2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Benim de tüp bebek benim de tam belli aslında

Değerlerinize göre bu program bir istatistik yapıyor. Yani tanı koymuyor. Örneğin ense kalınlığı b-hcg gibi değerleri hesaba katarak bir istatistik oluşturuluyor. 3 farklı risk bölgesi var. Yani bu şu demek oluyor sizin gibi değerlere ait 256 kişiden 1 i bu şekilde doğum yapmış. Elbette bebeğinizi dünyaya getirmek istersiniz ama bu süreci daha rahat geçirmek ya da aksi durumda bu duruma alışmak için bilmek daha mantıklı diye düşünüyorum. Bu kesin bir tanı değildir. Bir doktordan şunu duymuştum. Eğer bebeğinizi aldıracaksınız bu tarama testleri yetersiz aldırmayacaksanız gereksiz. Ben bu yüzden tarama testi yaptırmadım.
Ama net bir sonuç istiyorsanız bebeğinize zarar vermeden %99 sonuç verdiğini vaad eden 3000 küsurlu fiyatıyla nifty testi var. Burda yaptıran bir çok anne var. Onlar size yardımcı olacaktır.

Biz de dün eşimle detaylı temizlik yaptık ağır işleri o yaptı tabi. Haftaya taşınıyoruz arkamızdan sövmesinler diye giriştik eve Bizden sonraki kiracı şanslı valla Ama uzun zamandır temizlik yapamıyoduk hafta içi işteyiz hafta sonları da hep bi yerlerdeyiz. Son 2 haftadır annemde kışlık hazırlık yapıyoruz Menemendi turşuydu. Turşu dedim de yine canım çekti

Ay benyapiyorum temizlik ya .dün klasik yer silme süpürme tuvalet tozlar falan yaptım .bugün de uzun zamandır silemedigim mutfak dolaplarını sildim çok mu rahatım ben ya 4_5 gün önce de kızım sürekli koltuklara bişey döktüğü için oyle bı üstten koltukları silmiştim ama ilk gebelikte bnde pek iş yapmazdım . Bunda niyeyse baya rahatım .

Bende baktım şimdi linke gerçekten güzel ve kullanışlı bende kaydettim belki tercih ederim

Teşekkür ederim kızlar rabbim neyi nasip ettiyse odur , test istemedim ama doktorum ikili testin de yok en azından 3 lu yapalım dedi yaptirmasam da olurmuş gercekten yüzde yüz doğruluğu olmayan bir sonuç için gerçekten telaş yaptım bütün gün z detqyli ultrasonum 2 hafta sonrası idi , olmazsa yarın perinatologa da gitmeyim normal detaylı ultrason günümü bekleyeyim

Seni çoook iyi anlıyorum benim kaynanamda öyle ismini ben koyucam diyip duruyor ilkindede içinci ismi o koydu madem isim koymaya çok meraklısın git bi tane yap o zaman tövbee yaa

Türk kadınlarının verilerine en uygunun ikili test olduğunu okumuştum. Gönlünü ferah tutabilirsin bu yüzden. Kardeşime 1:17 risk vermişlerdi. Yani bu çok çok yüksek bir risk. Buna rağmen yeğenim sapa sağlam çok şükür. Seninki de öyledir

Evde çocuk olunca mecbur yapılıyor sanırım ama kendinizi çok da yormayın ben de bazen kaptırıyorum farkına varmadan zorluyorum sınırlarımı.

Bende baktım şimdi linke gerçekten güzel ve kullanışlı bende kaydettim belki tercih ederim
Kızlar sizde benim gibi acemi ve mantıklı alışveriş yapamayanlardansanız blogerları takip edin withbasak diye instagramda birini takip ediyorum. Hikayelerinde sabit bebek alışverişi var. Oraya da bakabilirsiniz.

Neden bu kadar insanları telaşa sokuyorlar anlamadım. Üzülmeyin lütfen.

Bende hiç bir test yaptirmadim. Cocugunuzu aldırmayı düşünmüyorsaniz bunlara gerek yok.
Nifty bile %100 değil.
Hem testi yaptırisiniz sağlıklı çıkar yinede sonra da mutasyona uğrayabilir. Yada doğum anında hersey olabilir. Tevekkül edip dua edeceğiz
Allah bizi korktuklarımızdan emin. Umduklarımıza nail eylesin inşallah.

yaa fark ediliyo mu böyle karın guruldamasıyla karışmaz dimi öyle bir şey mii ayırt etmeye çalışıyorum da
Selam Hanımlar ben az once bebegimi ilk defa hissettim cok guzel bir hissti karnım bole pıt pıt oldu gibi
Bende elimi karnıma koyunca hissediyorum ama elimle değil içten hissediyorum her zaman olmuyor tabi

Robot kesinlikle tavsiye ederim bende zaten 3 cocuk var suanda işim o kadar kolay oldu ki . Devamli pisletiyorlar. 5 dk da ev savaş alani cinsiyetin erken belli olmasi ne guzel bir duygu benimki 15.haftada belli oldu , benim icin erken seninde kesinleşsin kizina alisveris yaparsin . Simdi fiyatlara filan bakip bilgi sahibi olursun. Bir hastane cikisi begendim 500 tl . Guzel hersey pahali

Evde baska cocuk olunca mecbur insan yapiyor karni acikiyor , tuvaleti geliyor . Devamli ilgi istiyor . Yatmaya imkan yok. En guzel ilk hamilelik istedigin gibi yat , is bekleyen yok yemek bekleyen yok birde belki bunda daha iyi geciyordur hamileligin kendini iyi hissetmen cok iyi . Bende herseyi yapiyorum , zaten yeni ailelere hamile oldugumu soyledim , bilmedikleri icin bir cok isi tek basima hallettim ayrica calisiyorum da cok sukur kendimi iyi hissediyorum , yoksa yapamam tabiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…