Ben Instagram'da bir videoda görmüştüm. Adam kalın battaniyeyi sardı. Sonra kivirdi yuvarlak yaptı. Üstüne de bebek battaniyesi serdi. Aynı şey, masraf da olmuyor sanırım. Bebek olsun da bir deneyeceğim olmadı aldiririm kayınvalideyeBen almayı düşünüyorum düzlerde bebek kayıyor yazmışlar yorumlarda baby nest gibi olanlar daha mantıklı sanırım
Uyelik iptal olunca yinede girebiliyor muevet yaa ama 23 dk önce dolaşıyomuş forumda üyeliğini açsa keşke de beraber paniklesek
Çifter çifter içiyorumah canım ya duble duble geçmiş olsun evet 3 kere denedim heralde bırakmayı hepsinde tokat gibi suratıma çarptı
bağımlılık yapıyorsa doğumdan sonra da içerim bulanacağınaen azından yemek yiyorum böyleee
sende bırakma boşver iç gitsin bir zararı yokmuş zatenn
Kabız olunca sızkadıpını hissettim hiç olmamıştı daha önceBugün eski sezeryan dikişimin ora sızlıyor sürekli.Noldu anlamadım.4bucuk yıl geçmiş üstünden.Bi fikri olan varmı?Normal mi acaba?
Başınız sağolsun çok üzüldüm. Umarım en kısa zamanda yeniden hamile kalırsınız.Hepinize hayırlı geceler kızlar. Ben aranızdan ayrılıyorum. Benim elif kızım melek olarak kalmayı tercih etti. Kucağıma alamadan o küçücük bedeni toprakla buluştuRabbim sizlerin yavrularını hayırlısıyla ve sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Bol bol duanıza ihtiyacım var
Ah canım içim yandı çok çok üzüldüm allah sabır versin başınız sağolsunHepinize hayırlı geceler kızlar. Ben aranızdan ayrılıyorum. Benim elif kızım melek olarak kalmayı tercih etti. Kucağıma alamadan o küçücük bedeni toprakla buluştuRabbim sizlerin yavrularını hayırlısıyla ve sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Bol bol duanıza ihtiyacım var
Çok üzüldüm inanın kendim yaşamış kadarHepinize hayırlı geceler kızlar. Ben aranızdan ayrılıyorum. Benim elif kızım melek olarak kalmayı tercih etti. Kucağıma alamadan o küçücük bedeni toprakla buluştuRabbim sizlerin yavrularını hayırlısıyla ve sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Bol bol duanıza ihtiyacım var
Basiniz sagolsun , cennette kavusacaginiz bir meleginiz var artik . Rabbim size sabir versin . Insallah en kisa zamanda yeniden hamile kalabilirsiniz .Hepinize hayırlı geceler kızlar. Ben aranızdan ayrılıyorum. Benim elif kızım melek olarak kalmayı tercih etti. Kucağıma alamadan o küçücük bedeni toprakla buluştuRabbim sizlerin yavrularını hayırlısıyla ve sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Bol bol duanıza ihtiyacım var
Allah dayanma gücü versin tekrari yaşanmasınHepinize hayırlı geceler kızlar. Ben aranızdan ayrılıyorum. Benim elif kızım melek olarak kalmayı tercih etti. Kucağıma alamadan o küçücük bedeni toprakla buluştuRabbim sizlerin yavrularını hayırlısıyla ve sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Bol bol duanıza ihtiyacım var
19 haftada benim nasıl olur dedim bir an çok güzel büyümüş karnın benim gibi iş güç yapıyorsun ah ahSaat başı büyüyor senin ikizlerle yarışacak benim urişim ay arka fonun dağınıklığının kusuruna bakmayın kışlıkları çıkarıcam da inş kış bitmeden
Oh yeter ne güzel ben sıfırdan almaya gayret ediyorumBiz artık dur dedik.Kv zıbın falan almış.Abiden kalanları da çıkardım.30tane 0-6ay zıbın cıktı.
Usuttunuz belkideBugün eski sezeryan dikişimin ora sızlıyor sürekli.Noldu anlamadım.4bucuk yıl geçmiş üstünden.Bi fikri olan varmı?Normal mi acaba?
Bak son görülmesi dün 22.39 valla aynı merak durumundayım kötü bir şey olmasın da kafa dinlemek için gitmiş olmuş olsunUyelik iptal olunca yinede girebiliyor mugelse geriye gercekten . Niye gitti ben cok merak ettim. Bazen insanlarin sabri hicbirseyi kaldirmiyor. Herkesin dedigine uzulebiliyor acaba oyle mi oldu ?
Heo biri sakın oluyor demi rabbim öyle güzel ayarliyorki.tabikide çok bekledik bu benekleri rabbim böyle iygun gördü şükürler olsun her zorluk gelip geçer unutulur yeterli sağlıkla kucağımıza alalım güzel bı hamilelik geçirelim.Bencede en onemlisi saglik , onlar saglikli olsun sen saglikli ol , Allah oyle nasip ediyor ki , tek basina bile bakarsin. Ben hic ikiside yaramaz ikiz bebek gormedim.
Çok üzüldüm gerçekten ne desek tesellisi yok biliyorumHepinize hayırlı geceler kızlar. Ben aranızdan ayrılıyorum. Benim elif kızım melek olarak kalmayı tercih etti. Kucağıma alamadan o küçücük bedeni toprakla buluştuRabbim sizlerin yavrularını hayırlısıyla ve sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Bol bol duanıza ihtiyacım var
Olmazsa olmaz listesine ekleyelim o zaman bende korkarım kusar yutar falan diye Allah korusun.Kızımda kullandım reflüsü yoktu ama çok rahat ettimben. İçim de rahat etti. Şimdi de kullanırım canım
Sen zayiftin ondan olsa gerek zayıflatma birden cikiyo öne doğru genelde bizde alan geniş olunca takılıyor biryerlerde bebisler.Olsun olsun maşallah hamile oldugun belli hamile pantolonu falanda giymişsin ben hala kendi pantolonlarimla devam bu aydan sonra buyur zaarevet yaa ama 23 dk önce dolaşıyomuş forumda üyeliğini açsa keşke de beraber paniklesek
niye böyle oldu anlamadım valla kuzu büyüdükçe büyüyor
Görüyorsa bizi gelsin geriBak son görülmesi dün 22.39 valla aynı merak durumundayım kötü bir şey olmasın da kafa dinlemek için gitmiş olmuş olsun
sorma kuzu aldım dolaptan pantolondu tayttı 2. el hamile kıyafetleri senin bir büyür sonra tutana aşkolsunSen zayiftin ondan olsa gerek zayıflatma birden cikiyo öne doğru genelde bizde alan geniş olunca takılıyor biryerlerde bebisler.Olsun olsun maşallah hamile oldugun belli hamile pantolonu falanda giymişsin ben hala kendi pantolonlarimla devam bu aydan sonra buyur zaar
ayy darısı başıma olsun ya 1 kere ağzıma bal çaldı benimki daha da bişey yok ondan bile şüphe ediyorum demek ki bebek değildi diyeGörüyorsa bizi gelsin gerikimsenin bizi üzmesine izin vermeyelim. Biz suanda dunyanin en sansli kadinlariyiz , bebislerimiz var bizim
Bu arada ilk defa net bir sekilde bebisi hissediyorum . Hafta olmus 19+3
Evet gercekten Rabbim ayarliyor . Benim buyuk kizim cok zorlamisti beniHeo biri sakın oluyor demi rabbim öyle güzel ayarliyorki.tabikide çok bekledik bu benekleri rabbim böyle iygun gördü şükürler olsun her zorluk gelip geçer unutulur yeterli sağlıkla kucağımıza alalım güzel bı hamilelik geçirelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?