2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
sabırlar diliyorum, başınız sağolsun. hayırlı zamanda yeniden hamile kalıp sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin rabbim.

Ya çok en çok senin ve diğer birkaç kişinin 3-4 çocuklu hayatını merak ediyorum zaten Ne güzel ne neşeli evler İnstamom falan olmaya niyetiniz varsa seve seve takip ederim

Başınız sağolsun Allah sabrını verir İnşallah dualarım sizinle

Çok üzüldüm Allah sabırlar versin inşaallah Rabbim en kısa zamanda yüzünüzü tekrar güldürür

Ya çok en çok senin ve diğer birkaç kişinin 3-4 çocuklu hayatını merak ediyorum zaten Ne güzel ne neşeli evler İnstamom falan olmaya niyetiniz varsa seve seve takip ederim
bir arkadasim diyor sen instamom olsan takipcin cok olur , 27 yasinda 4 cocuk bende merak ediyorum acikcasi , insallah cok zor olmaz. Ama ben hem cok cocugu olup hemde instagramda herseyi paylasanlar evin islerini nasil yetistiriyor en cok onu merak ediyrm . Ben biraz telefona baksam cocuklar kuduruyor evde

Daha şimdiden bir sürü kitap almış olabilirim. Annesi gibi kitapları çok sevsin istiyorum Eki Görüntüle 2929497
Ben D&R da bi masal kitabı gördüm tüm klasik masallar vardı ondan almayı düşünüyorum 90tl gibi bişeydi ama güzeldi içeriği Benim çocuk kitaplarımda vardı çok severim bende kitap okumayı eve çocuk misafir gelirse okumak isterse diye almıştım

Oy maşallah üç kız annesi olacaksınız dördüncüsü dusunurmusunuz?gerçekten öyle oluyor.ultrasyonda bazen bu bebek çok hareketli falan diyorlarmis sizinkine ne dediler?kimse yok etrafimdada annem kalp hastası kendine bakamiyor ALLAH VAR KEDER YOK

Ben genelde internetten alıyorum canım bi kaç takip ettiğim anne var onların tavsiye kitaplarını alıyorum. Daha hamile olmadan önce başladım ben tedavi sürecinde de almaya belki dedim bigün nasip olur olmazsa da seninde dediğin gibi ya gelen misafirlerim okur ya da arkadaşların bebeklerine hediye ederim diyordum. İnşaallah nasip olur oğluma okumak

Görüyorsa bizi gelsin geri kimsenin bizi üzmesine izin vermeyelim. Biz suanda dunyanin en sansli kadinlariyiz , bebislerimiz var bizim
Bu arada ilk defa net bir sekilde bebisi hissediyorum . Hafta olmus 19+3
Oncesinde nasıl hissettiniz?benim bazen böyle göz segirmesi gibi bazense böyle kalp vuruşu gibi birşeyler oluyor ve haftadır da bazen iki üç gün olmuyor elim gobegimden gelmiyor 3.gebeligin sen bile yeni hissettiysen bana daha çok var

Daha şimdiden bir sürü kitap almış olabilirim. Annesi gibi kitapları çok sevsin istiyorum
Çok tatlı kitaplar ben de oğluma doğumdan itibaren kitaplar almıştım şimdi 7 yaşında fena bir kitap kurdu alttaki kitabın tüm serisini almıştık hala seviyor kitapları seviyorsanız mikado nun bebeğimin ilk kartları var onlarla başlayın derim çok faydası var bi de banyoda falan kullanılan suyun içine girebilen resimli kitaplar var bi de duyulara hitap eden dokununca ses çıkaran veya mesela tavşan resmi var bi tarafına dokunuyor tüylü hissini veriyor böyle kitaplara da bakın derim. Uzun oldu ama ben de bir kitap kurdu olarak es geçemedim görünce

Reklam gelirleri sağ olsun ev işi düşündüklerini sanmıyorum oyuncuanne,akademisyenanne falan takip ediyorum ben genelde öyle gösterişli evini eşyalarını paylaşan değil de kaliteli içerik paylaşan, ya da çocuklarıyla gerçekten samimi anlarını paylaşan anneler Şermin'e zaten ayrıca bayılıyorum kitaplarına falan da :) Ama sizin ev takip edilmeye değer ya

sorma kuzu aldım dolaptan pantolondu tayttı 2. el hamile kıyafetleri senin bir büyür sonra tutana aşkolsun
İlerleyen zamanlarda alirim bende zaten evden cikmiyorum 3bes birşey alsam yeter az büyüsün paylaşırım ikiz gobusunu

Nasıl ince bir düşünce misafir çocukları için evde kitap bulundurmak Ben de renkli boya kalemleri boş defterler ve oyuncak bulunduruyorum ama kitap bambaşkaymış :)

Ya tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim bahsettiklerinize bakıcamo doku hisset kitaplardan aldım evde baya baya kitap oldu. Ama banyoda falan kullanılan kitaplara da bakayım ben. Maşallah oğlunuza çok sevindim onun adına ve sizin adınıza inşallah bende sevdire bilirim

Başınız saolsun Allah sabır versin çok uzuldum dualarım sızınle boyle durumlarda pek birşey soyleyemıyo ınsan ama ben kadere ınanıyorum her canlının bır vadesi var meleğinizle cennetle kavuşacagınız zamana kadar gerıde kalanlara Allah uzun hayırlı saglıklı omur versin

Rica ederim ne demek kendim gibi kitap seven görünce tutamıyorum kendimi eminim sizin çocuğunuz da kitap aşığı olur annesi sevip de çocuğu sevmeyen görmedim o kadar faydasını gördük ki kitapları sevmesinin öyle cümleler kuruyor ki sanırsın kocaman adam, okuma öğrenmeye de faydası çok, kendi kendine öğrenmişti okuma-yazmayı.

Başınız sağ ollsun Allah sabırlar versin. Gerçekten çok üzüldüm. Rabbim hakkınızda hayırlısını versin.

D
Daha şimdiden bir sürü kitap almış olabilirim. Annesi gibi kitapları çok sevsin istiyorum Eki Görüntüle 2929497
Ben ogluma hamıleyken bebekken hıc bırsey anlamazken bıle sureklı kıtap okurdum sızın gıbı kıtap alırdım basta bebekken karton kıtapları bıle yırtıyordu sabırla ben bantlayıp yıne verıyodum suan 5 yasında gercekten cok kıtabımız var bu hareketlı kıtapları gorunce duygulandım en cok onlarla ılgılenmeye basladı 10 aylıktan ıtıbaren ama ınsan karsılıgını alıyor suan oyuncaktan daha cok kıtaplar ılgısını cekıyor annemde kendın gıbı yaptın cocugu dıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…