Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
seni bilmiyorum ama ben çoktan öyle oldum galiba kendimi dizginleyemiyorum daNifty’den sonra bende de bi rahatlık, ferahlık oldu nasolsa sonuclar temiz diye, ama son 3 5 gündür detaylıyı düşündükce böyle bi geriliyorum, kalbi nasıl cigerleri nası diyevalla çarpıntım da tam bugünler de başladı, psikolojisi bozuk takıntılı bir ana olmasam bari
![]()
ah canım etmez miyiz hiç ne çektin ya serum mu yesen acaba kendine gelirsin valla biraz nefes alırsın belkiBen tukurugunu yutuyorum iyiyim diodum bulantim.ekstra artti halsizlik tukuruk yutamama birde hararet su icmryle gecmiyo. Zaten suda midemi bulandiriyo. Ben cok yoruldum bu durumdan dua istiyorum hepinizden.
Aynen baya uzun sürüyormuş ya herşeyleri yolunda olsunda zaten bi de tekmeselerdi artıkAynennn sonraki kontrollerimizde parmak sayıcazzbebişlerin parmaklarını falan sayıyomuş çok tatlı 45 50 dk bakılıyormuş bol bol izleriz tabi sonuçlarımız güzel olsun önceik o da niftyden sonra bana aşırı bir rahatlık geldi
![]()
Caanım Hemşehrilerimm bende samsunluyumAh Samsunben de samsunluyum. Babam vefat etmeden önce orda yaşıyorduk, ben de üniversite için çıkmıştım o şehirden gidip geliyordum hey gidi. Şimdi ma-aile istanbuldayız. İstanbul gerçekten kaos ama alıştın mı da gidemiyorsun
![]()
Anlıyorum seni, ben kızımda 28 haftalıkken odasını almıştım, dğzdğm doğmadan, ama 6 aylık olunca yatırmaya başladım. Sepet beşiğe sığmadığı için.Park yatak alacağım yanımda yatıracağım ilk zamanlar odayı ne zaman ayırırım bilmiyorum ama Montessoriyi de korkuluklu yaptıracağım takılıp çıkanlar oluyor marangozda yaptırmayı düşündüğüm için ölçülerini biz vericez istediğimize göre yapar diye düşünüyorum ilk çocuk olacağı için içimde kalır ilk zamanlar yapmazsam :)
Benim eşimde aynı bir sürü elektronik eşyası var bizim genelde pc parçaları havya felanTeşekkür ederim. Şifonyere ihtiyaç olur mu olmaz mı emin olamadım. Sepetleri bende düşündümteşekkür ederim
Bende çarpıntı var ama hamilelik mi soğuk algınlığı mı emin değilimKızlar hafif de olsa, çarpıntı hissi yaşayan var mı?
2 - 3 gündür sanki hafif çarpıntım, arada bir nefes darlığı gibi bir hissiyatım var. Panik de olabilir tam çözemedim. Sürekli değil, arada geliyor. Daha bu haftalarda hele cok erken degil mi nefes darlıgı hissi için. Kilo da almadım öyle![]()
Organlarına kemik yapısına vs bakıyorlarmış hep 3d 4d komple çok heyecanlıAynennn sonraki kontrollerimizde parmak sayıcazzbebişlerin parmaklarını falan sayıyomuş çok tatlı 45 50 dk bakılıyormuş bol bol izleriz tabi sonuçlarımız güzel olsun önceik o da niftyden sonra bana aşırı bir rahatlık geldi
![]()
BendeCaanım Hemşehrilerimm bende samsunluyum![]()
Sorma ya artik kendimden bıktım tadım tuzum yok bulanti azalcak derken arttı. Allah razı olsun canim dualarınızda beni unutmayınah canım etmez miyiz hiç ne çektin ya serum mu yesen acaba kendine gelirsin valla biraz nefes alırsın belki
Benim oluyor arada kan hacmi artiyormus normalmis arada olmasi ama takip etmek lazım surekli olursa doktora gorunmek iyi olabilirKızlar hafif de olsa, çarpıntı hissi yaşayan var mı?
2 - 3 gündür sanki hafif çarpıntım, arada bir nefes darlığı gibi bir hissiyatım var. Panik de olabilir tam çözemedim. Sürekli değil, arada geliyor. Daha bu haftalarda hele cok erken degil mi nefes darlıgı hissi için. Kilo da almadım öyle![]()
Yaaa ne guzelCaanım Hemşehrilerimm bende samsunluyum![]()
Rabbim sifa versin canim. Bünyen hassas demekki . Insallah biran önce gecer de biraz nefes alirsin. Bu kiz seni biraz zorlayacak galibaSorma ya artik kendimden bıktım tadım tuzum yok bulanti azalcak derken arttı. Allah razı olsun canim dualarınızda beni unutmayın![]()
Ayy ne cok Samsun'lu varmis gercekten
Allah şifa versin, ben prilam dr içmesem kesin kusuyorum, öğleden sonra 2 tane içiyorum. Kaç hafta daha sürcek bilmiyorum. Kozımda daha çabuk geçmiştiSorma ya artik kendimden bıktım tadım tuzum yok bulanti azalcak derken arttı. Allah razı olsun canim dualarınızda beni unutmayın![]()
Yaaa bayıldım ben bunlara mutlulukla sağlıkla giysin inşaallah bebeğiniz
Ben yatmadan 2 tane iciyorum bulanti 3 den sonra artiyor r tanede oğlenmi icsem ki ? Umarim tez vakit gecer hepimizinki dogumda gecenler oluyomus cok korkuyorum yasamiyo gibiyimAllah şifa versin, ben prilam dr içmesem kesin kusuyorum, öğleden sonra 2 tane içiyorum. Kaç hafta daha sürcek bilmiyorum. Kozımda daha çabuk geçmişti
Saol canim Allah razi olsun. Aminn sorma kız hamileligimi daha zor artiķ sansımamı böyle oldu bilemedim.Rabbim sifa versin canim. Bünyen hassas demekki . Insallah biran önce gecer de biraz nefes alirsin. Bu kiz seni biraz zorlayacak galiba![]()
Heyecan dorukta her akşam sızan ben uyuyamıyorum, uyuyamadigim gibi sabahın köründe de hortlarim. 11 de randevum bakalımheyecan var mııı cinsiyeti de belli olur kesinnn kaçta gitceksiin
AmiiiinYaaa bayıldım ben bunlara mutlulukla sağlıkla giysin inşaallah bebeğiniznerden aldınız
![]()
14+6 erken demek ki öğrenmek için benziyor demişBenım 14+6 suan bu hafta doktor kıza benzıyor dedı ama kısmet bakalım sızınkıde benımkıde tutcakmı![]()