftamı bekleyeyim özelde takipteyiim bu aşı sadece sağlık ocağında mı oluyoor

Son düzenleme:
ay ay ayy yesinler onu yaa maşallah çitlembikkk renkli olandan göstermiyolar mı ya daha net ya onlarrr boyu posu nasılmış annesii
Valla herşeyi haftasına uygun dedi canım tam boy vermedi sadece kilosunu verdi ben devlete gititğim için renkli yok orda canım ya yoksa kesin net çıkardı videoya alıyorum burayaa atsam çok güzel hareket ediyor ama resim olarak çekince görüntü bozuk çıkıyor detaylı ultrasonda inşallah renkli olarak buraya atarım

Oyy maşallahh kuzuya benim oğlum da 130 gramdı en son gittiğimde bidaha ki gittimiz de ne kadar olacaklar kim bilir bana da boyunu söylemedi adama o kadar çok soru sorduk ki o arada kaynadı
Boyunu bana da söylememişti yaklaşıl 120 gr demişti sadece

Oyy maşallahh kuzuya benim oğlum da 130 gramdı en son gittiğimde bidaha ki gittimiz de ne kadar olacaklar kim bilir bana da boyunu söylemedi adama o kadar çok soru sorduk ki o arada kaynadı
Bayağı heryeri olurmuştu küçük insan gibiydi videoya aldı ki bol bol bakıp bakıp hasret gidermek için şimdi gelde bir daha ki randevuya kadar bekle

kontrol sıklığı nasıl olacakk hadi bununla geçmiş olsun tekrar öyle bir şok yaşama ya
Amin inşallah rabbim bundan sınra güzel günler gösterir.
Sormadım doktor ne derse kafamı sallıyorum dünkü tavrıdan dolayı
Eşime sordurayım bari
Canım tekrar çok geçmiş olsun. Şanslısın ki sana bakabilecek yakınında annen var. Kendine çok dikkat et moralini iyi tut
Çok sağol canım Allah anneme babama sağlıklı uzun ömürler versin, hemen yardım ederler
çok çok geçmiş olsun. bebiş sağlıkla hayırlısıyla dünyaya gelsin inşallah
Çok teşekkür ederim amin hepimizin ki inşallah

Demek ki kimseye söylememişler
Ben gitmeden aklıma ne gelirse bir kağıda yazıyorum doktor elimden kağıdı alıp anket cevaplar gibi cevaplıyor ondan diyor olabilir bu kadın manyak uğraşamam diye
Benim peşime doğuma gitti ondan sanırım bazı şeyleri unuttu bebiş sağlıklı dedikten sonra çok sorgulamak istemiyorum ben genelde

yaaa erkek işaretlemişsiniz ankette hayırlı olsun cinsiyetiii

Valla hamisi kovmak biraz zor şirketler için bunu yapamazlar. Araba fenaymiseşim evden çalışıyor ama çocuk okulda o yuzden yine de olurdum diye düşünüyorum son aylardan korkuyorum

ay mamas papas diyo ben baktığım gibi geri kapattım 7600 tlye kaç tane bez alınır beze çok takık oldum niye bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…