2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Bende de oluyor hafif bi akıntı ama normal zamanda da olurdu. Sorun olduğunu sanmıyorum, ağrı, sızı vs yoksa
Bendede normalde olurdu böyle hiç akintisiz günüm bir ayda bir hafta kadardı koku sızı yok idrar yapmada sıkıntıda yok ama ne biliyim bir yazayım dedim

Benim en çok korktugum durum bu. Ben kızımın abla olmasıni abla rolüne girmesini istemiyorum. Cocuklugunu doya doya yasasin. Abla kardes değil de. Kardeş kardes olsunlar. Abla rolüne giren cocuklar ilerde psikolojik sorunlar cok yaşıyor. Insallah bende kızıma sen ablasin yap getir oynat demem.

Kızlar aranızda magnezyum kullanan var mı ? Varsa marka olarak ne kullanıyorsunuz ? Doktorum bir tane magnezyum önerdi ama bana fiyatı pahalı geldi 130 lira civarı kabızlık yaşıyorum ondan dolayı önerdi bir de duphalac şurup önerdi

Ben 30uma geldim hala yaşıyorum kardeşimi kardeşim değil de çocuğummuş gibi empoze ettikleri için hadi kızım kardeşinin şununu yap bununu yap ile başlayıp büyüdükçe ödevi yemeği sağlığı okulu ben sorumlu olmuşum o yüzden oğluma kardeş istemiyorum mesela aşamıyorum he canımı istesin veririm en değerli varlık kardeşim benim için ama seçme hakkım olsa abla büyük çocuk olmak istemezdim ebeveynlere çok iş düşüyor heralde bu konuda çok zor valla anne baba olmak çizgileri tutturmak

Son düzenleme:
Canım başınız sağolsun , Allah size sabır versin İnşallah istediğin zaman tekrarını sağlıkla nasip etsin Çok üzgünüm , keşke elimden başka bişey gelse. İstediğin zaman gel yaz bize , beden olarak olamasak da kalpler hep bir

18+6’dan tünaydın kızlar
Yarın hem aşım, hem de randevum var. Bebegimizi görecegiz. Bu hafta biraz alışveriş yaptım bebek için, ondan mı bilmiyorum ama içimde bi tedirginlik, iç daralması var. Yarın bebegi görünce çok rahatlayacağım.

Onun haricinde, sürekli acıkmam dışında maşallah dipcik gibiyim aklım fikrim sürekli yemek yemekte, iştahım öyle bi açıldı ki önüne geçemiyoruz

Daha şimdiden bir sürü kitap almış olabilirim. Annesi gibi kitapları çok sevsin istiyorum Eki Görüntüle 2929497
Bu hareketli kitaplara bayılıyorlar çok eğlenceli oluyo minik parmaklar onlarla uğraşırken dün ben de d&r da gördüm gözlüleri çok hoşuma gitti o da baya dikkat çekici ama almamıştım ben . Bak şimdi pişman oldum seçimler süper , sağlıkla oynasın inşallah

Canım masal kitabında çok dikkat et eski masallarda artık çocuklara pek tavsiye edilmiyor. İşte kırmızı başlıklı kızı kurt yedi , hansel grateli banası bıraktı gitti vs vs yüzünden. Ama yeni uyarlanmış masallar var onlardandır sanırım senin dediğin.

Masalları okuyamadım göz attım içinde hangileri var diye alacağım zaman detaylı bakarım diyordum

Kuzum bana vicium-D3 diye bi vitamin verdi doktorum. Kalsiyum, cinko, magnezyum ve d3 varmış içinde. Ama kocaman bi hap. Yarıya bölüp icebiliyorum ben. 80 ya da 85 tl gibi bir fiyata aldım eczaneden. İcinde 60 adet var

Öyle bi durumda yoktu.Yani wc sorunum da yok gibi.Asiri soğuk evler.Ve çok üşüyorum bununla alakası varmı bilmiyorum.
Bence alakası olabilir. Örme patik giyiyorum evde
Bence de öyle, birde paylaşım yaptıkları için öyle sanıyoruz sürekli etkinlik yapıyor gibi. Belki bizde paylaşsak çok gibi sğrekli çocukla etkinlik yapıyor gibi görüncez.
R ravzaa senin 4 çocukta bişey yok ki
Ben 7 çocuk bir anneyi takip ediyordum kadın 30 yaşında düşün, o kadar çocuğu görünce hafakanlar bastı vazgeçtim, istersen o hesaba bi bak

Daha şimdiden bir sürü kitap almış olabilirim. Annesi gibi kitapları çok sevsin istiyorum Eki Görüntüle 2929497
Kitap mı bende aldım bak ekte
Bende öyle aşağıda sek sek oynuycam annem kardeşine bak derdi rahatça oyun oynayamazdim sonunda ben evli o evlenicek ama bana çalıştığım için gelemem dedi en son baktım gorumcesiyle görüşüyor vakti sadece bana yok artık hiç konuşmuyoruz nokta.. hiç kimseye ablalık altinda annelik yasatmamali katılıyorum
Bende sizin haftalarda gidicem cinsiyet ogrenicem kesin soyleyecek benzetme yapmıştı en son.bebek için alışveriş yapıyorum çok iyi geliyor sonra erken mi diyorum tedirgin oluyorum pembe mavi almıyorum o değilde işte kucağıma alamazsam endişesi hiç yoktu o başladı..

Eklentiler

• 16336869973454655340917768749680.webp
    32 KB · Görüntüleme: 63
  • 16336871276694251969184733416611.webp
    35,8 KB · Görüntüleme: 61

Allah sabır versin, seni teselli edecek söz bulamıyorum, ama o seni cennet kapısında bekleyecek annem olmadan girmem diyecek inşallah.
Her acının bir mükafatı var, sabırlar diliyorum . Allah yar ve yardımcın olsun.

Kuzum bana vicium-D3 diye bi vitamin verdi doktorum. Kalsiyum, cinko, magnezyum ve d3 varmış içinde. Ama kocaman bi hap. Yarıya bölüp icebiliyorum ben. 80 ya da 85 tl gibi bir fiyata aldım eczaneden. İcinde 60 adet var
Tamam canım çok teşekkür ederim

Aynısı başıma geldi. 2aydır akıntım yoktu son 2 gündür geliyor bazen az bazen çok. Ben de tereddüte düşmüştüm şükür sorun yok o zaman

Anne karnında hareketli olan hep oluyo dimi . İlk kızım çok hareketliydi doktor her ultrasona baktığında gülerdi jimnastikçi olcak bu diye diye doğdu eli ayağı hiç durmuyodu hala daha öyledir . Şimdiki miniğim de öyle kıpır kıpır. Geçen gece 3:30 da uyandım içerde oynuyodu dedim hayırdır gece nöbetine dikcek heralde beni

Canım benim hep öyle sürekli akıntı var doktor normal diyo. İlk kızımda da öyleydi hep olurdu

Canım biz hep bu konuda konuşuyoruz kızımla. O senin kardeşin sen de onun kardeşisin. Ona oyun oynatmak bakmak beslemek gibi bi sorumluluğun yok. Bu bize ait istediğin zamanlarda yardım edebilirsin diyoruz. 2 bebeğim olucak diyorum. Anne babaların gözünde yavruları hiç büyümez dedik. Bizimkilerin arası 6yaş olacağı için o sorumluluğu üstlenmesin istiyoruz biz de. İnşallah dengeyi kurabiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…