2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Sorma tam elimi bı ise atıyorum .anne benim cisim geldi diye bı ses geliyor bugün dolapları silerken bı yandan da yemk pisiriyodum .yani aslında kızımda daha dinctim ama el mahkum . İşler bana bakıyor ben işlere senin işin çok çok daha zor valla Allah kolaylık versin

Amin canim bende doya doya iş yapmayi ozledim diyorum. Devamli biri acikiyor , biri agliyor Allah hepimize kolaylik versin. Iki cocuk cok guzel oluyor. Ben kizlarimi oynarken gorunce dinlenmis oluyorum. Terapi gibi geliyor. Tek cocuk herseyde ; anne bak ne oldu , anne bak napiyorum , anneee gelsene hic birakmiyordu

Merhaba hanımlar sadece ben zorluk cekiyorum saniyordum 29 aylik kızım var surekli ilgi istiyor 12 haftalik bebek ....gercekten zormus Allah sağlık versin hepimize.. ❤❤

Kızlar 2 seferdir ani hareket yapınca böyle aniden elimi kolumu yukarı kaldırınca karnımın tam ortasında elektriklenme oluyor batma gibi niye oluyor anlamadım biraz rahatsız edici kötü bişey değildir dimi

Kızlar 2 seferdir ani hareket yapınca böyle aniden elimi kolumu yukarı kaldırınca karnımın tam ortasında elektriklenme oluyor batma gibi niye oluyor anlamadım biraz rahatsız edici kötü bişey değildir dimi
Bende de oluyor o ani hareketlerde değildir İnşallah sormadım hiç doktora anlık bir durum olduğu için

Merhaba hanımlar sadece ben zorluk cekiyorum saniyordum 29 aylik kızım var surekli ilgi istiyor 12 haftalik bebek ....gercekten zormus Allah sağlık versin hepimize.. ❤❤
Aman allahıım 2 ay sonra bir yazı geldii kocaman bir merhaba ve kolay gelsin

Canım o kadar bulantılı kokulu.tiskinmeli 2 ay geçirdim ki surekli.yattim...zofer kullanıyorum.. cok şükür artık iyiyim su içemedim.. o sıcaklarda buz eritip ağzımda susuzluğumu gidermeye çalıştım.. Allahım ne zordu temmuz ve ağustos ayları düşünmek istemiyorum...psikolojim bozuldu acaba baska birseyim mi var diye düşünmeye başlamıştım...
Cok şükür bebişimi gördüm cumartesi ıyiyiz bayadır mesajları okuyordum bende ne güzel sohbetler olmuş...hamisler öpüyorum..

yaa evde bir bebişte olunca tabi daha da zor oluyordur sana hem psikolojik hem fizyolojik en berbat günlerimiz geride kaldı sanırım bundan sonrası güzel olsun hepimiz içiiin

Sevdiğin hamile blogger I varsa söyleyin lütfen ben gerçekten beceremiyorum ne almam gerekiyor bilmiyorum da
deneyimli anneler diyor ya ilk çocuklarına seçtirelim kıyafetleri işte kıskanmak falan olmasın. heh onlar gelip alsa daha mantıklı şeyler alır ahahha ne görsem onu alıyorum bi otur düşüün yoook şimdi forumda ne alınmalı yenidoğana kısımları var onları okuyorum da aydınlanmaya çalışıyorum biraz biraz

Hafsa yüsra sare hümeyra zehra mihrimah bu isimler cok hoşuma gidiyor ama 2 isim istiyorum hic biri yanyana uymuyor sanki?

Hafsa yüsra sare hümeyra zehra mihrimah bu isimler cok hoşuma gidiyor ama 2 isim istiyorum hic biri yanyana uymuyor sanki?
Sare babanemin ismi.Ve su sıralar dışarda da çok duyuyorum.Ama güzel isim.Yusra da çok güzel bi isim.Ben çok beğeniyorum.Ya ne hızlısın cidden ben hala kendime gelemedim.

yaa evde bir bebişte olunca tabi daha da zor oluyordur sana hem psikolojik hem fizyolojik en berbat günlerimiz geride kaldı sanırım bundan sonrası güzel olsun hepimiz içiiin
Evet inşallah hepimiz iyi olalım bebislerimizle
Güzel günler bizi bekliyorr

Sare babanemin ismi.Ve su sıralar dışarda da çok duyuyorum.Ama güzel isim.Yusra da çok güzel bi isim.Ben çok beğeniyorum.Ya ne hızlısın cidden ben hala kendime gelemedim.
Benimde bulantim devam internettrn aliyorum. Yüsra güzel dimi yanina bilemedim isim.

Biz de kız olursa Zehra Amine dedik inşallah.
İlk kızımın ismi Zeynep Aişe.
Erkek olursa da Ömer Asaf ağır basıyor.
Kizinin ismi cok güzelmis. Zehrayıda cok seviyorum hafsada bir sembol benim icin hz. Ömerin kızı peygamberimizin sav esi , yüsra cok yumusak geliyo kulagima bilemedim bi türlü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…