Bendede normalde olurdu böyle hiç akintisiz günüm bir ayda bir hafta kadardı koku sızı yok idrar yapmada sıkıntıda yok ama ne biliyim bir yazayım dedimBende de oluyor hafif bi akıntı ama normal zamanda da olurdu. Sorun olduğunu sanmıyorum, ağrı, sızı vs yoksa
Benim en çok korktugum durum bu. Ben kızımın abla olmasıni abla rolüne girmesini istemiyorum. Cocuklugunu doya doya yasasin. Abla kardes değil de. Kardeş kardes olsunlar. Abla rolüne giren cocuklar ilerde psikolojik sorunlar cok yaşıyor. Insallah bende kızıma sen ablasin yap getir oynat demem.Evet gercekten Rabbim ayarliyor . Benim buyuk kizim cok zorlamisti beniikinci kizim hic bir derdi olmaz , cok sakindi ve 19 aylik abla oldu ama tam bir abla gibi . Bakalim kucugu nasil bir abla olacak
Sizde tabi iki kat yorulursunuz. Ama insalah sizi bunaltmadan yardimci olacak kisiler olur etrafinizda
Ben 30uma geldim hala yaşıyorum kardeşimi kardeşim değil de çocuğummuş gibi empoze ettikleri için hadi kızım kardeşinin şununu yap bununu yap ile başlayıp büyüdükçe ödevi yemeği sağlığı okulu ben sorumlu olmuşum o yüzden oğluma kardeş istemiyorum mesela aşamıyorum he canımı istesin veririm en değerli varlık kardeşim benim için ama seçme hakkım olsa abla büyük çocuk olmak istemezdim ebeveynlere çok iş düşüyor heralde bu konuda çok zor valla anne baba olmak çizgileri tutturmakBenim en çok korktugum durum bu. Ben kızımın abla olmasıni abla rolüne girmesini istemiyorum. Cocuklugunu doya doya yasasin. Abla kardes değil de. Kardeş kardes olsunlar. Abla rolüne giren cocuklar ilerde psikolojik sorunlar cok yaşıyor. Insallah bende kızıma sen ablasin yap getir oynat demem.
Canım başınız sağolsun , Allah size sabır versinHepinize hayırlı geceler kızlar. Ben aranızdan ayrılıyorum. Benim elif kızım melek olarak kalmayı tercih etti. Kucağıma alamadan o küçücük bedeni toprakla buluştuRabbim sizlerin yavrularını hayırlısıyla ve sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Bol bol duanıza ihtiyacım var
Bu hareketli kitaplara bayılıyorlarDaha şimdiden bir sürü kitap almış olabilirim. Annesi gibi kitapları çok sevsin istiyorumEki Görüntüle 2929497
Canım masal kitabında çok dikkat et eski masallarda artık çocuklara pek tavsiye edilmiyor. İşte kırmızı başlıklı kızı kurt yedi , hansel grateli banası bıraktı gitti vs vs yüzünden. Ama yeni uyarlanmış masallar var onlardandır sanırım senin dediğin.Ben D&R da bi masal kitabı gördüm tüm klasik masallar vardı ondan almayı düşünüyorum 90tl gibi bişeydi ama güzeldi içeriğiBenim çocuk kitaplarımda vardı çok severim bende kitap okumayı eve çocuk misafir gelirse okumak isterse diye almıştım
Masalları okuyamadım göz attım içinde hangileri var diye alacağım zaman detaylı bakarım diyordumCanım masal kitabında çok dikkat et eski masallarda artık çocuklara pek tavsiye edilmiyor. İşte kırmızı başlıklı kızı kurt yedi , hansel grateli banası bıraktı gitti vs vs yüzünden. Ama yeni uyarlanmış masallar var onlardandır sanırım senin dediğin.
Kuzum bana vicium-D3 diye bi vitamin verdi doktorum. Kalsiyum, cinko, magnezyum ve d3 varmış içinde. Ama kocaman bi hap. Yarıya bölüp icebiliyorum ben. 80 ya da 85 tl gibi bir fiyata aldım eczaneden. İcinde 60 adet varKızlar aranızda magnezyum kullanan var mı ? Varsa marka olarak ne kullanıyorsunuz ? Doktorum bir tane magnezyum önerdi ama bana fiyatı pahalı geldi 130 lira civarı kabızlık yaşıyorum ondan dolayı önerdi bir de duphalac şurup önerdi
Bence alakası olabilir. Örme patik giyiyorum evdeÖyle bi durumda yoktu.Yani wc sorunum da yok gibi.Asiri soğuk evler.Ve çok üşüyorum bununla alakası varmı bilmiyorum.
Bence de öyle, birde paylaşım yaptıkları için öyle sanıyoruz sürekli etkinlik yapıyor gibi. Belki bizde paylaşsak çok gibi sğrekli çocukla etkinlik yapıyor gibi görüncez.Reklam gelirleri sağ olsun ev işi düşündüklerini sanmıyorumoyuncuanne,akademisyenanne falan takip ediyorum ben genelde öyle gösterişli evini eşyalarını paylaşan değil de kaliteli içerik paylaşan, ya da çocuklarıyla gerçekten samimi anlarını paylaşan anneler Şermin'e zaten ayrıca bayılıyorum kitaplarına falan da :) Ama sizin ev takip edilmeye değer ya
Kitap mı bende aldım bak ekteDaha şimdiden bir sürü kitap almış olabilirim. Annesi gibi kitapları çok sevsin istiyorumEki Görüntüle 2929497
Bende öyle aşağıda sek sek oynuycam annem kardeşine bak derdi rahatça oyun oynayamazdim sonunda ben evli o evlenicek ama bana çalıştığım için gelemem dedi en son baktım gorumcesiyle görüşüyor vakti sadece bana yok artık hiç konuşmuyoruz nokta.. hiç kimseye ablalık altinda annelik yasatmamali katılıyorumBenim en çok korktugum durum bu. Ben kızımın abla olmasıni abla rolüne girmesini istemiyorum. Cocuklugunu doya doya yasasin. Abla kardes değil de. Kardeş kardes olsunlar. Abla rolüne giren cocuklar ilerde psikolojik sorunlar cok yaşıyor. Insallah bende kızıma sen ablasin yap getir oynat demem.
Bende sizin haftalarda gidicem cinsiyet ogrenicem kesin soyleyecek benzetme yapmıştı en son.bebek için alışveriş yapıyorum çok iyi geliyor sonra erken mi diyorum tedirgin oluyorum pembe mavi almıyorum o değilde işte kucağıma alamazsam endişesi hiç yoktu o başladı..18+6’dan tünaydın kızlar
Yarın hem aşım, hem de randevum var. Bebegimizi görecegiz. Bu hafta biraz alışveriş yaptım bebek için, ondan mı bilmiyorum ama içimde bi tedirginlik, iç daralması var. Yarın bebegi görünce çok rahatlayacağım.
Onun haricinde, sürekli acıkmam dışında maşallah dipcik gibiyimaklım fikrim sürekli yemek yemekte, iştahım öyle bi açıldı ki önüne geçemiyoruz
Hepinize hayırlı geceler kızlar. Ben aranızdan ayrılıyorum. Benim elif kızım melek olarak kalmayı tercih etti. Kucağıma alamadan o küçücük bedeni toprakla buluştuRabbim sizlerin yavrularını hayırlısıyla ve sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Bol bol duanıza ihtiyacım var
Tamam canım çok teşekkür ederimKuzum bana vicium-D3 diye bi vitamin verdi doktorum. Kalsiyum, cinko, magnezyum ve d3 varmış içinde. Ama kocaman bi hap. Yarıya bölüp icebiliyorum ben. 80 ya da 85 tl gibi bir fiyata aldım eczaneden. İcinde 60 adet var
Aynısı başıma geldi. 2aydır akıntım yoktu son 2 gündür geliyor bazen az bazen çok. Ben de tereddüte düşmüştüm şükür sorun yok o zamankuzum bende de ne zamandır olmazdı dün altıma yaptım sandım beyaz akıntı dolmuş iç çamaşırım normaldir diye düşünüyorum ilk zamanlar çok olurdu doktor hormonlardan normal bir şey derdi sarı kokulu olmadığı sürece sıkıntı yok demişti
Anne karnında hareketli olan hep oluyo dimi . İlk kızım çok hareketliydi doktor her ultrasona baktığında gülerdi jimnastikçi olcak bu diye diye3 kizim var 4.olacak bu bebis nasip olursabenim ilk kizim ultrasyonda da aşiri hareketliydi. Yanimda olsa gonderirdim ultrasyon resimleri o kadar ilginc ki dogdugunda da elleri kollari hic durmazdi , cok fazla konusuyor sadece , cok yaramazlik yoktu , simdi kuduruyor kardesleriyle . Ikincisi sag tarafimdan hic oynamadan dogdu nerdeyse . Sadece hickirik gibi hissederdim . Ucuncusu ikisinin ortasi
Canım benim hep öyle sürekli akıntı var doktor normal diyo. İlk kızımda da öyleydi hep olurduKızlar birşey sorucam akıntı var suruntu şeklinde oluyor ne bembeyaz açık sarı gibi kaşıntı yanma idrar yapmada zorluk yok sadece hamileliğimin başından buyana birkaç iç çamaşırı değiştiririm bundan dolayı normal bir süreç mi?
Sağlık ocağı önümüzdeki hafta randevu verdi kan idrar testi için ondada bakilicak ordada birşey varsa çıkarda sorayım dedim yani 16 haftada iç çamaşırına akıntı gelmemesi mi lazım
Ekim sonu doktoruma da gidicem ikili testin devami cinsiyet vs için ay çok yazdım affedin
Biberon cam mı plastik mi?Kızıma ilk kez bir şey aldım bim de gördüm 8 liraydı biberon, patikte 5 lira
Canım biz hep bu konuda konuşuyoruz kızımla. O senin kardeşin sen de onun kardeşisin. Ona oyun oynatmak bakmak beslemek gibi bi sorumluluğun yok. Bu bize ait istediğin zamanlarda yardım edebilirsin diyoruz. 2 bebeğim olucak diyorum. Anne babaların gözünde yavruları hiç büyümez dedik. Bizimkilerin arası 6yaş olacağı için o sorumluluğu üstlenmesin istiyoruz biz de. İnşallah dengeyi kurabilirizBenim en çok korktugum durum bu. Ben kızımın abla olmasıni abla rolüne girmesini istemiyorum. Cocuklugunu doya doya yasasin. Abla kardes değil de. Kardeş kardes olsunlar. Abla rolüne giren cocuklar ilerde psikolojik sorunlar cok yaşıyor. Insallah bende kızıma sen ablasin yap getir oynat demem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?