- 25 Mayıs 2021
- 505
- 480
- 33
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar bugun tam 16 hafta oldum
karnımın gurultusundan ayırt edemiyorum heralde yaMınık tekmeler pıt pıtlar aksam yatınca hareketlenmeler fılan hersey oluyodu anlayosun bagırsak gıbı degıl ama ıkıncı dıye hızlı anladm galıba
Hadi siz çalışıyorsunuz ben hergün evde oturuyorum kıpırdasın diye bir sürü şey de yiyorum ama inan tık yok karnım sönük giib geldi bi tuaf oldum bir iki kıpırtı hissetsem oda yeter böyle olunca endişe ediyorum işte :/Ben nerdeyse 3 gundur hıssetmıyorum onceden fıkır fıkırdı bende kırkmaya basladım yogun calısıyorum dıye yorgun mu kaldıkı dıyorum o yuzden yrn doktora gıdıcem sızdede bendede ınsallah yoktur bır sıkıntı ıcımızı ferah tutmaya calısalım
Maviliçiçek için sorduysann kızı olacakkCinsiyet belli oldu mu canım
Karnımın altında bir doluluk oluyor dönüyor ve kıpraşıyor anlıyorsun dün çok hissediyodum bugünde asla hissetmiyorum bu çocuk beni sinir ettivalla ben hiç hissedemedim galiba 1 aydır da haberim yok çocuktan diye kabus üstüne kabus görüyorum nasıl hissediyosunuz ya yer değiştirdiğini falan anlıyo musunuz pıt pıt mı hissediyosunuz
Doğru olabilir belki benim kızın 1,10 çıkmıştıYok cnm özel değil tabiki sadece cok hurafeleri yaptım artık burdakileri baktırmamak icin özele yazdımögrendigim şey bebegin ense kalınlığına göre cinsiyet eğer 1.3 'ün altindaysa kız 1.3 'ün üstündeyse erkek olma ihtimali yüksekmiş birde böyle bisey duydum crl si yüksek olan bebek kiz düşük olanda erkek olabilirmiş tabi doğruluğunu bilemem
![]()
Bende kabızım gaz var şişkinlik var cocuk bunların arasında sıkıştımı dıyorum sureklı kayısı fılan yedım ama bekleyelımnbakalım ınsallah hareketlenırlerHadi siz çalışıyorsunuz ben hergün evde oturuyorum kıpırdasın diye bir sürü şey de yiyorum ama inan tık yok karnım sönük giib geldi bi tuaf oldum bir iki kıpırtı hissetsem oda yeter böyle olunca endişe ediyorum işte :/
Teşekkürler canım cevapla yazdım ama olmamış sanırım mavili çiçek için sormuştumMaviliçiçek için sorduysann kızı olacakk
Like atmakta mı yasakmış ya ilginçbana yancı her şeyi likelıyo dedi ben de yancısı değil kardeşi dedim diye polemik yapmışımkonu o saçmalık tamamenn
Benim bebeğimin ensesi 1.1 di ama erkekYok cnm özel değil tabiki sadece cok hurafeleri yaptım artık burdakileri baktırmamak icin özele yazdımögrendigim şey bebegin ense kalınlığına göre cinsiyet eğer 1.3 'ün altindaysa kız 1.3 'ün üstündeyse erkek olma ihtimali yüksekmiş birde böyle bisey duydum crl si yüksek olan bebek kiz düşük olanda erkek olabilirmiş tabi doğruluğunu bilemem
![]()
Teori cortlatma grubuyuz kompleBenim bebeğimin ensesi 1.1 di ama erkekbu teoride çöp oldu
Benim 1.2 idi sonuç erkek teori çürütmekte üstümüze yokYok cnm özel değil tabiki sadece cok hurafeleri yaptım artık burdakileri baktırmamak icin özele yazdımögrendigim şey bebegin ense kalınlığına göre cinsiyet eğer 1.3 'ün altindaysa kız 1.3 'ün üstündeyse erkek olma ihtimali yüksekmiş birde böyle bisey duydum crl si yüksek olan bebek kiz düşük olanda erkek olabilirmiş tabi doğruluğunu bilemem
![]()
Aman o teorilerinde 2 ihtimali var zaten ya kız ya erkek yarı yarıya tutsa genelleme yapılıyo hemenTeori cortlatma grubuyuz komple![]()
Sizinde 3 kiziniz var oyle miYaaaa çok sevindim değişik olacak bu sefer demekkiben iş yoğunluğundan çok fazla giremedim. Bir baktım 200e yakın konuşma gecmis
ben de 12+3de gittim ikili tarama yaptı Dr. Çok şükür sonuçlar güzel çıktı. Cinsiyeti sormadim ama diğer çocuklarımı sordu. Kız hepsi dediğimde bu değişik olabilir dedi. Bir kaç sitede ultrason resminden yorum yapıyorlar onlara baktırdım, hepsi aynı şeyi söyledi. Tabiki öncelik sağlıklı olmaları ama işte insan çok merak ediyor, dördüncü de olsa
sagliklica kucağımıza alırız hepimiz insallah
❤
Canim hosgeldin , bosver dunyada gereksiz insan cok varbana yancı her şeyi likelıyo dedi ben de yancısı değil kardeşi dedim diye polemik yapmışımkonu o saçmalık tamamenn