2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Zaten hemen büyüyolar arabaya bile sığamıcak. Bi dolap kıyafet oldu bende de hepsini giyemeden büyücek zaten ama bez öyle mi her daim lazım
ona alerji mi olur ne olur diye bilemedim küçük paketlerden alıcam 2-3 marka hangisi iyi gelirse indirim kovalarım artık doğduktan sonra

Canım sende aşı var mıydı? Sınıfta camı aç elinden geldiği müddetce, en etkili yöntem hava girişi. Hele maskeyle ders anlatmak, resmen helal para, Allah yardımcın olsun. Aralarda bahceye çıkma şansın varsa oksijen al gerçi 10 dk, nasıl bittiğini anlamıyosun. Anca tuvalet molası umarım saglıkla atlatırsın.

Bende aynı duyguları yaşıyorum ama kışın mecburen olucaz articak gibi duruyor illa doktora markete yeri geldi avm gidiyoruz

Kızlar yardımınıza ihtiyacım var fetal dna yatırabileceğim bi merkez önerebilir misiniz. Güvenilir olan bende genoks ve nice var ama bilen var mi bu merkezleri fikir verebilir misiniz

Kızlar yardımınıza ihtiyacım var fetal dna yatırabileceğim bi merkez önerebilir misiniz. Güvenilir olan bende genoks ve nice var ama bilen var mi bu merkezleri fikir verebilir misiniz
canım hangi şehirdesin invitae ile yaptırdım çok memnun kaldım 3100 ödedim galiba

Genoks microdelesyon hastalıklara bakmıyor galiba ben de yeni yaptırdım genstar diye bir firma türkiyede bakıyorlar tüm kromozomlar yapısal hastalıklar ve cinsiyet çalışıyorlar testin adı babyseq. Yurtdışına göndermek istemedim olumsuz bir durumda muhattap olunacak genetikçi bulmak zor oluyor. İstersen bir bak sitesine fikir olur full herşeyine 3.300 tlye bakıyorlar.

İnşallah bundan sonrası daha iyi geçer Allah şifa versin sanada bebeğinede ❤
Amin canım Allah razı olsun.

Z zahrada mamas papasa ne bakıyorsun al 1000-1500 lük bişey gitsin.
Ben cadillac almıştım travel sistem 1. 5 sene anca kullandım. Baston yada normal bebek arabası daha iyi.
Puset üzerine takılacak diye kafaya takmıştım ne boş hevesmiş
Şimdi karnımdakine kullanmak nasip olur inşallah

Ya arkadaşım önerdi çok güzel bilmem ne yok ortopedik yok sepeti büyük her şeyi koyuyorum diğeri 12 binlik bişey kullanıyo dudağım uçukladı ondan buna yöneldik. Bastonları beğenmiyorum ya büyüyünce belki geçerim ona da travel sistem bir şey baktım da uygunlar yok portbebeyle kapanmıyordu yok çift yön değildi bunaldık 2. Ellerine baktım mamasın 4 bin falan onlar da ne alcam çok merak ediyorum ondan pusetli travel sistem çift yönlü öneriniz varsa bakayım

Mercedes benzin arabası var ona bak

Ben amerikan hastanesinde yaptırdım. Onlar Genoksla calışıyomuş, oraya göndermişler. Genokstan aldım sonucu. Merkezi Ankarada, çok arastırmadım açıkcası, hastane nereye gönderiyorsa oraya güvendim internette olumsuz yorum okumadım, sadece geç çıkıyor yazmışlardı. Ama benim 7 günde çıktı.

İllaki travel istiyorsan casual cadillac bakabilirsin benimkinden, çift yönlü değil ama bi travel olarak kullanışlı. Alt sepeti genil. Onun puseti emniyet kemerine bağlanıyordu 1 yaşına kadar otokoltuğu almadık. Zaten traveller 1 yaşından sonra çokta, gerekli olmuyor hadi 18 ay olsun, içleri oturtunca dar geliyor, diğer bebek arablarının oturma yerleri geniş. Görümcem ondan almıştı kanzmıydı chicco muydu neydi hem küçükken hem büyüyünce rahat kullandı.

çocuk sana bakmak istiyormuş ya ilk zamanlar çift yön önemli dediler her duyduğumu not ediyorum bende :d bilmiyorum ya 12 binlik olanın çocuğu 3 yaşına girecek baya da kalıplı hala kullanıyorlar erkek bebiş ama fahiş fiyatlar yani bir de arabayı sevmeyecek belki her çocuk bir değil her şey düşündürüyor valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…