Onlar da var bende mandala kitabım var onu boyuyorum arada bir kuzenlerin çocukları olunca çocuk boyama kitapları da olduNasıl ince bir düşünce misafir çocukları için evde kitap bulundurmakBen de renkli boya kalemleri boş defterler ve oyuncak bulunduruyorum ama kitap bambaşkaymış :)
Başınız sağolsun üzüldüm gerçekten Allah sabır versin en kısa zamanda inşallah tekrardan hamile kalırsınız sağlıklı hayırlı bir evladınız olur inşallahHepinize hayırlı geceler kızlar. Ben aranızdan ayrılıyorum. Benim elif kızım melek olarak kalmayı tercih etti. Kucağıma alamadan o küçücük bedeni toprakla buluştuRabbim sizlerin yavrularını hayırlısıyla ve sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Bol bol duanıza ihtiyacım var
mart olmadı mayısta doğacak Allah izin verirseBir totem de benden o zamankısmetse eğer 1 Mart olacak doğum tarihi
Bende 1yil önce kaybettim kızımı kucağıma alamadan.Çok zor bi durum.Rabbim yardımcın olsun sabir versin.Inşallah hayırlı zamanda yeniden nasip eder Rabbim.Hepinize hayırlı geceler kızlar. Ben aranızdan ayrılıyorum. Benim elif kızım melek olarak kalmayı tercih etti. Kucağıma alamadan o küçücük bedeni toprakla buluştuRabbim sizlerin yavrularını hayırlısıyla ve sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Bol bol duanıza ihtiyacım var
20tane sıfır almışız canım.Almisiz atmışız kenara.Dun çıkardık ortaya.Uzun kollu sıfır kollu falan derken.Bi de 10 tane oğlumdan kalmış.19 haftada benim nasıl olur dedim bir an çok güzel büyümüş karnın benim gibi iş güç yapıyorsun ah ah
Oh yeter ne güzel ben sıfırdan almaya gayret ediyorum
Usuttunuz belkide
3 kizim var 4.olacak bu bebis nasip olursaOy maşallah üç kız annesi olacaksınız dördüncüsü dusunurmusunuz?gerçekten öyle oluyor.ultrasyonda bazen bu bebek çok hareketli falan diyorlarmis sizinkine ne dediler?kimse yok etrafimdada annem kalp hastası kendine bakamiyor ALLAH VAR KEDER YOK
Hafif hafif hissettim ancesinde ama kesin bebek diyemiyordum . Bugun bayagi net hissettim. Elimi koydugumda devam ediyorduOncesinde nasıl hissettiniz?benim bazen böyle göz segirmesi gibi bazense böyle kalp vuruşu gibi birşeyler oluyor ve haftadır da bazen iki üç gün olmuyor elim gobegimden gelmiyor3.gebeligin sen bile yeni hissettiysen bana daha çok var
Suanda araba da beklerken yaziyorum mesela_Ravzaa_ Yeminle hayranım ya nasıl yetişiyorsun kız ben 2 3 günde bir anca girebiliyorum şu siteye 50 60 sayfa birikmiş okuyana kadar gene birikiyor Aslında elimde hızlıdır ama anlamadım
Ay bizimki de inanılmaz hareketli ultrasonda ya kollar bacaklar hiç durmuyor bi kere bile uyuduğunu görmedik ayvayı yedik doğunca belli oldu3 kizim var 4.olacak bu bebis nasip olursabenim ilk kizim ultrasyonda da aşiri hareketliydi. Yanimda olsa gonderirdim ultrasyon resimleri o kadar ilginc ki dogdugunda da elleri kollari hic durmazdi , cok fazla konusuyor sadece , cok yaramazlik yoktu , simdi kuduruyor kardesleriyle . Ikincisi sag tarafimdan hic oynamadan dogdu nerdeyse . Sadece hickirik gibi hissederdim . Ucuncusu ikisinin ortasi
kuzum bende de ne zamandır olmazdı dün altıma yaptım sandım beyaz akıntı dolmuş iç çamaşırım normaldir diye düşünüyorum ilk zamanlar çok olurdu doktor hormonlardan normal bir şey derdi sarı kokulu olmadığı sürece sıkıntı yok demiştiKızlar birşey sorucam akıntı var suruntu şeklinde oluyor ne bembeyaz açık sarı gibi kaşıntı yanma idrar yapmada zorluk yok sadece hamileliğimin başından buyana birkaç iç çamaşırı değiştiririm bundan dolayı normal bir süreç mi?
Sağlık ocağı önümüzdeki hafta randevu verdi kan idrar testi için ondada bakilicak ordada birşey varsa çıkarda sorayım dedim yani 16 haftada iç çamaşırına akıntı gelmemesi mi lazım
Ekim sonu doktoruma da gidicem ikili testin devami cinsiyet vs için ay çok yazdım affedin
İlk hamilelik mi ve ne zaman net hissetmeye başladınKızlar bende artık bebeğim hareketlerini net bir şekilde hissediyorum. Aslında 2 3 haftadır hissediyordum ama herkes kanat çırpması gibi deyince emin olamadım. Bizim oğlan direk tekmelerle başladıdün çikolata yedikten sonra bir kaç kez hafifçe karnıma vurdum arkasından tekrar tekmeyi hissedince emin oldum böyle ilk kanat çırpar gibi bir his oluyor arkadanda tekmesi geliyor ve sağolsun hep uyuyacağım saat dilimlerini seçiyor beni de heyecanlandırıp uyutmuyor Bi türlü
Evet canım ilk hamilelik 2 haftadır filan hissediyorum ama tekme olduğunu anlamamıştım net olarakİlk hamilelik mi ve ne zaman net hissetmeye başladın
Tam zamanında hissetmissin doktor bana 18 dedi en geç 20 hissedersin demiştiEvet canım ilk hamilelik 2 haftadır filan hissediyorum ama tekme olduğunu anlamamıştım net olarakdün emin oldum
Bende de oluyor hafif bi akıntı ama normal zamanda da olurdu. Sorun olduğunu sanmıyorum, ağrı, sızı vs yoksaKızlar birşey sorucam akıntı var suruntu şeklinde oluyor ne bembeyaz açık sarı gibi kaşıntı yanma idrar yapmada zorluk yok sadece hamileliğimin başından buyana birkaç iç çamaşırı değiştiririm bundan dolayı normal bir süreç mi?
Sağlık ocağı önümüzdeki hafta randevu verdi kan idrar testi için ondada bakilicak ordada birşey varsa çıkarda sorayım dedim yani 16 haftada iç çamaşırına akıntı gelmemesi mi lazım
Ekim sonu doktoruma da gidicem ikili testin devami cinsiyet vs için ay çok yazdım affedin
Vakti gelmiş o zaman bundan sonra sık sık hissedersiniz baya suruyormuş anlikmi?kasıklarımda doluluk hissediyorsunuz?Hafif hafif hissettim ancesinde ama kesin bebek diyemiyordum . Bugun bayagi net hissettim. Elimi koydugumda devam ediyordu
Aa 4.demek maşallah.dogunca bakacağız artık nasıl olacaklar3 kizim var 4.olacak bu bebis nasip olursabenim ilk kizim ultrasyonda da aşiri hareketliydi. Yanimda olsa gonderirdim ultrasyon resimleri o kadar ilginc ki dogdugunda da elleri kollari hic durmazdi , cok fazla konusuyor sadece , cok yaramazlik yoktu , simdi kuduruyor kardesleriyle . Ikincisi sag tarafimdan hic oynamadan dogdu nerdeyse . Sadece hickirik gibi hissederdim . Ucuncusu ikisinin ortasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?