Ben bu süt gelmeme olayına inanmıyorum zaten doktorlar ve ebeler de hep söylüyor bebek doğduğunda ilk emdiği zaman mesela 1 çay kaşığı kadarmış midesi bu da 2 damla süt demek. Hamileyken vücut zaten 16. Haftadan itibaren beyne sinyal yollamaya başlıyor süt üret diye. Anne vazgeçmeyip bebeğini doğru emzirdiği sürece süt gelmeme sorunu olmuyor. Oğlum doğduğunda hastanede hemşireler sayesinde çok güzel kavrayıp emmişti eve bi gittik çocuk emmiyor daha doğrusu sol memeyi emiyor sağı emmiyor. Bunun sebebini de 1-2 hafta sonra anladım ki ben çocuğu sağ mememi emzirirken rahat tutamıyorum o da rahatsız olup reddediyor. Bi hemşire sağ kolumun altına yastık koyup bebeği de tersten yatırmamı sağ memeden öyle emzirmemi öğretmişti. Hiiiç aklınıza bile getirmeyin böyle şeyleriDoğumdan hemen sonra süt gelmediği zaman ne yapılıyor çok merak ediyorum yani diyelim ki 1 hafta süt gelmedi bu süre zarfında mama veriyoruz dimi ?
kuzu belki kasılmadır gittiğinde sor doktoruna bu haftalarda oluyo çünkü. Bende de ara ara oluyo pozisyon değiştir az hareket et geçiyo . Bu gittiğimde doktorum hemen başladı mı diye sordu ben de evet deyince magnezyum yazdı sadeceay deme bebek diye rahmimi mi seviyoduuk ahahahha öff soda asla içmiyorum iç diyodu soda içtiğim an kusuyorum direkt ya 10 prilam içsem yine tutmaz
Anladım teşekkür ederimAynen öyle yapılıyor. Ama genelde süt geliyor. Zaten ilk gün bebeğin midesi cok küçük. Bir iki damla geliyor oda yetiyor.
Yaa çok teşekkür ederim ne güzel anlatmışsınız. Ben daha şimdiden ara ara kendime pozitif enerji yüklüyorum doğumdan hemen sonra gelecek diye. Sadece merak ettim çevremde başına gelen olmadı çünkü ilk gebeliğim tecrübesizim haliyle. Ne kadar çok emzirirsen o kadar çok sütün olur diyorlar bakalım kuzularımız doğunca yaşayacağızBen bu süt gelmeme olayına inanmıyorum zaten doktorlar ve ebeler de hep söylüyor bebek doğduğunda ilk emdiği zaman mesela 1 çay kaşığı kadarmış midesi bu da 2 damla süt demek. Hamileyken vücut zaten 16. Haftadan itibaren beyne sinyal yollamaya başlıyor süt üret diye. Anne vazgeçmeyip bebeğini doğru emzirdiği sürece süt gelmeme sorunu olmuyor. Oğlum doğduğunda hastanede hemşireler sayesinde çok güzel kavrayıp emmişti eve bi gittik çocuk emmiyor daha doğrusu sol memeyi emiyor sağı emmiyor. Bunun sebebini de 1-2 hafta sonra anladım ki ben çocuğu sağ mememi emzirirken rahat tutamıyorum o da rahatsız olup reddediyor. Bi hemşire sağ kolumun altına yastık koyup bebeği de tersten yatırmamı sağ memeden öyle emzirmemi öğretmişti. Hiiiç aklınıza bile getirmeyin böyle şeyleri
Yakında hissedersin iyice ilk bebiş ya tam anlamıyosun hangisi olduğunu ikinci olduğu için ben anlıyorumYok ya içimde hissedemiyorum yani daha anlamıyorum hissettiklerim nelerben elimi koyduğumda bişey kayıyor diyodum o karın kasımmış hareket edince oluyodu ajksdhajkhsdjka
Sorarım canım oğlumda kullanmıştım magnezyum gerekirse bundada kullanırımKızlar bi doktorlarınızla da konuşun ama o kasılma olabilir. Normalde bebeğin olduğu kese taş gibi olmuyor yine yumuşak. Ama rahim kasıldığı zaman taş gibi oluyor ve o taraf şişiyor. Magnezyum veriyorlar genelde ona da
Kesinlikle pozitif olun benim yeri geldi annem bile sütün gelmedi diyodu bana çok sinirleniyodum hastaneye gidiyoduk ebe göğsümü sıkıp sütün var merak etme diyodu ben de o gazla herkesi paylıyordumYaa çok teşekkür ederim ne güzel anlatmışsınız. Ben daha şimdiden ara ara kendime pozitif enerji yüklüyorum doğumdan hemen sonra gelecek diye. Sadece merak ettim çevremde başına gelen olmadı çünkü ilk gebeliğim tecrübesizim haliyle. Ne kadar çok emzirirsen o kadar çok sütün olur diyorlar bakalım kuzularımız doğunca yaşayacağız
Çok sağol canım, bişey oynamaya kalksam peşimi bırakmaz, ablam bakıyor bu aralar bana annem bakıyor, dağıldık yani. İnşallah hepimiz sağ salim kucağımıza alalımCok sevindim bebegin de senin de iyi olmaniza , tam zamaninda yetismenizebazen doktorlari anlamiyorum zaten. Tabi onlarinda her ani ayni olmayabilir . Herseyi görüyorlar. O gun belki onun icinde kotu bir gundur . Bir doktordan duymustum , ameliyattan cikiyoruz , bazen bebekte sıkinti bazen annede sıkınti oluyor . Ondan sonra muayenede guler yuzlu olamayabiliriz diyordu . Neyseki gec kalinmamis. Insallah bundann sonrasi daha guzel ve kolay ilerler .
Kizina soylememen iyi olmus , yattigin yerden bebek.konusturmaca filan oynaya bilirsin . Hep ilgisiz biraktim diye dusunme , kucagina alacak bir anneanne var cok sukur
Ben ilk 3 gün hem sağdım hem mama verdim, ilk gğn sağdığıöda 2 çay kaşığı çıkıyorfu onu veriyordum. Bebeğimi 6.gün memeyi tutturabildiğimden oldu. Emebilseydi hemen gelirdi. Mamayı şırımgayla yada kaşıkla verince sorun olmuyor, biberon hiç vermedim eninde sonunda beni emmişti ve sütler çoştu. 29 ay emzirdim. İnşallah bu bebeğimi de emzirebilirim 2.5 yaşına kadarDoğumdan hemen sonra süt gelmediği zaman ne yapılıyor çok merak ediyorum yani diyelim ki 1 hafta süt gelmedi bu süre zarfında mama veriyoruz dimi ?
Bana da magnezyum verdi. Size hangisini verdikuzu belki kasılmadır gittiğinde sor doktoruna bu haftalarda oluyo çünkü. Bende de ara ara oluyo pozisyon değiştir az hareket et geçiyo . Bu gittiğimde doktorum hemen başladı mı diye sordu ben de evet deyince magnezyum yazdı sadece
Bebeğin kasılmasının ne zararı var kızlar oğlum aşırı kasılırdı karnım acırdı artık batıyordu bundada hafiften başladı niye oluyor bebek için kötü birşey mikuzu belki kasılmadır gittiğinde sor doktoruna bu haftalarda oluyo çünkü. Bende de ara ara oluyo pozisyon değiştir az hareket et geçiyo . Bu gittiğimde doktorum hemen başladı mı diye sordu ben de evet deyince magnezyum yazdı sadece
Cumartesi günü canimmSenin kontrol bu hafta hangi güün çok heyecanlıı
Şu an için değil ama ilerleyen haftalarda riskli erken doğumu tetikliyor, bebeği strese sokuyor. Kasılmaları durdurmak için ilaç vermişti doktor çok da zor bulunan bir ilaçtıBebeğin kasılmasının ne zararı var kızlar oğlum aşırı kasılırdı karnım acırdı artık batıyordu bundada hafiften başladı niye oluyor bebek için kötü birşey mi
ben doğum sonrasında bol dinlenme ve huzurlu ortamının sütün gelmesi/çoğalması için çok önemli olduğunu düşünüyorum. tecrübeyle sabit. doğumdan sonra yanınızda olan kişilerin pozitif kişiler olmasına sizin moralinizi bozmayacak kişiler olmasına elinizden geldiğince dikkat edin derim kızlar.Kesinlikle pozitif olun benim yeri geldi annem bile sütün gelmedi diyodu bana çok sinirleniyodum hastaneye gidiyoduk ebe göğsümü sıkıp sütün var merak etme diyodu ben de o gazla herkesi paylıyordumbir anne kaç çocuk doğurursa doğursun sütü yetecektir ben buna inanıyorum
Geçmiş olsun geçen ay bende de öksürük olmuştu doktorum ıhlamur zencefil önerdi ben de bal limon ekledim birkaç günde geçti sizin de çabuk geçer inşallahTeşekkür ederim. Dün öksürükle başladı hemen nane limon kaynattım da fayda etmedi görümcem sağlıkçı ona sordum demin bol limon ye sarımsak yut dedi sarımsakta en nefret ettiğim şey ama eşime ıhlamur ve sarımsak aldırıcam mecbur
Bebek emdikce geliyor canim , 3 gün sonra gelmisti benim normal bir sekilde . Ama sariligi artmasin diye mama vermistim ilk gunlerDoğumdan hemen sonra süt gelmediği zaman ne yapılıyor çok merak ediyorum yani diyelim ki 1 hafta süt gelmedi bu süre zarfında mama veriyoruz dimi ?
Cok uyguna almissin canim , gule güle kullaninPark yatağı sipariş verdim kızlar. Unibaby alfa istedigim kumasta ve istedigim buyuklute cok güzelde indirim vardı. Anne yanı olabiliyor. Alt acma yeri yok sadece. Normalde en uygun 1.100 liraydı ben 800 e aldım eskidende park yataj kullandim kumas ses yapiyordu. Bunun kumasi cok güzel.
İyi gunlerde kullanin İnsallah evet çok uygun almissiniz,İnsallah Nasipse oglum olcak ama abim park yatagini bize verdi o parayla bebegin baska ihtiyaçlarini alin dedi pempe-gri ama olsun daha bebek kullanirim renk sorun etmemPark yatağı sipariş verdim kızlar. Unibaby alfa istedigim kumasta ve istedigim buyuklute cok güzelde indirim vardı. Anne yanı olabiliyor. Alt acma yeri yok sadece. Normalde en uygun 1.100 liraydı ben 800 e aldım eskidende park yataj kullandim kumas ses yapiyordu. Bunun kumasi cok güzel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?