2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Tesekkur ederim yorum için buraya da bakıcam netten

Yaaa nasıl degıstı hayırlı olsun cok sasırdım kacıncı hadtada erkek demıstı sonra ne zaman duzelttı cok merak ettım dogrusu
12. haftada ikili teste gitmiştim. o zaman erkek demiştir doktorum. Sonra Fetal Dna testi yaptırdım orada sonuç kız çıktı:))

Teşekkürler. Bende baktim netten kötü bir şey okumadım sizlere de sormak istedim

12. haftada ikili teste gitmiştim. o zaman erkek demiştir doktorum. Sonra Fetal Dna testi yaptırdım orada sonuç kız çıktı:))
Bayagı bır suprız olmus sıze ama neysekı cok gec ogrenmemıssınız ınsanlar ona gore alışveriş yapıyorlar kendılerını hazırlıyorlar garantı yontemle ogrenmiş oldunuz hayırlısı olsun

Bayagı bır suprız olmus sıze ama neysekı cok gec ogrenmemıssınız ınsanlar ona gore alışveriş yapıyorlar kendılerını hazırlıyorlar garantı yontemle ogrenmiş oldunuz hayırlısı olsun
teşekkür ederim. zaten 12. haftada hemen söyleyince çok erken olduğunu düşünmüştüm:))

Pardon bizimkinin de portbebrsi çift yönlü unutmuşum
Amaan 12 bin verip bebek arabısyla 5 km yğrğyecek halimiz yok ya, ne biliyim ben heryere arabayla gidince çok kullanmadım

teşekkür ederim. zaten 12. haftada hemen söyleyince çok erken olduğunu düşünmüştüm:))
Ben sorgulamazdım ama sız ıyı oyle dusunmussunuz ben oglumda kesın erkek oldugunu ogrenmıstm 12 de nettı arkadaslarımda erkekte o cıvarlarda ogrenıyolardı belkıde kordonla karıstırdı olabılıyo demekkı boyle seyler

Z zahrada ben doona almayı düşünüyorum canım. Bebek arabalarında bu travel sistemler çok iş gibi geliyor bana sonrasında çok ergonomik bir baston buldum ona geçeriz. Oto koltuğu filan öyle devam ederiz. Her çocuk bebek arabası da kullanmıyor, o da bez hikayesi gibi

Bende oraya yaptirdim ama 3bin verdim
Kız cocuk 3 yaşına gelince azicik yürüsün koca bebe arabada durmasin ya Ben çok pahalı bişey almıcam. Çünkü sürekli kullanmayacağım gibi geliyor ama bakalim

ay baktım şimdii trendyoldan 5.5-8 arası o da ya

Bende oraya yaptirdim ama 3bin verdim

Kız cocuk 3 yaşına gelince azicik yürüsün koca bebe arabada durmasin ya Ben çok pahalı bişey almıcam. Çünkü sürekli kullanmayacağım gibi geliyor ama bakalim
kız çocuk arabada sürekli uyuyo yürümek istemiyo şimdi benden ne çıkacak bilemiyorum valla 2. çocuk düşünsem alırdım şu maması direkt o da kullanırdı da zaten tek çocuk ondan kafam karışık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…