2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Benim de hiç bulantım olmadi ilk zamanlarda ayaklarım çok üşüdü dudagimda uçuk çıkmadi(kizlarimda vardı) karnım hep altta büyüdü öne doğru

Bende ki belirtiler böyle oldu rabbim herkesin gönlüne göre versin

selam kizlar 17+4um bugün. 49 kilo ile baslayip 46ya düşmüştüm. simdi 52 olmuşum çok sevindim. ama yüzümde kollarimda bie farklilik yok sanirim karnimda bütün kilo 8-9 aylik gibi görünüyor zaten.
Ayy kuzu karnın büyük olur tabii ikiz olunca hem daha erken hem daha büyük oluyomuşş yerim onları ya bu arada senin yaş şehir bi de aşı oldun mu onlar eksik yakalamışken sorayım

Ayy kuzu karnın büyük olur tabii ikiz olunca hem daha erken hem daha büyük oluyomuşş yerim onları ya bu arada senin yaş şehir bi de aşı oldun mu onlar eksik yakalamışken sorayım
yaş 32 şehir istanbul aşı oldum 3 dozluyum. aslinda martta doğum yapmayacagim kesin gibi ama hamileligim sizinkilerle uyumlu gidiyor sonucta

Benim belirtilerimle %100 aynı bunlar ama kız gibi diyorlar hala netleşmedi

yaş 32 şehir istanbul aşı oldum 3 dozluyum. aslinda martta doğum yapmayacagim kesin gibi ama hamileligim sizinkilerle uyumlu gidiyor sonucta
Aynıyız, benim ilki sezaryen olduğu için, 2.de öyle olacak inşallah. 38 haftalıkken alırız dedi şubata denk geliyor, belki 39 haftalık olursa marta denk gelir. Kızım 40 haftalık 2 martta doğmuştu.
Benim sezaryen olacak şubat sonu alırlar gibi beni de kesin 2 hafta önce alıyolarmış heralde
Senşn ilk doğum değil mi, kendin mi istiyorsun sezaryeni

kendim gönüllüyüm kuzum ilk doğum doktor kardiyolojiden izin al normal doğum için dedi vermediler dicem jasdkhaj

Benim sezaryen olacak şubat sonu alırlar gibi beni de kesin 2 hafta önce alıyolarmış heralde
Yok canım bı sıkıntı yoksa beklerler bnce 40 haftayı . İlk doğum ya ondan . Bnm kardesim tam 40 da pztsi sezeryan olucak

Ben ben benn yüZümde bir tane bile sivilce yoktu inanılmaz pütürleşti artık

Bence 15 dolduktan sonra gıdebılırsın bende 15+4 de gıtmıstm ınsan merak edıyor ya ama dayabılırsen bekle

Herkeslerin cinsiyetleri belli oluyor artık okudukça herkes için ayrı heyecanlanıyorum :) benim de 12 sinde randevum 12. hafta da erkek ama soru işareti 16 da net söylerim demişti inşallah değişmemiştir :) Kızlar bana hoca 16. Haftadan önce aşı önermiyorum demişti 16. Haftada aşıda olcam inşallah biontech ol dedi heyecanla bekliyorum haftaya salıyı :)

Benim de 12de erkek olabilir 16da netleyelim dedi netledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…