2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Nasıl ince bir düşünce misafir çocukları için evde kitap bulundurmak Ben de renkli boya kalemleri boş defterler ve oyuncak bulunduruyorum ama kitap bambaşkaymış :)
Onlar da var bende mandala kitabım var onu boyuyorum arada bir kuzenlerin çocukları olunca çocuk boyama kitapları da oldu Ben kırtasiye aşığı biriyim her okul döneminde eşimle tartışıyoruz ben kalem isterim o evde bir sürü var der

Başınız sağolsun üzüldüm gerçekten Allah sabır versin en kısa zamanda inşallah tekrardan hamile kalırsınız sağlıklı hayırlı bir evladınız olur inşallah

Bende 1yil önce kaybettim kızımı kucağıma alamadan.Çok zor bi durum.Rabbim yardımcın olsun sabir versin.Inşallah hayırlı zamanda yeniden nasip eder Rabbim.

19 haftada benim nasıl olur dedim bir an çok güzel büyümüş karnın benim gibi iş güç yapıyorsun ah ah

Oh yeter ne güzel ben sıfırdan almaya gayret ediyorum

Usuttunuz belkide
20tane sıfır almışız canım.Almisiz atmışız kenara.Dun çıkardık ortaya.Uzun kollu sıfır kollu falan derken.Bi de 10 tane oğlumdan kalmış.
Buarada üşüttüm galiba gerçekten.

_Ravzaa_ Yeminle hayranım ya nasıl yetişiyorsun kız ben 2 3 günde bir anca girebiliyorum şu siteye 50 60 sayfa birikmiş okuyana kadar gene birikiyor Aslında elimde hızlıdır ama anlamadım

3 kizim var 4.olacak bu bebis nasip olursa benim ilk kizim ultrasyonda da aşiri hareketliydi. Yanimda olsa gonderirdim ultrasyon resimleri o kadar ilginc ki dogdugunda da elleri kollari hic durmazdi , cok fazla konusuyor sadece , cok yaramazlik yoktu , simdi kuduruyor kardesleriyle . Ikincisi sag tarafimdan hic oynamadan dogdu nerdeyse . Sadece hickirik gibi hissederdim . Ucuncusu ikisinin ortasi

Hafif hafif hissettim ancesinde ama kesin bebek diyemiyordum . Bugun bayagi net hissettim. Elimi koydugumda devam ediyordu

_Ravzaa_ Yeminle hayranım ya nasıl yetişiyorsun kız ben 2 3 günde bir anca girebiliyorum şu siteye 50 60 sayfa birikmiş okuyana kadar gene birikiyor Aslında elimde hızlıdır ama anlamadım
Suanda araba da beklerken yaziyorum mesela isleri bitirip hareket edemeyecek duruma gelince kendimi yataga atiyrm , o zaman bakiyorum yoksa isler bitmiyor zaten. Suan ev temiz yemek var , cok mutluyum . Yarinda okul yok

Ay bizimki de inanılmaz hareketli ultrasonda ya kollar bacaklar hiç durmuyor bi kere bile uyuduğunu görmedik ayvayı yedik doğunca belli oldu Ben de eşim de hareketli çocuklarımışız zaten kuduruk olacağı kesin yani

Kızlar birşey sorucam akıntı var suruntu şeklinde oluyor ne bembeyaz açık sarı gibi kaşıntı yanma idrar yapmada zorluk yok sadece hamileliğimin başından buyana birkaç iç çamaşırı değiştiririm bundan dolayı normal bir süreç mi?

Sağlık ocağı önümüzdeki hafta randevu verdi kan idrar testi için ondada bakilicak ordada birşey varsa çıkarda sorayım dedim yani 16 haftada iç çamaşırına akıntı gelmemesi mi lazım

Ekim sonu doktoruma da gidicem ikili testin devami cinsiyet vs için ay çok yazdım affedin

kuzum bende de ne zamandır olmazdı dün altıma yaptım sandım beyaz akıntı dolmuş iç çamaşırım normaldir diye düşünüyorum ilk zamanlar çok olurdu doktor hormonlardan normal bir şey derdi sarı kokulu olmadığı sürece sıkıntı yok demişti

Kızlar bende artık bebeğim hareketlerini net bir şekilde hissediyorum. Aslında 2 3 haftadır hissediyordum ama herkes kanat çırpması gibi deyince emin olamadım. Bizim oğlan direk tekmelerle başladı dün çikolata yedikten sonra bir kaç kez hafifçe karnıma vurdum arkasından tekrar tekmeyi hissedince emin oldum böyle ilk kanat çırpar gibi bir his oluyor arkadanda tekmesi geliyor ve sağolsun hep uyuyacağım saat dilimlerini seçiyor beni de heyecanlandırıp uyutmuyor Bi türlü

İlk hamilelik mi ve ne zaman net hissetmeye başladın

Bende de oluyor hafif bi akıntı ama normal zamanda da olurdu. Sorun olduğunu sanmıyorum, ağrı, sızı vs yoksa

Hafif hafif hissettim ancesinde ama kesin bebek diyemiyordum . Bugun bayagi net hissettim. Elimi koydugumda devam ediyordu
Vakti gelmiş o zaman bundan sonra sık sık hissedersiniz baya suruyormuş anlikmi?kasıklarımda doluluk hissediyorsunuz?

Aa 4.demek maşallah.dogunca bakacağız artık nasıl olacaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…