Benim de tüp bebek benim de tam belli aslındaBenimde hep ilerliyor 11+4 de 11+6 çıktı 15+0 da 15+5 çıktı
Bende değiştirsem mi değiştirmesem mi bilemiyorumgerçi sağlıkla doğsun da ne zaman doğarsa doğsun ama babasının doğum gününe denk gelecek mi onu merak ediyorum
Ben aşılama oldum aslında döllendiği zaman net belli ona göre mi hesaplasam acaba
Değerlerinize göre bu program bir istatistik yapıyor. Yani tanı koymuyor. Örneğin ense kalınlığı b-hcg gibi değerleri hesaba katarak bir istatistik oluşturuluyor. 3 farklı risk bölgesi var. Yani bu şu demek oluyor sizin gibi değerlere ait 256 kişiden 1 i bu şekilde doğum yapmış. Elbette bebeğinizi dünyaya getirmek istersiniz ama bu süreci daha rahat geçirmek ya da aksi durumda bu duruma alışmak için bilmek daha mantıklı diye düşünüyorum. Bu kesin bir tanı değildir. Bir doktordan şunu duymuştum. Eğer bebeğinizi aldıracaksınız bu tarama testleri yetersiz aldırmayacaksanız gereksiz. Ben bu yüzden tarama testi yaptırmadım.Arkadaşlar üçlü tarama testinden anlayan var mı doktor bugün beni perinatologa yönlendirdi , risk var dedi ama bu testler kesin olmaz her zaman dedi , öyle bir durumda aldırmayı düşünür müsün dedi , amniyosentez ve kan ile yapılan testler var dedi ben de hiç düşünmedim bu durumları diyerek affalayip çıktım yarın perinatologla görüşeceğim ama bilemedim kafam çok karışık ne dusunecehimi de şaşırdım perinatolog amniyosentez ne gerek var ben her ne olursa olsun düşünüyorum yavrumu dünyaya getirmeyi başına gelen oldu mi değerleri normal dışı çıkan bı sürü değer var hangisi ne demek bilmiyorum yaşım 31
Biz de dün eşimle detaylı temizlik yaptık ağır işleri o yaptı tabi. Haftaya taşınıyoruz arkamızdan sövmesinler diye giriştik eveAynen hergün birşeyler yapmayınca ev yürüyor resmen.. eşim dün aksam yerleri sildi yarın supururum işten gelince dedi.onun dışındaki işleri kendim yapıyorum mecburen.. robot bende düşünüyorum da hemen değil..banada kıza benziyor dedi ama ekimde inşallah görür de rahatça alışveriş yaparım yoksa zaman geçmiyor böyle ben oyalaniyorum alirken vs düşün emzik aldım erkek kız belli değil diye yeşil
Bende baktım şimdi linke gerçekten güzel ve kullanışlı bende kaydettim belki tercih ederimPark yatağı sipariş verdim kızlar. Unibaby alfa istedigim kumasta ve istedigim buyuklute cok güzelde indirim vardı. Anne yanı olabiliyor. Alt acma yeri yok sadece. Normalde en uygun 1.100 liraydı ben 800 e aldım eskidende park yataj kullandim kumas ses yapiyordu. Bunun kumasi cok güzel.
Merhaba. Lütfen telaş yapmayın değeriniz kötü değil. 1/250 nin çok az üstünde. Yani 250 kadının değeri sizin gibiymiş birisinin çocuğu trizomi 18 olmuş.
Perinatologa gidin rahatlayın. Trizomi 18 ağır bir bozukluk, yaşamla bağdaşmaz. Yani doğup sakat çocuk olmaz. O nedenle ultrasonda bulgu mutlaka olması lazım. Ama tertemiz çıkacak inşallah hiç üzülmeyin.
Teşekkür ederim kızlar rabbim neyi nasip ettiyse odur , test istemedim ama doktorum ikili testin de yok en azından 3 lu yapalım dedi yaptirmasam da olurmuş gercekten yüzde yüz doğruluğu olmayan bir sonuç için gerçekten telaş yaptım bütün gün z detqyli ultrasonum 2 hafta sonrası idi , olmazsa yarın perinatologa da gitmeyim normal detaylı ultrason günümü bekleyeyimDeğerlerinize göre bu program bir istatistik yapıyor. Yani tanı koymuyor. Örneğin ense kalınlığı b-hcg gibi değerleri hesaba katarak bir istatistik oluşturuluyor. 3 farklı risk bölgesi var. Yani bu şu demek oluyor sizin gibi değerlere ait 256 kişiden 1 i bu şekilde doğum yapmış. Elbette bebeğinizi dünyaya getirmek istersiniz ama bu süreci daha rahat geçirmek ya da aksi durumda bu duruma alışmak için bilmek daha mantıklı diye düşünüyorum. Bu kesin bir tanı değildir. Bir doktordan şunu duymuştum. Eğer bebeğinizi aldıracaksınız bu tarama testleri yetersiz aldırmayacaksanız gereksiz. Ben bu yüzden tarama testi yaptırmadım.
Ama net bir sonuç istiyorsanız bebeğinize zarar vermeden %99 sonuç verdiğini vaad eden 3000 küsurlu fiyatıyla nifty testi var. Burda yaptıran bir çok anne var. Onlar size yardımcı olacaktır.
Seni çoook iyi anlıyorum benim kaynanamda öyle ismini ben koyucam diyip duruyor ilkindede içinci ismi o koydu madem isim koymaya çok meraklısın git bi tane yap o zaman tövbee yaaUzun oldu biraz kizlarda her zaman aktif olamiyom grupta,kimseyi kirmak istemiyom ama kafama takiyom,konu isim konusu,ilk hamileligimde de kayinvalidem tutturdu kendi babasinin ismini koydurtmak istedi bak çok iyi insandi hem peygamber ismi mahmut koyun diyip durmustu tamam isim guzel peygamber ismi ona lafim yok,ama ben buyuk ismi kiymak istemiyorum kayinvalidemin dedigi ismi koysam kendi tarafimda tutturcak ozaman su dedenin adinida koy dicek,iki tarafida kirmak istemiyom,ilkinde esim en sonunda anne yeter ugur gokhan koycam dedi ondan sonra artik yavas yavas sustu.esimle onceden aramizda konustuk ilkine yakin olsun diye utku goktan koymak istiyorum dedi olur iki isimde guzel dedim neyse.bugun kontrolden sonra kayinvalidem bu sefer ben mahmut istiyorum ismini dedi,ya kizlar bak buyuk konusmak istemiyorum daha dur birincisi 4ayligiz bi dur,ikincisi demiyoki bak biz kac senedir istiyoruz Allah'im Cok Sukur simdi basip etti geçen kovit atlattim arkasindan doktor olumsuz seyler soyledi morelman coktuk zaten ama suan Allah'im Cok sukur iyi dedi ismi ne olursa farketmez saglikli olsun de once..oyle degilmi kizlar bana akil verin tartismak istemiyorum ama cildiriyorum,ya bi once saglikla dogsunda Hayirlisiyla bi mudahale etme,
Hakkinizi helal edin dertlesmek istedim uzun oldu biliyorumda çok stres ettim
Türk kadınlarının verilerine en uygunun ikili test olduğunu okumuştum. Gönlünü ferah tutabilirsin bu yüzden. Kardeşime 1:17 risk vermişlerdi. Yani bu çok çok yüksek bir risk. Buna rağmen yeğenim sapa sağlam çok şükür. Seninki de öyledirTeşekkür ederim kızlar rabbim neyi nasip ettiyse odur , test istemedim ama doktorum ikili testin de yok en azından 3 lu yapalım dedi yaptirmasam da olurmuş gercekten yüzde yüz doğruluğu olmayan bir sonuç için gerçekten telaş yaptım bütün gün z detqyli ultrasonum 2 hafta sonrası idi , olmazsa yarın perinatologa da gitmeyim normal detaylı ultrason günümü bekleyeyim
Evde çocuk olunca mecbur yapılıyor sanırım ama kendinizi çok da yormayın ben de bazen kaptırıyorum farkına varmadan zorluyorum sınırlarımı.Ay benyapiyorum temizlik ya .dün klasik yer silme süpürme tuvalet tozlar falan yaptım .bugün de uzun zamandır silemedigim mutfak dolaplarını sildimçok mu rahatım ben ya 4_5 gün önce de kızım sürekli koltuklara bişey döktüğü için oyle bı üstten koltukları silmiştim ama ilk gebelikte bnde pek iş yapmazdım . Bunda niyeyse baya rahatım .
Kızlar sizde benim gibi acemi ve mantıklı alışveriş yapamayanlardansanız blogerları takip edinBende baktım şimdi linke gerçekten güzel ve kullanışlı bende kaydettim belki tercih ederim
Neden bu kadar insanları telaşa sokuyorlar anlamadım. Üzülmeyin lütfen.Merhaba. Lütfen telaş yapmayın değeriniz kötü değil. 1/250 nin çok az üstünde. Yani 250 kadının değeri sizin gibiymiş birisinin çocuğu trizomi 18 olmuş.
Perinatologa gidin rahatlayın. Trizomi 18 ağır bir bozukluk, yaşamla bağdaşmaz. Yani doğup sakat çocuk olmaz. O nedenle ultrasonda bulgu mutlaka olması lazım. Ama tertemiz çıkacak inşallah hiç üzülmeyin.
Evet canım öyle oluyor maalesef .dinlene dinlene yapmaya çalışıyorum .Evde çocuk olunca mecbur yapılıyor sanırım ama kendinizi çok da yormayın ben de bazen kaptırıyorum farkına varmadan zorluyorum sınırlarımı.
Bende hiç bir test yaptirmadim. Cocugunuzu aldırmayı düşünmüyorsaniz bunlara gerek yok.Teşekkür ederim kızlar rabbim neyi nasip ettiyse odur , test istemedim ama doktorum ikili testin de yok en azından 3 lu yapalım dedi yaptirmasam da olurmuş gercekten yüzde yüz doğruluğu olmayan bir sonuç için gerçekten telaş yaptım bütün gün z detqyli ultrasonum 2 hafta sonrası idi , olmazsa yarın perinatologa da gitmeyim normal detaylı ultrason günümü bekleyeyim
ben onu sevemedim bi ya yine de sinsi sinsi takip ediyorumKızlar sizde benim gibi acemi ve mantıklı alışveriş yapamayanlardansanız blogerları takip edinwithbasak diye instagramda birini takip ediyorum. Hikayelerinde sabit bebek alışverişi var. Oraya da bakabilirsiniz.
yaa fark ediliyo mu böyle karın guruldamasıyla karışmaz dimi öyle bir şey mii ayırt etmeye çalışıyorum daSelam Hanımlar ben az once bebegimi ilk defa hissettim cok guzel bir hissti karnım bole pıt pıt oldu gibi
yaa fark ediliyo mu böyle karın guruldamasıyla karışmaz dimi öyle bir şey mii ayırt etmeye çalışıyorum da
Bende elimi karnıma koyunca hissediyorum ama elimle değil içten hissediyorum her zaman olmuyor tabiSelam Hanımlar ben az once bebegimi ilk defa hissettim cok guzel bir hissti karnım bole pıt pıt oldu gibi
Robot kesinlikle tavsiye ederimAynen hergün birşeyler yapmayınca ev yürüyor resmen.. eşim dün aksam yerleri sildi yarın supururum işten gelince dedi.onun dışındaki işleri kendim yapıyorum mecburen.. robot bende düşünüyorum da hemen değil..banada kıza benziyor dedi ama ekimde inşallah görür de rahatça alışveriş yaparım yoksa zaman geçmiyor böyle ben oyalaniyorum alirken vs düşün emzik aldım erkek kız belli değil diye yeşil
Evde baska cocuk olunca mecbur insan yapiyorAy benyapiyorum temizlik ya .dün klasik yer silme süpürme tuvalet tozlar falan yaptım .bugün de uzun zamandır silemedigim mutfak dolaplarını sildimçok mu rahatım ben ya 4_5 gün önce de kızım sürekli koltuklara bişey döktüğü için oyle bı üstten koltukları silmiştim ama ilk gebelikte bnde pek iş yapmazdım . Bunda niyeyse baya rahatım .
Ayyy ne guzel ya , ben hâlâ hissedemedimSelam Hanımlar ben az once bebegimi ilk defa hissettim cok guzel bir hissti karnım bole pıt pıt oldu gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?