2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Ben almayı düşünüyorum düzlerde bebek kayıyor yazmışlar yorumlarda baby nest gibi olanlar daha mantıklı sanırım
Ben Instagram'da bir videoda görmüştüm. Adam kalın battaniyeyi sardı. Sonra kivirdi yuvarlak yaptı. Üstüne de bebek battaniyesi serdi. Aynı şey, masraf da olmuyor sanırım. Bebek olsun da bir deneyeceğim olmadı aldiririm kayınvalideye

E Elflatunn ayy naptınz şişli kolanıı edayı sordurdunuz muu ben 23ü ona gitmeyi düşünüyorum tanışma amaçlı daha bir girişim olmadıysa haber ederim 16 gün sonra

Sorduğumuz kisi doğum iznine ayrılmış cevap bekliyorum bir sürü soru sordum neden gitmiş hoca? Baska iyi kim var? eda hanim nasil? kendi nerde doğum yapacakmış mesela? Darladım biraz ama icerden birinin görüşü iyi olur cevap alinca yazarım cnm.

Çifter çifter içiyorum
Bugün eski sezeryan dikişimin ora sızlıyor sürekli.Noldu anlamadım.4bucuk yıl geçmiş üstünden.Bi fikri olan varmı?Normal mi acaba?
Kabız olunca sızkadıpını hissettim hiç olmamıştı daha önce

Hepinize hayırlı geceler kızlar. Ben aranızdan ayrılıyorum. Benim elif kızım melek olarak kalmayı tercih etti. Kucağıma alamadan o küçücük bedeni toprakla buluştu Rabbim sizlerin yavrularını hayırlısıyla ve sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Bol bol duanıza ihtiyacım var

Başınız sağolsun çok üzüldüm. Umarım en kısa zamanda yeniden hamile kalırsınız.

Ah canım içim yandı çok çok üzüldüm allah sabır versin başınız sağolsun ne desek boş sana şimdi dualarımız seninle

Çok üzüldüm inanın kendim yaşamış kadar Umarım sizin için en güzel zamanda gelecek miniğiniz tüm acılarınızı unutturacak

Basiniz sagolsun , cennette kavusacaginiz bir meleginiz var artik . Rabbim size sabir versin . Insallah en kisa zamanda yeniden hamile kalabilirsiniz .

Allah dayanma gücü versin tekrari yaşanmasın kendinize ve sanırım oğlunuz var iyi davranın kendinize onun size ihtiyacı var

Saat başı büyüyor senin ikizlerle yarışacak benim urişim ay arka fonun dağınıklığının kusuruna bakmayın kışlıkları çıkarıcam da inş kış bitmeden
19 haftada benim nasıl olur dedim bir an çok güzel büyümüş karnın benim gibi iş güç yapıyorsun ah ah
Biz artık dur dedik.Kv zıbın falan almış.Abiden kalanları da çıkardım.30tane 0-6ay zıbın cıktı.
Oh yeter ne güzel ben sıfırdan almaya gayret ediyorum
Bugün eski sezeryan dikişimin ora sızlıyor sürekli.Noldu anlamadım.4bucuk yıl geçmiş üstünden.Bi fikri olan varmı?Normal mi acaba?
Usuttunuz belkide

Uyelik iptal olunca yinede girebiliyor mu gelse geriye gercekten . Niye gitti ben cok merak ettim. Bazen insanlarin sabri hicbirseyi kaldirmiyor. Herkesin dedigine uzulebiliyor acaba oyle mi oldu ?
Bak son görülmesi dün 22.39 valla aynı merak durumundayım kötü bir şey olmasın da kafa dinlemek için gitmiş olmuş olsun

Eklentiler

• 16336711409314898253653747490561.webp
    94,7 KB · Görüntüleme: 52
Bencede en onemlisi saglik , onlar saglikli olsun sen saglikli ol , Allah oyle nasip ediyor ki , tek basina bile bakarsin. Ben hic ikiside yaramaz ikiz bebek gormedim.
Heo biri sakın oluyor demi rabbim öyle güzel ayarliyorki.tabikide çok bekledik bu benekleri rabbim böyle iygun gördü şükürler olsun her zorluk gelip geçer unutulur yeterli sağlıkla kucağımıza alalım güzel bı hamilelik geçirelim.

Çok üzüldüm gerçekten ne desek tesellisi yok biliyorum Rabbim sabrınızı arttırsın ve kısa zamanda hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah

evet yaa ama 23 dk önce dolaşıyomuş forumda üyeliğini açsa keşke de beraber paniklesek

niye böyle oldu anlamadım valla kuzu büyüdükçe büyüyor
Sen zayiftin ondan olsa gerek zayıflatma birden cikiyo öne doğru genelde bizde alan geniş olunca takılıyor biryerlerde bebisler.Olsun olsun maşallah hamile oldugun belli hamile pantolonu falanda giymişsin ben hala kendi pantolonlarimla devam bu aydan sonra buyur zaar

Bak son görülmesi dün 22.39 valla aynı merak durumundayım kötü bir şey olmasın da kafa dinlemek için gitmiş olmuş olsun
Görüyorsa bizi gelsin geri kimsenin bizi üzmesine izin vermeyelim. Biz suanda dunyanin en sansli kadinlariyiz , bebislerimiz var bizim
Bu arada ilk defa net bir sekilde bebisi hissediyorum . Hafta olmus 19+3

sorma kuzu aldım dolaptan pantolondu tayttı 2. el hamile kıyafetleri senin bir büyür sonra tutana aşkolsun
Görüyorsa bizi gelsin geri kimsenin bizi üzmesine izin vermeyelim. Biz suanda dunyanin en sansli kadinlariyiz , bebislerimiz var bizim
Bu arada ilk defa net bir sekilde bebisi hissediyorum . Hafta olmus 19+3
ayy darısı başıma olsun ya 1 kere ağzıma bal çaldı benimki daha da bişey yok ondan bile şüphe ediyorum demek ki bebek değildi diye

Evet gercekten Rabbim ayarliyor . Benim buyuk kizim cok zorlamisti beni ikinci kizim hic bir derdi olmaz , cok sakindi ve 19 aylik abla oldu ama tam bir abla gibi . Bakalim kucugu nasil bir abla olacak
Sizde tabi iki kat yorulursunuz. Ama insalah sizi bunaltmadan yardimci olacak kisiler olur etrafinizda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…