2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Nursel 2608 ekiketleyemedim sizi,benimde ilk dogumumda sutum gelmedi 2,3gun geçti bende bebek emiyo saniyom hemsireye demistik biraz açidi ama hemsire sikti gogsumu ondan sonra sutum geldi çok sukur.

Kizlar Allah'ima Cok Sukur doktorum bebegin suyunun normal oldugunu Cok Sukur suan için yolunda gittigini haftasiyla uyumlu oldugunu soyledi.Allah'im Sana Sukurler Olsun doktor 140 gr olmus dedi simdi nette okudum 70gr çivarinolut diyo sanirim ultrasonda biraz fazla olçtu gibi.paylasayim istedim sizle

Uzun oldu biraz kizlarda her zaman aktif olamiyom grupta,kimseyi kirmak istemiyom ama kafama takiyom,konu isim konusu,ilk hamileligimde de kayinvalidem tutturdu kendi babasinin ismini koydurtmak istedi bak çok iyi insandi hem peygamber ismi mahmut koyun diyip durmustu tamam isim guzel peygamber ismi ona lafim yok,ama ben buyuk ismi kiymak istemiyorum kayinvalidemin dedigi ismi koysam kendi tarafimda tutturcak ozaman su dedenin adinida koy dicek,iki tarafida kirmak istemiyom,ilkinde esim en sonunda anne yeter ugur gokhan koycam dedi ondan sonra artik yavas yavas sustu.esimle onceden aramizda konustuk ilkine yakin olsun diye utku goktan koymak istiyorum dedi olur iki isimde guzel dedim neyse.bugun kontrolden sonra kayinvalidem bu sefer ben mahmut istiyorum ismini dedi,ya kizlar bak buyuk konusmak istemiyorum daha dur birincisi 4ayligiz bi dur,ikincisi demiyoki bak biz kac senedir istiyoruz Allah'im Cok Sukur simdi basip etti geçen kovit atlattim arkasindan doktor olumsuz seyler soyledi morelman coktuk zaten ama suan Allah'im Cok sukur iyi dedi ismi ne olursa farketmez saglikli olsun de once..oyle degilmi kizlar bana akil verin tartismak istemiyorum ama cildiriyorum,ya bi once saglikla dogsunda Hayirlisiyla bi mudahale etme,

Hakkinizi helal edin dertlesmek istedim uzun oldu biliyorumda çok stres ettim

Ayy sen hamişsin ona ne ya ne saygılısın kız ben olsam çoktan çemkirmiştim bak bağırmıştım demiyorum çığırmıştım kıymetini bilsin sussun otursun sen çekiyosun her şeyini ona mı kaldı eşin ve senin kararın bu göbek adını koyarız de kırmak istemiyosan kim bilecek anlamıyorum böyle hak iddia edip ısrar kıyamet olanları ya sen hiiiç kendini strese sokma eşine havale et

Son düzenleme:
Kızlar geçen sabah ilk defa bacağıma çok kötü kramp girdi doktoruma sorucam ama konusı geçmişken sizede sorayım magnezyuöim olarak ne kullanıyorsunuz

Bana doktorum hem şase hem de ağza direkt dökülen granül bir magnezyum yazdı. Suya karıştırılanı herkes içemiyor demişti. Granül olan daha iyi içerik olarak dediği için onu aldım ben. Tadı da güzel. Magnesium diasporal ismi

Canım hiç stres yapma. Bırak kocan halletsin ailesini sen kendini yıpratma polemiğe girip. İnsanlar çok anlayışsız ne yazık ki.

Yaa banada kayınvalıdem buna benzer bır ısım muhabbetı yaptı kırmadan konuyu degıstırdım ha bı daha yaparsa esıme soylerık o net cevabını verır bence kendınızı uzmeyın kımlıgı o cıkarmıcak sonucta ve yaptıgı sey dogru degıl kırmadan orta yolu bulmak en ıyısı

Hiç canını sıkma canım isim sizin hakkınız kimseye düşmez isim konusu. Bana hamile kalmadan bi kere aile sofrasında sormuşlardı isim ne koyacaksınız diye bende babası soy ismini vemriş zaten isim de bana kalsın demiş konuyu kapatmıştım. Tabi ki eşimle koyacağım ama aileler sadece duyarlar yani kimsenin hakkı değil.

Çok teşekkür ederim canım bi doktoruma danışayım yataktan öyle bi fırladım ki bidaha olacak diye çok korkuyorum

Canım ya bu kv ler bi rahat bıraksalar ya bizi. Ben olsam eğer o oğluna kendi kaynanasının babasının adını koymadıysa sen oğluna koydun mu benden istiyorsun derim yani. Bizim bulduğumuz ismi de ne annemler beğendi ne kaynanamlar ama bizim içimize sindi isim öneriyolar ama yok diyoruz biz bunu seçtik. Açıkcası ben çok dert etmiyorum sonuçta hayır diyorum ve nufüsunu çıkaracak olanda biziz yani o istediği kadar desin Erkek olduğu kesin mi canım gerçi kız olsa bu seferde annemin adını koyun diyebilir kv.

Ya göbek adını koysalar o başka isim dicek anne baba başka isim dicek sonra çocuk kv nin dediği ismi severse bak çocukda benim dediğim ismi sevdi dicek deliririm valla ne senaryo yazdım ya

Güzel anneler hamilelere uygun içeriği olan güzel bir nemlendirici öneriniz var mı ? El için. Malum her teneffüs el yıkamaktan ellerim kurudu iyice

Cok uyguna almissin canim , gule güle kullanin uzun uzun uykulari olsun minigin
Amim canım insaAllah cülemizinkinin insaAllah
İyi gunlerde kullanin İnsallah evet çok uygun almissiniz,İnsallah Nasipse oglum olcak ama abim park yatagini bize verdi o parayla bebegin baska ihtiyaçlarini alin dedi pempe-gri ama olsun daha bebek kullanirim renk sorun etmem
Saol canim. Ben olsa almazdım renk ne farkeder sen mavis nevresim al ser miss.
Park yatak geldi kurdum geri kaldirdim. Kumasu kalitesi gayet güzel begebdim alt acmasi yok bi o kotu oldu gerisini begendim.

alt açma kısmını ben ilk birkaç hafta dışında pek kullanmamıştım. hayırlı olsun, sağlıklı huzurlu günlerde kullanılsın inşallah. modeli özellikle de yan tarafının açılıp anne yatağı ile birleştirilmesi çok iyi olmuş.

İlk oglumda da ben park yatak almistim alt açmasini hiç kullanmamistim,bana gore kullanissiz geliyo yada ben beceremedim alt açma aparatini kullaayi :)))

Selam kızlar, 11 Eylül'de 2'li test yaptırdım detayları yazmak için girdim ama biriken mesajları ancak bitirdim maşallah ne aktif grubuz 2'liden 1 hafta önce gittiğimde nub a göre kız demişti bu sefer direkt kızımız çok hareketli diye girdi lafa hocam hala kız mı dedim evet artık kolay kolay değişmez dedi umarım öyle olur çok yükseldim kız fikrine
Dulciana haberler sende artık ben benimkine kesin gözüyle bakıyorum çok net konuştu çünkü
Bu arada 2'li teste göre de her şey normal şükür. Bir daha 9 ekimde gidicem sabırsızlanıyorum hareketlerini görmek müthiş bi şey artık bir an önce hissetmeye başlamak istiyorum. Grupta genel olarak konuşulanlara da değineyim azıcık :)
Çatlak için duş sonrası hindistan cevizi yağı harici hiç bir şey kullanmıyorum kullanmam da sanırım zaten genel olarak kozmetikle pek alakam yok
Kıyafet alışverişi yapmamak için kendimi zor tutuyorum önceden ayakkabılar kazaklar elbiselerle dolu olan Trendyol favorilerim kız kıyafetleriyle doldu taştı :) Ama kuzenimin 3 aylık kızı var o hiçbir şey alma her şey dolu dolu diyor bana verecek kıyafetleri. Ben de sonlara doğru her dönem için bir iki parça bi şey alırım dedim içimde kalmasın. Kuzenimden gelecek olanlar yeterli ve tertemiz gerçekten.
Bebek bezi vs. araştırmalarına başladım en katkısızını en sağlıklısını aynı zamanda ekonomik olanını buluruz umarım. Islak mendil ve pişik kremi kullanmayı düşünmüyorum. Pamuk ılık su ve zeytinyağı ile idare etmeyi planlıyorum çuvallamazsam
Emzik ve biberon da almayı planlamıyorum hiç. Çevremde çok fazla yeni anne var kalabalık bir aileyiz hiçbiri kullanmadı ben de kullanmam sanırım umarım ihtiyaç da duymam. Doğumdan sonra işi bırakmayı düşünüyorum en azından yaşına girene kadar bebeğimi kendim büyütmek istiyorum sonrasında da hayalim home office çalışabileceğim bir iş bulmak umarım kısmet olur
Çalışan annenin çocuğu olduğum için o duyguyu çok iyi biliyorum çocuğum da aynılarını yaşasın istemiyorum.
Bu cuma da biontec 2. Dozumu olucam tam 14+4 te. ilk dozumu gebeliğin 1. Haftası olmuştum daha regl iken.
Biriktirip biriktirip hepsine yetişmeye çalıştım uzun oldu kusura bakmayın artık gününe okuycam tüm mesajları söz

Güzel anneler hamilelere uygun içeriği olan güzel bir nemlendirici öneriniz var mı ? El için. Malum her teneffüs el yıkamaktan ellerim kurudu iyice
Ben nemlendirici ve şampuan olarak Aveda nın ürünlerini kullanıyorum. Fiyatı biraz yüksek ama içeriği temiz Ya da la roche posay da güzel. Gerçi doktoruma göre vücuduna petrol ve kurşun sürmediğin sürece her ürünü kullanabilirsin şampuanmış diş macunuymuş değiştirmene gerek yok böyle bir sektör çıkardılar diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…