2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Doğumdan hemen sonra süt gelmediği zaman ne yapılıyor çok merak ediyorum yani diyelim ki 1 hafta süt gelmedi bu süre zarfında mama veriyoruz dimi ?
Ben bu süt gelmeme olayına inanmıyorum zaten doktorlar ve ebeler de hep söylüyor bebek doğduğunda ilk emdiği zaman mesela 1 çay kaşığı kadarmış midesi bu da 2 damla süt demek. Hamileyken vücut zaten 16. Haftadan itibaren beyne sinyal yollamaya başlıyor süt üret diye. Anne vazgeçmeyip bebeğini doğru emzirdiği sürece süt gelmeme sorunu olmuyor. Oğlum doğduğunda hastanede hemşireler sayesinde çok güzel kavrayıp emmişti eve bi gittik çocuk emmiyor daha doğrusu sol memeyi emiyor sağı emmiyor. Bunun sebebini de 1-2 hafta sonra anladım ki ben çocuğu sağ mememi emzirirken rahat tutamıyorum o da rahatsız olup reddediyor. Bi hemşire sağ kolumun altına yastık koyup bebeği de tersten yatırmamı sağ memeden öyle emzirmemi öğretmişti. Hiiiç aklınıza bile getirmeyin böyle şeyleri

ay deme bebek diye rahmimi mi seviyoduuk ahahahha öff soda asla içmiyorum iç diyodu soda içtiğim an kusuyorum direkt ya 10 prilam içsem yine tutmaz
kuzu belki kasılmadır gittiğinde sor doktoruna bu haftalarda oluyo çünkü. Bende de ara ara oluyo pozisyon değiştir az hareket et geçiyo . Bu gittiğimde doktorum hemen başladı mı diye sordu ben de evet deyince magnezyum yazdı sadece

Yaa çok teşekkür ederim ne güzel anlatmışsınız. Ben daha şimdiden ara ara kendime pozitif enerji yüklüyorum doğumdan hemen sonra gelecek diye. Sadece merak ettim çevremde başına gelen olmadı çünkü ilk gebeliğim tecrübesizim haliyle. Ne kadar çok emzirirsen o kadar çok sütün olur diyorlar bakalım kuzularımız doğunca yaşayacağız

Yok ya içimde hissedemiyorum yani daha anlamıyorum hissettiklerim neler ben elimi koyduğumda bişey kayıyor diyodum o karın kasımmış hareket edince oluyodu ajksdhajkhsdjka
Yakında hissedersin iyice ilk bebiş ya tam anlamıyosun hangisi olduğunu ikinci olduğu için ben anlıyorum

Sorarım canım oğlumda kullanmıştım magnezyum gerekirse bundada kullanırım

Kesinlikle pozitif olun benim yeri geldi annem bile sütün gelmedi diyodu bana çok sinirleniyodum hastaneye gidiyoduk ebe göğsümü sıkıp sütün var merak etme diyodu ben de o gazla herkesi paylıyordum bir anne kaç çocuk doğurursa doğursun sütü yetecektir ben buna inanıyorum

Çok sağol canım, bişey oynamaya kalksam peşimi bırakmaz, ablam bakıyor bu aralar bana annem bakıyor, dağıldık yani. İnşallah hepimiz sağ salim kucağımıza alalım
Doğumdan hemen sonra süt gelmediği zaman ne yapılıyor çok merak ediyorum yani diyelim ki 1 hafta süt gelmedi bu süre zarfında mama veriyoruz dimi ?
Ben ilk 3 gün hem sağdım hem mama verdim, ilk gğn sağdığıöda 2 çay kaşığı çıkıyorfu onu veriyordum. Bebeğimi 6.gün memeyi tutturabildiğimden oldu. Emebilseydi hemen gelirdi. Mamayı şırımgayla yada kaşıkla verince sorun olmuyor, biberon hiç vermedim eninde sonunda beni emmişti ve sütler çoştu. 29 ay emzirdim. İnşallah bu bebeğimi de emzirebilirim 2.5 yaşına kadar
Bana da magnezyum verdi. Size hangisini verdi

Bebeğin kasılmasının ne zararı var kızlar oğlum aşırı kasılırdı karnım acırdı artık batıyordu bundada hafiften başladı niye oluyor bebek için kötü birşey mi

Park yatağı sipariş verdim kızlar. Unibaby alfa istedigim kumasta ve istedigim buyuklute cok güzelde indirim vardı. Anne yanı olabiliyor. Alt acma yeri yok sadece. Normalde en uygun 1.100 liraydı ben 800 e aldım eskidende park yataj kullandim kumas ses yapiyordu. Bunun kumasi cok güzel.

Bebeğin kasılmasının ne zararı var kızlar oğlum aşırı kasılırdı karnım acırdı artık batıyordu bundada hafiften başladı niye oluyor bebek için kötü birşey mi
Şu an için değil ama ilerleyen haftalarda riskli erken doğumu tetikliyor, bebeği strese sokuyor. Kasılmaları durdurmak için ilaç vermişti doktor çok da zor bulunan bir ilaçtı

Link ekledim ama kendi sayfası acılmıyor. Uni baby alfa park yatak ismi

ben doğum sonrasında bol dinlenme ve huzurlu ortamının sütün gelmesi/çoğalması için çok önemli olduğunu düşünüyorum. tecrübeyle sabit. doğumdan sonra yanınızda olan kişilerin pozitif kişiler olmasına sizin moralinizi bozmayacak kişiler olmasına elinizden geldiğince dikkat edin derim kızlar.

Geçmiş olsun geçen ay bende de öksürük olmuştu doktorum ıhlamur zencefil önerdi ben de bal limon ekledim birkaç günde geçti sizin de çabuk geçer inşallah

Kızlar geçen sabah ilk defa bacağıma çok kötü kramp girdi doktoruma sorucam ama konusı geçmişken sizede sorayım magnezyuöim olarak ne kullanıyorsunuz

Bebek emdikce geliyor canim , 3 gün sonra gelmisti benim normal bir sekilde . Ama sariligi artmasin diye mama vermistim ilk gunler

Cok uyguna almissin canim , gule güle kullanin uzun uzun uykulari olsun minigin

İyi gunlerde kullanin İnsallah evet çok uygun almissiniz,İnsallah Nasipse oglum olcak ama abim park yatagini bize verdi o parayla bebegin baska ihtiyaçlarini alin dedi pempe-gri ama olsun daha bebek kullanirim renk sorun etmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…