2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Kayınvalidenize sinir oldum şu an ama siz de ne kadar naifsiniz hala ben hiç çekinmem böyle durumlarda ağzının payını vermekten yaptığı şey terbiyesizlik isim konusuna anne baba dışında kimse müdahale edemez. He siz fikrini sorarsınız o ayrı ama bu olacak diye diretmek nedir çocuk gibi. Bence gönlünüzden geçtiği gibi cevap verin ki anlasın yarın bir gün daha başka şeyler için de kendinde hak görmesin alınacaksa da alınsın siz sonun kadar haklısınız çünkü. Benimki dese he he der geçeriz eşimle kendi bildiğimizi okuruz sonunda ama sizin kv nin mizacı nasıl bilmiyorum tabi.

Dimi kullanilmiyor. Anne yani ozelligini deniycem bakalım kolaylik saglar insaAllah
İlk oglumda da ben park yatak almistim alt açmasini hiç kullanmamistim,bana gore kullanissiz geliyo yada ben beceremedim alt açma aparatini kullaayi :)))
Iyi bari bosa uzulmeyim yok diye uzuldum kumas icin sirf aldim ses yapmaz diye

valla bende de öyle oluyor ya eşim bile fark ediyor oğlum burdaymış diye seviyor mümkün mü bu zamanlarda bilmiyorum ama bende fark ediyorum bebek değilse başka bir şey öyle toplanıyorsa helal olsun
Bende de aynısı oluyooooor sabahları 6da fln uyanınca bakıyorum solda tümsek geçen eşime dokundurdum o da hissetti çok hoşuna gitti büyüyor yavrulaaaarrrr

Bende de aynısı oluyooooor sabahları 6da fln uyanınca bakıyorum solda tümsek geçen eşime dokundurdum o da hissetti çok hoşuna gitti büyüyor yavrulaaaarrrr
Hevesim kursağımda kaldı sonraki cvpları okuyunca rahim kasılması mıymış ahahahaha Aslında ben söylemiştim daha önce böyle bişey hissediyorum diye ama ciddiye almadı, başka Dr gidicem bu kez belki bu mg fln verir

Kızlar bir şey sorucam hani biz gidiyoruz mesela 15+0 haftalık gittik ama ultrasonda 15+5 çıktı. Doğum tarihi de ultrasona göre değişiyor mu?

Ben de geçenler de bakınırken bezler de indirim gördüm 3 buçuk aylıkken bez siparişi verdiiğime hala inanamıyorum yorumlar çok iyiydi sleepy natural 210 adet 125 TL ye geldi

Sen hiiccc kafana takma canim. Konussun dursun. Sonucta senin eşin baska isim istiyor , birde bos konusmalara stres yapip canini sıkma. Benim ilk hamileligimde doktor erkege benziyor demisti. Herkes erkek olursa mustafa olcak demisti . Burda da soylemistim hatta esimde israrla babasinin adini koymak istiyordu. Hep dua ettim bunlarla ugramam ben Allahim mustafa diye direteceklerse nolur kizim olsun demistim. Ama kayinvalideme de cocugu ben tasiyorsam , benim evladimsa ilk benim icime sinmesi lazim. Ölmemis adamin ismini ne diye koyarim. Sonra kizim oldu zaten . Mustafa ismi eltime kaldi eltimde 2 isim koydu ama mustafa demiyor kimse seninde esin baska isim istiyorsa oglun boyle istiyor de , daha sinir oluyorlar o zaman

ya gerçekten rezalet olsun bebek sandığım zamanlar çok güzeldi ahahha

Ben de bunu merak ediyorum yaa benim de 1 hafta önde çıktı
Kızlar bir şey sorucam hani biz gidiyoruz mesela 15+0 haftalık gittik ama ultrasonda 15+5 çıktı. Doğum tarihi de ultrasona göre değişiyor mu?
benim sat 30 mayıstı ama çok geç y umurtlamıştım, yumurtlama takibi yaptığım için 7si gibi satı düşünüp 13 mart doğum demiştik. Ama çocuk şimdi 6 martı yakalıyor yani 30 mayısı ben o yüzden her gittiğimde ultrason neyse ona göre beklenen doğum tarihini değiştiriyorum

Bir hafta ve üstü olmadığı sürece doğum tarihi değişmiyor demişti doktorum. Diğer türlü adet tarihi yanlış diye düşünülüp öyle güncelleniyormuş

Ben de bunu merak ediyorum yaa benim de 1 hafta önde çıktı
Benimde hep ilerliyor 11+4 de 11+6 çıktı 15+0 da 15+5 çıktı
Bende değiştirsem mi değiştirmesem mi bilemiyorum gerçi sağlıkla doğsun da ne zaman doğarsa doğsun ama babasının doğum gününe denk gelecek mi onu merak ediyorum
Bir hafta ve üstü olmadığı sürece doğum tarihi değişmiyor demişti doktorum. Diğer türlü adet tarihi yanlış diye düşünülüp öyle güncelleniyormuş
Ben aşılama oldum aslında döllendiği zaman net belli ona göre mi hesaplasam acaba

Arkadaşlar üçlü tarama testinden anlayan var mı doktor bugün beni perinatologa yönlendirdi , risk var dedi ama bu testler kesin olmaz her zaman dedi , öyle bir durumda aldırmayı düşünür müsün dedi , amniyosentez ve kan ile yapılan testler var dedi ben de hiç düşünmedim bu durumları diyerek affalayip çıktım yarın perinatologla görüşeceğim ama bilemedim kafam çok karışık ne dusunecehimi de şaşırdım perinatolog amniyosentez ne gerek var ben her ne olursa olsun düşünüyorum yavrumu dünyaya getirmeyi başına gelen oldu mi değerleri normal dışı çıkan bı sürü değer var hangisi ne demek bilmiyorum yaşım 31

Eklentiler

• IMG_20210922_182331.webp
    56,9 KB · Görüntüleme: 55
Şu an için değil ama ilerleyen haftalarda riskli erken doğumu tetikliyor, bebeği strese sokuyor. Kasılmaları durdurmak için ilaç vermişti doktor çok da zor bulunan bir ilaçtı
Hımmm oğlum acayip kasılırdı taş gibi kesilirdi ama vaktinde geldi 40 haftada inşallah buda öyle olur

Aynen hergün birşeyler yapmayınca ev yürüyor resmen.. eşim dün aksam yerleri sildi yarın supururum işten gelince dedi.onun dışındaki işleri kendim yapıyorum mecburen.. robot bende düşünüyorum da hemen değil..banada kıza benziyor dedi ama ekimde inşallah görür de rahatça alışveriş yaparım yoksa zaman geçmiyor böyle ben oyalaniyorum alirken vs düşün emzik aldım erkek kız belli değil diye yeşil

Merhaba. Lütfen telaş yapmayın değeriniz kötü değil. 1/250 nin çok az üstünde. Yani 250 kadının değeri sizin gibiymiş birisinin çocuğu trizomi 18 olmuş.

Perinatologa gidin rahatlayın. Trizomi 18 ağır bir bozukluk, yaşamla bağdaşmaz. Yani doğup sakat çocuk olmaz. O nedenle ultrasonda bulgu mutlaka olması lazım. Ama tertemiz çıkacak inşallah hiç üzülmeyin.

Ben de geçenler de bakınırken bezler de indirim gördüm 3 buçuk aylıkken bez siparişi verdiiğime hala inanamıyorum yorumlar çok iyiydi sleepy natural 210 adet 125 TL ye geldi
Cok uygun olmus 1 numara kac adet almamız gerekiyor bilemedim ben. Bide cok hizli godiyorjm yatak emzik biberon 0 3 ay giysileri tamam alt acma fln biberon deterjani millet kiniyo acelen ne diye vakit gecmiyo bulantim devam ediyo oyalaniyorum bunlarla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…